beciussia 28.03.09, 18:39 Mam problem Mam w klasie kilka modnisi które uwarzaja się za naj, naj, najpiękniejsze i najmodniejsze Chciałabym je prześcignąć i być modniejsza od nich. Które kolory są teraz modne? (lubię fioletowy i czerwony) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Które kolory modne? 29.03.09, 18:11 modny jest fiolet zieleń żółć róż(wściekły) turkus itd. teraz modne są wściekłe kolory, kolorowe bluzki itd. i jakieś dodatki to najlepiej serca, gwiazdy...(moja siostra jest modniśką to się znam) heh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Które kolory modne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:27 nie musisz ich prześcigać ale jeśli bardzo na tym Tobie zależy najlepszy sposób jest iść na sesję zdjęciową na necie napewno coś znajdziesz weź jakieś fajne ciuchy pokaż im te zdjęcia najlepiej całej klasie napisz na gg że na jednej stronce są twoje zdjęcia i napewno będą zachwyceni powodzenia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia Re: Które kolory modne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:48 powiem ci szczerz ze przez ostatni rok wszystkie kolory są w modie. Jeszcze 2 lata temu prawie nikt nie chodził ubrany na zółto był to poprostu obciach. Teraz takiego czegoś nie ma wszystkie kolory są w modzie Odpowiedz Link Zgłoś