Gość: Angelika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 15:00 Moja mama mówi że mam brzydkie paznokcie,skurki a na dodatek paznokcie mam bardzo slabe. Paznokcie powinny być twarde a ja mam cienkie jak "papier". Niewiem co mam zrobić piszcie rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Paznokcie IP: *.xdsl.centertel.pl 19.04.09, 17:51 Wybierz się do kosmetyczki, ona na pewno coś Ci doradzi na cienkie paznokcie... Odpowiedz Link Zgłoś
nessa14 Re: Paznokcie 19.04.09, 18:50 Kup odżywkę do paznokci, tylko taką już z lepszych albo idź do kosmetyczki i ona Ci poradzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
xxmileyxx Re: Paznokcie 19.04.09, 20:16 też tak miałam kupiłam sobie odżywkę i utwardzacz mi to pomogło Pozdrawiamm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dahhgaa^^ Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 20:57 Ja tak mam caly czas ale chodze raz w miesiacuu do kosmetyczki ona mi cos tam robii i dziala ale czeba regularnie chodzic i co tydzien smaraowac odzywka Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Paznokcie 24.04.09, 13:44 Jedz dużo nabiału i stosuj odżywki. Możesz też zwrócić się do kosmetyczki po poradę. Odpowiedz Link Zgłoś