Dodaj do ulubionych

kOniec ! !

• dotyk_wiatru The end . 01.05.09, 10:15
      Będę tęsknić zaa klasą . były u nas czasami takie momenty że nie zaa bardzo za sobą
      przepadaliśmy ale teraz już jest okey . kocham moją klasę chociaż nie zawsze się
      zgadzaliśmy we wszystkim ;d . No ale taak pewnie u wszystkich jest ;d . Ogólnie będe
      tęsknić też zaa szkołą ale jako budynkiem boo już się przyzwyczaiłam i wgle fajna jest
      nasza Dwójeczka <3 . Za nauczycielami też ale tylko niektórymi boo są naprawde zaje
      niektórzy ;d . a inni too łoo . naajchętniej bym im wyrypała naa koniec roku ;d . np .
      historie mamy z dyrem too taak żartowałyśmy że naa koniec roku mu zamiast kwiatów too
      wiązankę kupimy z napisem ' ostatnie pożegnanie ' ;d ale too taki żart ;dd.
    • Gość: maqnia Re: kOniec ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.09, 10:56
      ja najbardziej będę tęsknic za moją kochaną klasąkiss
      zżyłam się z tymi moimi klasowymi wariatami;PP
      a tak wogóle to za wszystkimi znajomymi z gimnazjum i za wszystkimi trzeciakamiwink
      większośc zobaczę na rozpoczęciu roku w nowej szkole bo kilka osób idzie tam gdzie jawink)
      tęsknic będę różnież za pewnym chłopakiem do którego wzdycham już
      baaaaaaaaaaaaaardzo długo;D crying
      za szkołą i za niektórymi nauczycielamiwink)
      a jak sobie poradzę w nowej szkole? nie wiemwink
      mam nadzieję, że wszystko będzie gites;D
    • Gość: DżuŚś Re: kOniec ! ! IP: *.cdma.centertel.pl 01.05.09, 11:03
      Kończe 6 klase. Trochę szkoda , bo tam było dobrze.
      Łatwo oceny przychodziły [te dobre]. Szkoda klasy..
      bo może być podzielona . A też szkoda ,bo każdy
      znajdzie swoje otoczenie. A tak zawsze zgrani.;] ;**

• Gość: Monisssia:D:P Re: Koniec roku:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 11:13
      Ja po wakacjach idę do 3 gimnazjumbig_grin ale będę tęsknic za ludźmi którzy odchodzą z gimnazjumuncertain najbardziej za moim chłopakiemsad a dla tych którzy idą do 1 gimnazjum mam radetongue_out nie martwcie sięsmile gimnazjum jest o wiele lepsze niż podstawówkakiss zobaczycie będzie super i szybko się przyzwyczaiciebig_grin nowi koledzy, nowa szkoła, nowi nauczyciele być może nowa miłośćsercebig_grin Życze powodzenia w nowych szkołachwink pozdrowionka i buziaczkikisskisskiss
    • Gość: ona Re: kOniec ! ! IP: *.ingram.com.pl 01.05.09, 11:13
      JA za przyjaciółmi, którzy idą w zupełnie inną stronę ...
      Hmm LO moje też będzie oddalone od domu ponad 100 km

Za czym nie będę tęsknić. Hmm...
      Nie ma takiej rzeczy, bo nie zawsze jest pięknie, ale jednak lubię swoich znajomych,
      szkołę, nauczycieli itd
    • klaudysia Re: kOniec ! ! 01.05.09, 11:15
      ja ide do 2 gimnazjum ale jak odchodzilam z tamtej szkoly to najbardziej brakowalo mi
      nauczycieli i przyjaciolki z ktora musialam sie rozstac crying( bo ona chodzi do innego
      gimnazjum crying((((( a brakowalo mi nauczycieli dlatego ze wiekszosc umiala sobie pozartowac
      nawet na lekcji wink)) naprawde bardzo ich lubilam
    • baletka18_11 Re: kOniec ! ! 01.05.09, 12:01
      Ja też idę do liceum jako nie liczna..uncertain Będe tensknić za moją kochaną szkołą i kumplami
      ale i za nauczycielami także..cryingPrzez 3 lata pokochałam moją szkołe. Zaakceptowałam
      nauczycieli i będe tensknić bardzooo za wygłupami z przyjaciółmisad
    • jonaska12 Re: jeszcze nie kOniec ! ! 01.05.09, 12:34
      Ja ide do 1 gimnazjum, ale jeszcze nie rozstaje się z moją klasą cool
      ponieważ coodze do szkoły na wsi gdzie razem jest podstawówka i gimnazjum smirk
      z całą paczką chodze do szkoły już 7 lat i jeszcze będą 3 klasy gimnazjum ;];];]
      więc jest ok xDbig_grin
    • princessm Re: kOniec ! ! 01.05.09, 12:41
      bede tesknic za moja szkola. ide do innego liceum niz moje kumpelki. i tak
      bedziemy spotykac sie na przystankach autobusowychsmile
    • Gość: lusia Re: kOniec ! ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.09, 12:50
      ja będę tesknic napewno za nauczycielami przyjacielami i koleżankami ;/
      kc Hubert ;**kiss
    • mellow Re: kOniec ! ! 01.05.09, 13:48
      Najbardziej będę tęsknić za moimi głópami z klasy. I za niektórymi nauczycielami.
    • sarunia Re: kOniec ! ! 01.05.09, 13:53
      za kolegami i koleżankami.. bo każdy idzie do innych szkół.. sad to będzie
      masakra..chociaż ja szybko nawiązuje nowe znajomości.. ale to nie będzie to samo
      co Mooje Nuuuryy z gimnazjum sad
    • martynusia96 Re: kOniec ! ! 01.05.09, 13:54
      Ja na pewno będę tęsknić na wszystkimi przyjaciółmi i przyjaciółkami z klasy i
      ogólnie ze szkoły sad Wiem że to obciachowe, ale podoba mi się chłopak młodszy o
      rok <z 5 klasy, ja jestem w 6 wink> i też będę trochę tęsknić za jego widokiem sad
      Też źle mi się robi, jak myślę, że tylko z dwoma przyjaciółkami idę do jednego
      gimnazjum, a reszta do innego. uncertain Chyba będę płakać na zakończeniu roku... crying
    • Gość: MadziuŚ Re: kOniec ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.09, 14:56
      Nuuu xDDD Ja teraz gnam do Technikum ewentualnie liceum;] zależy gdzie mnie
      przyjmą bo pkt będzie Hmmm... zapewne mało Hihi xDD a moje zachowanie pewnie
      nieodp. ;/ xDDD
      Powiem wam, że Gimnazjum to najlepszy czas. Będe pakać za ziomami i za
      zwałerskimi nauczycielami;] zwłaszcza, że takie jaja z nimi robiliśmy;] crying surprised
      Boje się najgorzej tego, że nie będzie u mnie w nowej klasie kogoś odemnie
      znanego bo tak samemu na początku roku to głupio jest;] ale mam nadzieje ze ja i
      moje 3 kumpelQ dostaniemy sie do tej samej klasy;]big_grinbig_grinbig_grin
    • olciag24 Re: kOniec ! ! 01.05.09, 15:38
      Ja będę tęsknić za tymi którzy w tym roku wyjdą z GiMnAzJum a ja jeszcze 2 lata crying
    • olciag24 Re: kOniec ! ! 01.05.09, 15:42
      Będę tęsknić za tymi z 3 Gimnazjum którzy w tym roku wychodzą , za wszystkimi chwilami
      z nimi spędzonymi bez nich będzie nudno . cryingsadcrying
    • Gość: Marttta Re: kOniec ! ! IP: *.ujscie.net 01.05.09, 16:11
      Ja kończę teraz podstawówkę, ale jestem w zespole szkół,więc raczej nie będę tęsknić za ludźmi z klasy czy nauczycielami, tym bardziej, że szkoła jest mała i nie ma podziałów klasowych jak; a,b,c... Właściwie to nie chcę wakacji,lubię szkołę; przerwy na których można plotkować,psorów z którymi można pożartować...smile
    • Gość: Gość Re: kOniec ! ! IP: *.aster.pl 01.05.09, 19:01
      ja bede straaasznie tęskniła za moim kolegą!!!! ;**********shockcrykiss
    • andziaxdd Re: kOniec ! ! 01.05.09, 19:07
      Ja dopiero za rok bd kończyc 6 klase wink ale bd teśknic za pania od matmy i polaka big_grin
      zawsze z nimi brecht na lekcji jest tongue_out
    • mileyok222 Re: kOniec ! ! 01.05.09, 19:43
      ja spadam z sp do gim i sie cieshe bardzobig_grinbig_grin
      • Gość: andzia Re: kOniec ! ! IP: *.eltronik.net.pl 02.05.09, 00:04
        ja ide do gim ; d
        i się ciesze : d
        koniec z tą głupią SP . ; p
        i tymi debilnymi nauczycielami.
        Chociaż bd tęsknic za klasą
        owszem nie byliśmy idealną
        ale zawsze ktoś sobie pomógł po
        6 latach
        rozłąka dziwnie to brzmi ...
        ale trudno..
        i tak moja kl. czyli 6e
        bd naj. kl. pod słońcem
        kochani debilee. xD
    • miley_love. Re: kOniec ! ! 02.05.09, 00:31
      minął rok odkąd przeszłam z sp do gim, i nadal jestem załamana.
    • Gość: demi Re: kOniec ! ! IP: 80.48.127.* 02.05.09, 11:15
      ja też idę do liceum.
      i będę bardzo tęsknić za gimnazjum.
      Przeżyłam w nim 3 cudowne lata .
      te wszystkie akcje,śmiechy na lekcjach i nawet ci nauczyciele (;
      nie wiem jak ja wytrzymam na apelu crying
    • Gość: milka Re: kOniec ! ! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.05.09, 13:51
      nie ma za czym tęsknić!
    • Gość: OliwCia ;*** Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 01:10
      Ja idę do gimnazjum i będe tęsknić za kłutniami w szatni . . . śpiewania,
      tańczenia xD w szatni . . . Za tym jak chłopacy z mojej klasy zawsze robili
      zwałe na lekscjach itp.big_grinsmile
    • Gość: Vanulek 1998 Re: kOniec ! ! IP: *.3s.pl 03.05.09, 16:22
      Ja nie będę za niczym tęsknić, ale żal mi, że wakacje trwają tyle ile trwają. Mogłyby trwać
      całą wieczność!!!!!!!!!!!!!!! kwiatkwiatkwiatkiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka