margaryna Re: ambitniej. 01.05.09, 19:30 z tego co pamiętam masz 14 lat.. więc o ten jeden mały roczek jestem strasza.. co nie znaczy, że mądrzejsza;p ozcywiście zartowałam z tymi wypracowaniami, nie boj sie;p z wypracowania jeszcze jakos sobei radze, ale pytania z religii to istna katastrofa o_0 jak idzie pisanie?;> tylko nie mecz nas długo, bo z nudów zacznę lekcje odrabiać:p Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 19:37 a wiec bedzie mroczno. uuuh nie wiem bardziej lubie slodko milo. no ale musi byc roznorodosc. tez mialam moment ze sluchalam ciezszych brzmien ale to byl doslownie moment i dobrze. no to kiedy mam liczyc na nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 19:40 trzymając się szczegółów, 14 będę miała za 5 miesięcy i 24 dni xd czyli jestem hot, słucham dody, feela i mam różowe pazurki ;** nieważne xd napisałam, wysłałam, cierpliwości ;> a co do tego, co Was czeka w przyszłości - poprzedni komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 19:42 explosive - jeśli ode mnie by to zależało, spodziewaj się czegoś w weekend i w poniedziałek tego, co mnie obecnie najbardziej zajmuje. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 19:48 ok bede czekac. szczerze mimo ze jestem od ciebie starsza tez sie chyba jeszcze mieszcze w takim przedziale.tylko prz innych tego typu laskach wygladam jak wybryk natury. sprawdzalam wlasnie co ciekawego w majowym "teraz rock" i w sumie to oprocz pj harvey i relacji z tego koncerty the subways co mowilas niec nie ma co by mnie bardzi interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: ambitniej. 01.05.09, 19:49 "trzymając się szczegółów, 14 będę miała za 5 miesięcy i 24 dni xd czyli jestem hot, słucham dody, feela i mam różowe pazurki ;** nieważne xd " do hot baruje Ci jeszcze Lady Gagi i słit Jonas Brothers a pozatym pisze się"rooshofy";p a tak nawiasem mówiąc masz urodziny, tego samego dnia co moje siostry;p Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 19:56 mnie tak denerwują laski w moim wieku, że sobie nie wyobrażacie. ;q teraz rock jest sprytny, co numer jest jeden artykuł o czymś, co lubię i wypada kupić, za miesiąc tak samo, i tak samo... poza tym jeśli machina będzie tak samo ciekawa, co miesiąc temu to też muszę kupić, a poza tym chce nme, to które jest teraz, z flowersem na okładce, a znaleźć konkretny numer nme w polsce to tragedia. lejdi gaga jest całkiem kól, gdyby nie to że rzuciło się na nią brafo i popcorn mogłaby być całkiem zdolną artystką electropopową, co z tego, że trochę tandetną, przecież w Anglii nawet dobrze sobie radzi. fajnie xd Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 20:02 u mnie tak samo a machiny nie mam bo nie moglam juz nigdzie dostac na mym zadupiu. ale pewnie i tak go kupie bo wypada. mnie tez denerwuja ale nie wszystkie. sa tez calkiem spoko ktore niestety nie sluchaja dobrej muzyki ale mozne z nimi pogadac o wszytkim tylko nie o tym i ja sie tego trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 20:09 ja z większością moich dawnych koleżanek nie gadam przez muzykę własnie. tylko to jest tak dziwnie, że jak kiedyś słuchałam mcr, to jedna z nich też zaczeła. inną nauczyłam słuchać bmth, dałam jej kings of leon, a kiedy powiedziałam jej, że mgmt są fajni, stwierdziła, że to 'kupa' i że 'to ja obrażam jej bmth', bo w tym czasie już tego nie słuchałam. pierwsza z tutaj opisanych słucha teraz a7x i paramore, druga imo skrimo, i dosłownie kradnie mi wszystkie nowe zespoły jakie pojawią się na moim last.fm. ale cóż. niektórych muzyka łączy, niektórych dzieli, bo znam też osoby z którymi nie mam idealnie tego samego gustu i się uzupełniamy, i jest całkiem fajnie, bez kłótni. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: ambitniej. 01.05.09, 20:09 u mnie jest identycznie;p tzn.jest dużo osób które lubię, choć słuchają kiczu, ale w niektórych wypadkach jest to baardzo uciążliwe;p rozumiem każdy ma jakieś gorsze dni, ale zeby od razu Edzi górniak słuchać? brr.. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 20:13 wlasnie ja sie staram takich sytuacji unikac bo jezeli bym miala zrobic tak ze nielubie kogos bo slucha totalnego kiczu to bym prawie calej szkoly nienawidzila.dlatego taki jak mowie z tymi ktorz sluchaja beznadzieji wszystko tylko nie muzyka, a ostatnio jedna dziewczyne edukuje i powiem ze cos z niej bedzie. no to o czym teraz?(wiem ze w kolko zadaje te pytanie ale to takie moje dziwactwo) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 20:20 ja już nie chcę edukować. zawsze wychodzi mi to na złe. METRIC. czwartego wychodzi ich nowa płyta w Polsce. damski wokal, indi srindi, ale całkiem fajnie się tego słucha, jeśli chodzi o ostatnią płytę, bo ponoć reszta nie jest taka fajna. nie odkrywcze, lecz przyjemne. może was zainteresuje. ;q poza tym, coś Wam pokaże: tu lista płyt wychodzących 4 maja. wymyślcie sobie o czym będę pisać. w sumie co to za tajemnica ;> Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: ambitniej. 01.05.09, 20:17 moim dziwactwm jest Księzniczka Sissi oglądałyście może kiedyś? to taka bajka;p Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 20:18 ogladalam jak bylam mala. pamietam ze lubilam ta bajke. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 20:21 a ja nie lubiłam ;<< post poprzedni mój. narobiłam bałaganu ;q Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: ambitniej. 01.05.09, 20:23 ona jest świetna (mimo że z happyendem) tak z miesiąc temu chora byłąm i z nudów włączyłam jetix play akurat leciała. poźniej kazałam mamie nagrywać i tak odrodzila sie moja miłość do tej bajki a podobno ten cały Franz zabił Sissi, a przynajmniej zlecił jej zabójstwo Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: ambitniej. 01.05.09, 20:27 robi się ciekawie.., a ja muszę spadać. do babci iśc o_0 żegnam do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 20:31 czyli ze mam wybrac czy zgadnąc? yyy metric mowisz? fajnie ale nie przepadam za damskimi wokalami. ale wlasnie dlatego ze takie "indi srindi" wlaczylam. ale jak wiemy nie bardzo slucham. ja to jutro pewnie albo bardzo wszesnie bede albo bardzo pozno bo berzdej mam i wiecie. ale jeszcze tu zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 20:39 masz zgadnąć. ja też nie lubię damskich wokali, a jak przychodzi co do czego to się okazuje, że połowa tego co słucham jest damska ;p a ja nie mam zadnych planów. wszystkiego naj. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 20:42 dzieki po raz drugi:p u mnie naprawde malo wokali damskich ale sie znajda. wiesz ze nie mam pojecia wiem o czym ja bym z tej listy napisala ale o czym ty? zupelna ciemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 20:46 a ja mam tam 2 faworytów, i kilka innych, których znam mniej ;q i bardzo się cieszę, bo teraz dużo zespołów, które wydały płytę w 2007 i w okolicah wydają nowe materiały ;> Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 20:49 moze ja sobie poczekam az te artykuly sie pojawia, dobrze? wiesz, nie wygralam wczoraj biletow na openera. i jest mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 20:52 dobrze ;> ja próbowałam się skupić na tym, kogo to może być remix i co jest zremixowane, bo nawet gdybym wygrała to musiałabym to sprzedać. a szydło wczoraj na początku całkiem fajną muzykę puszczała. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 20:57 na poczatku. ja tez nie wiedzialam wlasciwie tylko jedno ale ktos mi podpowiedzial:p ogolem wczorajsza audycja jakas powalajaca nie byla. a jak ja bym wygrala to bym pewnie pojechala bo powiedzialabym rodzica ze nie moge tego sprzedac:p ale guzik Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 21:02 na początku od 20, o xd pierwszej santi nie rozpoznałam, drugie wiedziałam że ting tings, a potem wyłączyłam, z tego co widze to byli też prodigy nowi, to bym poznała. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 21:06 ja tez tylko ting tings poznalam a reszte ktos mi podpowiedzial. ale szczegol. kurcze a ja znowu walkuje teen lovers. i co z tego ze nam slowa na pamiec:d Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 21:19 a ja słucham tego zespołu o którym mam zamiar pisać. i własnie się strasznie wściekłam bo moja była koleżanka od 'kupy' mgmt się cfani, że zna the enemy kuźwa. ;q a tu jest konkurs bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 21:24 a wiec the enemy:p ta twoja kolezanka powiedzila ze mgmt to kupa? konkurs fajna lae na selectora tez nie jade. w tym roku wogole nici z festiwali ciage mi cos wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 21:27 nie, nie pisze o enemy, to że ta płyta wychodzi, ona to ma, a ja się wkurzam to zbieg okoliczności xd tak, powiedziała że to kupa. a ja jadę jak wygram. bo tak to mi się kasy nie chce wydawać, może pójdę na ten zespoł o którym bdę pisać, bo przyjeżdza do pl, hahah, kolejna wskazówka. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 21:30 aha. a ta twoja kolezanka to normalna jest? ja moze i kase bym wziela ale mi nie pasuje ale to bym przezyla a openera nie.kurde na kazde wspomnienie mi sie chce beczecxd jane mam pytanie czy ty lubisz the kooks? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 21:32 właśnie chyba nie normalna, pytam ją o patricka wolfa, znaczy co sądzi bo widzie, że słuchała, a ona mi na to, że ma fajny kolor włosów. ;q lubię kuksóf, dawno nie słuchałam. są mili całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 21:37 aha to tak jaby mnie sie ktos zapytal dlaczego lubie kol a ja bym odpowiedzala ze dlatego bo jared jest sliczny. ja tez lubie nawet bardzo ale z kol moja miloscia nie zwycieza. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 21:39 ja bym najpierw pewnie zasypała tego kogoś synonimami słowa 'cudowne' a potem stwierdziłabym że chciałabym jednego z nich ;> u mnie są w stanie uśpienia teraz że tak powiem. xd Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 21:46 u mnie wrecz przeciwnie. jak to jest mozliwe zeby tyle zespolow ktore lubie lub wielbie byly w jednym miejscu i mnie tam nie bylo?sorki ze wciaz o tym gadam.xd taaa to moze traz wypowiedz na temat: uwaga coldplay? ja nie slucham a ty? poprostu tak mi sie nasunelo. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 01.05.09, 21:48 u mnie na szczęście stało się tak, że nie wszystkoe moje ulubione są na openerze ;> coldplay nie słucham, bo mnie denerwuje otoczka. ;q mi się nasunelo empire of the sun. znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 21:53 znam jakos niedawno wydlali plyte czy mi sie pomylilo? nie slucham ale czy nie jest to ciut podobne do mgmt? no nie chodzi mi tu tak kropka w kropke o muzyke ale jednak cos ich laczy. albo mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 01.05.09, 21:59 aha. fajnie. bede juz szla bo siostra zada kompa.tak jak mowilam bede albo rano albo pozno. chociaz moze uda mi sie jakos tak wpasc. zobaczymy. to co do jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 18:27 dziekuje margaryno wiem ze mialom byc pozno ale udalo mi sie na chwile wyrwac. niestety zaraz bede musiala spadac yyy jest tu kto? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 18:38 ja też ;q wszystkiego naj po raz kolejny ;> Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 18:39 dzieki po raz kolejny. no to jestesmy w komplecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 18:38 ja też ;q wszystkiego naj po raz kolejny ;> Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 18:39 za pierwszym razem wyskoczył error i nie było widać, że dodano, gupie to ;< Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 18:42 jane pisze sie gópie.xd a tak na marginesie sliczna pogoda dzisiaj u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 18:46 oh, jak mogłam napisać z takim błędem ;< u mnie też. ale ogólnie to chyba jestem na coś chora, bo cały dzień źle się czuję, gorąco mi i słabo ;<< Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: ambitniej. 02.05.09, 18:46 u mnie też;p z radości zrobiłam ze 3 kółka rowerem wokół domu Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 18:49 ha ale chyba o pogodzie sie rozpisywac nie bedziemy. to co ktos ma jakis ciekawy temat? jane moze do lekarza idz?:p Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: ambitniej. 02.05.09, 18:51 może masz świńską grype? dobra.. sory, to nei było śmieszne to po prostu wpływ mediów Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: ambitniej. 02.05.09, 18:54 czyzby kotek nei zamierzał publikować nowego artykułu? Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 18:57 no wlasnie.tez wlasnie o tym pomyslalam wchodzilam z pewnoscia ze cos juz bedzie a tu nic. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 19:12 jest. Arcade Fire.nie powiem przemknelo mi to wczoraj przez glowe. artykul wiesz sama ze cudowny. co do zespolu:nie uwielbiam go nie kocham a nawet nie bardzo lubie. jednak czasami wlacze i wtedy mnie nie ma. tak jezeli jeszcze tu jests jane to dobra robota Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: ambitniej. 02.05.09, 19:20 a już chciałam pisać petycję do kotka Jak dla mnie oni są po protu genialni. a co do artykułu nie będę się powtarzać Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 19:31 dzięki. ;> ja ich kocham bardzo. falami. poznałam ich w 2007, i wtedy nie wychodzili mi z głowy. później o nich zapomniałam. a gdzies kilka miesięcy temu przypomniałam sobie o tym, że istnieją. i aż wstyd, nie pamiętałam żadnej piosenki. a neonowa biblia jest moją biblią. ;q jedyna negatywna recenzja, jaką znalazłam odnośnie tej płyty, była na porcysie. ale nie będe mówiła, co o nich sądzę xd i arcade fire to kolejny zespół, a których płytę czekam z utęsknieniem. i koncert. ale na razie nie mają ogłoszonych żadnych występów. ej, nie ma czegoś takiego jak świńska grypa się okazało, to jest zmutowany wirus ludzkiej grypy xd Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 19:38 taaaaaaaakkk? wiesz szczerze to ja mam juz to gdzies. wszyscy o tym gadaja.a tak naprawde chyba nie jest tak zle.jeszcze nikt nie umarl. ze mnie jest tak ze gdy ja slucham arcade fire to odlatuje a potem chodze wyloczona przez pol godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 19:33 cos mi sie dzisiaj chrzani z kotkiem. nie wiem co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: ambitniej. 02.05.09, 19:39 z tego co czytałam objawy ma identyczne co ta ludzka, czyli bół głowy, gorączka, katar, ból gardła, nudność, senność;p Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 19:43 je lubię sobie grać i śpiewać ich ;p kujde, to ja chyba faktycznie muszę do tego lekarza iść. głowa mnie boli, jest mi gorąco, katar mam, kaszle, i spałam dziś do 11, choć poszłam spać o 22:30. xd traaagedia xd Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 19:46 oj biedna szybkiego powrotu do zdrowia. a moze ci przejdzie ja tak mailam w drugi dzien swiat. ale jakos tak nie potrzebowalam wielkiej pomocy lekarskiej. kupilam dzisiaj teraz rock i sie ubawilam czytajac artykul o fob. omg kto to wymyslił? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 19:59 nie dziękuję ;q też kupiłam teraz rock, jednocześnie kupiłam bravo, i tam też jest artykuł o fob, i nawet jak w tr jest zdjecie jordana babuli z fob przy takim stoliku, to babka z bravo też ma takie same ;x a ten, kto pisał artykuł o pj, popełnił straszny błąd około cztery razy. polly ma na drugie imię jean, nie jane ;q Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 20:01 takich szczegolow o pj harvey to ja nie wiem. ale artykol nie najgorszy. a ty lubisz fob? bo ja niz znosze.naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 20:05 słuchałam ich kiedyś. bardzo bardzo dawno. przed wydaniem tego ich albumu co miał niebieską okładkę i nie wiem jak się nazywa ;q teraz strasznie mnie denerwują. chyba nawet bardziej niż mcr ;q Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: ambitniej. 02.05.09, 19:59 ojej.. co piszą? szczyt marzeń żeby w mojej dziurze sprzedawali Odpowiedz Link Zgłoś