oolax warto poznać- tom felton 17.08.09, 22:22 Warto poznać Toma Feltona, czyli Drakona Malfoja z Harrego Pottera...jest świetny naprawdę! Tutaj jest link do jego piosenki www.youtube.com/watch?v=i5_w6z9U2oI&feature=related If you could be anywhere. Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: warto poznać- tom felton 17.08.09, 23:06 oolax ,rzeczywiście piosenka jest świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: warto poznać- tom felton 18.08.09, 09:25 Kotku ! Czy ty w ogóle czytasz te artykuły ? Odpowiedz Link Zgłoś
bubulka Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 18.08.09, 16:02 W internecie pojawił się filmik zawierający nowe sceny z drugiej części Zmierzchu - Księżyc w Nowiu Chętnych do obejrzenia zapraszam pod tę stronę -------> www.youtube.com/watch?v=88XMYAfbLS0 Miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Riri wróciła! 20.08.09, 17:29 Rihanna w końcu nagrała nowy teledysk! Klik.! I właśnie kotku, ty to czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
iluvromance8 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 20.08.09, 21:53 Kotku mam dla ciebie bardzo ważną wiadomość okładka nowej płyty seleny gomez już została zaprojektowana!!!!!!! Oto adres do jej twittera:http: //twitpic.com/em7rg Proszę napisz jeszcze dzisiaj o tym!! Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
iluvromance8 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 21.08.09, 22:21 Właśnie przed chwilą natknełam się na wspaniały filmik z udziałem Seleny jest prze śmieszny co prawda jest dość stary bo jeszcze wtedy nie nakręciła swojego klipu do Magic (Pilot) Ale mam nadzieję że ci się kotku spodoba... Fajnie by też było jakbyś go jutro wsadził na Kotka Z góry wielkie DZIĘKUJE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iluvromance8 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 21.08.09, 22:22 Aha i jeszcze adres: www.youtube.com/watch?v=BWJPQp8pOF0&feature=channel_page Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi PM. 22.08.09, 21:01 Kotku mam propozycję aby na Twoim portalu stworzony funkcję Prywatnych Wiadomości. (inaczej PM czyli private message) Myślę, że bardzo przydałoby się coś takiego, bo jak wiadomo wielu użytkowników mogłoby nawiązać ciekawe znajomości. Już od dawna brakuje mi tej funkcji na portalu. Pozdrawiam serdecznie, vivi2kiwi. Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Nowa Płyta ALy & AJ 23.08.09, 13:54 Dziewczyny miały ostatnio dużo pracy ( nowa płyta,filmy,koncerty,wywiady) i zostala przeniesiona premiera płyty. Chociaż lepiej poczekać niż słuchać dennego albumu Zapowiada się ciekawie.............. A to wyjaśnienie według Wikipedii: Nowy album 2009 Jeszcze w 2008 roku Billboard potwierdził iż dziewczyny pracują nad kolejnym studyjnym albumem. Początkowo album miał ukazac się w kwietniu 2009 roku potem datę tę przesunięto na lato 2009.Płytya ma zawierać między innymi piosenki z filmów w których obecnie grają:Bandslam(Aly) i Nostalgia Anioła (AJ). W jednym z wywiadów wokalistki zdradziły iż album będzie mial typowo rockowe brzmienie, dużo ostrzejsze od poprzednich albumów, częśc piosenek wykonają razem a część osobno aby fani mogli rozróżnić ich głosy. 28 czerwca dziewczyny na swoim blogu twitter.com oznajmiły iż przygotowały 50 piosenek i wciąz jeszcze nie wiedzą która z nich będzie ich pierwszym singlem. Początkiem lipca pojawiły się doniesienia, iż dziewczyny zmieniły nazwę na 78violet. kilka dni później obie potwierdziły to na swoim blogu w serwisie Twitter.com Poinformowały, też iż wszelkie wyjaśnienia będą udostępnione fanom w czasie transmisji na żywo w czartek o 17.00 czasu amerykańskiego na ich oficialnym blogu w serwisie Facebook.com Dotychczas znane i potwierdzone są następujace tytuły piosenek: Places Aly Michalka, AJ Michalka, Daniel James The Next Worst Thing Aly Michalka, AJ Michalka, Rivers Cuomo (członek zespołu Weezer) Civilian Aly Michalka, AJ Michalka, Rivers Cuomo (członek zespołu Weezer) Say Hello Aly Michalka, AJ Michalka, Nancy Wilson Damaged Aly Michalka, AJ Michalka, Nancy Wilson Lovesick Aly Michalka, AJ Michalka, Daniel James, Leah Haywood Wykorzystany dla Soundtracku filmu Bandslam Bullet Aly Michalka, AJ Michalka, Daniel James, Leah Haywood The Edge Aly Michalka, AJ Michalka, Daniel James, Leah Haywood I Want You To Want Me Cheap Trick Wykonany tylko przez Aly z zespołem Can't Go On, I'll Go On, wykonany dla filmu Bandslam Amphetamine Steve Wynn Wykonany tylko przez Aly z zespołem Can't Go On, I'll Go On, wykonany dla filmu Bandslam Someone To Fall Back On nieznany Wykonany tylko przez Aly z zespołem Can't Go On, I'll Go On, wykonany dla filmu Bandslam Podoba sią nazwa? Kupicie tą płytę ? Komentujcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Warto Poznać MakSIM 23.08.09, 14:06 Kilka slow o MakSim (Marinie Maksimowej) Marina urodziła się w Kazani 10 czerwca. We wczesnych latach dziewczynka interesowała się muzyką i odwiedzała muzyczną szkołę. W rodzonym mieście Marina zaczęła swoją twórczą przygode z muzyka na niedużych placykach i w klubach. Pierwsze utwory Maksim stały się dużymi hitami w klubach Kazani. Jedna z pierwszych piosenek "Заведи" znalazla sie nawet w zbiorze popularnej muzyki «Gorąca dziesiątka». Zakończywszy szkołę, Marina wyjechała do Moskwy, gdzie po pewnym czasie podpisala kontrakt z firmą "Гала Рекордз", oficjalnym przedstawicielem jednego z najwiekszych światowych muzycznych koncernów EMI Music w Rosji. Debiutancki album Maksim "Трудный возраст" wyszedł na rynek w marcu 2006 roku i od razu przyniósł jej platynowa plyte, która oficjalnie wręcza się za sprzedaż więcej niz 200 tysięcy plyt. Klip “Znajesz li ti" z debiutanckiego albumu przeszedł do historii narodowego muzycznego kanału Muz TV. Piosenki Нежность i Ветром стать staly sie hitami znanymi w całej Rosji. W rankingu prestiżowego finansowego pisma «Форбс» (Forbes)Maksim zajęła 17-tą linijkę w rankingu 50 najwyzej opłacanych gwiazd Rosji. Ostatnio zdobyła Złoty Gramofon ( nagroda sprzedaży płyt) TELEDYSKI!!!!! www.youtube.com/watch?v=sQGm9ARa-FE www.youtube.com/watch?v=kqLlHzfFarI&feature=related www.youtube.com/watch?v=PFFjHbaPQEQ&feature=related www.youtube.com/watch?v=FlpcnVBPw6M&feature=related www.youtube.com/watch?v=odhAEXQAMmA&feature=related www.youtube.com/watch?v=W0jUD9l3of4&feature=related www.youtube.com/watch?v=c_qXRa6lN4E Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Warto Poznać MakSIM 23.08.09, 14:07 Kilka slow o MakSim (Marinie Maksimowej) Marina urodziła się w Kazani 10 czerwca. We wczesnych latach dziewczynka interesowała się muzyką i odwiedzała muzyczną szkołę. W rodzonym mieście Marina zaczęła swoją twórczą przygode z muzyka na niedużych placykach i w klubach. Pierwsze utwory Maksim stały się dużymi hitami w klubach Kazani. Jedna z pierwszych piosenek "Заведи" znalazla sie nawet w zbiorze popularnej muzyki «Gorąca dziesiątka». Zakończywszy szkołę, Marina wyjechała do Moskwy, gdzie po pewnym czasie podpisala kontrakt z firmą "Гала Рекордз", oficjalnym przedstawicielem jednego z najwiekszych światowych muzycznych koncernów EMI Music w Rosji. Debiutancki album Maksim "Трудный возрастTRUDNYJ WOZROST)" wyszedł na rynek w marcu 2006 roku i od razu przyniósł jej platynowa plyte, która oficjalnie wręcza się za sprzedaż więcej niz 200 tysięcy plyt. Klip “Znajesz li ti" z debiutanckiego albumu przeszedł do historii narodowego muzycznego kanału Muz TV. Piosenki Нежностьnieżność) i Ветром статьwietrom stac) staly sie hitami znanymi w całej Rosji. W rankingu prestiżowego finansowego pisma «Форбс» (Forbes)Maksim zajęła 17-tą linijkę w rankingu 50 najwyzej opłacanych gwiazd Rosji. Ostatnio zdobyła Złoty Gramofon ( nagroda sprzedaży płyt) TELEDYSKI!!!!! www.youtube.com/watch?v=sQGm9ARa-FE www.youtube.com/watch?v=kqLlHzfFarI&feature=related www.youtube.com/watch?v=PFFjHbaPQEQ&feature=related www.youtube.com/watch?v=FlpcnVBPw6M&feature=related www.youtube.com/watch?v=odhAEXQAMmA&feature=related www.youtube.com/watch?v=W0jUD9l3of4&feature=related www.youtube.com/watch?v=c_qXRa6lN4E Odpowiedz Link Zgłoś
oolax Nowy singiel Ashley Tisdale 23.08.09, 23:45 Nowy singiel Ashley to crank it up i masquerade więcej info www.ashleytisdale.org/english/index.php?subaction=showfull&id=1250920699&archive=&start_from=&ucat=& Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna09 lady GaGa 24.08.09, 13:39 Lady GaGa upodabnia się do wampira Cztery dni temu, gdy piosenkarka przybyła na lot Tel Aviv zachowywała się jak wampir. Przyprawiła sobie sztuczne kły. Czy zachowanie artystki jeszcze nas szokuje? A może GaGa zastała fanką zmierzchu? fotki: 1 2 3 4 Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Artykuły i inne... 25.08.09, 22:38 Drogi Kotku! Piszę do ciebie bo brakuje mi artykułów ,które będą poruszały problemy nastolatek, psychotestów(wciąż mi mało!), może jakiś "Kącik humory" czy coś byś stworzył? To tylko propozycje ,ale mam nadzieję ,że je przemyślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
oleska Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 27.08.09, 11:31 Kotku, oto nowe piosenki Miley Cyrus z jej nowej płyty. :] "Obsessed" https://www.youtube.com/watch?v=uLgTWTx7VSE "Talk Is Cheap" https://www.youtube.com/watch?v=Tcl_w7FS_5M "Time Of Our Lives" https://www.youtube.com/watch?v=9z_iLfrPgZ4 "When I Look At You" https://www.youtube.com/watch?v=I3-Jf8Wm9X0 "Kicking And Screaming" https://www.youtube.com/watch?v=cCf08CpdhJY Pozdrawiam, oleska! Odpowiedz Link Zgłoś
mia_colucci Zbuntowana para. 27.08.09, 23:19 Niedawno Tv4 zaczął emisję trzeciej temporady telenoweli `Zbuntowani`. W obecnych odcinkach sporo zaczyna się dziać u pary Mii i Miguela. Byłi wspaniałą parą , aż do momentu mniemanej zdrady Miguela. Dziewczyna dowiaduje się o tym i jest w totalnej rozsypce. Oto filmik przedstwiający ich dalszą historię: Tekst linka Dalsze losy zbuntowanych można śledzić od poniedziałku do piątku o 19.00 na kanale Tv4. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Zbuntowana para. 03.09.09, 16:40 KOTKU CZYTASZ TO W OGÓLE???? JAK TAK TO NAPISZ COŚ CHOCIAŻ BO MY SIĘ TU STARAMY! Odpowiedz Link Zgłoś
madly_insane Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 06.09.09, 18:58 http://pattibabiie.gliteruje.pl Proszę kliknij na ten link! Za każde wejście dostaję 1 punkt w konkursie. Bardzo mi na tym zależy! Odpowiedz Link Zgłoś
oolax vma i FAME 06.09.09, 22:40 Aktorzy z filmu "fame" w tym Asher Book z v factory będę prezentować swoje umiejętności...również Wesley Quinn z V factory będzie przedstawiał swoje show jednak jak na razie nic o tym nie wiadomo. Więcej informacji na : www.vfactoryfans.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
madlen11 Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje new moon 07.09.09, 19:39 hej kotku upolowałam ostatnio nowy zwiastun new moon wydaje sie byc jeszcze nie zamieszczony w zadnym artykurze o new moon new moon Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje new 18.09.09, 22:36 Potwór!!!!! poszkole.pl/news,Potwor_z_jeziora,53386,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 21.09.09, 20:46 Jeśli możesz to opublikuj mój wątek o Ani z Zielonego Wzgórza Odpowiedz Link Zgłoś
amylee Nowa płyta Panik! 25.09.09, 19:40 Dzisiaj była premiera najnowszego albumu niemieckiego zespołu Panik! Po prawie dwóch latach oczekiwania fani w końcu doczekali się nowego krążka, a po przesłuchaniu piosenek nasuwa się jeden wniosek – chłopaki odwalili kawał dobrej roboty. A najważniejsze, że nie poddali się po trudnym procesie ze swoimi dawnymi producentami. Sami napisali wszystkie piosenki, sami wydali cały album, który zachwalają m.in. Mike Shinoda (Linkin Park, Fort Minor) i Sebastian Lange (In Extremo). Zachęcamy do przesłuchania! Odpowiedz Link Zgłoś
me. Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 29.09.09, 14:17 ja mam propozycje teraz na okładce pisma ' An Other Man' jest Pattinson sesja i wywiad - boskie! kotku napisz o tym ! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 01.10.09, 16:15 Kotek ma prośbę: jeśli przeklejacie tu informacje z innych stron, Kotek będzie wdzięczny za podanie źródła Odpowiedz Link Zgłoś
me. Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 02.10.09, 11:22 kotku, napisz cos o nowej sesji zdjeciowej kristen stewart do magazymu interview. jak ona tam bosko wyglada źródło: www.kozaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Fotki zza kulis "Crank It Up". 03.10.09, 08:18 Zdjęcia zza kulis nowego teledysku Ashley! Na oficjalnej stronie Ashley - AshleyTisdale.com zostały opublikowane pierwsze zdjęcia zza kulis kręcenia teledysku do piosenki "Crank It Up"! Od razu widać że ten klip będzie świetny, a te skrzydła są wspaniałe. Niestety tylko dwa zdjęcia są w kolorze. zdjęcia znajdziesz tutaj : miss-tisdale.com/galeria/thumbnails.php?album=29 . (c) miss-tisdale.com / ashleytisdale.com Kotku, jeżeli zdecydujesz się dodać newsa - proszę napisz od kogo go masz ; ) i skąd masz zdjęcia. pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Miley uciekła ze sceny ! 03.10.09, 16:49 To było zaskoczenie dla wszystkich jej fanów, gdy piosenkarka uciekła ze sceny , w środku utworu. Miley zniknęła na 15 minut i nikt nie wiedział, co się z nią stało. Wygląda na to, że ma infekcję gardła, powiedziała później na Twitter, że miała nagły problem z głosem, dlatego opuściła scenę, w gruncie rzeczy, nie mogła już śpiewać. Po 15 minutach, wypiła trochę wody i wróciła na scenę zakończyć koncert. Oto film, w którym opuszcza scenę. Wiemy, że jakość filmu nie jest najlepsza, ale można usłyszeć, że ma problemy z głosem. Mamy nadzieję, że poczuje się wkrótce lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Miley uciekła ze sceny ! 03.10.09, 16:50 To było zaskoczenie dla wszystkich jej fanów, gdy piosenkarka uciekła ze sceny , w środku utworu. Miley zniknęła na 15 minut i nikt nie wiedział, co się z nią stało. Wygląda na to, że ma infekcję gardła, powiedziała później na Twitter, że miała nagły problem z głosem, dlatego opuściła scenę, w gruncie rzeczy, nie mogła już śpiewać. Po 15 minutach, wypiła trochę wody i wróciła na scenę zakończyć koncert. Oto film, w którym opuszcza scenę. Wiemy, że jakość filmu nie jest najlepsza, ale można usłyszeć, że ma problemy z głosem. Mamy nadzieję, że poczuje się wkrótce lepiej. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
taranka Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 04.10.09, 20:47 Poproszę żeby na kotek.pl można było dodawać przyjaciół. pozdrawiam taranka Odpowiedz Link Zgłoś
bylifeblasted Kiedy będzie Camp rock 2 ??? 11.10.09, 12:43 Kiedy wreszcie na Disney pojawi się campo rock 2 ??? . "wkrótce" nie wystarczy . Tyle notek o camp rock 2 się pojawiło ale nigdzie nie ma dokładnej daty Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 11.10.09, 13:08 usunąć stąd uzytkowników którzy zaśmiecją forum czyli ; zrejzigirl_lol An3cia Odpowiedz Link Zgłoś
oolax v factory u wendy willimas 13.10.09, 19:01 jak pewnie zauważyliście jestem fanką v factroy. Ostatnio(wczoraj) chłopacy byli u wendy williams. Zaprezentowali oni swój poprzedni snigiel love struck. Niestety wycieli części Jareda i Nicka bo mieli za mało czasu. Jeśli ktos chce zobaczyć ich występ i dowiedzieć się trochę więcej o vf to tutaj macie link: justjaredjr.buzznet.com/2009/10/12/v-factory-wows-wendy-williams/ Odpowiedz Link Zgłoś
oolax us5 znowu w piątke 15.10.09, 20:08 us5 mają nowego członka chłopak nazywa się jason i wygrał make us5 again. wiecej ingo na www.stringini-online.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cithru Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 16.10.09, 15:37 nowy temat na forum 'gry i zabawy ' Odpowiedz Link Zgłoś
oolax starshine magazine 19.10.09, 18:13 v factory, Ashley Tisdale, backstreet boys i wielu innych artystów zostałą nominowana w plebiscycie starshine magazine. Możecie głosować tutaj www.StarShineMag.com Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka1 "List dla fanów od Miley Cyrus" 19.10.09, 20:14 W ostatnim czasie głośno jest o tym, iż młoda gwiazdka Miley Cyrus usunęła Twittera. W internecie pojawiło się ciekawe nagranie wyjaśniające z jakiego powodu, nastolatka rapuje! (www.youtube.com/watch?v=2tSOTQPUQoU) Już od kilku dni na stronie MileyWorld.com możemy przeczytać następujący list od artystki: "Moi najdrożsi fani, Wszyscy jesteście Bliską Rzeczą mojemu sercu, lecz mój duch rozbija się słysząc, że czujecie się zaniedbywani przez to, że usunęłam twittera. To był cudowny sposób utrzymywania kontaktu z Wami i naprawdę staliśmy się wręcz znajomymi. Twitter to piękna rzecz, jeśli wykorzystuje się ją mądrze. Kocham swoją pracę tak bardzo, że trudno czasami sądzić, że to jest rozważne "pracować. Ale, w końcu to jest wciąż biznes i chcę jakiegoś rodzaju jeszcze z "normalnego życia". I często skarżę się do najbliższych, że nie zostało mi wiele z życia prywatnego i to jest moja wina. Jak mogę skarżyć się na portale plotkarskie, które piszą o moim życiu, jeżeli ja sama piszę światu co robię? Niektóre rzeczy w moim prywatnym życiu nie potrzebuję rozgłosu na portalach. Nie chcę, aby żaden z moich fanów poczuł się niekochany i odrzucony przeze mnie, ALE jeżeli Wy mnie kochacie i szanujecie, zrozumiecie, że chcę mieć miejsce do rozwijania się jako osoba i popełniania jakichś błędów. Muszę być w stanie żyć i uczyć się w prywatności. Nigdy nie chciałam zakończyć zabawy w moim życiu, mojej miłości i pasji, ale moje życie prywatne nie może się stać dla innych ludzi rozrywką. Twitter to nie jedyna rzecz, którą porzucam. Nie atakuję tego miejsca, ale myślę, że dzieci na całym świecie mogłyby zrobić sobie wakacje od cyberprzestrzeni. Mój problem z internetem polegał na tym, że miałam zły dostęp. To pozwala ludziom anonimowo krzywdzić innych bez żadnych konsekwencji. To nie jest prawdziwy świat. Jeżeli będziemy spędzać czas, nie tylko pisząc tweetsy, to będziemy korzystać o wiele bardziej z naszego życia. Mam bardzo mało czasu i chwil, które mogę spędzić z rodziną, przyjaciółmi i z moją miłością, dlatego staram się je jak najlepiej wykorzystywać. Teraz pojawiły się oczywiście plotki, że to Liam jest głównym powodem, dla którego skasowałam twittera. Mam nadzieję, że moi prawdziwi fani nie uwierzyli w ten głupi powód. Wspomniałam też, ktoś się podszył za niego, zakładając twittera pod jego nazwiskiem i że się wtedy pokłóciliśmy co jest śmieszne. Liam jest wspaniałym przyjacielem i nie nakłaniał mnie do kasacji, próbował mi tylko uświadomić, że za dużo czasu marnuję na tej stronie. Naprawdę mam nadzieję, że wszyscy wiecie ile dla mnie znaczycie i chcę o Was dbać. Będę z Wami na bieżąco po przez MileyWorld i MileyCyrus.com tak jak wcześniej przez twittera. Kocham Was wszystkich. Błogosławieństwa Miley Cyrus" Pozdrowienia dla Kotka Odpowiedz Link Zgłoś
grice Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 20.10.09, 18:04 kotku, ja mam taką propozycję: niech na tym portalu bedzie cos takiego jak komentarze do profilu wtedy bedziemy mogly sobie prywatnie gadac i wgl. tak jest np. na youtubie, czy zapytaj.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś