Dodaj do ulubionych

kOniec ! !

30.04.09, 15:34
Jak wiemy już niedługo koniec roku i wszyscy raczej cieszą się z wakacji ;P ale dla nie
których kończy się jeden etap i zaczyna drugi mówię o 6 klasistach i o 3 gimnazjalistach =)
Ja należe do tych idących do Liceum .I tu zaczyna się moje pytanie wink. Za czym bedziecie
Tęsknić a za czym nie ?? No bo ja to najbardziej za klasą a najmniej to za nauczycielami ;P
( są tez ci spoko ale nie często xp ) A wy będziecie wogóle za czyms tesknić ?? suspicious
Obserwuj wątek
    • nikt. Re: kOniec ! ! 30.04.09, 16:12
      Ja należę do tych, którzy idą do gimnazjum. big_grin Ale nie cieszę się z tego (zbytnio tongue_out). ponieważ. Mam taka zajbistą psorkę od angielskiego która uczyła moją siostrę kiedyś, i ona jest naprawdę esktra xD Ma trochę dziwne zasady, np. w klasie, jak ktoś siedzi przy oknie i gapi się przez nie, to dostaje do przepisania jakiś długi tekst z podręcznika tongue_out A mnie lubi, ja siedze przy oknie, i gapię się tam, a ona "jakby tego nie widzi" tongue_out Więc mam taki jakby luz. To jest najlepsza nauczycielka, jaka kiedykolwiek miałam. Szkoda że nie będzie mnie już uczyć, będzie mi jej naprawdę brakowało. Ale z drugiej strony, to cieszę się że opuszczam podstawówkę. Za dużo w niej dziwnych dzieci (w sesnie że młodszych ode mnie) Za klasą tez będę tęsknić..
      • nikt. Re: kOniec ! ! 30.04.09, 16:17
        A, będę jeszcze tęsknić za różnymi wspomnieniami, które zostaną w tej szkole.. (mam na myśli pierwsze długotrwałe zauroczenie tongue_out i miłość..) A tęsknić nie będę za moją panią od w-fu, matematyki, polskiego, niemieckiego, i różnymi ułomnymi ( one są naprawdę ułomne - chore psychicznie) dziećmi, których się boję - oni normalnie straszą innych! Nie przestraszyłabyś się, gdyby podbiegł do ciebie jakiś młodzy od Ciebie dziecak, krzycząc "khhh!" xD To jest naprawdę przerażające tongue_out Będzie mi brak jeszcze takiego chłopaka, którego nie będę już widywać na korytarzach.. Nawet nie wiem do jakiego gimnazjum idzie..
        • Gość: ktoś xDee Re: kOniec ! ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 19:02
          Ja idem do gim ;] i cieszę się bo gim to już wiadomo starsze towarzystwo itp..ale trochę
          się boję tego zę na początku bd dużo testow bo bd sprawdzać naszą wiedzę z
          podstawówki..a tęsknić bd zaa..no nie wiem....
          • Gość: Asiulka ;) Re: kOniec ! ! IP: 80.51.11.* 30.04.09, 19:29
            Ja teraz idę do gimnazjum...Trochę mam pietra,ale co tam tongue_out
            Najmniej to będę chyba tęsknic za naszą panią od W-Fu xD
            A najbardziej za całą klasą i tymi naszymi klasowymi wycieczkami...smirk
            • Gość: lala Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 07:45
              ja najbardziej będę tęsknić za moją klasą za tymi świrami a może w nowej szkole
              z kimś będę w klasie i za fajnymi nauczycielami z którymi można pożartować np.
              pan od W-Fu pani od muzyki od religii a nie będę tęsknić na pewno za moją
              wychowawczynią i gościówą od matematyki
          • Gość: kamciaaa13 Re: kOniec ! ! IP: 192.168.1.* 30.04.09, 20:56
            nie macie sie co martwićsmirk ja zmieniłam szkołe po 5 klasie i poszłam do szkoły
            tam gdzie chodzi mój bratt wink (to szkoła z gimm) i on chodzi do 3 gim crying i
            troche szkoda ze już go nie będzie crying ale napisałam tu testy i wszyskto jest
            gitt big_grin a w szkole sie prawie wszyscy chłopacy we mnie bujają a najstarsi to z
            2 gimmm hehe nie matrwcie sie! mnie tam wszyscy mile przyjęli!!!! was pewnie też
            przyjmią!smilesmilesmilesmilesmile
          • Gość: Lola Re: kOniec ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 22:20
            ja idę już do gimnazjum... chcę iść do muzycznego w Poznaniu albo Wrocławiu smile
          • brothers_ Re: kOniec ! ! 01.05.09, 12:37
            A ja nie mam jeszcze tego problemu mam jeszcze rok ;Dsmilecool
          • Gość: SyLwIaa Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 17:57
            Ja ide do gimatongue_out.Za czym będe tęsknić?Za klasą nie bo idziemy razem.Będe tęsknić za
            moją siostrą od relisad.I panu od informatyki.A ciesze się że koniec z moją psyhiczną panią
            od angielskiego i przyrody!I chłopak który mi się podoba idzie do innej szkoły!Ale boję się
            sprawdzania naszej wiedzy.Tak to luzkiss
        • Gość: niko$ka Re: kOniec ! ! IP: *.range86-155.btcentralplus.com 30.04.09, 19:22
          umg ja nie będe tęsknic za nauczycielami 'to napewno' XD a takze za pierwszoklasistami i mlodszymi diecmi XD są dziwne shock za to będe tęsknic za kumpelami crying i za moją szkolną pasją uncertain
        • Gość: Marta Re: kOniec ! ! IP: *.as.kn.pl 30.04.09, 19:27
          Hey smile a ja jestem w 1gimn boże za miesiac wakacje i luz ja za kim będe tęskinić :za panią
          od matmy prawdopodobnie ma nas nie uczyć w 2 klasie sadsadsadsadsadnarazie tyle smilesmile
        • Gość: natka Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 13:03
          Naleze do tych 3 gimnazjalistek i bede tesknic przede wszystkim za wspomnieniami, kumplami ktorzy sa bezbledni i za ta atmosfera ktora nie zawsze byla przyjazna. Szczerze to nawet boje sie skonczyc to gimnazjumsad
        • lotte Re: kOniec ! ! 01.05.09, 18:01
          Ja nie opuszczam szkoły,idę po prostu do 2 gim. Korzystajcie teraz,że jeszcze
          macie starą klasę,ja bardzo chciałam do gimnazjum,po dwóch tygodniach tam
          spędzonych płakałam z tęsknoty za byłą szkołą,klasą,nauczycielami i
          atmosferą.Nienawidzę mojej klasy,nauczycieli i tej szkoły.
      • daguss Re: kOniec ! ! 30.04.09, 16:27
        ja się nie iść do liceum. ;o ludzi mam naprawdę zajebistych w klasie i świetnie
        się z nimi dogaduję, nie chcę ich zostawiać. jak pomyślę, że jeszcze rok i
        wszyscy się gdzieś porozłażą, to aż mnie skręca. ;x kontakt na pewno z nimi będę
        utrzymywać, ale nie będę ich widzieć codziennie i na pewno będzie mi ich brakować.
        ale mam jeszcze rok. przez ten czas pewnie nie raz będę ich miała dosyć. ;D ale
        i tak ich kocham. ; ] ;*
        • Gość: Miley Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:08
          Ja w tym roku kończę podstawówkęsmileCieszę się,bo nie znoszę niektórych z mojej
          szkoły!!!I tak wszyscy idą do tego samego gimnazjum,to nawet fajniesmileAle jak
          sobie pomyslę,że będę się musiała rozstać z moimi przyjaciółkami w gimie to chce
          mi się ryczeć!sadNo,bo ja nie zamierzam rezygnować ze swoich marzeń i iść ślepo
          za nimi,chcę być aktorką i już!!!Będę z nimi utrzymywała kontakty,ale będę
          musiała też kuć,nie?sadW sumie fajnie było w podstawówce,fajne były lekcje w-fu i
          plastyki=).A polski to masakra(byłam dobra,ale taka nuda...).Fajnie się było
          pośmiać z przyjaciółkami z chłopaków z drugiej klasysmileTacy śmieszni,a jacy
          zboczeni...To były czasy...smileBędzie mi tego brakować,ale w końcu nie zatrzymam
          czasu...Niestety...W gimie będzie fajnie,dużo chłopaków,nowi znajomismileAle co
          zrobić?życie płynie dalej,a ludzie się zmieniają,być może na koniec gimnazjum
          moje przyjaciółkami już nimi nie będą?Oby tylko tak nie było!Na końcu gimnazjum
          to się chyba poryczę!sadsad
          • paula96 Re: kOniec ! ! 30.04.09, 19:37
            Ja w tym roku ide do gim..smirk
            I jeżeli ktoś stwierdza ze niebedzie tęsknił za chłopakami z klasy to sie myli za takimi głupkami sie najbardziej teskni cry
            Ja sie ciesze ze ide go gim bo mam tam sporo starszych kolegów smile
            Najbardziej boje sie otrzesin heh...
            brawo
        • grlouie kOniec !! 30.04.09, 23:05
          Niedługo kończe 6 klase,ale
          raczej chce ją jak najszybciej opuścić,dlatego,bo:
          a)jeszcze mamy mundurki
          b)nie można nosić błyszczyków
          c)nie można podrywać dziewczyn/chłopakówwink
          d)nie można na przerwach być w szatni,a jak to wiadomo dziewczyny w naszej szkole
          najlepiej sie tam czują!
          e)przy każdym rogu jest nauczycielka i gapi się na ciebie co robis zo czym gadasz
          f)musimy mieć związane włosy
          g)nie możemy(6 klasa TYLKO)nosić kolczyków,(a 2klasa nosi do ramion)

i najważniejszy podpunkt....
          H)NIC TAM NIE MOŻNA!!!angryangry
          wymieniłam tylko niektóre rzeczy;/ cry
      • Gość: aga Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 19:12
        ja ide do gimnazjum i.... mam nadzieję ze mojej klasy akurat nie rozdzielą gdzyz bardzo ją
        lubie... najbardziej to chyba bede tesknic za malą pracą domowa ;P a najmniej to za..taką
        wredna po********** nauczycielką!!!!!!!!!!! ;PPPPP
      • sweet...ash Re: kOniec ! ! 30.04.09, 19:50
        ide po wakacjach do gimnazjum, ale jakoś za bardzo sie z tego nie ciesze, bo w podstawowce bylo mniej nauki a w 6 klasie bylam z kolegami i kolezankami najstarsi w szkole, czulismy sie wazni, a teraz bedziemy zaczynac od 1 klasy i bedziemy najmlodsi-nie jest to zbyt przyjemne, a i w podstawowce mam swietna nauczycielke od angole, to dzieki niej polubilam angielski, serio. a w gimnie nie bede znala zadnego nauczycielasad jednak nie ma to jak podstawowka!
      • Gość: Jadźka Re: kOniec ! ! IP: *.toya.net.pl 11.05.09, 15:07
        Ja idę teraz do gimnazjum. I się nawet cieszę, ale będę tęskinić za tymi dovnami big_grin
    • korni1996 Re: kOniec ! ! 30.04.09, 16:53
      Ja w tym roku idę do gimnazjum i chyba najbardziej będzie mi brakować całej
      klasy (chyba jak wszystkim) i kolegów i koleżanek. No i mojej wychowawczyni
      która jest nie znośna ale często się z niej śmiejemy bo ona ma takie stare
      metody nauczania i jak ja to opowiadam moim rodzicom to się śmieją z mojej
      "głupkowatej" klasy i z niej. No i w ogolę budynku no w z zasadzie całej szkoły
      tych zielonych ścian, naszego "super" konserwatora i głupich pomysłów chłopaków
      z 6C na dyskach. Te sześc lat tak szybo przeleciało!
      • sandii Re: kOniec ! ! 30.04.09, 17:42
        Dobra przestańcie, bo się rozpłaczę! ; [ Ja idę teraz do gimnazjum. I na prawdę
        już się doczekać nie mogę! Ale będę też tęsknić za moją buhastyczną klasą i
        klasą VIa. :] Kumpelami i kumplami, którzy idą do innych szkół...
        Wychowawczynią... ;] i panią od historii, ogólnie za nauczycielami, panem
        Andrzejem - "złotą rączką" i szatniarką panią Krysią. ;] Ach.! A te
        wspomnienia. Mój pierwszy chłopak Mateusz... ;] [teraz chodzi do gim ale w sp go
        poznałam...] Kilka zauroczeń, młodsi [i starsi!] koledzy uganiający się za mną.
        ; ] Wychodzenie jako prymus na apelu, śpiewanie w chórkach... Omg, ile tego
        było... crying Ale cieszę się straaaaaaaaaasznie, że nie będę musiała już oglądać
        mordy naszej wf-istki z burdelu i takiego kolesia, który mnie prześladuję, bo
        się zakochał ;/ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! O nie! Chłopak, którego matka pracuję
        u nas w podstawówce załatwia mu występy, konkursy, oceny i takie tam i on idzie
        do tego gim gdzie ja! Nie! Nie! Nie! Nie! Nie! Ja nie chcę.! Zawsze muszę z
        przyjaciółką być w jego cieniu! ZAWSZE! NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE
        NIE!!!!!!!!!!!! crying uncertain angry crying
        • Gość: ktoś Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:09
          uncertainJa kończę pierwszą klasę ( gimnazjum oczywiście) i mówię ci wcale nie jest tak fajnie jak
          się
          wydaje. Nie masz prawie na nic czasu. Ciesz się podstawówką póki możesz
        • Gość: MiKi Re: kOniec ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.09, 19:35
          ja w tym roku konczę gimnazjum i jak powyślę że cała nasza klasa się gdzieś rozejdzie to
          aż płakać się chce cryingcry jesteśmy fajną klasą będę za nimi tęsknić bardzoserce
    • xoxo_kaja ... 30.04.09, 17:40
      Teraz idę do gimnazjum...
      I będę tęskniła za klasą .
      Za osobami ze sql [ nie z mojej klasy ] serce
      Za nie którymi nauczycielami .
      Za wszystkim praktycznie , bo bardzo lubię moją szkołę [ chodzi mi o osoby itp]
      Już nawet trochę tęsknie .
    • Gość: Ewelina 993 Re: kOniec ! ! IP: *.ip.netia.com.pl 30.04.09, 17:41
      ja tez wychodze z gim.
      ja za wiara z klasyy...
      bede ryczeccc na koniec roku, ehhh ,,, z jednej strony fajnie nowa szkola nowa
      wiara ... ale z drugiejj nie chce sie rozstawac niedawno sie poznalismy xd
    • Gość: andzia Re: kOniec ! ! IP: *.radomsko.vectranet.pl 30.04.09, 17:43
      ja wlasnie koncze gim i bede tesknić za kolegami z klasy.. wink ;Dtongue_out
    • Gość: gość portalu Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 17:49
      ja idę do gimnazjum... smile szczerze?? to nawet się cieszę! cool bo moja sp nie
      należała do jakiś dużych itp. a gimnazjum to COŚ! xD heh! będę trochę tęsknić,
      ale cóż... nauczyciele nie byli jacyś bardzo źli.. .smile w gim. jest tyle osób -
      nowe znajomości i oczywiście CHŁOPAKI!! xD kiss* HAhhhh! miałam jednego naprawdę
      fajny gość... wink a teraz... och!! az tylu tongue_out
      PS. Nie boję się! wiem, że sobie poradzę big_grin
      • Gość: KAŚKA Re: kOniec ! ! IP: *.nat.tvk.wroc.pl 30.04.09, 17:54
        hahah jaka ty głupia jesteśuncertain ja chodze do gim i nie jest tak super myslicie że
        tam tylko nowych chłopakow poznacie? tam sie zapiernicza 24h uncertain i nauczyciele
        chca żebyś nie zdała....więc nie gadaj że jest tak super...
        • Gość: truskawa Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 07:47
          oj ludzie nie przesadzajcie... co tam gimnazjum.... ja teraz ide do liceum wiec mysle tylko o tym gdzie sie dostane...uncertain a w gim jest super...big_grin (przepraszam za słownictwo) opie...lam sie cale 3 lata i uwazam ze to byl najfajniejszy okres mojego życia no moze poza 6 klasa podstawowki... lol... licze na fajna klase w liceum bo ta terazniejsza jest raczej srednia... powodzenia w gimnazjum big_grin

ps: byłam nowa w gimnazjum na cala szkole(800 osob) znalam chyba 2 osoby ale bardzo szybko sie zaklimatyzowalam i spedzilam z tymi ludzmi wiele wspanialych chwilwink
          • Gość: świrek Koniec ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 10:09
            Ja właśnie kończę podstawówkę i wybieram się do szkoły w Poznaniu (70 km od
            mojego domu) ale nie z powodu przeprowadzki .. Chodzę do szkoły muzycznej I
            stopnia i moja nauczycielka pomyślała, że mogłabym iść na II stopień wink Chociaż
            nie jestem orłem dobrze się uczę, ale nie o tym chcę mówić .. Mam tam kilku
            znajomych ale starszych o rok czy dwa smile Myślę, że zaaklimatyzuje się tam,
            między nowymi ludźmi ^^ Pozdrawiam wszystkich, którzy zmieniają szkoły i nie
            tylko wink
    • sarcia0909 Re: kOniec ! ! 30.04.09, 17:58
      Ja jestem w 2 gimnazjum i raczej nic sie nie zmieni bede widywac te same osoby i tych
      samych nauczycieli.Ale jak zawsze jest ale bo po wakacjach ide do 3 gimnazjum i sa testy
      a ja cholernie(przepraszam ale nie mam odpowiednika to jest najwlasciwsze)boje sie ichconfused
      a w szczegolnosci z jezyka ...Chyba bede pisac z angola....
      a tak to nawet sie ciesze bo odpoczynek sie przyda i wkoncu naladyje bateria i m0oze
      wyjde z tej malej tepresji i obsesji na pkt tych testow ....No zobaczymy jak sie ulozy mam
      nadziejw wielka nadzie je ze dobrze,wiec glowa do gory NIE?big_grin
      • Gość: Nnai154 kOniec ! ! IP: 81.15.152.* 01.05.09, 11:10
        No ja jestem w 2 gimnazjum niedługo idę do 3 gim. i strasznie się boję testów końcowych.
        masakra... ale najbardziej będzie mi sie tęsknić za pewnym chłopakiem no i kumplami z
        paczki bo za nauczycielami NIE... hehe wink
    • Gość: lola Re: kOniec ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:00
      O maatko... już prawie koniec roku! Straszny był ten rok, bo to był pierwszy rok w
      gimnazjum. A to gimnazjum nie należy do fajnych. Strasznie tęsknię za podstawówką, bo
      ta była fantastyczna. Wspaniali nauczyciele, tacy naprawdę spoko. Można było im
      wszystko powiedzieć. I jeden mega świetny nauczyciel dzięki któremu pokochałam
      historię. Tak, też mam wspaniałe wspomnienia. Druga średnia w szkole, apele... Wszystko
      porównuję do podstawówki.I wszystko wypada blado w porównaniu w tym.sad Dziś był
      apel na 3maja i tak stałam i przypominałam sobie swoje wiersze z zeszłego roku i to jak
      grałam Dobrawęi w ogóle.Ale dobrze, że zawsze mogę ich odwiedzić, a nasza byla wych.
      ciagle sie o nas martwismile
      Swojego obecnego chlopaka tez pozanalam tam. Na konkursie, bo on z innej szkoly byl. A
      teraz do tego samego gimnazjum. smileserceserceserce
    • Gość: demi_lo Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:01
      Ja ide teraz do gimka smile
      Prawie wszystkie moje koleżanki (i koledzy xD) idą do tego samego gimnazium wink
      Bo jest przy starej szkole... ;x
      Ale chyba najbardziej będę tęsknić za naszymi szalonymi lekcjami xD big_grin
      No i za koleżankami, bo niektóre nie idą razem ze mną... indifferent
      a... no i za kolegami xD
      Pewnie jeszcze będę tęsknić za innymi rzeczami, ale narazie o tym staram się nie myśleć ^^ tongue_outcoolbrawo
      • Gość: ewelinka_008 Re: kOniec ! ! IP: *.instalnet.com.pl 30.04.09, 20:37
        a ja idę do 3 gimn ale jest pewien chłopak on idzie do liceum a ja nie będę
        mogła go sobie oglądać na przerwach i tego mi będzie w 3 klasie brakować
        crycrycry serceserceserce
      • Gość: dfsd Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 09:21
        Ja tez teraz ide do gimnazjum hehesmile
    • vani74_13 Re: kOniec ! ! 30.04.09, 18:01
      blah___rock napisał(a):

> Jak wiemy już niedługo koniec roku i wszyscy raczej cieszą się z wakacji ;P ale
      > dla nie
      > których kończy się jeden etap i zaczyna drugi mówię o 6 klasistach i o 3 gimnaz
      > jalistach =)
      > Ja należe do tych idących do Liceum .I tu zaczyna się moje pytanie wink. Za czym
      > bedziecie
      > Tęsknić a za czym nie ?? No bo ja to najbardziej za klasą a najmniej to za nau
      > czycielami ;P
      > ( są tez ci spoko ale nie często xp ) A wy będziecie wogóle za czyms tesknić ??
      > suspicious

Ja po wakacjach ide do 2 gimnazjum xD Mysle ze najbardziej bd tesknic za
      przyjaciolkami,gdyz z nimi po prostu jestem shczesliwa winksercekiss Niestety po
      wakacjach najprawdopodobniej ich juz nie zobacze ;[[ Gdyz sa one teraz w
      rodzinie zastepczej ktora postanowila ,,zwrocic je" domowi dziecka
      ;[[uncertainshockangrycryingscianasadcry A za czym nie bd tesknic? Za babka od wosu ;ptongue_out
      Nie znoshe jej angry
      Zycze powodzenia liceum ;]
      • Gość: NaTuŚ Re: kOniec ! ! IP: 95.160.155.* 01.05.09, 12:56
        smile Hej ja po wakacjach ide do gimnazjum sad nie ciesze sie ! bo będe strasznie tęsknić za moją zwariowną klasą ( głównie chodzi o chłopaków ) ale najbardziej będe tęsknić za takim jednym chłopakiem..z którym siedze na angolu ....to jest tylko kolega a może nawet i przyjaciel smile ale nic więcej....smile ale moja klasa wie że ich kocham serceserceserceserce po koleżeńsku smile
    • sarcia0909 Re: kOniec ! ! 30.04.09, 18:03
      Ja jestem w 2 gimnazjum i raczej nic sie nie zmieni bede widywac te same osoby i tych
      samych nauczycieli.Ale jak zawsze jest ale bo po wakacjach ide do 3 gimnazjum i sa testy
      a ja cholernie(przepraszam ale nie mam odpowiednika to jest najwlasciwsze)boje sie ich
      a w szczegolnosci z jezyka ...Chyba bede pisac z angola....
      a tak to nawet sie ciesze bo odpoczynek sie przyda i wkoncu naladyje bateria i m0oze
      wyjde z tej malej tepresji i obsesji na pkt tych testow ....No zobaczymy jak sie ulozy mam
      nadziejw wielka nadzie je ze dobrze,wiec glowa do gory NIE?

Help dla wszystkich o zlej mysli ale ja bym juz chciala miec nawet za soba mature tak sie
      boje tych egzaminow jak jakas wariatka a nauczyciela jak zawsze niektorzy spox a inni
      np.zamulak od chemii....oczywiscie pzdr dla wtajemniczonych (jak on mawia ble ble ble)i
      dla innych tez...smile
    • xxmuzikxx Re: kOniec ! ! 30.04.09, 18:03
      Aaa tam;p ja sie nie przejmuje!Pójdę teraz do II gim i będzie jeszcze więcej
      kucia kucia i kuuuucia!!!cryingcryingcrying ILE MOŻNA DO JASNEJ CIASNEJ!!!devil
      big_grin A tęskinić nie będę za nikim;p bo w wakacje będę w domku i nad jezorkiem z
      rodzicami;p I jak będę chciała to moge w domu zostać a jak nie to nad jeziorko
      pływaćwink Jak z frends ze szkoły to do pizzeribig_grin A jak z chłopakami to nad
      jeziorko^^big_grinbig_grinbig_grin
    • Gość: Michelle Re: kOniec ! ! IP: *.subscribers.sferia.net 30.04.09, 18:04
      Zgadzam się. Gimnazjum nie jest wcale takie różowe jak się wydaje. W podstawówce
      miałam super oceny praktycznie bez większego wysiłku, a w gimnazjum, to żeby
      dostać jakąkolwiek 5, to trzeba się kuć cały dzień indifferent tongue_out sciana A do tego
      wydaje się, że wszyscy nauczyciele się na ciebie uwzieli confused
    • Gość: ja... ruda Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:09
      za kumplami ;] oni zawsze staja po mojej stronie, często gdzieś razem wychodzimy... do
      kina czy do McDonald'sa ;] z nimi zawsze można pogadać... a teraz?! nie będzie ich ;[

chociaż są osoby, za którymi napewno tęsknić nie będę, np. Magda... ciągle za mną łazi,
      no normalnie się do mnie przyczepiła i wszczyna awantury, a potem rozpowiada
      wszystkim jaka jestem okropna. heh ;] a oni na nią patrzą i pukają się w głowę
    • Gość: PatixxRaissa Re: kOniec ! ! IP: *.belchatow.vectranet.pl 30.04.09, 18:11
      Ja jestem szóstoklasistką i bardzo mi szkoda rozstawać się z klasą. Bardzo ich
      wszystkich lubię i nie wyobrażam sobie lekcji bez tych świrów. Za nauczycielami
      też będę tęsknić bo wszyscy są fajni. Ja nie chce się rozstawać!!!!!! cry
    • hermiona13 Re: kOniec ! ! 30.04.09, 18:13
      A ja teraz pójdę do 2 gim ;d Hmm...Za czym będę tęskniła najbardziej? No chyba za
      przyjaciółmi (; Ahh..Ja nie wiem jak wytrzymam te 2 miesiące bez moich kochanych ;* ;d
      Zarówno przyjaciół jak i przyjaciółek które kochaam nad życie ;P Nie będę tęskniła
      napewno za kartkówkami i sprawdzianami tongue_out Oraz za kilkoma nauczycielami ze szkoły ; d
    • jonaski Koniec Roku 30.04.09, 18:14
      Ja sie ciesze ze jest koniec roku bo nareszcie moge uwolnic sie od nauczycieli. Mam
      nadzieje ze czekja mnie jakas wakacyjna milosc suspiciousserce chyba nie bedzie sporo rzeczy za
      ktorymi bede tesknic. No moze przyjaciele, ale nie musice sie tak martwic o swoich
      przyjaciol. Przeciez mozecie do siebie dzwonic, pisac na gg, gadac na skype,a z niektorymi
      przeciez wyjezdzamy na obozy. Wiec nie ma sie co martwic. No chyba ze ktos kocha
      nauke i bedzie tesknil za szkolawink
    • hermiona13 Re: kOniec ! ! 30.04.09, 18:15
      Michelle - Zgadzam się. W podstawówce wystraczyło 15 min posiedzieć przy jakimś
      przedmiocie i praktycznie się trzy lekcje umiało. Niestety w gim tak nie jest sad Żeby się coś
      nauczyć, trzeba posiedzieć z półtory godziny (; No ale na oceny nie narzekam ;d Co
      prawda w podstawówce miałam o niebo lepsze, bo w każdej klasie miałam czerwony
      pasek, ale teraz nie jest najgorzej smile
      • Gość: justa Re: kOniec ! ! IP: *.k520.webspeed.dk 30.04.09, 20:46
        czerwony pasek?
        sie pisze półtora godziny, a nie półtory.
    • Gość: Miley ;) Re: kOniec ! ! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.04.09, 18:24
      ja kończę podstawówke i po wakacjach idę do 1 gim.
      Ja będę baaardzo tęsknić za kumpelkami i kumplami.. wkońcu 7 lat
      razem..zżyliśmy się ze sobą szczególnie ja się bardzo ze wszystkimi związałam..
      no trudno
      Buziaki for all ;**
    • Gość: panna Jonas. xD Re: kOniec ! ! IP: *.acn.waw.pl 30.04.09, 18:25
      Ja należę do tych idących do gimnazjum...

Bardzo będę tęsknić za ... klasowymi downami , nauczycielką matmy (rozmiar : wys. 1.65, szer. ... 1m? xD ) i za ... szafką z plakatem Joe...

xD
    • crazy_fakna_jb Re: kOniec ! ! 30.04.09, 18:27
      ja najbardziej bd tęsknic za klasa crying kurde taka moze sie nie trafic nigdy
      więcej crying teraz bd szła do technikum ^^ nowi ludzie i w ogóle ^^ supe ;]
    • lily_95 Re: kOniec ! ! 30.04.09, 18:28
      każdy będzie za kimś czy tam zaczymś tęsnić.. ja chodzę do 2 klasy gimnazjum i
      napewno będę tęskinła za moimi najlepszymi kolega,mi z 3 klasy..sadsad a wy??
    • Gość: Serenity Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:45
      nie tylko za klasą będziecie tęsknić... za nauczycielami też uwierzcie mi.....
      i będzie wam ich bardzo brakować....
      • Gość: agonija tęsknota IP: 195.117.146.* 30.04.09, 21:46
        zgadzam sie z toba mi strasznie brakuje moich nauczycieli, jestem teraz w 1 klasie lceum i
        przeraża mnie jak mało wiedzy przekazują mi moi uwcześni nauczyciele poprostu masakra
        a w perspektywie mam przecież maturę uncertain
    • Gość: Angela :) Re: kOniec ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.09, 18:47
      nooo ja własnie też kończę już gimnazjum i chyba najbardziej bedzie mi brakować mojej cudownej klasy big_grin ii wogoleee znajomych ze szkoły wink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka