demus :) 14.08.09, 15:53 Ja w przyszłości chciałabym zostać : piosenkarką albo wizażystką , dziennikarą , fotografką , fryzjerką i chyb tylko te zawody na azie wchodza w grę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 14.08.09, 18:20 ja chodzę do gimnazjum, do klasy siatkarskiej. ;> lubię to co robię. od klasy 4 [podst.] gram w siatkówkę a od 6 gram w klubie (; jestem naprawdę bardzo dobra. hyhy ;d. ale np. interesuję sie też muzyką. gram na perkusji. ale chyba jednak wybiorę SPORT! < 333333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
kitty. przyszłość (; 14.08.09, 18:49 ja bym chciała zostać psychologiem (; podobno fajna praca trzeba dużo rozmawiać ale studnia są superhiper trudne ;c a jak mi się odmieni to może jakaś organizatorka,nauczycielka . Odpowiedz Link Zgłoś
babydoll. Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 16.08.09, 18:18 do końca nie wiem, może jakaś własna firma, np. stylizacja, SPA. nie mam jakichś szczególnych talentów, więc może być ciężko. a jeśli nie, zawsze mogę uczyć jazdy na desce (narazie jeżdżę dopiero od tygodnia xd) Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 16.08.09, 18:49 Matko, żebym to ja wiedziała. Większość znajomych wie: prawnik, fotograf. Jako dziecko jak większośc, aktorka, piosenkarka, ale to takie zawody, że nie chcę nawet o nich myśleć. Mogłabym być pisarką, no ale to też trudny zawód. Już lepiej tłumaczka. Kocham książki i lubię język angielski, w gimnazjum dojdzie niemiecki. Tak tlumaczka to chyba będzie najlepsze wyjście. Pracuje sie w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaf90 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 02.11.09, 19:49 ja bym chciała iść po gimnazjum do technikum matematycznego potem studia pedagogiczne ewentualnie doktorat i propesorat podro i życze dobrego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 02.11.09, 20:05 JA CHCĘ ZOSTAĆ PIOSENKARKĄ - POPROSTU KOCHAM ŚPIEWAĆ I NIEWYOBRAŻAM SOBIE ŻYCIA BEZ MUZYKI... A TAK NA DRUGIM MIEJSCU TO KOSMETYCZKĄ PIERCING'IERKĄ (CZY JAK TO SIE PISZE XD ) I FRYZJERKĄ... Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 02.11.09, 20:58 Zawsze marzę aby być wokalistką ; z < Może to się spełni a tak o to fryzierka ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Szkoda 02.11.09, 22:54 Wiem , że wiele z was chce być aktorkami , piosenkarzami, modelkami, dziennikarkami, lecz musicie wiedzieć , że to nie zawsze wypala. wiem taki jest świat. Ja jeszcze 2 lata temu chciałam pracować w stanach xD ale kiedy miałam szanse pracować w NY z młodzieżą polską... hohoho, powiedźmy, że mi się odechciało, cokolwiek tam ruszać. Trochę jestem załamana tym co zobaczyłam, no cóż. Wciąż jednak marzę o studiach na NY UV, ale to raczej nie realne bo studia kosztują 10 tys semestr... więc musiałabym dostać stypendium. Chce zostać człw. kinematografii, producent, scenopisarz i reżyser. NIE AKTORKA! Wiem, że studia na filmówce łódzkiej nic nie dają. U nas są na tyle ściśnięte węzły w show biznesie, że trudno jest za bojować polski świat filmu. No niby mam znajomości, ale nie o to chodzi. Wole sama do czegoś dość. W sumie, moje życie bez tego straci sens. Od 9 roku życia o tym marze. a jak nic z tego nie wyjdzie... mogę być dla ugody księżniczką! xoxo szaman. Odpowiedz Link Zgłoś
shili ;)) 03.11.09, 14:19 Ja raczej nie marzę o karierze piosenkarki, bo głosu nie mam itp. wgl to strasznie trudno jest się przebić tym młodym gwiazdkom. Chciałabym być okulistką xD, albo dermatologiem, albo tłumaczem języka angielskiego, bądź hiszpańskiego. Jak na razie w tych kierunkach za dużo nie robię, ale uczę się hiszpańskiego prywatnie i angielskiego dodatkowo też . Myślę, że te zawody wyżej wymienione by były dla mnie ok . Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 04.11.09, 15:20 Ja chciałabym zostać modelką Odpowiedz Link Zgłoś
dulceana Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 07.11.09, 12:14 gwiazdą chciałabym być xd Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 07.11.09, 12:36 aktorka ? piosenkarka ? : d Odpowiedz Link Zgłoś
burza789 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 07.11.09, 12:42 Ja bym chciała w przyszłości zostać architektem budowlanym lub wnętrz ale sądze że chyba wnętrz xd Odpowiedz Link Zgłoś
ampid155 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 13.11.09, 14:29 Jeszcze się nad tym dokładnie nie zastanawiałam...ale od zawsze marzyłam żeby zostać psychologiem,pedagogiem albo kimś kto jest związany z dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 13.11.09, 14:32 modelką , bizneswoman , właścicielem sklepu , właścicielem firmy , sprzedawcą wszystkiego dla dzieci -.- hahaha x dd Odpowiedz Link Zgłoś
kokosik9 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 13.11.09, 14:35 Na pewno swoją przyszłość wiąże z tańcem ale zastawaniem się nad nauczycielem j. angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_sunshine Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 13.11.09, 14:35 ja chce być lekarzem o specjalizacji 'Diagnosta' albo zostanę tencerka Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 13.11.09, 14:40 jasne widac ze housa ogladasz, ja lekarz ale nie wiem jeszcze co dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 13.11.09, 14:54 Hmmm...zastanawiam się nad studiami handlowymi, lub turystycznymi..! Skoro chodzi o turystykę...chciałabym pracowac w jakimś hotelu albo biurze podróży, natomiast jezeli chodzi o handel chcę reklamowac jakiś produkt przed grupką ludzi.; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_miley Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 13.11.09, 15:02 architektem ^^ zawsze mnie ciegnaelo w kierunku plastycznym jak bylam mala chcialm byc malarką , tancerka...,ale najbardziej zawsze architekt ( projektanta wnetrz itd ^ ) xD Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 13.11.09, 15:06 ja aktorką. : - P wiem, pomyślisz, że to marzenie ma każde dziecko, ale ja chodzę do 1 gimnazjum i całkiem nieźle mi to wychodzi. umiem okłamać nauczyciela, nabrać kogoś na żart. x dd nie to, że się chwalę, oczywiście. a jak nie aktorka to ta osoba co się badaniem księżyca, gwiazd i wgl zajmuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
lucash przyszłość....... 13.11.09, 15:09 Ja mam dopiero 13 lat ale mam mniej więcej zaplanowane (raczej więcej). Chciałabym zostać aktorką, ale nie taką jak ktoś napisał że w kilku durnych serialach ale taką na serio. Chodzę teraz do gimnazjum do klasy z rozszerzoną wiedzą o kulturze, do liceum idę do jakiejś humanistycznej lub teatralnej zależy co będzie, a potem studia aktorskie. Od niedawna uczęszczam na kurs aktorstwa i w czerwcu występuję w teatrze zagłębia. Chcę się jakoś kształcić w tym kierunku, nauczyć się wielu rzeczy. Mam nadzieję, że się uda. Jak nie to myślę także o dziennikarce telewizyjnej. Może to głupie ale chciałabym żeby ludzie wiedzieli kim jestem. Może wydaje się płytkie ale chodzi o to żeby wiedzieli że kiedyś na świecie był ktoś taki jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 13.11.09, 15:14 człowiekiem ;p... lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
princess_meg Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 12.01.10, 23:15 Napewno chcę skonczyć gimnazju z bialo- czerwonym paskiem, dostać się do dobrego lo, a potem może studia prawnicze a w pozniejszym czasie aplikacja na adwokata, a moze dietetyk, lub coś zwiazane z zarzadzaniem ekonomia. Napewno coś zwiazanego z humanistyka Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 12.01.10, 23:30 codzien zmieniam plany . ; x ale najpoważniej myślę o dziennikarstwie . Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 13.01.10, 13:16 Nie wiem xD Co chwaila zmieniam zdanie Jeszcze miesiąc temu chciałam być dziennikarką, a teraz marzy mi się praca reżyserki albo scenografki Pewnie za miesiąc znowu coś nowego przyjdzie mi do głowy xD Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 13.01.10, 13:29 mhm, ja chciałabym zostać lekarzem dokładnie neurologiem lub neurochirurgiem, dziennikarką lub siatkarką Odpowiedz Link Zgłoś
bojsgerlka Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 18.01.10, 12:08 Ah, właśnie zastanawiam się, baaardzo często. ale nadal nie wiem co chcę robić, jest tyle możliwości, lecz to co tak naprawdę bym pragnęła jest raczej bardzo wątpliwe. No cóż, życie. ;p hmm. ale teraz gdybym miała wybierać chciałbym zostać fotografem. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 18.01.10, 12:15 panią miqusią Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 18.01.10, 12:23 Ja weterynarzem Kocham zwierzęta! Wszystkie Wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.01.10, 16:33 mam w planach zalozenie skromnej hodowli kotów w mojej piwnicy . nasza najkochańsza ;* violet_ pewnie nie dostanie wizy , więc przyłaczy się do mego biznesu . jako dwie szanowane biznesłumen będziemy dziennie zarabiac na wino za 3.50 ... Odpowiedz Link Zgłoś
szejkii Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.01.10, 16:37 ja praktycznie co tydzień zmieniam zdanie. jak byłam mała, tzn czwarta klasa, to chciałam być strasznie, strasznie ale to strasznie weterynarzem. ale potem się troche obrzydziłam i chciałam być prawnikiem. na chwile teraźniejszą chce być fotografem, aczkolwiek wiem że za niedługo się to zmieni . ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.01.10, 19:07 aluminiówko, dzięki! ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 20.01.10, 18:39 jestem realistką moja najdroższa violet_ ! nie no , spoks . leć se do tej ameryki ! jasne , zostaw mnie z tymi kotami ! nikt mnie nie rozumie ! Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 21.01.10, 11:21 aluminiówka chce umrzeć? ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 21.01.10, 13:44 poza tym ja chcę tam popłynąć *!* na dwa tygodnie, żeby poczuć ten klimat. c: o, weź to poczuj! może kiedyś dam Ci spokój. o, nie możesz stać z boku, musisz poczuć to! w sensie klimat. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 22.01.10, 10:59 czaje ; ) nie wypowiadaj tych slów NA GŁOS bo jeszcze zadzwonią na policejszyn ; ) " pojedziesz tam po robocie , nie bedziesz gadac o robocie , Po robocie ruszysz w jednym korowodzie. Po robocie w tej ameryce zarwiesz noce alkoholem Stara nalej dalej nalej ej." ; ) ; ) nienawidze tej piosenki . Odpowiedz Link Zgłoś