Gość: Bella Swan Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 18:31 Zmierzch , Księzyc w nowiu , Zacmienie , Przed świtem Pamiętniki wampirów Zakochana kłamczucha Wrzystkie są suuuuuuuper Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: Saga... 06.07.09, 19:42 kotecek napisał(a): > The Twilight saga popieram www.kotek.pl/i/emoticons/smirk.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusiaK83 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 18:41 Oczywiście, ze najlepszą książkę jaką czytałam to jest saga "Zmierzchu" - wrazenia jakie potrafią dostarczyć te książki są niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
hudgenska Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 18:41 Seria Niefortunnych Zdarzeń. Genialne połączenie horroru z dawką śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.09, 18:52 Zmierzch , Księżyc w Nowiu , Zaćmienie , Przed Świtem To Są super Książki Jedyne Które Przeczytałam z Własnej Woli xD polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: 188.33.81.* 06.07.09, 18:53 i jeszcze stowarzyszenie umarlych poetow i wichrowe wzgorza. takie inne niz kazde ale bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niduś Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.09, 18:56 Jesienną miłość Nicholasa Sparksa polecam także ps.kocham cię, pamiętniki wampirów (do zmierzchu się chowa ale nie jest zła), harry potter ale dla trochę starszych SAGE ZMIERZCH Wszystkim życzę miłego czytania Odpowiedz Link Zgłoś
milka_cyruska13 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:03 Pamiętnik księżniczki wszystkie części . ` normalnie najlepsza jaką czytałam! polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sandruss_7 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:07 Zmierzch <33 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczkowata Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:08 Saga "Zmierzchu", "Intruz" oraz moja ukochana perła literatury młodzieżowej - "Endymion Spring" - ksiązka okrzyknięta młodzieżową wersją "Kodu daVinci"! Polecam Ci z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
nata.. Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:17 Jestem fanką książek o narkomanii, alkoholikach itp. rzeczach. Polecam " My, dzieci z dworca Zoo ", które kocham i książkę czytałam wiele razy. Moja najukochańsza zawsze na pierwszym miejscu. "Idź zapytaj Alice" też fajne. "Odlot na samo dno" wspaniałe "Przeklinam Cie ciało" cudowne. "Miłość w Berlinie" każda dziewczyna marzy o takiej miłości jak tu opisana .! Polecam gorąco te są moje ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimmie Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:18 "Burza" Iris Johansen Odpowiedz Link Zgłoś
samantha heh 06.07.09, 19:20 o psie który jeźdił koleją . xdd nieno . naprawde . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miŚka !!!!!!!!!! Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:26 najlepszą książkę jaką w życiu czytałam (a raczej książki ,bo jest 6 tomów ) jest "Pośredniczka " Książka opowiada o 16-letniej Suze ,która została obdarzona niezwykłą umiejętnościa porozumiewania się ze zmarłymi .Pomaga im zrealizować ostatnią wole niedokończone sprawy.Wyprowadza się do Kalifornii do swojej matki ,ojczyma i 3 przyrodnich braci ,a tam okazuje się ,że w jej pokoju zamieszkuje 150 letni chłopak duch i nie zamierza zmieniać swojego miejsca mieszkania ..Suzy powoli się przyzwyczaja do nowego miejsca ,ale przy tym ciągle pakuje się w kłopoty .Polecam książkę, ponieważ przedstawia powoli rozwijające się uczucie i wielki plus dla Meg Cabot - świetne książki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:30 Mapa Trzech Mędrców J. Rollinsa Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:32 oczywiście saga `zmierzchu` itp. ;d w dzieciństwie kochałam `dzieci z bullerbyn` czy jakoś tak ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:37 Moim zdaniem 1.Zmierzch(cała saga) 2.Potter 3.zaczyna się od amulet z samarakandry a kończy na wrotach ptolemeusza(nie pamiętam autora ale na google będzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaa. Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.chello.pl 06.07.09, 19:39 oczywiście saga Zmierzch , Martwe jezioro , Wyznania zakupoholiczki , 13 małych błękitnych kopert, znachorka, pamiętnik księżniczki (ostatnia część szczególnie), 100 dni po ślubie. więcej nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 19:41 ja polecam sage zmierzch najlepsza i najbardzej wciagająca książka na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paullina Simons Miedziany jezdziec !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:45 Genialna, poprostu genialna książka!!! Nigdy w zyciu nie czytalam lepszej! Co prawda długo się rozkręca, i TRZEBA PRZECZYTAC DO KONCA zeby wyglaszac jakiekolwiek opinie ale jest poprostu extra! ) Pełna uczuć, emocja... ach! Piękna! Odpowiedz Link Zgłoś
vanka_vanessy Książka 06.07.09, 20:05 Kieran Scott "Zakochana cheerleaderka". O zakochanej do szaleństwa w swoim Danielu Annisie, która należy do zespołu cheerleaderek, do którego mają dołączyć chłopcy... Gorąco polecam jako książkę romantyczną i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAMILLE Re: Książka IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 21:39 Najlepszą książką jest Duma i uprzedzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
karmelka Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 20:09 "Obłęd jestem Gwiazdą" Thomasa Breziny - Gorąco polecam Powieść dla dziewczyn które marzą o sławie. No i tradycyjnie Harry Potter i Saga Zmierzchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewuuus02 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 20:10 p.s kocham cie polecam o milosci jak sama nazwa wskazyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.09, 20:17 moim zdaniem najlepsze książki i moje uluboine to "eragon", "zmierzch" oczywiście :- S "harry potter" no i chyba "grimpow" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_black Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.makow.tmtsystem.pl / 192.168.30.* 06.07.09, 20:22 Absolutnie polecam książke "Wygrać życie" z serii "Dorosłym wstęp wzbroniony", tylko trzeba przygotować sobie to tego paczke chusteczek. Polecam również Pana Samochodzika to takie lekkie kryminały dla młodzieży. Oczywiście Harrego Pottera i Władców Pierścieni Odpowiedz Link Zgłoś