Dodaj do ulubionych

Miley Cyrus / Hannah Montana

IP: *.aster.pl 19.03.09, 18:16
Bardzo proszę, aby wypowiadali się szyscy, którzy mają ochotę.Tutaj możecie o niej pisać

Proszę o :
- nie przeklinanie
- nie obrażanie autora, tego posta (czyli mnie)
- pisanie tylko o sprawach związanych z tematem ( czyli Miley / Hannah)

Mam nadzieję, że mój post pozwoli Wam się wyżalić itd. cry -------> sad --------> indifferent ---------> big_grin !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Vanessa_H Re: Miley Cyrus / Hannah Montana IP: *.acn.waw.pl 19.03.09, 18:49
      Uwielbiam Hannah Montana i Miley Cyrus,to dla psiapsióły kiss serce kwiat
      piwo hi hi he he ha ha
      • sojda Re: Miley Cyrus / Hannah Montana 19.03.09, 20:12
        Gość portalu: Vanessa_H napisał(a):

> Uwielbiam Hannah Montana i Miley Cyrus,to dla psiapsióły kiss serce kwiat
        > piwo hi hi he he ha ha niezłe i popieram
        kwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiat
        serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
    • sojda Re: Miley Cyrus / Hannah Montana 19.03.09, 20:11
      Miley czemu jej niektórzy nie lubią oni powinni ją kochać tak jak ja i inni
      fani!!crysadindifferentuncertainsmirkwinkbig_grinserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
    • Gość: mała Re: Miley Cyrus / Hannah Montana IP: *.gprs.plus.pl 21.03.09, 16:17
      big_grinHejka to ja znówsmile. I jedna osoba "sojda" bardzo mnie popiera i Ci dziękuję! Chciałabym tylko, żeby więcej ludzi
      odwiedzało mój post ! Bardzo proszę! I żeby Was zachęcić, to chciałabym Wam dać takie kawały, które możecie
      robić koleżankom, kolegom! Oto one:
      1. Marta i Jacek mają się pobrać! Przed ślubę Marta mówi : będę Cię kochać i Ci nie okłamię . Następnie Jacek
      mówi : ja też moja Marto . A pod koniec Marta mówi : ale Ty wiesz, że dzieś jest dzień na opak ?!big_grin
      Żarcik serceserceserceserceserceserceserce
      ____ ____ ____ ____ ____ ____ ___ !!!!!!!!!!!! Jakie to słowo lepiej zgadnijcie, bo jak
      zgadniecie to będę polecała Wasze wątki tylko temu kto wygra! A jak nie macie wątków to
      zakładajcie !shockcool
      • Gość: Jagus Re: Miley Cyrus / Hannah Montana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 11:07
        Czy te słowo to " MONTANA " ??brawo
        • Gość: mała Re: Miley Cyrus / Hannah Montana IP: *.gprs.plus.pl 22.03.09, 14:29
          Jagus, bardzo mi przykro niestety nie sad, ale może nie zrozumiałeś pytania żarcik_ _ _ _ _ _ _, jakie to może być
          żarcik, ten co Ci podałam! kwiat
          • Gość: Vanessa_H Re: Miley Cyrus / Hannah Montana IP: *.acn.waw.pl 22.03.09, 16:02
            Czy chodzi o żarcik sprośny???
            Zaglądajcie do mojego tematu "W miłym gronie o Vanessie Hudgens"są konkursy i
            zabawy.
      • Gość: Vanessa_H Re: Miley Cyrus / Hannah Montana IP: *.acn.waw.pl 25.03.09, 15:02
        Czy to żarcik miłosny ? ? ?
    • miley_hannah Re: Miley Cyrus / Hannah Montana 22.03.09, 19:01
      Miley ma za sobą setki sukcesów i sądzę, ze zasłużyła na nie !!! Nowa seria
      Hanny jest naprawdę świetna i czekam niecierpliwie na film....wink Kocham Miley
      za to, że jest taka optymistyczna, nie obchodzi się głupimi plotkami na jej
      temat i jest wytrwała, ale najbardziej za jej osobowość i piosenki które są taki
      żywe cool For MILEY CYRUS
      sercesercesercesercesercekwiatsercesercesercesercesercesercesercesercekwiatkwiatkwiatserceserce
    • Gość: gav Re: Miley Cyrus / Hannah Montana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:44
      MILEY JEST SUPEROOOOOOOWAtongue_outkiss

• Gość: Fanka Miley Re: Miley Cyrus / Hannah Montana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 13:02
      Ja lubię mileybrawo
      • milina Re: Miley Cyrus / Hannah Montana 20.04.09, 20:41
        Miley jest fantastyczną , miłą i utalentowaną gwiazdą .!
        Uwielbiam ją ,jej piosenki , gust i styl .kisssurprised
        Moim zdaniem ona ma przyszłość . Wykorzystuje swój talent , pokazując go światu ,ale
        nie jest chwalącą się wszystkim divą . serce
        Za to da się lubić .kiss*
        Pozdrawiam serdecznie wszystkich jej fanów . <3 smirk
    • Gość: mała Konkursy i kategorie IP: *.aster.pl 14.04.09, 20:19
      Cześc!serce To znów ja i myślę, że fajnie będzie jak sobie zrobimy takie kategorie na najładniejszy strój,
      najładniejsze buty itd. No to może dziś zróbmy konkurs na najładniejszy strój Miley / Hnnah Montana big_grin
      1.https://th.interia.pl/30,b9802430c2595658/hannah-montana15.jpg
      2.https://i199.photobucket.com/albums/aa291/xXlatinoheatXx/Miley%20Cyrus/MileyCyrus16-2.jpg
      3.https://bi.gazeta.pl/im/0/5446/z5446940X.jpg
      Oceniajcie, które wam się najbardziej podobają, a i jeszcze, będą też tu konkursy, a więc nie będziemy się nudzić
      • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Konkursy i kategorie IP: *.xdsl.centertel.pl 16.04.09, 18:37
        Zdecydowanie numerek 1 smile
      • Gość: sandi Re: Konkursy i kategorie IP: *.aster.pl 17.04.09, 14:53
        Ja też 1
        • Gość: mała Re: Konkursy i kategorie ♥ IP: *.aster.pl 17.04.09, 18:29
          1♥♥♥♥♥♥♥
      • Gość: kik Re: Konkursy i kategorie IP: *.aster.pl 20.04.09, 18:30
        1, ma taką prześliczną sukienkę !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka