Dodaj do ulubionych

Nadwrażliwość :-(

15.04.09, 16:52
Jestem nadwrażliwa... W klasie za barzo nikt mnie nie lubi i dokuczają mi.
Najfajniejsze dziewczyny w klasie się ze mnie śmieją i uważają mnie za najgłupszą w klasie.
Nikt nie chce iść ze mną w parze... POMOCY!
Obserwuj wątek
    • Gość: shsheshe Re: Nadwrażliwość :-( IP: *.csk.pl 16.04.09, 16:04
      ale na pisz w jakim sensie nadwrazliwa..bo jest pare znaczen
      • majson Re: Nadwrażliwość :-( 17.04.09, 13:55
        ja jestem bardzo nie śmiała i żaden chłopak do mnie nie podchodzi i nie zagaduje
        bo zresztą nie wiedziała bym co mam powiedziec
        • kimberly25 ?????? 17.04.09, 13:58
          Jak to nadwrażliwa? Chodzi Ci o to że jak ktoś Cie przezywa to np.od razu sie denerwujesz,i chce Ci sie płakać(albo
          coś w tym stylu)?crycrycry
    • szeneee ? 17.04.09, 14:08
      ile masz lat ? jak jesteś poniżana to daj znak innym ,że tego nie chcesz ! znajć tą naj kumpele może to będą te
      które śmieją się z Ciebie . spróbuj z nimi pogadać w gabinecie pani pedagog winksuspicious
    • ashley22 Re: Nadwrażliwość :-( 17.04.09, 18:29
      Mam 10 lat, i tak... Gdy dostanę złą ocenę albo ktoś mnie tak no... Hm urazi złymi słowami chce mi się płakać.
      Te dziewczyny są naprawdę głupie i jeszcze czepiają się mnie, że mam zadarty nos xD
      Kurcze, nie umiem odpyskować... Jak coś powiem robią dziwne miny.
      Tak samo, pani bardziej wieży im niż mnie.
      • melagrana Re: Nadwrażliwość :-( 17.04.09, 19:32
        w podstawówce też tak miałam ale mi przeszło jak znalazłam przyjaciółke (dokładnie jak miałam 10 lat) znamy sie
        już od 9 lat a przyjaźnimy sie od 6 mamy też własną paczkę (w sumie 7 dziewczyn i 4-5 chłopaków) nikomu nie
        przeszkadaza to jaka byłam dawniej a "nadwrażliwośc" zamieniła sie u mnie w analizowanie tego co mówie więc bez
        potrzeby sie nie odzywam wink nie przejmuj sie innymi bądź sobą smirk a zabawne jest to że w pod. dokuczał mi jeden
        chłopak... teraz jest moim kuzynem piwobig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka