taylor.swift 29.03.09, 16:29 miasto czy wieś! wszystko jedno jakie województwo co wolicie wieś czy miasto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alina Re: ........z kąd jesteście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 16:33 Rybnik wole miasto niż wieś chociaż województwo śląskie to troche głupie bo zanieczyszczone powietrze na wakacje zawsze do babci jeździłam mieszka 100 km od morza więc troche długa droga żeby sobie jechać też nad morze. ale sprzedaliśmy ten dom i narazie pozostanę na śląsku xd Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: ........z kąd jesteście?? 29.03.09, 17:43 Wioska ale niedaleko dużego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: ........z kąd jesteście?? 29.03.09, 18:08 Szczecin trochę za mało sklepów wole Warszawe itd. Odpowiedz Link Zgłoś
justyskaa Re: ........z kąd jesteście?? 29.03.09, 20:31 do majson ja mieszkam blisko szczecina i jestem tam co piatek a nawet i czesciej jutro tam jade a mieszkasz kolo selgrosa lub makro? Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: ........z kąd jesteście?? 30.03.09, 18:09 niestety wię woj. lubelskie hehe ale często bywa w lublinie i lubartowie pozdrawiam ,majson, Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: ........z kąd jesteście?? 30.03.09, 20:56 Ja w Śląskim, w mieście nawet duzym alen nie w Katowicach, tylko troche wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: ........z kąd jesteście?? 03.04.09, 21:41 Ja jestem z Wrocławia i kocham to miasto <33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaxD Re: ........z kąd jesteście?? IP: *.csk.pl 14.04.09, 21:19 ja w miescie.. heh tzw. ostatnio "miescie tanca" hmm co jescze oo! Fair play , wiecie juz ? ;p nawet zaczynam je lubic.. poprobilo sie ostanio duzo galerii i ogoleni jest no piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: ........z kąd jesteście?? 15.04.09, 17:23 białystoook ? fair play < 33 najlepsi tancerze. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliss Re: ........z kąd jesteście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 16:59 Poznań ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: ........z kąd jesteście?? 15.04.09, 17:22 1. skąd się pisze. 2. jestem z chorzowa, a to dosyć duże miasto, więc jednak - MIASTO !! po stokroć. multum sklepów, parki i wiele innych atrakcji. na wsi jest spokój, relaks, ale zawsze mi się tam nudzi. nie ma gdzie pochodzić - tylko pola, pola i jeszcze raz pola. to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: ........z kąd jesteście?? 21.04.09, 15:58 rzeszów, woj. podkarpackie Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: ........z kąd jesteście?? 22.04.09, 16:52 Nie będe mówić gdzie mieszka, a co wy ksiązke puszecie, jedni się pytają jak się nazywam, gdzie mieszka itd ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolas Re: ........z kąd jesteście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 21:39 Ja jestem z Warszawy ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaggAshh^^ Re: ........z kąd jesteście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 21:36 Newcastle Angliaa ! Nie cierpiee tego ! <33 ;/ luuopiemasto na maxxaa woel juz mieszkac na wsi ale tu moja mama ma prace a ja szkolee ! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_96 Re: ........z kąd jesteście?? 31.05.09, 19:11 ja jestem z Przemyśla woj.podkarpackie 90km od Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 x3 31.05.09, 19:14 Jestem z miasta woj. Kujawsko-pomorskie <3 A do pytania co wolę miasto czy wies..to nie wiem to i to ma swoje uroki ,ale chyba jednak miasto ;pp x3 Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: ........z kąd jesteście?? 31.05.09, 19:18 Ja jestem z Drohiczyna to takie male miasto obok Sokolowa podlaskiego....w wojewuctwie podlaskim......a co do pytania to wole miasto Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: ........z kąd jesteście?? 31.05.09, 19:20 Ja jestem z mojej Kochanej Warszawy!!!!!!! <3 <3 Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: ........z kąd jesteście?? 31.05.09, 20:57 hah .. ja woj. pomorskie. ; ) no i wieś wolę, bo tu jest życie, a nie tak jak miasto . ;] | takie jest moje zdanie . | A i lubię Łódź , Kielce i wgl.. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: ........z kąd jesteście?? 31.05.09, 19:21 Kołobrzeg mmm.... kochane miasto Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ........z kąd jesteście?? 31.05.09, 21:09 opole. moje miasto to zuo itp. itd., taka mi to 'stolica polskiej muzyki', że dwa warte zainteresowania koncerty na kwartał. ;q a poza tym, poza tym jest tak sobie. kraków, wrocław, poznań. i budapeszt. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: ........z kąd jesteście?? 01.06.09, 10:10 agnes_cerk i andziulkaxd wy mieszkacie blisko mnie bo ja mieszkam blisko Łańcuta czyli w Leżajsku ciekawe czy ktoś jeszcze mieszka w woj. podkarpackim? Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: ........z kąd jesteście?? 01.06.09, 16:47 Warszawa. A co do pytania czy wolę miasto czy wieś... Hmm. ; D ` Czasami mam ochotę odpocząć od korków, spalin itp. ; / Chociaż w mieście też jest super. ! ` Na wieś pojechałabym na dwu-miesięczne wakacje. Ale tęskniłabym za Wawą. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś