Dodaj do ulubionych

problem osobisty!!!

IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.09, 13:15
problem osobisty mam

gdzie mam posadzić pomidory żeby były duże i czerwone? ....sąsiadka mówi mi
żebym posadził koło marchewki ..ale marchewka jest daleko a jak poasadze koło
marchewki to też będzie daleko ..a ja tak lubie pomidory?....gdzie je posadzić
..HELP!!! ....musze już sadzić!!!POMCY!santasanta
Obserwuj wątek
    • majson Re: problem osobisty!!! 25.04.09, 13:19
      wejś se jaj nie rób co to za problem jeszcze w modzie i urodzie posadź se w
      du... i będzie dobrze
    • Gość: justynaa134 Re: problem osobisty!!! IP: 213.199.192.* 25.04.09, 13:29
      lepiej poradz się jakiejś ogrodniczki ;d
      bo jak dla ciebie problem z pomidorami wiąże się z urodą to dziwna jesteśscareduncertain
    • Gość: 123 Re: problem osobisty!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 25.04.09, 15:45
      przykro mi, ale to nie ta strona na TAKIE porady...
      • Gość: załoycielka tematu Re: problem osobisty!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.09, 16:08
        ale dlaczego ...a gdzie miałam majson napisać ...w szkoła cz y w telewizja
        może ......mieliście pomóc ...a nie krytykować!!prezent
    • pink_rulez Re: problem osobisty!!! 25.04.09, 16:24
      Hahaha! Sory ale mało co się ze śmiechu nie zlałam!
      Boże, normalnie dylematy!
    • pink_rulez Re: problem osobisty!!! 25.04.09, 16:25
      Wejdź na jakieś forum o ogrodnictwie czy coś

• Gość: ja .czyli *anonim* Re: problem osobisty!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.09, 17:48
        PINK!! to wcale nie jest śmieszne!
    • julka6655 Re: problem osobisty!!! 25.04.09, 18:20
      Masz racje, to nie jest śmieszne, tylko żałosne.
      • daguss Re: problem osobisty!!! 25.04.09, 19:08
        żałosny jest ten kto założył ten temat...
      • agusiak01 ;// 20.08.09, 22:49
        to jest żałosne i co to ma wspólnego z modą i urodą??!!!
    • Gość: katsuumi_17 Re: problem osobisty!!! IP: *.chello.pl 25.04.09, 19:33
      Dajcie jej spokój! Jak ma problem to niech pisze, dlaczego nie? Lepiej żeby wymyślała
      wątki typu: "Kochamy Miley Cyrus!!!!!!! Wpisujcie się, liczę na komcie!!!!!"? Ja niestety nie
      potrafię ci pomóc i wątpię, że w tym serwisie jest ktoś taki, bo większość osób tutaj to
      dzieci siedzące przed telewizorem/kompem 24 godziny na dobe i oglądające wiecznie
      Disney Channel, więc pewnie nie wychodza z domu, nie mówiąc już o sadzaniu pomidorów
      w ogródku/na działce. smile Ale poszperaj w interneci bądź zapisz się na forum o tej tematyce,
      liczę, że tam ktoś się na tym zna smile
      • Gość: Vanessa_H Re: problem osobisty!!! IP: *.acn.waw.pl 25.04.09, 23:32
        Gość portalu: katsuumi_17 napisał(a):

> Dajcie jej spokój! Jak ma problem to niech pisze, dlaczego nie? Lepiej żeby wym
        > yślała
        > wątki typu: "Kochamy Miley Cyrus!!!!!!! Wpisujcie się, liczę na komcie!!!!!"? J
        > a niestety nie
        > potrafię ci pomóc i wątpię, że w tym serwisie jest ktoś taki, bo większość osób
        > tutaj to
        > dzieci siedzące przed telewizorem/kompem 24 godziny na dobe i oglądające wieczn
        > ie
        > Disney Channel, więc pewnie nie wychodza z domu, nie mówiąc już o sadzaniu pomi
        > dorów
        > w ogródku/na działce. smile Ale poszperaj w interneci bądź zapisz się na forum o t
        > ej tematyce,
        > liczę, że tam ktoś się na tym zna smile

katsuumi_17 jak byś chciała wiedzieć to ja mam czas na posiedzenie przy
        komputerze obejrzenie w TV Disney Channel wyjście na dwór i w tygodniu jeszcze
        na odrobienie lekcji,a czasami to ze szkoły wychodzę o 15:30.A na pytanie nie
        potrafię odpowiedzieć bo mieszkam w bloku a działki nie mam.Buziakikiss
      • tysia13 Re: problem osobisty!!! 06.06.09, 20:26
        Gość: katsuumi_17 ma rację
      • loczek. Re: problem osobisty!!! 07.06.09, 18:46
        Gość portalu: katsuumi_17 napisał(a):

> Dajcie jej spokój! Jak ma problem to niech pisze, dlaczego nie? Lepiej żeby wym
        > yślała
        > wątki typu: "Kochamy Miley Cyrus!!!!!!! Wpisujcie się, liczę na komcie!!!!!"? J
        > a niestety nie
        > potrafię ci pomóc i wątpię, że w tym serwisie jest ktoś taki, bo większość osób
        > tutaj to
        > dzieci siedzące przed telewizorem/kompem 24 godziny na dobe i oglądające wieczn
        > ie
        > Disney Channel, więc pewnie nie wychodza z domu, nie mówiąc już o sadzaniu pomi
        > dorów
        > w ogródku/na działce. smile Ale poszperaj w interneci bądź zapisz się na forum o t
        > ej tematyce,
        > liczę, że tam ktoś się na tym zna smile

tak więc ty też -,-
    • kitty16 Re: problem osobisty!!! 25.04.09, 20:20
      posadź koło buraków xD tongue_outtongue_out
    • miss_pauline Re: problem osobisty!!! 26.04.09, 09:22
      Przestańcie ją wreszcie krytykować, forum dobrze wybrała bo dokładnie piszę
      Moda, Uroda PORADY. Po prostu chce się was poradzić. Słuchaj
      wydaję mi się, że jeśli sąsadka ci mówi żebyś posadziła koło marchewki i ona się
      na tym zna, to zasadź tam. Może jeszcze coś poszperam i znajdę podobne informację.

PS.Nie przejmuj się tymi, żałosnymi fankami Miley Cyrus i gwiazdeczek Disney
      Channel, one chyba nie mają innych problemów, jak wpatrywanie się w swoją
      ulubienicę i wyliczanie ile to ona ma zalet.kisswinkwink
    • miss_pauline Re: problem osobisty!!! 26.04.09, 09:31
      O znalazłam coś na temat pomidorówsmile). Należy je sadzić pod koniec maja ok.
      trzeciego tygodnia. Sadzimy je tak późno, ponieważ odpowiada im nie tylko wysoka
      temperatura powietrza, ale również wysoka temperatura gleby. Dobrze dobrane
      sąsiedztwo roślin wpływa na wzrost plonów i zachowanie równowagi biologicznej.
      Pomidorów nie należy sadzić w miejscu po ziemniakach gdyż atakują je te same
      choroby i jeśli w miejscu gdzie rosły ziemniaki, pojawiły się zalążki
      ziemniaczanej choroby to jak posadzimy tam pomidory to na pewno złapią tą
      chorobę. Pomidory w swoim sąsiedztwie bardzo lubią buraki lub bazylię, nie
      znoszą towarzystwa ogórków smile)

Mam nadzieję, ze choć trochę pomogłam. Jak pisałam wcześniej nie przejmuj się
      opiniami innychsmile)winkwink
      • majson Re: problem osobisty!!! 26.04.09, 10:22
        wielbicielki miley? no nie wiem ja jej nie lubię bo ma okropny wpływ na moje
        koleżanki po prostu ten temat wydaje się żałosny to tak jak bym zapytała jakie
        majtki mam dziś ubrać to z pomidorami brzmiało jak jakiś żart
        • wyobraznia Re: problem osobisty!!! 07.06.09, 16:24
          . o lol .
          posadź sobie w du*ie xd
          może coś wyrośnie .
          haha . żałosne ..
          rzeczywiście prolem osobisty .
    • vanesska_demi_w Re: problem osobisty!!! 26.04.09, 15:57
      moda,uroda,porady!!!
      ty zapytaj dorosłych...a nie świruj tu...
      • daguss Re: problem osobisty!!! 26.04.09, 20:13
        uhh. nie sądzę, żeby temat był założony na poważnie. chyba, że to dziecko na
        prawdę nie umie korzystać z internetu i nie wie co to jest google.

PS.Nie przejmuj się tymi, żałosnymi fankami Miley Cyrus i gwiazdeczek Disney
        Channel, one chyba nie mają innych problemów, jak wpatrywanie się w swoją
        ulubienicę i wyliczanie ile to ona ma zalet.kisswinkwink

nie wyjeżdżaj mi do cholery z takimi tekstami.. skoro nie pasuje ci to co tu
        piszą, to co ty tu jeszcze robisz ? idź sobie na jakieś forum, dla nastolatek
        czy coś, a nie zaśmiecaj tego... też mnie czasem ich gadka irytuje, ale
        najeżdżanie na nie jest jeszcze bardziej żałosne. nie sądzisz? ugh. chow się. >.<
    • miss_pauline Re: problem osobisty!!! 27.04.09, 15:20
      Do daguss: Sama się chowaj. Nie którzy mają, różne problemy. Z twojej
      wypowiedzi, sugeruję, że twoje są zupełnie inne, ale czy to zle?Wydaje mi się,
      że nie. Co do tych wielbicielek Miley, to podałam to za przykład. Osobiście nic
      do Miley nie mam i bardzo ją lubię, ale wydaję mi się, że większym problemem
      jest sadzenie pomidorów niż zakładanie wątków "Kto lubi Miley".
      Nie chcę się z tobą kłócić, ale taką gadką sama jesteś żałosna. Bez
      wulgaryzmów.smirksmirk
      • daguss Re: problem osobisty!!! 27.04.09, 15:42
        ale na prawdę uważasz, że ten temat był na poważnie ? wg mnie to zwykła
        prowokacja... założyła go osoba, która chce się ponabijać z ludzi siedzących na
        tym forum. i zauważ, że wątki tyczące się miley są w dziale 'gwiazdy', a nie
        tym... i nikt ci nie każe tam zaglądać i się tam wypowiadać.
        za chwilę pewnie powiesz, że nikt nie każe mi się tu wypowiadać nie ? ;P
        doprawdy ciekawa rozmowa. ;D no. więc z mojej strony to chyba tyle. nie chcę mi
        się tego dalej ciągnąć, bo to bez sensu. ^^ wczoraj miałam zły dzień, więc tak
        napisałam - szacunek do miss_pauline - nic do ciebie w gruncie rzeczy nie
        mam. ;P
        • Gość: wasza założycielka Re: problem osobisty!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 17:45
          DZIĘKUJE CI miss_pauline !!!!..naprawde dziękuje!!!

zgadzam sie z tobą w 10000000000% bo te faneczki miley są żałosnne!!

KOCHAM WAS!!santa
          • Gość: hu* mu w pupe ;* Re: problem osobisty!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.09, 16:41
            a gdzie masz ten ogródek na słońcu czy w domu? jak w domu to posać na
            balkonie aj jak w ogrodzie to posa w doniiczce w łazięce bo one lubią ziimno
            no nie
            zmiemy?!?!JOŁ!!choinkachoinkachoinkachoinkachoinkaprezentscaredscaredsercesercesercekwiatkwiatkwiatsadbig_grinsurpriseddevildevilsuspicioussuspicioussmilebig_grin
    • loczek. xoxo 07.06.09, 18:45
      cóż . to dosyć trudne .
      prawdę mówiąc , taki problem trapi mnie
      od miesięcy : (
    • pati896 Re: problem osobisty!!! 07.06.09, 18:50
      Hehe.! O humor mi poprawiłaś.! A nie wiem posadź koło ogórków i będzie Git <lol2> Nie no
      jaj se nie rób :p
      • ewellinkaa Re: problem osobisty!!! 12.06.09, 12:32
        no tak...hAhA
        posadz obok marchewki - dobrze na zęby robi
        hahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka