Dodaj do ulubionych

pomysły na prima aprilis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 11:17
słuchajcie zbliża się prima aprilis chciała bym zrobić jakieś śmieszne żarty z
koleżanek ktoś może ma jakiś pomysł?
Obserwuj wątek
    • Gość: isa Re: pomysły na prima aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 14:20
      dosyp rodzicom i rodzenstwu do dzemu czy czekos takiego duzo pioprzu (sama lrepiej teko nie jedz) zobaczysz ich
      reakcje to sie usmiejesz jak masz to mozesz dodac papryczke chili tylko musisz to zrobic tak zeby niebylo widac ze
      jest to dosypane pozdrawiam smile
      • majson Re: pomysły na prima aprilis 22.03.09, 15:39
        to mi się przypomniało jak moi rodzice do butelki od coli wlali sos grzybów(tak
        na później) i moja siostra się tego napiła bo te kawałeczki grzybów myślała że
        to cytryna(bo moja mama pije kole z cytryną) a później mój tata sam zapomniał
        ale jak wlał do kupka to zapach poczuł heh...
    • paprotka Re: pomysły na prima aprilis 22.03.09, 16:24
      ja mam pomysł ale to nauczycielom bez prima aprilis można zrobić no więc
      potrzebujesz :
      1.telefonu komórkowego z dzwonkiem starego telefonu stacjonarnego
      2.Koleżanka musi mieć swój żeby zadzwonić na twój telefon z pierwszego punktu
      3. takiego staaarego telefonu stacjonarnego który nie działa

No i to ma wyglądać tak
      - musisz zgrać się z koleżanką że w momencie w którym ona zacznie dzwonić
      (oczywiśćie na lekcji) ty masz oba telefony (swój i stacjonarny) w plecaku.
      - no i rozlega się takie dzyyn dzynn, wyjmujesz ten stacjonarny, musicie
      sprawdzic jaki jest czas między jej zaprzestaniem dzwonienia a wyłączeniem
      dzwonka się w twojej komórce
      - no i podnosisz słuchawkę (nauczyciel robi w tym miejscu minę - shock) i zaczynasz
      rozmwiać. Halo ? Tak, tak już daje. Podajesz słuchawkę nauczycielowi i mówisz :
      to do pana/pani. A nauczyciel w zdezorientowany śmiech suspicious

skomplikowane ale wychodzi fantastycznie tongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
    • aaskaa Re: pomysły na prima aprilis 23.03.09, 19:43
      Ja tam nigdy nie zapomnę jak rok temu wyjechałam do rodziców "mamo, tato, jestem
      w ciaży". Bezcenne minycool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka