dotyk_wiatru The end . 01.05.09, 10:15 Będę tęsknić zaa klasą . były u nas czasami takie momenty że nie zaa bardzo za sobą przepadaliśmy ale teraz już jest okey . kocham moją klasę chociaż nie zawsze się zgadzaliśmy we wszystkim ;d . No ale taak pewnie u wszystkich jest ;d . Ogólnie będe tęsknić też zaa szkołą ale jako budynkiem boo już się przyzwyczaiłam i wgle fajna jest nasza Dwójeczka <3 . Za nauczycielami też ale tylko niektórymi boo są naprawde zaje niektórzy ;d . a inni too łoo . naajchętniej bym im wyrypała naa koniec roku ;d . np . historie mamy z dyrem too taak żartowałyśmy że naa koniec roku mu zamiast kwiatów too wiązankę kupimy z napisem ' ostatnie pożegnanie ' ;d ale too taki żart ;dd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maqnia Re: kOniec ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.09, 10:56 ja najbardziej będę tęsknic za moją kochaną klasą zżyłam się z tymi moimi klasowymi wariatami;PP a tak wogóle to za wszystkimi znajomymi z gimnazjum i za wszystkimi trzeciakami większośc zobaczę na rozpoczęciu roku w nowej szkole bo kilka osób idzie tam gdzie ja) tęsknic będę różnież za pewnym chłopakiem do którego wzdycham już baaaaaaaaaaaaaardzo długo;D za szkołą i za niektórymi nauczycielami) a jak sobie poradzę w nowej szkole? nie wiem mam nadzieję, że wszystko będzie gites;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DżuŚś Re: kOniec ! ! IP: *.cdma.centertel.pl 01.05.09, 11:03 Kończe 6 klase. Trochę szkoda , bo tam było dobrze. Łatwo oceny przychodziły [te dobre]. Szkoda klasy.. bo może być podzielona . A też szkoda ,bo każdy znajdzie swoje otoczenie. A tak zawsze zgrani.;] ;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisssia:D:P Re: Koniec roku:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 11:13 Ja po wakacjach idę do 3 gimnazjum ale będę tęsknic za ludźmi którzy odchodzą z gimnazjum najbardziej za moim chłopakiem a dla tych którzy idą do 1 gimnazjum mam rade nie martwcie się gimnazjum jest o wiele lepsze niż podstawówka zobaczycie będzie super i szybko się przyzwyczaicie nowi koledzy, nowa szkoła, nowi nauczyciele być może nowa miłość Życze powodzenia w nowych szkołach pozdrowionka i buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kOniec ! ! IP: *.ingram.com.pl 01.05.09, 11:13 JA za przyjaciółmi, którzy idą w zupełnie inną stronę ... Hmm LO moje też będzie oddalone od domu ponad 100 km Za czym nie będę tęsknić. Hmm... Nie ma takiej rzeczy, bo nie zawsze jest pięknie, ale jednak lubię swoich znajomych, szkołę, nauczycieli itd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: kOniec ! ! 01.05.09, 11:15 ja ide do 2 gimnazjum ale jak odchodzilam z tamtej szkoly to najbardziej brakowalo mi nauczycieli i przyjaciolki z ktora musialam sie rozstac ( bo ona chodzi do innego gimnazjum ((((( a brakowalo mi nauczycieli dlatego ze wiekszosc umiala sobie pozartowac nawet na lekcji )) naprawde bardzo ich lubilam Odpowiedz Link Zgłoś
baletka18_11 Re: kOniec ! ! 01.05.09, 12:01 Ja też idę do liceum jako nie liczna.. Będe tensknić za moją kochaną szkołą i kumplami ale i za nauczycielami także..Przez 3 lata pokochałam moją szkołe. Zaakceptowałam nauczycieli i będe tensknić bardzooo za wygłupami z przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska12 Re: jeszcze nie kOniec ! ! 01.05.09, 12:34 Ja ide do 1 gimnazjum, ale jeszcze nie rozstaje się z moją klasą ponieważ coodze do szkoły na wsi gdzie razem jest podstawówka i gimnazjum z całą paczką chodze do szkoły już 7 lat i jeszcze będą 3 klasy gimnazjum ;];];] więc jest ok xD Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: kOniec ! ! 01.05.09, 12:41 bede tesknic za moja szkola. ide do innego liceum niz moje kumpelki. i tak bedziemy spotykac sie na przystankach autobusowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: kOniec ! ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.09, 12:50 ja będę tesknic napewno za nauczycielami przyjacielami i koleżankami ;/ kc Hubert ;** Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: kOniec ! ! 01.05.09, 13:48 Najbardziej będę tęsknić za moimi głópami z klasy. I za niektórymi nauczycielami. Odpowiedz Link Zgłoś
sarunia Re: kOniec ! ! 01.05.09, 13:53 za kolegami i koleżankami.. bo każdy idzie do innych szkół.. to będzie masakra..chociaż ja szybko nawiązuje nowe znajomości.. ale to nie będzie to samo co Mooje Nuuuryy z gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
martynusia96 Re: kOniec ! ! 01.05.09, 13:54 Ja na pewno będę tęsknić na wszystkimi przyjaciółmi i przyjaciółkami z klasy i ogólnie ze szkoły Wiem że to obciachowe, ale podoba mi się chłopak młodszy o rok <z 5 klasy, ja jestem w 6 > i też będę trochę tęsknić za jego widokiem Też źle mi się robi, jak myślę, że tylko z dwoma przyjaciółkami idę do jednego gimnazjum, a reszta do innego. Chyba będę płakać na zakończeniu roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadziuŚ Re: kOniec ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.09, 14:56 Nuuu xDDD Ja teraz gnam do Technikum ewentualnie liceum;] zależy gdzie mnie przyjmą bo pkt będzie Hmmm... zapewne mało Hihi xDD a moje zachowanie pewnie nieodp. ;/ xDDD Powiem wam, że Gimnazjum to najlepszy czas. Będe pakać za ziomami i za zwałerskimi nauczycielami;] zwłaszcza, że takie jaja z nimi robiliśmy;] Boje się najgorzej tego, że nie będzie u mnie w nowej klasie kogoś odemnie znanego bo tak samemu na początku roku to głupio jest;] ale mam nadzieje ze ja i moje 3 kumpelQ dostaniemy sie do tej samej klasy;] Odpowiedz Link Zgłoś
olciag24 Re: kOniec ! ! 01.05.09, 15:38 Ja będę tęsknić za tymi którzy w tym roku wyjdą z GiMnAzJum a ja jeszcze 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
olciag24 Re: kOniec ! ! 01.05.09, 15:42 Będę tęsknić za tymi z 3 Gimnazjum którzy w tym roku wychodzą , za wszystkimi chwilami z nimi spędzonymi bez nich będzie nudno . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marttta Re: kOniec ! ! IP: *.ujscie.net 01.05.09, 16:11 Ja kończę teraz podstawówkę, ale jestem w zespole szkół,więc raczej nie będę tęsknić za ludźmi z klasy czy nauczycielami, tym bardziej, że szkoła jest mała i nie ma podziałów klasowych jak; a,b,c... Właściwie to nie chcę wakacji,lubię szkołę; przerwy na których można plotkować,psorów z którymi można pożartować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kOniec ! ! IP: *.aster.pl 01.05.09, 19:01 ja bede straaasznie tęskniła za moim kolegą!!!! ;********** Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxdd Re: kOniec ! ! 01.05.09, 19:07 Ja dopiero za rok bd kończyc 6 klase ale bd teśknic za pania od matmy i polaka zawsze z nimi brecht na lekcji jest Odpowiedz Link Zgłoś
mileyok222 Re: kOniec ! ! 01.05.09, 19:43 ja spadam z sp do gim i sie cieshe bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: kOniec ! ! IP: *.eltronik.net.pl 02.05.09, 00:04 ja ide do gim ; d i się ciesze : d koniec z tą głupią SP . ; p i tymi debilnymi nauczycielami. Chociaż bd tęsknic za klasą owszem nie byliśmy idealną ale zawsze ktoś sobie pomógł po 6 latach rozłąka dziwnie to brzmi ... ale trudno.. i tak moja kl. czyli 6e bd naj. kl. pod słońcem kochani debilee. xD Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: kOniec ! ! 02.05.09, 00:31 minął rok odkąd przeszłam z sp do gim, i nadal jestem załamana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demi Re: kOniec ! ! IP: 80.48.127.* 02.05.09, 11:15 ja też idę do liceum. i będę bardzo tęsknić za gimnazjum. Przeżyłam w nim 3 cudowne lata . te wszystkie akcje,śmiechy na lekcjach i nawet ci nauczyciele (; nie wiem jak ja wytrzymam na apelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: kOniec ! ! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.05.09, 13:51 nie ma za czym tęsknić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OliwCia ;*** Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 01:10 Ja idę do gimnazjum i będe tęsknić za kłutniami w szatni . . . śpiewania, tańczenia xD w szatni . . . Za tym jak chłopacy z mojej klasy zawsze robili zwałe na lekscjach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanulek 1998 Re: kOniec ! ! IP: *.3s.pl 03.05.09, 16:22 Ja nie będę za niczym tęsknić, ale żal mi, że wakacje trwają tyle ile trwają. Mogłyby trwać całą wieczność!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś