Dodaj do ulubionych

Spodobał mi się chłopak...:(

14.04.09, 12:09
[i][b][b]Hejka dziewczyny smile)
Mój problem polega na tym, że podoba mi się taki jeden Michał serce
(chodzimy razem do szkoły). Pewnie pomyślicie: to proste zagadaj xDD. Jednak
nie o to chodzi. Zacznę od początku:
Poznałam Michała przez jego kolegę i zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i umówiliśmy
się do kina. Sęk w tym, że jestem nieśmiała i nie odzywałam się za dużo. Chyba
go to odstraszyło, bo mało później gadaliśmy. Od jakiegoś czasu ma dziewczynę,
ale temu swojemu koledze mówił (cytuję):,, że mu się nadal podobam i jestem
szczupła, ale to dobrze, fajnie się ubieram i nic by nie zaszkodziło gdybym z
nim pogadała na przerwie". proszę was o radę, bo już sama nie wiem co
robić...Nadal go kochamserce. Na razie czekam aż ze sobą skończą (wiem, że
to podłe, no ale cóż..jego nowa laska jest taką bitch co tydzień zmienia
faceta normalnie xDD). Ten jego kolega powiedział, że miałabym szanse, ale ma
teraz dziewczynę. Mam o nim zapomnieć (choć jak próbuję zapomnieć on się do
mnie odzywa) ??cry
Obserwuj wątek
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Spodobał mi się chłopak...:( IP: *.xdsl.centertel.pl 14.04.09, 13:55
      Twój błąd że się tak do niego nie odzywałaś.A jeśli ta dziewczyna co tydzień zmienia chłopaka,to może i ten Michał
      się jej 'znudzi'.Spróbuj go jakoś odzyskac,może on pomyślał że jak się do niego tak mało odzywasz to nie podoba
      ci się "?".sercesercea może rozejrzyj się czy inny chłopak do ciebie nie "wzdycha"
      Głowa do góry!na pewno
      jesteś młodziutka,i narazie nie powinnaś się zajmowac poważną miłościąsmileja mam 12 lat,i zajrzyj na mój wątek
      w "szkoła" "co mam zrobic z chłopakiem?"piwouda ci się,pozdrawiam.

milunia_cyrusx3
    • zoey101 HejOO:)) 14.04.09, 18:59
      Dziekuję ci za odpowiedź. Ale mi ten chłopak strasznie się podoba. Mam 16 lat
      i chciałabym mieć stałego partnera..smile Pozdrawiamsmile)
      • jowitus_jonas Re: HejOO:)) 15.04.09, 14:59
        spróbuj jakoś się do niego odezwać, np. hej, co teraz masz, albo jak tam, czy
        coś takiego, ja też mam 16 lat, ale niestety nie mam szans na chłopaka, bo
        jestem gruba ;|
        Powiedz mu, że fajnie Ci się z nim gada, znajdzcie jakiś temat, np. zapytaj tego
        jego kolegę, czym się interesuje ten kolo i przygotuj sobie gadkę na ten temat,
        tylko go znowu nie zamęczaj ;p
    • zoey101 HejOO:)) 15.04.09, 16:23
      Nooo właśnie sęk w tym, że ma dziewczyne i boję się, że palne coś głupiego
      przy nim i mnie obgada przed nią.. Ona jest paskudna i nie w jego typie.. woli
      naturalne laski a ona jest czarnucha z tipsami a'la Jola Rutowicz ;/ i ma 14
      lat ;/ Pozdroosmile
      • Gość: shesheshe Re: HejOO:)) IP: *.csk.pl 16.04.09, 14:10
        Ja bym przeczekala..wkoncu ta dziewczyna rzuci go..radzilabym sie teraz nie odzywac tylko hej co teraz masz itp.
        sama jestem niesmiala i wiem jak bedzie ciezko. wkoncu go kochasztongue_out. a jak sie dowiessz ze ze soba zerwali to
        dzialaj..ostatnio to dziewczyny zapraszaja chlopakow do kina smile a nie na odwrot..staraj sie na poczatku
        zagadywac..tylko jak moje poprzedniczka zeby go nie nudzic a potem wystartowac..mam nadzieje ze jakos
        pomoglam i przede wszystkimmusisz przezwyciezyc swoja niesmialosc , chociaz odrobine ja przelamac i bedzie git
        big_grin
    • zoey101 HejOO:)) 16.04.09, 15:44
      Dziekuję Ci za radę smile mam nadzieje, że coś dalej się potoczy big_grinkwiat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka