Gość: mała IP: *.aster.pl 14.04.09, 20:24 Cześć oto mój post i teraz pokaże Wam, co będziemy na nim robić, a więc będziemy grać w różne gry, najpierw ja wam powiem jakie gwiazdy lubie (podajemy po trzy), ja później podliczam głosy i wybieram królową Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.aster.pl 14.04.09, 20:25 A więc moje ulubione gwiazdy to : Miley Cyrus, Vanessa Hudgens i Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 20:29 Miley Cyrus Demi Lovato Selena Gomez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuuuunika Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.jmdi.pl 14.04.09, 21:05 demi lovato miley cyrus vanessa hudgens Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: gra z podliczaniem o gwiazdach 14.04.09, 21:51 miley cyrus ! < 333 ashley tisdale, brenda song. ale uwielbiam tak samo jak b i a wiele innych gwiazd ; d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadfg Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 22:35 Joe jonas , Ash Tisdale ,Ketty perry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolllx Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 22:36 Jonas Brothers, P!nk, Ashley Tisdale ^^ , Chybaa <33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanessa_H Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.acn.waw.pl 14.04.09, 23:01 Vanessa Hudgens Brenda Song Zac Efron Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: gra z podliczaniem o gwiazdach 15.04.09, 13:48 SELENA GOMEZ ;*, Miley Cyrus, Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: gra z podliczaniem o gwiazdach 15.04.09, 19:03 Miley, Sel, Demi, Ash, Van, JB, The Veronicas, Lily Allen, Hil Duff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOniak Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 20:50 Kristen Stewart, wokalistka Paramore , Ewa Farna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.xdsl.centertel.pl 18.04.09, 16:16 Ewa farna. Miley Cyrus,Lady GaGa,Iza Lach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 16:22 Miley Cyrus, Vanessa Hudgans i Selena Gomez Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: gra z podliczaniem o gwiazdach 18.04.09, 16:37 Doda, Miley Cyrus, Britney Spears. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: gra z podliczaniem o gwiazdach IP: *.xdsl.centertel.pl 18.04.09, 16:48 Miley Cyrus Demi Lovato,Vanessa Hudgens,Hilary Duff Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: gra z podliczaniem o gwiazdach 18.04.09, 17:02 Troche to bez sensu. Wiadomo, że wygra jakaś Miley Cyrus, Joe Jonas, Vanessa Hudgens czy Zac Efron bo tutaj PRAWIE wszyscy są zapalonymi fanami Disneya. OK, to moje typy- Czesław Niemen, Freddie Mercury i Rysiek Riedel z Dżemu. To były PRAWDZIWE gwiazdy ze wspaniałymi głosami, nie to co jakieś Disneyowskie gwiazdeczki. I tak pewnie nie znacie w dobie wyżej wymienionych. A że w głownym poście jest, że to mają być GWIAZDY to oto i gwiazdy wypisałam. Odpowiedz Link Zgłoś