Dodaj do ulubionych

użytkownicy

IP: *.xdsl.centertel.pl 26.04.09, 16:33
Najlepsze:majson,nicola_16
Najgorsze:gitarzystka
as1.poka.to/p/123751/big.jpg
Obserwuj wątek
    • pati896 Re: użytkownicy 26.04.09, 17:54
      Chyba wicie kogo nienawidze.! Ale nie będe sie wypowiadać.! Powiem tylko,ze najbardziej
      tutaj lubie użytkowników: demcialove,gusiaselusiao_o,Vanessa_H i miley_love wink
    • blah___rock Re: użytkownicy 26.04.09, 17:59
      A po co taki wątek? kogo lubicie a kogo nie? o_O ile wy macie lat ?? bo się zachowujecie
      jak dzieci w przedszkolu ;/
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: użytkownicy IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.09, 11:51
      Do blah___rock:a co ty masz do nas?po prostu chciałam założyc taki wątek,bo chciałam
      wiedziec!!!uncertainraczej to ty jesteś żałosna
    • iness_pendragon Re: użytkownicy 27.04.09, 13:52
      Najlepsze:greeshawer
      Najgorsze:pati896,jane_
      • jane_ Re: użytkownicy 27.04.09, 14:24
        dzięki, nawet nie wiesz, jaką sprawiłaś mi przyjemność ;****

a bawcie się.
        kiedyś będziecie się wstydzić swojej głupoty. ;p
        • sweet_madzik Re: użytkownicy 27.04.09, 14:42
          jane_ napisał(a):

> dzięki, nawet nie wiesz, jaką sprawiłaś mi przyjemność ;****
          >
          > a bawcie się.
          > kiedyś będziecie się wstydzić swojej głupoty. ;p

masz racje , te dzieci nawet nie wiedzą co to tolerancja , myślą że są
          KIMŚ ha,! bardzo sie mylą..
          • jane_ Re: użytkownicy 27.04.09, 14:48
            sądzę, że wiedzą co to tolerancja, tylko dostosowały to na swoje potrzeby, tj. tolerują to, co lubią i im się podoba.
            nie zamierzam tutaj nie wiem, obrażać, mówić, że jesteście głupie - nie.
            bo ja nie musze być fajna w internecie, i chcę być mądrzejsza od was. choć troszkę.
            jeszcze raz dziękuję, w końcu znalazłam się na jakiejś liście 'naj', nie wiecie, ile to dla mnie znaczy, cieszcie się sobą i innymi dalej, tylko pamiętajcie, że to się może kiedyś na was moje kochane odbić, i wtedy się okaże, kto tutaj jest taki kól i dżezi. ;q
            a poza tym, mówię. będzie wam siebie żal. za jakiś czas.
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: użytkownicy IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.09, 20:20
      Do jane_"będzie wam siebie żal..."??co ty wygadujesz!dziewczyno!mi chodzi o to żeby
      poprzez zachowanie napisac to.Przecież widzimy kto jak się zachowuje.I ty panno
      mądralińsko nie komentuj.Bo nie wiesz z czego żyjesz.Ile masz lat?ja 13smilea jak masz więcej
      to nie mów że jestem dzieckiem,dzieckouncertain
    • pati896 Re: użytkownicy 28.04.09, 22:00
      O jejku jak się cieszę, ja specjalnie nie napisałam kogo nie lubie, bo to moja sprawa i nie
      jestem taka głupia, a to kogo lubie to nic złego i zgadzam się takie wątki to tylo
      ymm...takie wiecie jakie dzieci mogą wymyślić uncertain
    • nicola_16 Re: użytkownicy 28.04.09, 22:32
      fajnie milunia_cyrusx3 że mnie lubisz ja też cię luuuuuuuuuuuuuu(...)bię big_grin kiss
      buziaczki kiss kiss kiss
      • Gość: MileyHannahFan użytkownicy IP: *.elblag.vectranet.pl 29.04.09, 14:27
        JA LUBIE milunia_cyrusx3 I CIEBIE TEZ nicola_16 serceAS
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: użytkownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 14:40
      Do nicola_16 :
      sorry ale pomyliło mi się ;/
      ciebie miałam dać do najgorszych big_grin
    • Gość: Amanda8833 Re: użytkownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 14:42
      zdecyduj się milunia_cyrusx3 ja najbardziej lubię nicola_16 i cokies a ciebie najmniej tongue_out
    • nicola_16 Re: użytkownicy 29.04.09, 14:50
      dzięki MileyHannahFan i dzięki Amanda8833 ja tez was lubię smile a co do ciebie
      milunia_cyrusx3 to polubiłam cię ale teraz jesteś na mojej czarnej liście suspicious uważaj suspicious suspicious suspicious
      • Gość: MileyHannahFan użytkownicy IP: *.elblag.vectranet.pl 29.04.09, 16:07
        no...dla mnie tez jest na ostatnim koncu majej czarnej listy
    • Gość: lindsay Re: użytkownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 15:07
      milunia_cyrusx3 idź się lepiej leczyc na mózg bo coś szwankuje ty i ta cała pati896
      jesteście najgorsze a ty najbardziej tongue_out
    • pati896 Re: użytkownicy 29.04.09, 15:16
      Lindsay, jedyną zjechaną osobą tutaj jesteś i ty i juz nie powiem nawet kto... Ja też
      uwazam,ze to głupie wink I thx bardzo za komplementy wink uncertain Nie napisałam kto jest naj
      głupszy, bo nie jestem taką głupią rozbrykaną 8-latką z porównaniem do was, a kogo
      lubie to nic złego ;/coolsuspicious
    • Gość: milunia_cyrusx3 użytkownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 15:22
      pati896 - ciebie tez nie cierpię tongue_out
    • kitty16 Re: użytkownicy 29.04.09, 15:49
      pati ja wiem kogo ty tak nie lubisz tongue_out wink głupi wątek ale skoro wam sie nudzi.. kogo nie
      lubie? dużo by sie znalazło tych osób..ale nie bede pisala.. bo nie pamiętam nicków
      większości z nich xD
      • demcialove Re: użytkownicy 29.04.09, 16:35
        ja najbardziej lubię payi896,miley_love i zaczynam przekonywac się do kitty16.
    • hermiona13 Re: użytkownicy 29.04.09, 15:55
      Kocham wszystkich xD
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: użytkownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 16:42
      a my cię nie za to nie kochamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue_out tongue_out tongue_out
      • daguss Re: użytkownicy 29.04.09, 16:55
        pati896 ! trzy razy napisałaś w sumie to samo, nie wiem po co ? ;P

no cóż... temat jest... dziwny ? nic nikomu do tego kogo lubię, kogo nie... więc
        chyba lepiej wypowiadać się nie będę. i sądzę, że jak już powinno pisać kogo się
        lubi, a tą drugą część lepiej zostawcie w spokoju.
        a zresztą... róbta co chceta.
    • miley12 Re: użytkownicy 29.04.09, 16:53
      milunia_cyrusx3 dałabyś sobie już spokój!!!! może to ciebie nikt tu nie lubi angry
      • demcialove Re: użytkownicy 29.04.09, 17:00
        aa..zapomnialabym.lubieę tez;milunia_cyrusx3 i daguss
    • miley12 Re: użytkownicy 29.04.09, 17:50
      jak dla mnie to najlepsza jest nicola_16 , MileyHannahFan no i Pati896 kiss
      a najgorsza chyba d........ nie wazne... tongue_out
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: użytkownicy IP: *.xdsl.centertel.pl 29.04.09, 17:59
      sory,to nie ja pisałam te komcie!!ktoś się podszył podemnie!!a ty nicola_16,czemu mnie
      nie lubisz?
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: użytkownicy IP: *.xdsl.centertel.pl 29.04.09, 18:01
      Też cię lubię demcialovesmile
    • Gość: p;lmikl Re: użytkownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 18:03
      sadUU ale ciekawe rozmowy... KŁUCICIE SIĘ JAK 5 LETNIE DZIECI!!!
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: użytkownicy IP: *.xdsl.centertel.pl 29.04.09, 18:06
      do miley12:a co ja takiego niby robię!!!co?w ogóle...odczepcie się odemnie,nie ja zaczęłam
      kłótnie.
    • miley12 Re: użytkownicy 29.04.09, 18:07
      do milunia_cyrusx3 bo napisałaś tak:

"Do nicola_16 :
      sorry ale pomyliło mi się ;/
      ciebie miałam dać do najgorszych"

lubiłam cię ale czemu ty mnie nie lubisz???
      • miley12 Re: użytkownicy 29.04.09, 18:09
        miało być
        "lubiłam cię ale czemu ty jej nie lubisz?

pomyłka sorki
    • miley12 Re: użytkownicy 29.04.09, 18:10
      i nie tylko jej ale innych też!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka