Gość: Alina Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 18:27 hey ;* ja myślę że kolczyk w uchu lub kolczyki nic nie zrobią a nawet będziecie ładniej w nich wyglądać jeżeli dacie sobie różne wzorki kolczyków np. gwiazdki ^^ co do kolczyków w innych częściach ciała to żadne inne miejsce mi się nie podoba ponieważ niszczą nasz wygląd ;/ pozdr (; . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melkaa Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.tvkdiana.pl 27.03.09, 18:28 też mam kolczyka w nosie i w wardze . nie obchodzą mnie opinie typu ` to niebezpieczne . bla bla bla. chyba sama dobrze wiem co dla mnie dobre . poza tym mam 16 lat . yh . przecież nie jestem jakąś chorą masochiostką nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
selena..... Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 18:28 No więc tak mam 14 lat i nie mam kolczyków...TYLKo 1 w pępku Odpowiedz Link Zgłoś
lolapio Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 18:33 Ja niezabardzo to lubię, ale sama mam 2 kolczyki w jednym uchu I to mi wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
majata Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 18:34 ja mam 2 kolczyki w jednym uchu i jeden w drugim i to mi wystarczy podobno przekłuwanie języka boli jak cholera więc ja nie radze sobie przekłuwać ale jak kto woli Odpowiedz Link Zgłoś
luspea Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 18:39 A ja tam lubie kolczyki^^ Mam 3 w uszach ( z czego jedną dziurkę sobie sama robiłam ) Te w wardze i w języku są całkiem ładne, a do tych w pępku, to tylko jak ktoś ma figurę^^ Ale generalnie w tych miejscach mi się podobają^^ Może kiedyś sobie zrobie w wardze, a w najbliższym czasie mam zamiar sobie zrobić jeszcze jedną w uchu (Ale tym razem gdzieś u profesjonalisty XD) ^^ Co innego, jak ktoś robi w takich dziwnych miejscach jak np. na czole czy na biuście O.o Znam jedną dziewczynę, która zrobiła sobie kolczyk na piersi To już według mnie wcale nie wygląda ładnie, ale po prostu śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
mamakupikredki :) 27.03.09, 18:39 mam w uchsz tradycyjnie, po jednym. jeżeli miałabym sobie robić kolejne kolczyki to zrobiłabym sobie jeden w [jakby wewnątrz]ucha i bałabym się ale moim zdaniem fajnie wygląda w języku Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 w szkole 27.03.09, 20:39 w ogóle w mojej szkole baardzo dużo osób ma kolczyki w różnych miejscach- w uszach kilkanaście konfiguracji, industriale, w pępkach, językach, w wardze, brwi, nad ustami. dużo tego Odpowiedz Link Zgłoś
kitka Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 18:40 Marzy mi się kolczyk w pępku ale to raczej nierealne jak narazie xD A bez kolczyków w uszach się nie ruszam Nawet gdy jadę na rower lub idę do qmpelki mam dłuugie wiszące kolczyki Moja mama uznała, że jestem fanatyczką Ja mam drugą dziurkę w lewym uchu a niebawem będzie xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 12:40 A ja mam ładny pępek, więc nie widzę potrzeby kolczyka w brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
claireholt12332 Re: Kolczyk w pępku 13.05.09, 19:06 I dla tego musimy ci tłumaczyć że ten kto ma ładny pępek przekuwa go. Odpowiedz Link Zgłoś
wailet Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 18:41 Ja tam lubię kolczyki :3 I to bardzo. ^^ mam 5 w lewym uchu (4 na dole i jeden na górnej części,płatku ucha ) i 2 w prawym. Za jakiś miesiąc bd miała w prawym już 4 Chcę też wywalczyć kolczyk po lewej stronie, w dolnej wardze, ale z tym bd ciężko || Pozdrawiam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soma Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: 193.138.241.* 27.03.09, 19:24 Eii a to chyba bardzo boli w wardze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalna Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 18:49 Jesteście durne jeśli chcecie przekuwać sobie pępek czy język albo brew... Takie lalunie z was... Typ: " O boże... jakie by jesteśmy fajne... " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalna? Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:31 ty normalna zazdrośnico to że cie nie stać na to że nie możesz przekłuć sobie dziurki gdziekolwiek to już twój problem i nie będziesz fajna, rozumiem że ty chodzisz w ciuchach z lumpeksu a nie z jakiś markowych sklepów bo uważasz że jak ktoś cie przyuważy i powie ci "myślisz że jesteś fajna?" założę się że ty też pracujesz nad swoim stylem o ile jakiś masz i starasz się być na czasie bo w szmacie chyba nie chodzisz nie? chyba że tak bo jesteś grzeczną dziewczynką i nie obchodzi cie co ludzie powiedzą i nie uwierze że cię nie obchodzi wszyscy tak mówią a naprawde obchodzi to wszystkich no cóż... a co do kolczyków, kolczyk w języku czy na łuku brwiowym świetnie wygląda zależy komu pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.pl 01.04.09, 19:36 Naprawde zal mi takich dziewczyn jak ty.. z drugiej takich krore lansuja sie jakims kolczykiem. ja mam 4 w uszach i w jezyku . W uszach juz nie nosze bo dużo trenuje i zdazyło mie sie ze ktoś mi go wyrwał. Więc jak masz wypisywać takie głupoty to idz cnotko usiądz lepiej nad ksiązkami i daj sobie spokój;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saruś , xd Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 18:55 hm . Ja chciałam zrobic sobie kolczyka w języku .. Ale moi rodzice się nie zgadzają , a więc co tu dużo mówic ;| Jednak napewni go zrobie w najbliższej przyszłości .. Xd Tyle że moje koleżanki go mają , i mówią że strasznie niszczą szkliwo . A więc sama niewiem czy się zdecyduje . Musze to jeszcze przemyślec , ; D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emiś Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 19:08 Ja Wolę W Uszach Odpowiedz Link Zgłoś
canada Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 19:15 Ja bardzo lubie kolczyki i nie ruszam się bez nich z domu To świetny dodatek Odpowiedz Link Zgłoś
zolcia230395 Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 19:24 uważam, że kolczyki w pępku czy w języku są fajne ale nie dla mnie ja tam wole przebic sobie drugi raz ucho pozdrawiam zapraszam jak macie jakieś pytanie albo trudnośc do rozwiązania to pytajcie napewno odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiKuSiA ^ Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 27.03.09, 19:26 Ja tam sądze że kolczyki są fajne znaczy nie mozna z nimi przesadzićale wgl są spoko ja mam w jednym uchu 4 a w drugim jeden i nie dawni sobie pepek przekułam .... Odpowiedz Link Zgłoś
melody170 Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 19:34 ja mam kolczyki w uszach i w pępku .moja koleżanka ma w języku i strasznie jej się dziwie Odpowiedz Link Zgłoś
heilig89 Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 22:21 ja ma kolczyka w jezyku i mni nie przeszkada w niczym i w uszach mam po pare dziurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:47 Ja mam 3 dzirki w uszach,1 w prawym i 2 w lewym. Te w zupełności mi wystarczą. Więcej bym sobie nie zrobiła, ale nie mam nic przeciwko kolczykom w nosie, tylko takim malutkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolczykomania Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.tvk.torun.pl 27.03.09, 19:48 Szczerze jestem propagatorką kolczyków...I sama je mam... Kiedy miałam przekuwane uszy trochę się obawiałam, że będzie to bardzo bolało, ale gdy wybrałam sobie już kolczyki a pani "zamroziła" mi uszy przez chwilę zabolało, ale potem ogarnęło mnie szczęście, że jak inne moje koleżanki mam kolczyki i niebawem będę mogła nosić długie, wiszące, różne, kolorowe kolczyki. Co do kolczyków w pępku nie polecam bo mogą się zahaczyć o koszulkę lub jeżeli ktoś nam na w-f'ie piłką i może się coś stać, a poza tym nie wszędzie możemy pokazać nasz kolczyk w pępku, i czy każda osoba patrzy na nasz pępek? No nie.Ja nie mam i nie chcę mieć. Co do kolczyków w języku zawsze jest ryzyko (moja koleżanka tak niestety miała), że smak różnych potraw jest znikomy. Po za tym to bardzo boli. Po drugie jeżeli jedzenie ci wejdzie pod czas gdy jeszcze rana się goi, ale faktem jest że ładnie to nawet czasem wygląda. A kolczyki w innych miejscach, można sobie je zrobić wszędzie dosłownie wszędzie, ale po co robić je w takich miejscach gdzie to uwiera, nikomu nie można się pochwalić i pokazać mu kolczyk, jest to niebezpieczne... Moim zdaniem kolczyki w uszach są najbardziej ładną ozdobą (w rodzinie kolczyków) I nigdy nie wyglądają nieodpowiednio do wieku Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
madie15 Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 19:58 Każdy może robić ze swoim ciałem co chce, byleby te decyzje nie były zbyt pochopne. Odpowiedz Link Zgłoś
vani74_13 Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 20:16 Moim zdaniem kolczyki w jezyku i w pepku bardzo ladnie wygladaja ;] Odpowiedz Link Zgłoś
klaudus.x3 Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 20:21 ja sobie robie pod wargą ;D <3. Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 kolczyki 27.03.09, 20:37 moja koleżanka z klasy ma 5 kolczyków na jednym uchu, na drugim dwa, oprócz tego kolczyk pod językiem i w pępku. osobiście nie przepadam za pierciengiem, mam tylko dziurki w uszach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.cust.tele2.pl 27.03.09, 20:42 Ja bardzo lubie kolczyki...mam jak na razie tylko 5 w uszach...nigdzie sie bez nich nie ruszam chciałabym mieć kolczyk w języku, jest ekstra w pępku mi sie nie podoba starsznie infantylnie... jeszcez mi sie bardzo podoba w wardze ale jak w języku to starczy... obawy przed przebiciem...hmmm- jeden kolczyk w uchu sama sobie robiłam, jeden mam w chrząstce Właściwie boję sie bólu przy przekłuwaniu języka bo, że bedzie się babrać to wiem i jakos znoisę xdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 21:01 Ja mam 15 lat, a mam kolczyka w jezyku, pepku, 2 w wardze, i w jednym uchu 9 dziórek, a w drogim 3 i tak jakby 2 razy przekluta chrzastke kolczykiem od jezyka. heh, mnie sie bardzo podobaja, jeszcz w nosie sobie zamierzam zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anqu Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? IP: 80.50.126.* 09.06.09, 22:02 Mi się język zagoi w 5 dni. a przy przekłuwaniu czułam tylko szczypce. Odpowiedz Link Zgłoś
roxann_ Re: Kolczyki. Co o nich sądzicie .? 27.03.09, 21:05 Kolczyki rządzą.! xD Chciałabym mieć drugi kolczyk w uchu, tam na górze w małżowinie ;D(chyba nie muszę mowić co to xD)marzy mi się taka mała złota gwiazdka...;] Odpowiedz Link Zgłoś