Dodaj do ulubionych

Włosy pod pachami :]

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 19:59
Mam 12 lat i mam już włosy pod pachami, wiekszośc kolerzanek też już ma z 5 i 6 kl. Ale
problem polega na tym że bardzo szybko mi odrastają a przecież nie chcę się golic tak
często dlatego że zrobią się czarne i ostre uncertain. Co mam robic??

(Golę się maszynką nie depilatorem)
Obserwuj wątek
    • candy.e Re: Włosy pod pachami :] 21.04.09, 16:40
      czemu ni9e chcesz ich czesciej golic.?tongue_out
      powinno sie codziennie albo co dwa dni ;>
      • Gość: buuum.;] Re: Włosy pod pachami :] IP: *.86.25.213.sta.gaja.net.pl 21.04.09, 16:52
        ja tak gole co dwa, trzy dni.wink
        i git.wink
        a jak juz nie chce ci sie to ubieraj koszulki nie na ramiączkach tylko z tymi
        rekawkami.wink)
      • Gość: Ktosik :D Re: Włosy pod pachami :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:01
        Dzięki tongue_out Szczerze mówiąc ja myslałam że raczej normalnie to się goli tak raz na tydzień uncertain
        ale w sumie to z kąd ja to miałam wiedzieć nie? No ale jak mówicie że golicie co 2 dni czy co
        dziennie to spox big_grin
        • aleks768 Re: Włosy pod pachami :] 02.06.09, 21:06
          Ja gole co dzień więc nic nie widać i chodzę na ramiączkach.
      • Gość: MileyHannahFan Włosy pod pachami :] IP: *.elblag.vectranet.pl 24.04.09, 18:03
        ja mam 14lat i mi nigdzie nie rosna wlosyserceserce
        • Gość: wredulka Re: Włosy pod pachami :] IP: 83.2.232.* 02.06.09, 20:55
          do MilleyHannahFan:

nawet na głowie? uuu... no to łyso big_grin
          • Gość: MileyHannahFan Re: Włosy pod pachami :] IP: *.elblag.vectranet.pl 03.06.09, 13:48
            akórat mam na glowie
    • hermiona13 Re: Włosy pod pachami :] 22.04.09, 10:34
      oO Czy Wy czasami nie przesadzacie? Co dwa trzy dni? Przecież przez ten czas włoski nie
      odrosną jeszcze, tak, żeby znowu je golić.
      • daguss Re: Włosy pod pachami :] 22.04.09, 14:34
        zależy... ja golę codziennie. i to raczej konieczność, jeśli mam zamiar nosić
        koszulki na ramiączkach...
        • Gość: paati Re: Włosy pod pachami :] IP: *.osiedle.net.pl 22.04.09, 15:39
          Dziewczyny czy wy jestescie normalne chcecie mieć taką skóre pod pachami jak u
          mężczyzn na twarzy ?????????!!!!.......Ja nie gole żyletką tylko woskiem.Jest to bolesne
          owszem i nie tani wydatek.Ale np. juz lepszy byłby krem tongue_outtongue_out....No i depilator ( tylko że to
          troszku boli)
    • kitty16 Re: Włosy pod pachami :] 22.04.09, 18:12
      ja musze często bo mi szybko odrastają..uncertain
      • Gość: ... Re: Włosy pod pachami :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:31
        mam podobny problem tylko ze mam duze podrażnienia co robić zeby ich uniknąć????
    • Gość: Alina Re: Włosy pod pachami :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 22:37
      ja mam 14 lat i codziennie golę te włosy pod pachami ^
      nawet na nogach już dawno zaczęłam bo wg mnie to głupio wygląda xd
      myślę że jak będziesz je golić co 2 dni to ich nie będzie ;]
      najlepiej sobie niż będziesz golić nałożyć piany mydlanej
      będziesz miała przyjemniejsze i mniej bolesne golenie ;d
      myślę że pomogłam pzdr ;**
    • Gość: king Re: Włosy pod pachami :] IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.04.09, 19:59
      ja mam 13 lat i nie mam jeszcze włosów pod pachami
    • otoja Re: Włosy pod pachami :] 06.05.09, 14:54
      ja też się golę maszynka i też mam 12 lat prawie przy każdej kąpieli się depiluję i jest dobrze
      • nikt. Re: Włosy pod pachami :] 09.05.09, 18:16
        Ja myślę, że Ci wszyscy, którzy piszą, że mają te 13 czy 14 lat i nie mają włosów pod pachami wcale nie mają tyle, ile piszą. Wiem, że każdy dojrzewa w innymi czasie, ale rośnięcie włosków występuję między 11 a 12 rokiem życia! to jest normalne! Nie można mieć 14 lat i nie mieć włosów pod pachami! Więc łaskawie się nie kłamcie.
        • Gość: Elaa.__ Re: Włosy pod pachami :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 18:46
          Nikt. między 11- 12 rokiem życia ?
          ;o
          Nie wierzę . Chyba między 13-14 rokiem .
          wink
          • nikt. Re: Włosy pod pachami :] 09.05.09, 20:30
            No dobra, między 12-13 tongue_out
        • Gość: drrr Re: Włosy pod pachami :] IP: 89.174.116.* 03.06.09, 16:28
          no też mi się tak zdaje, ja mam włosy pod pachami od kilku miesięcy (za tydzień
          będę miała 12 urodziny) więc w normie, ale kiedy mam je zacząć golić ? już ?!
          tak przed wakacjami, a nogi ? kiedy mniej więcej powinno się zacząć ??
    • miss_mimi094 Re: Włosy pod pachami :] 10.05.09, 11:15
      Własy pod pachami zazwyczaj szybko odrastają,nie ma się czy przejmować!!!
      • demcialove Re: Włosy pod pachami :] 10.05.09, 12:25
        ja np . goel sie codziennie . Musze . a co do tamtej co napisla , ze ma 14 i
        nigdzie jej wlosy nei rosna..to nie ma sie czym chwalic.No bo predej czy pozniej
        i tak urosną.A lepiej , zeby urosły wczescniej bo wtedy ma sie poczucie
        dorosłosci.;]
        • pink_rulez Re: Włosy pod pachami :] 03.06.09, 16:33
          Zgadzam się nie ma co szpanować brakiem włosów.
    • Gość: wiki ???? IP: *.xdsl.centertel.pl 05.06.09, 23:34
      ja mam inny probem.
      jade w wakacje na kolonie i zastanawiam sie czy nie bedzie głupio wygladało, czy np jak
      chłopacy zobaczą maszynkę to nie beda sie śmiać? boje sie jakiegoś takiego obciachu czy
      cos
      • mandy_ Re: ???? 06.06.09, 14:29
        po co ci maszynka tongue_outtongue_outtongue_out
        kup sobie plastry z woskiem xppp<br />
        wiem-boli ale na 'mniej wiecej' 2-3 tygodnie
        spokoj big_grinbig_grinbig_grin
      • jb_sel_mil Re: ???? 06.06.09, 14:57
        Bd się śmiać z maszynki do golenia? To powiedz co ja mam zrobić jadę na kolonie,
        a akurat w tym czasie mam okres xD
    • klaudysia Re: Włosy pod pachami :] 06.06.09, 15:04
      O LOL! big_grin big_grin big_grin
      A po co ci ta maszynka weś se kup zwykłą golarke big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka