Gość: erdbeere Re: Test szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:45 mm. na początku myślałam, ze slabo bd. ;d az tu nagle z zamknietych 18. cala reszta dobrze, tylko matma, to ostatnie zadanie o paliwie nie pomnozylamn. i jeszcze nie wiem, jak z wypracowaniem, ale one to dla mnie pikuś. ;pp zreszta i tak sie testami nie przejmuje. oczywiscie chce miec duzo pkt, ale to i tak nie zawaza o przyjeciu mnie do klasy, do jakiej chce isc w gimie. ;D pozdrawiam. =*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GośĆ x3 Re: Test szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:58 ehh po sprawdzeniu wyszło coś około 25 -27 Odpowiedz Link Zgłoś
aaskaa Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 15:59 Zazdroszczę Wam;] Chciałabym zży matura była taka ;] Ale powodzenia (chyba za późno ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martaaa... Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 16:04 Bardzo się denerwowałam, ale nie potrzebnie, bo test nie był trudny. Nerwy i tak zrobiły swoje. Sprawdzałam odpowiedzi no i będę miała gdzieś miedzy 30- 33 punktami a próbny napisałam na 38 punktów. Jestem wkurzona bo wiem, że stać mnie na więcej. Trudno to i tak dobrze myślałam, że będzie gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOŁ Re: Test szóstoklasisty IP: *.olsztyn.mm.pl 02.04.09, 16:24 JA W ZADANIACH ZAMKNIĘTYCH MAM 10 PUNKTÓW NA 20 HEHE A ZADANIA OTWARTĘ WSZYSTKO ŻŁE TYLKO NIE WIEM JESZCZECO Z OPOWIDANIA ALE I TAK DOSTANE SIĘ DO OGÓLNEGO GIMNAZJUM Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 16:24 ja mam już to za sobą rok temu pisałam i strasznie sie bałam ale nie ma w sumie czego bo jeżeli sie zestersujecie wynikiem to nie będziecie mogli skupić sie na teście Odpowiedz Link Zgłoś
niiki Test szóstoklasisty 02.04.09, 16:47 Mi poszło nawet nieźle. W ogóle prosty nawet był ten test. Co wam wyszło w zadaniu z matmy o paliwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Test szóstoklasisty IP: 87.204.37.* 02.04.09, 17:04 był trudny nie zdążyłam napisać dwóch wyrazów w opowiadaniu pech dali za duż matmy a z tym paliwem to było powalone a z próbnego miałam 31 Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 17:11 Ja miałam straaaszny stres hehe ;/ Ale nie było tak źle nie był taki trudny. Tylko ten z maty o tym paliwie rozwiązaliście.? ;/ hehe ;D Nikt no o tym wiatrze to ja napisałąm chyba, ze w napędzaniu czegoś i miałam z testu 37/40 hah ;p A jak wam poszło ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Test szóstoklasisty IP: *.acn.waw.pl 02.04.09, 17:16 Mii dobrze poszło... Wiem to bo było łatwe, a z " wiatru" miałam 39p. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana.94 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 17:24 Weźcie.. To jest przesada Nawet jak będziesz miał 0 punktów zdajesz. Więc nie ma o czym dyskutować chyba, co nie ? Dyskusje o testach kompetencji zostawcie gimnazjalistą xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość! Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 17:29 Ten test był zjebany! Ku... te zadania z matmy jakieś pojebane!! Ch... im w cyce! Z operonu był banalny a ten to co ? GÓWNO!! Wszyscy piszą ''BANAŁ TEN TEST'' Pewnie szpan każdy potrafi zrobić!! Nich sie wszyscy walą H...NIA! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 17:31 Jaki żal...ja pisałam w zeszłym roku i miałam tylko 20 pkt.... Odpowiedz Link Zgłoś
mitchie101 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 17:33 Nie był taki strasznie łatwy, ale bałam się że będzie gorzej W paru zadaniach najprawdopodobniej zaznaczyłam źle, ale i tak myślę, że dobrze mi poszedł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( ROZPACZ zjebaństwo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 17:46 Ten test był zjebany! Ku... te zadania z matmy jakieś pojebane!! Ch... im w cyce! Z operonu był banalny a ten to co ? GÓWNO!! Wszyscy piszą ''BANAŁ TEN TEST'' Pewnie szpan każdy potrafi zrobić!! Nich sie wszyscy walą H...NIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chocolate Re: Test szóstoklasisty IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 17:53 No ten test był o wiele gorszy od próbnego. Tamten był banalny.!! A ten ... A najgorsze było zadanie z matmy ... Miało wyjść 24.90 a mi wyszło 24.60 No ale może jakieś punkty będą ... bo tylko źle obliczyłam tą kwotę, a tak to wszystko miałam dobrze. A z tą trawą to dosyć łatwe było nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apokalipsa Pomocy! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 17:53 Ja jestem rozpaczona tym testem! Zawsze z matmy miałam 5 na koniec no i z Polaka tak samo w tym roku mi wyjątkowo wychodzi 4.. ale to nic! Nie jestem kujonką ale również nie jestem jakimś luzakiem co ma szkołe w dupie! Ten test był okropny! Wogóle cały czas o tym myśle z matmy mam dobrze tylko to z tymi paczkami... a to z predkoscią mam źle wogóle u mnie w szkole nie rozwiazywaliśmy takich zdan ! Maskara Te zamknięte też mi nie poszły Wiem że sobie myślicie że jestem jakaś GŁUPIA itp... Trudno Przyszłam ze szkoły i normalnie do poduchy i w płacz! Zwycięzyłam stres ... ale test mi nie poszedł! Jedyna rzecz którą dobrze napisałam to była forma wypowiedzi czyli OPOWIADANIE... Ale ogólnie jestem załamana... Nikt mnie teraz nie potafi pocieszyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia112 Re: Pomocy! :( 02.04.09, 18:45 Gość portalu: Apokalipsa napisał(a): > Wogóle cały czas o tym myśle z matmy mam dobrze tylko to z tymi paczkami... Ty tez mialas zadanie z paczkami? a ile mialas zadan? bo ja 24 i to bylo o litrach i km i wg sie nie dalo obliczyc i zapewne nie ja jedna tego nie zrobilam ale i tak mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś
kinia112 Varsaw? Poland? 02.04.09, 18:48 A to Warszawa miala tylko 2.04 test czy cala Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fancia Jb Re: Varsaw? Poland? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:03 Całą Polska!!!! Ja jestem z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
alex_style Re: Pomocy! :( 02.04.09, 19:09 kinia112 napisał(a): > Gość portalu: Apokalipsa napisał(a): > > > > Wogóle cały czas o tym myśle z matmy mam dobrze tylko to z tymi paczkami. > .. > > Ty tez mialas zadanie z paczkami? a ile mialas zadan? bo ja 24 i to > bylo o litrach i km i wg sie nie dalo > obliczyc i zapewne nie ja jedna tego nie zrobilam ale i tak mi smutno Wszyscy w całej Polsce mieli te same zadania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apokalipsa Re: Pomocy! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:59 Nom wszyscy mieli to samo Smutno mi nadal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: '''paula Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 18:18 test poszedł mi fatanie ale trudno najgorsza była matma bo dużo się w iej pomiliłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMiLeSkA Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 18:20 człowieku łatwy... łatwy to był próbny ten to koszmar prawie sama majma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BL!Z!A Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 18:21 Wiecie może gdzie mogłabym sprawdzić sobie wyniki tego testu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kinia112 Latwiutki Test! 02.04.09, 18:40 Latwy, ale mi nikt nie powiedzial ze na koncu trzeba wpisac swoj kod, urodziny i jakie sie odpowiedzi zaznaczylo!! Wiec zaczelam pisac kod i date urodzenia i....odpowiedzi pani powiedzialy ze robie ZLE [zawsze moja wina ] i nie uznali mi 2 zadan, bo tyle mi jeszcze zostalo do zaznaczenia na koncu, a one nie! nie wolno! zal... i tak mi smutno bo bede zapewne miec najmniej punktow przez to Odpowiedz Link Zgłoś
kinia112 Re: Latwiutki Test! 02.04.09, 18:41 a najgorsze ze mi kolezanki nie wspolczyly! a gdyby byla jakas inna tak miala wspolczyly by!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Latwiutki Test! IP: *.intan.pl 02.04.09, 19:06 jesteś idiotką!!! ka żdy nawet największy debil wie że tam trzeba to wpisać to jest tam dokładnie opisane nawet... ale pewnie jesteś rozpieszczonym dzieckiem i jak ci mama nie pokazała to nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka Re: Test szóstoklasisty IP: 195.116.41.* 02.04.09, 19:04 ja już jestem po teście i nawet jestem z niego zadowolona.......mam nadzieje że dobrze mi poszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia ;d Jestem w 5 kl. zrobiłam sobie test na necie ii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:09 Ja jestem w 5 kl. ale zrobiłam sobie na necie i miałam 23/40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga_15 Re: Test szóstoklasisty IP: *.mielec253.tnp.pl 02.04.09, 19:14 Ja miałam test 2 lata temu Z próbnych miałam 32, 33. A z prawdziwego miałam 40 pkt. hehe xD Nazywali mnie kujonką, ale jakoś im przeszło ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KlaudJa Re: Test szóstoklasisty IP: *.hadess.net / 192.168.1.* 02.04.09, 19:17 cały test na kartkach - zone-6-9.cdn.gazeta.pl/bi.gazeta.pl/im/1/6457/m6457431.pdf a odpowiedzi na test - serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,6457440,Sprawdzian_szostoklasisty___odpowiedzi.html Odpowiedz Link Zgłoś