Gość: caroline xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 12:45 jestem najładniejszą dziewczyną w szkole...niby super ..c'nie . ? ! ale nie jest super . ! prawie każdy chce ze mną chodzić . !! ciągle w szkole za mną ciągle chłopacy chodzą . !! ;[ pare się o mnie biło.( co mam zrobić żeby sie odczepili . ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madz Re: ślicznotka..;/ IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 13:21 buahaha skoromna jesteś nie ma co ale rozumiem Cię miałam podobny problem w podstawówce, wiesz.. jakieś durne wobory miss i inne durnoty gdyby chłopcy jacyś przystojni byli- to ok ale takie same ciapy u mnei w szkole są no cóż.. miałam przez to sporo problemów i wgl to nie jest tak fajnie jak sie innym dziewczynom wydaje. zaprzyjaznisz się z jakis koleisem bliżej (ale nic więcej) to juz cała szkoła zyć nie daje koszmar i tylko takie nienawistne spohrzenia innych kolegów, których przeciez ranic nie hcesz, co nie? Ja po prostu dałam im do zrozumienia, że się będę z nimi tylko kumplować, z każdym utrzymywałam takei same stosunki i dla każdego STARAŁAM się byc miła. Teraz z częścia tych uparciuchów prawie straciłam kontakt a reszta po nie udanych próbach dała sobie spokój, a przynajmneij częściowo Powodzenia i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati. Re: ślicznotka..;/ IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.09, 14:05 Też mam taki problem,ale wystarczy powiedzieć,że traktujesz go jak brata albo opowiedzieć o chłopaku,który podobno Ci się podoba.Ale musisz powiedzieć jego imię,bo jeszcze pomyśli,że to o niego chodzi ;d Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkaroxxx Re: ślicznotka..;/ 28.04.09, 19:41 U nas w szkole też są takie laski...niezazdroszcze im...takie puste laleczki wytapetowane..feeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: ślicznotka..;/ IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.09, 19:07 Za mną też ciągle łażą....mam 12 lat,nie chcę miłości! Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ślicznotka..;/ 20.04.09, 19:09 doprawdy straszne. naprawde nie masz wiekszych problemow? Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: ślicznotka..;/ 20.04.09, 19:57 ja tam nie mam takich problemow. nikt sie we mnie nie buja Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: ślicznotka..;/ 22.04.09, 10:37 Lol . xd Naprawdę masz wielki problem ; dd Nie wystarczy powiedzieć: ' Sory, nie jestem Tobą zainteresowana'? xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...RóŻoWa... Re: ślicznotka..;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:48 mam tak samo i mówię w prost że nie jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: ślicznotka..;/ 27.04.09, 16:12 skromna to ty raczej nie jesteś, ja bym się cieszyła na twoim miejscu, lepiej zajmij się innymi problemami bo taki problem to żaden problem Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: ślicznotka..;/ 27.04.09, 16:35 No.! Ale masz problem, a skromna to ty już nie jesteś Przechwalać się tylko potrafisz, widocznie oni tylko na wygląd lecą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 ślicznotka..;/ 27.04.09, 17:48 dokładnie pati896 w końcu się z tobą zgadzam xD do caroline xD - chłopcom sie podobasz bo pewnie patrzą tylko na wygląd a nie na zachowanie albo jesteś łatwa i to ich tak w tobie podnieca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: ślicznotka..;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 17:43 co to za chłopcy co tylko na urodę lecą ?! Bo o inteligencji w twoim przypadku mówić nie można.... I wiesz co. Może jednak zacznij sie spotykać z tymi kolesiami- zapewniam ci- po kilku dniach cię rzucą jak sie skapną że oprócz ładnej buźki nic więcej im nie zaoferujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdss Re: ślicznotka..;/ IP: *.14.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 28.04.09, 20:31 a teraz to żalisz się czy chwalisz? Odpowiedz Link Zgłoś