Dodaj do ulubionych

gra z podliczaniem o gwiazdach

IP: *.aster.pl 14.04.09, 20:24
Cześć oto mój post i teraz pokaże Wam, co będziemy na nim robić, a więc będziemy grać w różne gry, najpierw ja
wam powiem jakie gwiazdy lubie (podajemy po trzy), ja później podliczam głosy i wybieram królową big_grin
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.aster.pl 14.04.09, 20:25
      A więc moje ulubione gwiazdy to : Miley Cyrus, Vanessa Hudgens i Ashley Tisdalebig_grin
      • Gość: Pati Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 20:29
        Miley Cyrus Demi Lovato Selena Gomez
        • Gość: kamuuuunika Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.jmdi.pl 14.04.09, 21:05
          demi lovato miley cyrus vanessa hudgensshocksmirksurprisedkissbig_grin
          Pozdrosercebrawokwiat
          • miley_love. Re: gra z podliczaniem o gwiazdach 14.04.09, 21:51
            miley cyrus ! < 333 ashley tisdale, brenda song. ale uwielbiam tak samo jak b i
            a wiele innych gwiazd ; d
    • Gość: gadfg Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 22:35
      Joe jonas , Ash Tisdale ,Ketty perry
    • Gość: lolllx Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 22:36
      Jonas Brothers, P!nk, Ashley Tisdale ^^ , Chybaa <33
      • Gość: Vanessa_H Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.acn.waw.pl 14.04.09, 23:01
        Vanessa Hudgens serce Brenda Song big_grin Zac Efron smile
    • pati896 Re: gra z podliczaniem o gwiazdach 15.04.09, 13:48
      SELENA GOMEZ ;*, Miley Cyrus, Ashley Tisdale wink
      • ketrin Re: gra z podliczaniem o gwiazdach 15.04.09, 19:03
        Miley, Sel, Demi, Ash, Van, JB, The Veronicas, Lily Allen, Hil Duff
    • Gość: MOniak Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 20:50
      Kristen Stewart,
      wokalistka Paramore smile ,
      Ewa Farna
      • Gość: milunia_cyrusx3 Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.xdsl.centertel.pl 18.04.09, 16:16
        Ewa farna.
        Miley Cyrus,Lady GaGa,Iza Lach
        • Gość: lola Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 16:22
          Miley Cyrus, Vanessa Hudgans i Selena Gomez brawosercebrawo
    • katiediamond Re: gra z podliczaniem o gwiazdach 18.04.09, 16:37
      Doda, Miley Cyrus, Britney Spears.
      • Gość: milunia_cyrusx3 Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.xdsl.centertel.pl 18.04.09, 16:48
        Miley Cyrus

Demi Lovato,Vanessa Hudgens,Hilary Duff
    • katsuumi_17 Re: gra z podliczaniem o gwiazdach 18.04.09, 17:02
      Troche to bez sensu. Wiadomo, że wygra jakaś Miley Cyrus, Joe Jonas, Vanessa Hudgens czy Zac Efron bo tutaj
      PRAWIE wszyscy są zapalonymi fanami Disneya. OK, to moje typy- Czesław Niemen, Freddie Mercury i Rysiek
      Riedel z Dżemu. To były PRAWDZIWE gwiazdy ze wspaniałymi głosami, nie to co jakieś Disneyowskie gwiazdeczki. I
      tak pewnie nie znacie w dobie wyżej wymienionych. A że w głownym poście jest, że to mają być GWIAZDY to oto i
      gwiazdy wypisałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka