Dodaj do ulubionych

Kolczyki. Co o nich sądzicie .?

• Gość: Alina Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 18:27
      hey ;* ja myślę że kolczyk w uchu lub kolczyki nic nie zrobią a nawet będziecie
      ładniej w nich wyglądać jeżeli dacie sobie różne wzorki kolczyków np. gwiazdki
      ^^ co do kolczyków w innych częściach ciała to żadne inne miejsce mi się nie
      podoba ponieważ niszczą nasz wygląd ;/ pozdr (; .kiss
    • Gość: Melkaa Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.tvkdiana.pl 27.03.09, 18:28
      też mam kolczyka w nosie i w wardze . nie obchodzą mnie opinie typu ` to niebezpieczne . bla bla bla. chyba sama
      dobrze wiem co dla mnie dobre . poza tym mam 16 lat . yh . przecież nie jestem jakąś chorą masochiostką
      nie ? cool
    • selena..... Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 18:28
      No więc tak mam 14 lat i nie mam kolczyków...TYLKo 1 w pępku big_grin
    • lolapio Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 18:33
      Ja niezabardzo to lubię, ale sama mam 2 kolczyki w jednym uchuwink I to mi wystarczawink
    • majata Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 18:34
      ja mam 2 kolczyki w jednym uchu i jeden w drugim i to mi wystarczysmile podobno przekłuwanie języka boli jak cholera
      więc ja nie radze sobie przekłuwać ale jak kto woli wink
    • luspea Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 18:39
      A ja tam lubie kolczyki^^ Mam 3 w uszach ( z czego jedną dziurkę sobie sama
      robiłam tongue_out)
      Te w wardze i w języku są całkiem ładne, a do tych w pępku, to tylko jak ktoś ma
      figurę^^ Ale generalnie w tych miejscach mi się podobają^^
      Może kiedyś sobie zrobie w wardze, a w najbliższym czasie mam zamiar sobie
      zrobić jeszcze jedną w uchu (Ale tym razem gdzieś u profesjonalisty XD) ^^
      Co innego, jak ktoś robi w takich dziwnych miejscach jak np. na czole czy na
      biuście O.o
      Znam jedną dziewczynę, która zrobiła sobie kolczyk na piersi shock
      To już według mnie wcale nie wygląda ładnie, ale po prostu śmiesznie uncertain
      smirk
    • mamakupikredki :) 27.03.09, 18:39
      mam w uchsz tradycyjnie, po jednym. jeżeli miałabym sobie robić kolejne kolczyki to zrobiłabym sobie jeden w
      [jakby wewnątrz]ucha i bałabym się ale moim zdaniem fajnie wygląda w języku smile
      • nygus_95 w szkole 27.03.09, 20:39
        w ogóle w mojej szkole baardzo dużo osób ma kolczyki w różnych miejscach- w
        uszach kilkanaście konfiguracji, industriale, w pępkach, językach, w wardze,
        brwi, nad ustami. dużo tego tongue_out
    • kitka Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 18:40
      Marzy mi się kolczyk w pępku ale to raczej nierealne jak narazie xD
      A bez kolczyków w uszach się nie ruszam smile
      Nawet gdy jadę na rower lub idę do qmpelki mam dłuugie wiszące kolczykismile
      Moja mama uznała, że jestem fanatyczkątongue_out
      Ja mam drugą dziurkę w lewym uchu a niebawem będzie xD
      • Gość: Monika Kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 12:40
        A ja mam ładny pępek, więc nie widzę potrzeby kolczyka w brzuchu.
        • claireholt12332 Re: Kolczyk w pępku 13.05.09, 19:06
          I dla tego musimy ci tłumaczyć że ten kto ma ładny pępek przekuwa go.sciana
    • wailet Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 18:41
      Ja tam lubię kolczyki :3 I to bardzo. ^^ mam 5 w lewym uchu (4 na dole i jeden
      na górnej części,płatku ucha smile) i 2 w prawym. Za jakiś miesiąc bd miała w
      prawym już 4 wink Chcę też wywalczyć kolczyk po lewej stronie, w dolnej wardze,
      ale z tym bd ciężko indifferent|| Pozdrawiam ^^
      • Gość: Soma Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: 193.138.241.* 27.03.09, 19:24
        Eii a to chyba bardzo boli w wardze?uncertain
    • Gość: Normalna Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 18:49
      Jesteście durne jeśli chcecie przekuwać sobie pępek czy język albo brew...confused
      Takie lalunie z was...scared
      Typ: " O boże... jakie by jesteśmy fajne... "surprised
      uncertain
      • Gość: Normalna? Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:31
        ty normalna zazdrośnico to że cie nie stać na to że nie możesz przekłuć sobie
        dziurki gdziekolwiek to już twój problem i nie będziesz fajna, rozumiem że ty
        chodzisz w ciuchach z lumpeksu a nie z jakiś markowych sklepów bo uważasz że jak
        ktoś cie przyuważy i powie ci "myślisz że jesteś fajna?" założę się że ty też
        pracujesz nad swoim stylem o ile jakiś masz i starasz się być na czasie bo w
        szmacie chyba nie chodzisz nie? chyba że tak bo jesteś grzeczną dziewczynką i
        nie obchodzi cie co ludzie powiedzą i nie uwierze że cię nie obchodzi wszyscy
        tak mówią a naprawde obchodzi to wszystkich no cóż... a co do kolczyków, kolczyk
        w języku czy na łuku brwiowym świetnie wygląda zależy komu pasuje
      • Gość: Karolina Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.pl 01.04.09, 19:36
        Naprawde zal mi takich dziewczyn jak ty.. z drugiej takich krore lansuja sie
        jakims kolczykiem. ja mam 4 w uszach i w jezyku . W uszach juz nie nosze bo dużo
        trenuje i zdazyło mie sie ze ktoś mi go wyrwał. Więc jak masz wypisywać takie
        głupoty to idz cnotko usiądz lepiej nad ksiązkami i daj sobie spokój;/
    • Gość: saruś , xd Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 18:55
      hm .
      Ja chciałam zrobic sobie kolczyka w języku ..
      Ale moi rodzice się nie zgadzają , a więc co tu dużo mówic ;|
      Jednak napewni go zrobie w najbliższej przyszłości .. Xd
      Tyle że moje koleżanki go mają , i mówią że strasznie niszczą szkliwo .
      A więc sama niewiem czy się zdecyduje .
      Musze to jeszcze przemyślec , ; D
    • Gość: Emiś Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 19:08
      shock
      Ja Wolę W Uszachsurprised
    • canada Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 19:15
      Ja bardzo lubie kolczyki i nie ruszam się bez nich z domu wink
      To świetny dodatek winkserce
    • zolcia230395 Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 19:24
      uważam, że kolczyki w pępku czy w języku są fajne ale nie dla mnie ja tam wole przebic sobie drugi raz ucho wink
      pozdrawiam smilesmilesmile
      zapraszam jak macie jakieś pytanie albo trudnośc do rozwiązania to pytajcie napewno odpowiem wink
    • Gość: MiKuSiA ^ Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 27.03.09, 19:26
      Ja tam sądze że kolczyki są fajne wink znaczy nie mozna z nimi przesadzićale wgl
      są spoko big_grin ja mam w jednym uchu 4 a w drugim jeden i nie dawni sobie pepek
      przekułam .... tongue_outkwiat
    • melody170 Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 19:34
      ja mam kolczyki w uszach i w pępku .moja koleżanka ma w języku i strasznie jej
      się dziwiewink
      • heilig89 Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 22:21
        ja ma kolczyka w jezyku i mni nie przeszkada w niczym i w uszach mam po pare dziurekbig_grin
    • Gość: Ada Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:47
      Ja mam 3 dzirki w uszach,1 w prawym i 2 w lewym. Te w zupełności mi wystarczą. Więcej bym sobie nie zrobiła, ale
      nie mam nic przeciwko kolczykom w nosie, tylko takim malutkim. wink
    • Gość: Kolczykomania Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.tvk.torun.pl 27.03.09, 19:48
      Szczerze jestem propagatorką kolczyków...I sama je mam...
      Kiedy miałam przekuwane uszy trochę się obawiałam, że będzie to bardzo bolało,
      ale gdy wybrałam sobie już kolczyki a pani "zamroziła" mi uszy przez chwilę
      zabolało, ale potem ogarnęło mnie szczęście, że jak inne moje koleżanki mam
      kolczyki i niebawem będę mogła nosić długie, wiszące, różne, kolorowe kolczyki.
      Co do kolczyków w pępku nie polecam bo mogą się zahaczyć o koszulkę lub jeżeli
      ktoś nam na w-f'ie piłką i może się coś stać, a poza tym nie wszędzie możemy
      pokazać nasz kolczyk w pępku, i czy każda osoba patrzy na nasz pępek? No nie.Ja
      nie mam i nie chcę mieć.
      Co do kolczyków w języku zawsze jest ryzyko (moja koleżanka tak niestety miała),
      że smak różnych potraw jest znikomy. Po za tym to bardzo boli. Po drugie jeżeli
      jedzenie ci wejdzie pod czas gdy jeszcze rana się goi, ale faktem jest że ładnie
      to nawet czasem wygląda.
      A kolczyki w innych miejscach, można sobie je zrobić wszędzie dosłownie
      wszędzie, ale po co robić je w takich miejscach gdzie to uwiera, nikomu nie
      można się pochwalić i pokazać mu kolczyk, jest to niebezpieczne...
      Moim zdaniem kolczyki w uszach są najbardziej ładną ozdobą (w rodzinie
      kolczyków) smile I nigdy nie wyglądają nieodpowiednio do wieku smile
      Pozdrawiam...
    • madie15 Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 19:58
      Każdy może robić ze swoim ciałem co chce, byleby te decyzje nie były zbyt pochopne.
    • vani74_13 Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 20:16
      Moim zdaniem kolczyki w jezyku i w pepku bardzo ladnie wygladaja ;]
    • klaudus.x3 Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 20:21
      ja sobie robie pod wargą ;D <3.
    • nygus_95 kolczyki 27.03.09, 20:37
      moja koleżanka z klasy ma 5 kolczyków na jednym uchu, na drugim dwa, oprócz tego
      kolczyk pod językiem i w pępku. osobiście nie przepadam za pierciengiem, mam
      tylko dziurki w uszach smile.
    • Gość: Malinka Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.cust.tele2.pl 27.03.09, 20:42
      Ja bardzo lubie kolczyki...mam jak na razie tylko 5 w uszach...nigdzie sie bez nich nie ruszam
      chciałabym mieć kolczyk w języku, jest ekstratongue_out
      w pępku mi sie nie podobauncertain starsznie infantylnie...
      jeszcez mi sie bardzo podoba w wardze ale jak w języku to starczy...big_grin
      obawy przed przebiciem...hmmm- jeden kolczyk w uchu sama sobie robiłam, jeden mam w chrząstcewink Właściwie
      boję sie bólu przy przekłuwaniu języka bo, że bedzie się babrać to wiem i jakos znoisę xdd
      • Gość: karo Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 21:01
        Ja mam 15 lat, a mam kolczyka w jezyku, pepku, 2 w wardze, i w jednym uchu 9
        dziórek, a w drogim 3 i tak jakby 2 razy przekluta chrzastke kolczykiem od
        jezyka.smile heh, mnie sie bardzo podobaja, jeszcz w nosie sobie zamierzam zrobic.big_grin
      • Gość: Anqu Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: 80.50.126.* 09.06.09, 22:02
        Mi się język zagoi w 5 dni.
        a przy przekłuwaniu czułam tylko szczypce.
    • puszma ;] 27.03.09, 20:54
      kolczyki tylko w uszach są ślicznesmile
    • roxann_ Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 21:05
      Kolczyki rządzą.! xD
      Chciałabym mieć drugi kolczyk w uchu, tam na górze w małżowinie ;D(chyba nie muszę mowić co to xD)marzy mi się
      taka mała złota gwiazdka...;]smirktongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka