nata.. 22.03.09, 20:13 Każdy z nas ma swój ulubiony sklep, w którym zawsze znajdzie coś dla siebie. Moimi ulubionymi sklepami są New Yorker, House, Bershka oraz Terranova. Lubię też chodzić do Butiku. A jakie są Wasze ulubione sklepy ?:- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermiona13 Re: Ulubiony sklep. 22.03.09, 20:18 Oj...Dużo mogę wymieniać m.in: House, Cropp, New Yorker, Troll, Nike, H&M, Empik, C&A....Ostatnio polubiłam też bardzo Smyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyskaa Re: Ulubiony sklep. IP: 213.155.188.* 28.03.09, 21:40 witaj w klubie hermiona 13 ja kocham sklepy takie jak : -cropp -new yorker -troll -nike -H&M -empik -C&A Odpowiedz Link Zgłoś
mika Re: Ulubiony sklep. 23.03.09, 09:06 a ja nie mam nic ulubionego - kupuję to, co wpadnie mi w oko i w czym czuje się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemik Re: Ulubiony sklep. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 19:53 Jak dla mnie na pierwszym miejscu jest Bershka ) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: Ulubiony sklep. IP: *.chello.pl 05.04.09, 15:35 PROMOD!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cleo33 Re: Ulubiony sklep. 05.04.09, 16:29 Butik! Tam zawsze znajdę coś dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Ulubiony sklep 06.04.09, 19:20 Pull and bear, Stradivarius, Zara, w H&M też się znajdą fajne rzeczy, w Croppie też ale ostatnio coraz mniej. te trzy pierwsze są naj . a, no i ostatnio jestem zainteresowana second-handami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Ulubiony sklep. IP: *.xdsl.centertel.pl 09.04.09, 10:19 -H&M -Butik -Empik -Smakosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Ulubiony sklep. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.04.09, 10:25 na pierwszym miejscu H&M, ZARA może być Cropp, bershka, claris a buty w ecco Odpowiedz Link Zgłoś
paula1253 Re: Ulubiony sklep. 09.04.09, 12:37 moje ulubione butiki to: House , H&M , i Cubus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Ulubiony sklep. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 15:59 Moje ulubione to House, Terranova, Orsay, Cropp town, a czasami fajne rzeczy są w Butiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiikk Re: Ulubiony sklep. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 18:26 bershka [ale tylko w USA tu sa inne ciuchy i mi sie nie podobaja !.] Zara, Mango, D&G, blend ,nike , ecco , H&M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkkk Re: Ulubiony sklep. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 14:29 ja mieszkam w małym sklepie i jedyny sklep w ktory si enaprawde cos fajnego znajdzie to jest wlasnie szmateks ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkkkk Re: Ulubiony sklep. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 14:29 ''ja mieszkam w małym sklepie i jedyny sklep w ktory si enaprawde cos fajnego znajdzie to jest wlasnie szmateks ;p '' haha boze w małym miescie a nie sklpeie xd Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Ulubiony sklep. 10.04.09, 18:37 House,Terranova,New Yorker,Orsay,Butik... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Ulubiony sklep. 11.04.09, 16:17 stradivarius, bershka, zara, pull and bear, ogólnie to wszystko, co spotkać możemy, ale w tym roku mam straszny problem ze znalezieniem czegokolwiek, co by mi się podobało, nawet w moich teoretycznie 'ulubionych'. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszowa Re: Ulubiony sklep. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 19:21 ja lubię Cubus, Tally Wejl, H&M i House ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati. Re: Ulubiony sklep. IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.09, 22:33 House,H&M,New Yorker,Reserved i parę innych Odpowiedz Link Zgłoś
joe_57 Re: Ulubiony sklep. 05.05.09, 20:14 a więc: -H&m -Cropp -BHS -Hause -New Yorker -daishman Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Ulubiony sklep. 02.05.09, 23:41 Ja najbardziej chyba lubię Pull&Bear i Orsaya ale kupuje wszedzie- gdzie tylko zobaczę coś fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka_xD Re: Ulubiony sklep. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 00:23 A ja najbardziej lubie Biedrone xDD <żart> Cubus i Bershka.!^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: Ulubiony sklep. 03.05.09, 13:47 Ja najbardziej lubię bershke i pull and bear, bo tylko tam pomyśleli o takich chuderlakach jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
majli_xo Re: Ulubiony sklep. 03.05.09, 14:32 Cropp , H&M, Orasay, Pimkie, D&G, Big Star. x__O Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchova_ Re: Ulubiony sklep. 03.05.09, 14:38 Orsay i Terranova. A z butami to CCC xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krulowa_pryncessa Re: Rzalll!!! IP: *.csk.pl 05.05.09, 20:15 ołł maj gad ! rzal dzieci!!! ubieracie sie w jakieś ha end emy i hołsy. ja mam wszystkie ubrania od mojej kohanej SZANEL. bluzka za 1000złotyh normalka a nie w hołsie za piędziesiot złotyh najwyrzej!!!!!!! i buty od znanyh projektantuw a nie 'cecece' gdzie tandeta i niskim cenami jedzie z daleka..;/ ble fój ja mam wrzystko co chcę i 00 złotyh kieszonkowego tygodniowo!!!! mieszkam w łwillli z durzym basenem możecie do mnie wpasc papatki [ jak aszlej z hajg skól mjusikal] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krulowa_pryncessa Re: Rzalll!!! IP: *.csk.pl 05.05.09, 20:16 to znaczy 100 a nie zeró jak niekturzy 40 złotyh Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Ulubiony sklep. 04.05.09, 20:07 oczywiście ZARA CROPP H&M NEW YORKER BERESKA ... Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Ulubiony sklep. 04.05.09, 20:47 Zara, H&M, Cubus, C&A... długo by wyliczać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: Ulubiony sklep. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 14:27 Bershaka , h&m , c&a , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shesheshe Re: Ulubiony sklep. IP: *.csk.pl 05.05.09, 20:08 hmm hmm.. jak chodze po galeriach z kumpelami to zachodzimy do wszystkich [ no prawie xdd] ale tak to naj rzeczy mam z house , h&m no i tez lubie new yorker i c&a tez moze byc hahahha mlalahaha rrrrrrrrricoooo! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Ulubiony sklep. 11.05.09, 17:57 U mnie w Tarnowie, jest mało fajnych sklepów, no z takich znanych młodzieżowych to Crop i House butki też jest. Ale nie lubię tam kupować rzeczy bo jak kupię to potem wszyscy takie mają a tego nie na widzę także kupuje w Ravelu, Upssie, Diversie. Ale co miesiąc jeżdżę do Krakowa i tam lubię takie sklepy jak Pull and Bear, New Yorker, Bereska, Troll, i dużo których nazw nie znam areszcie budują nam 2 galerie !!! Odpowiedz Link Zgłoś