Dodaj do ulubionych

Jestem niska!Pomocy!!!

30.03.09, 18:59
Chodzę do 6 klasy i mam 145cm wiem,że to strasznie mało, ale moja mama ma 158
więc nie będę wysoka. Tak zazdroszczę tym wysokim dziewczyną. Wszyscy uważają
mnie za trzecioklasistkę. Co mam robić,żeby jakby to powiedzieć ,,podwyższyć
swój wzrost"??uncertainuncertainuncertainuncertain
Obserwuj wątek
    • Gość: paula-selena Re: Jestem niska!Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 19:05
      Nie ma co sie martwic!!!!!
      Niskie dziewczyny sa tez bardzo atrakcyjne nie przejmuj sie tym
      i uwazaj to za swoj atut
      Pozdrawaim
    • xxmileyxx Re: Jestem niska!Pomocy!!! 30.03.09, 19:22
      nie martw się..smile
      napewno jeszcze urośniesz..smile
      • majson Re: Jestem niska!Pomocy!!! 30.03.09, 19:36
        wież jeszcze urośniesz ja jestem w 6 klasie i mam 164cm wzrostu i też uważam że
        niskie osoby są atrakcyjne np. taka modniśka z mojej klasy ma z 150cm i jest
        bardzo ładna ale właśnie zaczyna dorastać(zaczynają jej się tłuszczyć włosy
        itd.) i na pewno w gimnazjum jej nie poznam(jeśli chodzi o wzrost)
    • miley_love. Re: Jestem niska!Pomocy!!! 30.03.09, 19:57
      co prawda, jestem 5 centymetrów wyższa. ale uwierz, jedne z najładniejszych
      dziewczyn u mnie w szkole, są takie niziutkie. oczywiście - jest też pełno
      ślicznych wysokich dziewczyn, ale niskie też są. po prostu, wzrost nic do tego
      nie ma ; D

a tak, marginesem. mam 14. idę sobie raz ulicą, i idą sobie jacyś chłopacy. no i
      stwierdzili, że mam osiem lat ; oo
      widzisz, rozumiem cię doskonale. xddd
      • Gość: misiaxD Re: Jestem niska!Pomocy!!! IP: *.csk.pl 31.03.09, 12:13
        dokonale cie rozumiem tez mam 12 lat i 147 wzrostu.. moja mama jest tez nieduza i z pewnascia nie bede miala 170
        jak wiekszasc dziewczyn. ale ostatnio ajkos sobie z tym radze. zaczynam akceptowac to. i tez nie raz jestem z
        moja kolezanka [ o rok mlodszą ode mnie] i zapoznajemy sie z kims. mowie ze ja mam 12 prawie 13 lat a ona 11 . a
        wtedy ta osoba prawie zawsze odpowiada : na serio myslalam ze ty jestes w trzeciej lub czwartej klasie , a twoja
        kolezanka w 6 lub gimnazjum. i to mnie najbardziej w tym wnerwiascianascianascianauncertain
        • miley_love. Re: Jestem niska!Pomocy!!! 31.03.09, 20:00
          ale pomyślcie, kiedy będziemy starsze, tak około 60, będziemy wyglądać wiele lat
          młodziej a inni - starzej ; D
          • martynaaa1 Re: Jestem niska!Pomocy!!! 05.04.09, 12:17
            .no to co ze ejstes niska.?
            ja tez czasami bym chciala byc nizsza
            ja mam 12 lat i 156 wzrostu xd
            tongue_out
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Jestem niska!Pomocy!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 03.04.09, 18:54
      Już nie ma niestety ratunkucryingale nie przejmuj się,mam koleżankę w klasie co wygląda na 7 latkę,a ma 12 l;at
    • Gość: :) Re: Jestem niska!Pomocy!!! IP: 188.33.58.* 03.04.09, 21:51
      Dziewczyno czym Ty się przejmujesz??;> Jestes niska no i ok... jak bedziesz starsza i bedziesz chciala wlożyc szpilki
      na nogi- jakis problem?;P a teraz wysokie dziewczyny dajmy przyklad maja chlopaka w swoim wzroscie i wlaza
      szpilki i co? beda wyzsze od niego;P;];] a zreszta wazne chyba jaka jestes a nie ile masz wzrostu no nie??smile;P
    • pinkpink Re: Jestem niska!Pomocy!!! 09.04.09, 13:00
      ja mam 13 lat i 164cm... więc duża różnica między nami tongue_out
      ale myślę, że jak będziesz dorosła to założysz szpilki 10cm i będzie superbig_grin
      musisz znaleźć chlopaka ktory tez bedzie niski i bedzie oki.
    • Gość: szeel <3 Re: Jestem niska!Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 22:54
      nie bd C pisać "nie przejmuj się"bo to i tak nic nie da ...
      mówi się trudno ..
      w sumie mogło być gorzej wink
      ja mam 12,5 lat i mam 166 cm ..
      miałam kompleksy ale teraz jest ok wink
      kiedyś zazdrościłam takim dziewczynom jak ty ale potem sobie myślę ..
      że te mniejsze chciały by mieć mój wzrost
    • edwardania Re: Jestem niska!Pomocy!!! 11.04.09, 22:03
      Ja też jestem dość niska, ale się tym tak nie przejmuję, gdyż moja mama mówi, że w wakacje wystrzelę w górę. I
      Ty zapewne też w wakacje dużo urośniesz.To taka pora roku, że po prostu szybciej się rośnie. Zapamiętaj sobie te
      słowa i więcej się nie przejmuj. POZDRAWIAM!!!big_grinbig_grinbig_grin
    • Gość: Alina Re: Jestem niska!Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 23:20
      teraz jest lato więc noś sobie buty na obcasach
      nie garb się bo to też niestety zniża osobę xd
      i nie przejmuj się tak tym że jesteś niska napewno będziesz w przyszłości
      szczęśliwa niż taka jakaś wysoka dziewczyna która nadaje się tylko na siatkarkę
      albo koszykarkę .
    • Gość: alaa Re: Jestem niska!Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 21:55
      Napisz tu naprofil Ashoon&Nicoll -moje kumpele one ci pomoga! ^^ ale nie wchodza tu na forum bo nie maja czasu napisz do nich sama maja swoj watek.
    • Gość: Pauli Re: Jestem niska!Pomocy!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 13.04.09, 09:19
      U mnie w klasie jedna dziewczyna też ma tyle wzrostu, a wiesz co? Każdy chłopak
      chciałby z nią chodzić... Więc naprawdę nie martw się, swój wzrost potraktuj
      jako atutcool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka