Dodaj do ulubionych

Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliście

• Gość: Bella Swan Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 18:31
      Zmierzch , Księzyc w nowiu , Zacmienie , Przed świtem
      Pamiętniki wampirów
      Zakochana kłamczucha

Wrzystkie są suuuuuuuper kiss
    • kotecek Saga... 06.07.09, 18:40
      The Twilight saga big_grin
      • a.l.i.c.e Re: Saga... 06.07.09, 19:42
        kotecek napisał(a):

> The Twilight saga big_grin

popieram
        www.kotek.pl/i/emoticons/smirk.gif
    • Gość: lusiaK83 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 18:41
      Oczywiście, ze najlepszą książkę jaką czytałam to jest saga "Zmierzchu" - wrazenia jakie potrafią dostarczyć te książki są niesamowitesmirk
    • hudgenska Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 18:41
      Seria Niefortunnych Zdarzeń. Genialne połączenie horroru z dawką śmiechu.
    • Gość: Marzena Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.09, 18:52
      Zmierzch , Księżyc w Nowiu , Zaćmienie , Przed Świtem To Są super Książki Jedyne
      Które Przeczytałam z Własnej Woli xD polecamsmilesmilesmile
    • Gość: Miriam Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: 188.33.81.* 06.07.09, 18:53
      i jeszcze stowarzyszenie umarlych poetow i wichrowe wzgorza. takie inne niz
      kazde ale bardzo polecam
    • Gość: Niduś Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.09, 18:56
      Jesienną miłość Nicholasa Sparksaserce
      polecam także ps.kocham cię, pamiętniki wampirów (do zmierzchu się chowa ale nie jest zła),
      harry potter ale dla trochę starszych SAGE ZMIERZCHcool
      Wszystkim życzę miłego czytaniapiwo
    • milka_cyruska13 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:03
      Pamiętnik księżniczki wszystkie części . coolcoolcool
      ` normalnie najlepsza jaką czytałam! serce
      polecam !!! kiss
    • sandruss_7 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:07
      Zmierzch <33
    • kasiaczkowata Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:08
      Saga "Zmierzchu", "Intruz" oraz moja ukochana perła literatury młodzieżowej -
      "Endymion Spring" - ksiązka okrzyknięta młodzieżową wersją "Kodu daVinci"! Polecam Ci
      z całego serca!
    • nata.. Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:17
      Jestem fanką książek o narkomanii, alkoholikach itp. rzeczach.
      Polecam " My, dzieci z dworca Zoo ", które kocham i książkę czytałam wiele razy.
      Moja najukochańsza zawsze na pierwszym miejscu.
      "Idź zapytaj Alice" też fajne.
      "Odlot na samo dno" wspaniałe big_grin
      "Przeklinam Cie ciało" cudowne.
      "Miłość w Berlinie" każda dziewczyna marzy o takiej miłości jak tu opisana .!
      Polecam gorąco te są moje ulubione. smile
    • Gość: mimmie Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:18
      "Burza" Iris Johansen smileserce
    • samantha heh 06.07.09, 19:20
      o psie który jeźdił koleją . xdd
      nieno . naprawde . big_grinbig_grinbig_grin
    • Gość: miŚka !!!!!!!!!! Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:26
      najlepszą książkę jaką w życiu czytałam (a raczej książki ,bo jest 6 tomów ) jest "Pośredniczka
      " Książka opowiada o 16-letniej Suze ,która została obdarzona niezwykłą umiejętnościa
      porozumiewania się ze zmarłymi .Pomaga im zrealizować ostatnią wole niedokończone
      sprawy.Wyprowadza się do Kalifornii do swojej matki ,ojczyma i 3 przyrodnich braci ,a tam
      okazuje się ,że w jej pokoju zamieszkuje 150 letni chłopak duch i nie zamierza zmieniać
      swojego miejsca mieszkania ..Suzy powoli się przyzwyczaja do nowego miejsca ,ale przy tym
      ciągle pakuje się w kłopoty .Polecam książkę, ponieważ przedstawia powoli rozwijające się
      uczucie i wielki plus dla Meg Cabot - świetne książki
    • Gość: Nick Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:30
      Mapa Trzech Mędrców J. Rollinsa
    • hepsio Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:32
      oczywiście saga `zmierzchu` itp. ;d w dzieciństwie kochałam `dzieci z bullerbyn`
      czy jakoś tak ;p
    • ladyy Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:37
      Moim zdaniem
      1.Zmierzch(cała saga)big_grin
      2.Pottersmile
      3.zaczyna się od amulet z samarakandry a kończy na wrotach ptolemeusza(nie pamiętam
      autora ale na google będzie)wink
    • Gość: Agaa. Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.chello.pl 06.07.09, 19:39
      oczywiście saga Zmierzch serce, Martwe jezioro serce, Wyznania
      zakupoholiczki , 13 małych błękitnych kopert, znachorka, pamiętnik księżniczki
      (ostatnia część szczególnie), 100 dni po ślubie. więcej nie przychodzi mi do
      głowy. tongue_out
    • a.l.i.c.e Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:41
      ja polecam sage zmierzch najlepsza i najbardzej wciagająca książka na świecie
    • Gość: Paullina Simons Miedziany jezdziec !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:45
      Genialna, poprostu genialna książka!!! Nigdy w zyciu nie czytalam lepszej! Co
      prawda długo się rozkręca, i TRZEBA PRZECZYTAC DO KONCA zeby wyglaszac
      jakiekolwiek opinie ale jest poprostu extra! smile) Pełna uczuć, emocja... ach!
      Piękna! smile
    • vanka_vanessy Książka 06.07.09, 20:05
      Kieran Scott "Zakochana cheerleaderka".

O zakochanej do szaleństwa w swoim Danielu Annisie, która należy do zespołu
      cheerleaderek, do którego mają dołączyć chłopcy...

Gorąco polecam jako książkę romantyczną i nie tylko...
      smile
      • Gość: CAMILLE Re: Książka IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 21:39
        Najlepszą książką jest Duma i uprzedzenie...
    • karmelka Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 20:09
      "Obłęd jestem Gwiazdą" Thomasa Breziny - Gorąco polecam
      Powieść dla dziewczyn które marzą o sławie.

No i tradycyjnie Harry Potter i Saga Zmierzchu...big_grin
    • Gość: Ewuuus02 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 20:10
      p.s kocham cie polecam o milosci jak sama nazwa wskazyjebig_grin
    • Gość: ktoś Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.09, 20:17
      moim zdaniem najlepsze książki i moje uluboinetongue_out to "eragon", "zmierzch" oczywiście :-
      S "harry potter" no i chyba "grimpow" .
    • Gość: magda_black Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.makow.tmtsystem.pl / 192.168.30.* 06.07.09, 20:22

Absolutnie polecam książke "Wygrać życie" z serii "Dorosłym wstęp wzbroniony",
      tylko trzeba przygotować sobie to tego paczke chusteczek. Polecam również Pana
      Samochodzika to takie lekkie kryminały dla młodzieży. Oczywiście Harrego Pottera
      i Władców Pierścieni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka