pati896 Re: Tila Tequila! <3 30.03.09, 20:29 haha nie uważaj sie za najlepszą bo taka nie jesteś ty z resztą też ciągle się mylisz, bo jeśli nie zauważyłyście na klawiaturze łątwo to zroić.! Komp to miejsce gdzie choć raz nie muisz zwracać uwagi na błędy, a wy i tak to robicie.1 LUZ! I nie znasz mnie, nie wiesz ile mam lat więc nie oceniaj DOBRA.!;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miley_love Re: Tila Tequila! <3 IP: 79.162.185.* 30.03.09, 21:08 nie. właśnie komputery w ten sposób demoralizują. wszędzie szanuje się jezyk, a szczególnie na forach. pokazujesz tak swój intelekt. bo TrAfFkI nikt raczej nie słucha i nikt nie zwraca uwagi, przyznaj. poza tym, jeżeli na kompie można robić błędy, to po co na gg czy na mozilli jest korekta błędów? Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 30.03.09, 21:37 Nie wiem i nie obchodzi mnie to, bo tak się składa, że z pola mam same 5 i 6 z dyktand i takie tam a tu prubuje sie wyluzować ;/ Nie tak jak wy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Tila Tequila! <3 30.03.09, 22:28 z dyktand masz 5 i 6 ?? buhahaha ty widzisz jak piszesz? i ty mówisz że inni robią błędy? lepiej popatrz jak ty piszesz.. i może teraz ty sie pochwalisz ile masz lat, co? bo z twoje pisania napawde można wywniosować że 10...- .-' Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 31.03.09, 18:39 OMG.! Do ciebie mówi sie jak do jakies ŚCIANY.! Jeśli tak ci na tym zalerzy moge dokładnie sprawdzać czy wszędzie postawiłam przecinek itd. I ja nic do was nie mam bo kartka i długopis, a klawiatura to całkiem cos innego jeśli nie zawuważyłaś. Łatwo tu naopak napisać jakieś literki. I tylko ty masz jakieś wąty. Marudzisz jak jakas stara baba ciągle masz jakies ALE.! Nie znasz mnie więc się juz odemnie odczep dobra, DAJ MI SPOKÓJ.! I ja mam ** Nie musisz z resztą wiedzieć co ty książke piszesz. Co ci do tego ile mam lat i tak mi nie uwierzysz, bo nawet mnie nie znasz ale 10 na pewno nie mam i nie będe cyganiła, bo nie jestem taka jak ty i sądząc bo twoim rozumowaniu to ty masz mniej niz 10, a ta se powiedział, ze ma 14 <buhahahaha> I to jeszcze najpierw napisała 13, a zachwile 14 i co łatwo tu coś pomylić, sama widzisz więc O D C Z E P S I Ę.! CO jest jakiś błąd no sprawdzaj pani DYREKTOR.!;/ I TAK DLA MNIE SEL NAJ LEPSZA Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Tila Tequila! <3 31.03.09, 21:28 okey już sie odczepiam od ciebie ale nie chcesz powiedzieć bo pewnie masz z 10 lat..no bo niby czemu byś nie chciała powiedzieć? ale to naprawde widać po tym jak ktoś pisze, a ty sie tak ekscytujesz tym wszystkim i wgl... Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 31.03.09, 22:05 Jeśli tak bardzo chcesz wiedzieć to mam 13 za niedługo >>14<< I tyle.! Dziękuje, ze w końcu sie odczepisz Odpowiedz Link Zgłoś
tila Re: Tila Tequila! <3 03.04.09, 21:46 tila wymiata.! <333 a jak komuś to nie pasuje to niech w y p i e r d a l a <333 oł je ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majli Re: Tila Tequila! <3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 22:01 co robisz Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Tila Tequila! <3 03.04.09, 21:51 Widzę że psychofanki Selci znowu atakują xDD A co do Tili to lubie ją xDD Odpowiedz Link Zgłoś
tila Re: Tila Tequila! <3 04.04.09, 22:14 " NiE No SeLuŚkA JeSzT TaKa SwEeTaśNa Że OcH i AcH i WsZySCy MaMy PeŁno W GaCiaCh " słyszałyście, że tila bierze udział w akcji charytatywnej, i będzie mieć odlew piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 05.04.09, 11:02 Nie.! I nie obchodzą mnie jej piersi Odpowiedz Link Zgłoś
tila Re: Tila Tequila! <3 05.04.09, 11:40 a czy ja mówię do ciebie? ;]] idź poczytaj o sWeEtaśNej SeLcii, a stąd wypieprzaj ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 05.04.09, 13:01 hahah.! Bo co rozkarzesz mi.!? OjĆ już sie boje buhahahah ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 06.04.09, 14:14 Niby jakie słodziutka moja dziecinko Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Tila Tequila! <3 16.04.09, 17:22 Takie, żebyś nie wypisywała pierdołów. Pewnie jak twoja SeLU$$ przyłączy się do jakiejś akcji charytatywnej to będzie: "jaka ona jest cudna! Koffciam ją!!!" i inne tego typu. Człowieku, pogódż się z tym, że nikt nie będzie lizać stóp twojej Selci bo ty tak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 16.04.09, 17:23 Diecinko OBUDŹ się, ja nkomu nic nie karzye, poprostu ją lubie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 16.04.09, 19:52 No chyba troche przedtem przyspałaś Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 17.04.09, 18:55 O mam teraz dowód,że Tila to nja gorszy przykład to jakiego kolwiek brania przykładu, czy naśladowania ^^ Cytat z Fun Clubu: Choć Tila Tequila wychowała się w surowej społeczności buddyjskiej, to nigdy nie była grzeczna. W szkole rozrabiała, często kradła też siostrze dowód osobisty,żeby móc wejść do dyskotek.Pomagała nawet członkom osiedlowego gangu w obrabianiu sklepów. Gdy miała 16 lat, zwiałą z domu. ,,To była szalona decyzja.Chyba mi odbiła''- wspomina. Na szczęście gwiazda ''Zakochaj się w Tili Tequili'' dziś juz tak nie dokazuje. Widzice, w to ostatnie to akurat nie wieże, ale takim beztalenciom dają szanse, bo jaki ona ma woóle talent co.!? CHyba do rozrabianaia i wogóle ten teges..wiecie o co kaman.!? A jest wile ludzi,którzy mają naprawdę talent.[!] Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Tila Tequila! <3 17.04.09, 19:21 Chciała się po prostu wyrwać ze świata, który do niej totanie nie pasował. To, że twoja Selenka jest aniołkiem, to nie znaczy, że onni mają siedzieć pod miotłą. Zawsze była buntowniczką i twardą laską. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 17.04.09, 19:34 Aaa. więc twoim zdaniem to jest fajne i bardzo dobre. Weś nie będe z tobą pisać , z resztą co mnie to ochodzi, myśle co myśle i to moja sprawa A to dobrze,ze są na swiecie jeszcze ludzie,którzy potrafią wesprzeć, pocieszyć, dobrze się zachowac i sodówka im do głowy nie odbija.[!] ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Tila Tequila! <3 18.04.09, 15:34 To bardzo proste: więc nie pisz. Wszyscy na tym skorzystają. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 19.04.09, 13:51 A weś dziewczyno odczep się, ile ty masz lat.?! Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Tila Tequila! <3 19.04.09, 18:18 Ja się czepiam? Buahahaha! A kto miał już nie pisać? Ile ty masz lat, że piszesz "weź" prze "ś" Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 19.04.09, 21:55 Będe pisać jak chce.! I to ty raczej zachowujesz się jak jakis bobasek, bo jeszcze wszystkiemu zaprzeczas.[!] Ty pierwsza sie mnie przyczepiłaś, ja nie śledze twoich komciów i nie kometuje każdeko twojego koma I na moje oko masz góra 10 lat.[!] Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Tila Tequila! <3 20.04.09, 18:07 Przepraszam za urażenie twoich świętojebliwych "komci". Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Tila Tequila! <3 21.04.09, 15:34 A dobra wale to wszystko .! Nie mam zamiaru się tobą przejmowac i pisać.[!];/ Odpowiedz Link Zgłoś