Dodaj do ulubionych

ślicznotka..;/

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 12:45
jestem najładniejszą dziewczyną w szkole...niby super ..c'nie . ? ! ale nie jest super . ! prawie każdy chce ze mną chodzić . !! ciągle w szkole za mną ciągle chłopacy chodzą . !! ;[ pare się o mnie biło.crying( co mam zrobić żeby sie odczepili . ?! cryingsad
Obserwuj wątek
    • Gość: madz Re: ślicznotka..;/ IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 13:21
      buahahabig_grin skoromna jesteś nie ma cotongue_out ale rozumiem Ciętongue_out miałam podobny problem w podstawówce, wiesz..
      jakieś durne wobory miss i inne durnotytongue_out gdyby chłopcy jacyś przystojni byli- to oksmile ale takie same ciapy u mnei w
      szkole sątongue_out no cóż.. miałam przez to sporo problemów i wgl to nie jest tak fajnie jak sie innym dziewczynom
      wydaje. zaprzyjaznisz się z jakis koleisem bliżej (ale nic więcej) to juz cała szkoła zyć nie dajeindifferent koszmar i tylko takie
      nienawistne spohrzenia innych kolegów, których przeciez ranic nie hcesz, co nie? Ja po prostu dałam im do
      zrozumienia, że się będę z nimi tylko kumplować, z każdym utrzymywałam takei same stosunki i dla każdego
      STARAŁAM się byc miłatongue_out. Teraz z częścia tych uparciuchów prawie straciłam kontakt a reszta po nie udanych
      próbach dała sobie spokój, a przynajmneij częściowotongue_out
      Powodzenia i pozdrawiam.
      • Gość: Pati. Re: ślicznotka..;/ IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.09, 14:05
        Też mam taki problem,ale wystarczy powiedzieć,że traktujesz go jak brata albo opowiedzieć o chłopaku,który podobno Ci się podoba.Ale musisz powiedzieć jego imię,bo jeszcze pomyśli,że to o niego chodzi ;d
      • xxxkaroxxx Re: ślicznotka..;/ 28.04.09, 19:41
        U nas w szkole też są takie laski...niezazdroszcze im...takie puste laleczki
        wytapetowane..feeee
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: ślicznotka..;/ IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.09, 19:07
      Za mną też ciągle łażą....mam 12 lat,nie chcę miłości!
    • explosive Re: ślicznotka..;/ 20.04.09, 19:09
      doprawdy straszne.
      naprawde nie masz wiekszych problemow?
      • wunia Re: ślicznotka..;/ 20.04.09, 19:57
        ja tam nie mam takich problemow. nikt sie we mnie nie bujaindifferent
    • candy.e Re: ślicznotka..;/ 21.04.09, 16:41
      ale problem...tongue_out
    • hermiona13 Re: ślicznotka..;/ 22.04.09, 10:37
      Lol . xd Naprawdę masz wielki problem ; dd Nie wystarczy powiedzieć: ' Sory, nie jestem
      Tobą zainteresowana'? xD
    • Gość: ...RóŻoWa... Re: ślicznotka..;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:48
      mam tak samo i mówię w prost że nie jestem zainteresowana wink
    • nicola_16 Re: ślicznotka..;/ 27.04.09, 16:12
      skromna to ty raczej nie jesteś, ja bym się cieszyła na twoim miejscu, lepiej zajmij się
      innymi problemami bo taki problem to żaden problem sciana
    • pati896 Re: ślicznotka..;/ 27.04.09, 16:35
      No.! Ale masz problem, a skromna to ty już nie jesteś uncertain Przechwalać się tylko potrafisz,
      widocznie oni tylko na wygląd lecą ;/
    • nicola_16 ślicznotka..;/ 27.04.09, 17:48
      dokładnie pati896 w końcu się z tobą zgadzam xD
      do caroline xD - chłopcom sie podobasz bo pewnie patrzą tylko na wygląd a nie na
      zachowanie albo jesteś łatwa i to ich tak w tobie podnieca tongue_out
    • Gość: lol Re: ślicznotka..;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 17:43
      co to za chłopcy co tylko na urodę lecą ?!
      Bo o inteligencji w twoim przypadku mówić nie można....
      I wiesz co. Może jednak zacznij sie spotykać z tymi kolesiami- zapewniam ci- po
      kilku dniach cię rzucą jak sie skapną że oprócz ładnej buźki nic więcej im nie
      zaoferujesz smile
    • Gość: gdss Re: ślicznotka..;/ IP: *.14.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 28.04.09, 20:31
      a teraz to żalisz się czy chwalisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka