Dodaj do ulubionych

Dla Ambitnych ;)

• candy.e Re: Dla Ambitnych ;) 27.06.09, 13:37
      jane_ zalożyła już taki wątek, wiesz.?? ;p
      super. wink
      • jane_ Re: Dla Ambitnych ;) 27.06.09, 13:58
        ym, powiedzmy, że trochę inny, proszę. ;q
        • leaveme_ Re: Dla Ambitnych ;) 27.06.09, 14:05
          a mi szkoda ludzi gdy piszą "żal".
    • olka15 Re: Dla Ambitnych ;) 25.07.09, 16:14
      A JA KIEDYŚ ICH SŁUCHAŁAM ALE ZAWSZE WIEDZIAŁAM ŻE TO DNO.... PO PROSTU MI SIĘ
      PODOBAŁO
      • s.e.l.e.n.a Re: Dla Ambitnych ;) 29.07.09, 11:49
        ech a ja słucham takich zespołów jak Paramore, My Chemical Romance, Linkin Park, ale
        lubie też posłuchać np. Demi Lovato. I co? zaliczysz mnie to 'pustuch dzieci disney'a'.
        Uważasz sie lepsza od fanek JOnas Brothers? Może one są akurat bardziej wiernymi
        fankami niż ty Paramore? Bo chyba to jest najważniejsze, żeby być wiernym fanem
        swojego ukochanego zespołu, wokalistki. I nie poddawać się gdy takie osoby jak ty mówią
        że to żenada słuchać muzyki Disney'owskiej
        • jane_ Re: Dla Ambitnych ;) 29.07.09, 11:59
          'wierni fani' - tacy, co mają coś na kształt obsesji na punkcie danego artysty, nie tylko jego muzyki, ale także wyglądu, życia prywatnego, wszystkiegowszystkiego?
          nie rozumiem tego. chyba nie na tym polega lubienie jakiegoś artysty. go się lubi za muzykę. nie za wygląd, czy sławę. za osiągnięcia kulturalne lol. ;q

a poza tym - ja słucham i lady gagi, i pj harvey. nie mogę, bo jedna to 'zuo', a druga 'nieznana, niemodna'? cześć s.e.l.e.n.a. zrozum mnie. ;>
          • s.e.l.e.n.a Re: Dla Ambitnych ;) 29.07.09, 14:12
            jane_ w tym wypadku Cie doskonale rozumiem. Pisząc "wierni fani" miałam na myśli coś
            innego. Chodzi mi o to że np. założycielka tematu (niby) fanka Paramore zaliczyła ten
            zespół do rocku a jest to pop punk. I chodziło mi o to, że znam dużo osób, które
            zmieniają swoje upodobania muzyczne tylko dlatego, że naczytają sie w necie, że Miley
            Cyrus jest tylko dla dzieci itp. a przecież chodzi o to by być sobą i słuchać tego co się lubi.
            Wierni fani- nie chodziło o tych obsesyjnych. Ja uważam sie za fanke Paramore a niewiele
            wiem o życiu prywatnym członków zespołu i szczerze mnie to nie interesuje, interesuje
            mnie muzyka którą grają, koncerty itp... a tak poza tematem możesz sobie słuchać tej
            Lady Gagi, oczywiście... Tylko wiesz mało ambitna jest, ale to nie znaczy że inni
            wykonawcy jakich słuchasz też są :]
            • jane_ Re: Dla Ambitnych ;) 29.07.09, 14:24
              wiesz, gdyby lady gaga nie napisałaby tych tekstów, które śpiewa, zaraz zrobiłby to jakiś new raveowy zespół, tylko w delikatnie bardziej elektronicznym wydaniu. a ja sądzę, że jak zostawić samą muzykę, którą wykonuje, bez tego medialnego szumu, wyglądu, teledysków - jest dobra w tym, co robi. ale nie znaczy, że znakomita, bo jest wielu lepszych od niej artystów, których chłonę całych, od razu. ;q
              i teraz wszystko jest wkładane do szufladki z 'rock'. i przez to np. ja, jak ktoś się mnie pyta, czego słucham, muszę strasznie kombinować, bo jak powiem rock=green day, paramore, muse, linkin park, i, uwaga, metallica. i sypie etykietami, których nikt nie rozumie ;>
              ja często nawet nie wiem, jak wygląda ktoś, kogo obecnie słucham. a nawet jeśli, to już nie wybieram sobie z każdego zespołu jednej osoby, którą obsesyjnie kocham. to głupie. a poza tym ja nie miałabym skąd plakatów brać, wycinków, itp. itd. xd
    • samezlo Re: Dla Ambitnych ;) 29.07.09, 19:33
      Po pierwsze nie uważaj się za kogoś. A po drugie dla mnie to Paramore nie jest
      prawdziwym ambitnym zespole.A Np; Miley ma bardzo dobry głos!
      • ashley. Re: Dla Ambitnych ;) 29.07.09, 20:27
        Każdy słucha tego co chce i lubi to co chce.Jak zakładasz wątek dla ambitnych..chcesz pokazać ,że ty taki hardcore ,czy coo? ;d wkurzają mnie takie wątki "ambitniej " itp. Dla każdego ambitnego jest cos innego,a nawet taka Cytrus ma przesłanie w piosenkach...moze nie glebsze ale maa ; p A propo Lady Gagi ,ona nie istenije tylko dzięki lookowi scenicznemu ,ale rowniez przez utwory ,może nie jest ambitna ,ale uznanie ma .
    • thisisthelife Re: Dla Ambitnych ;) 30.07.09, 23:11
      według mnie pisząc obok siebie Paramore i Nirvane obrażasz Kurta!!! Paramore to nie jest
      zespol rockowy tylko pseudo rockowy!!!i wedlug mnie Paramore to bardziej zalicza sie do
      disneyowskich gwiazdek choc do niecj nic nie mam np Miley niektore piosenki ma mądre i
      tez wpadają w ucho!!
      Według mnie artyści ktorzy mieli mądre teksty to John Lennon np Imagine i Rysiek Riedel
      (Dżem) np Detox lub W zyciu piekne sa tylko chwile choc najbardziej wzruszajaca nuta
      Ryśka wg mnie o List do M
      • ashley. Re: Dla Ambitnych ;) 31.07.09, 09:40
        thisisthelife
        jakim cudem Paramore ,zaliczyłas do gwiazdek Disneyowskich? O.x
        • cytrusia. Re: Dla Ambitnych ;) 31.07.09, 09:50
          Droga, autorko.
          Wiesz co myślę?
          Nie? To Cie oświecę.
          Myślę, że to jest
          Nieudolna kopia
          Tego --->
          http://www.kotek.pl/forum/02,3004,93980382,93980382,ambitniej_.html<---wątku
          • cytrusia. Re: Dla Ambitnych ;) 31.07.09, 09:51
            Ugh...
            www.kotek.pl/forum/02,3004,93980382,93980382,ambitniej_.html
            • strawberry_xdd Re: Dla Ambitnych ;) 31.07.09, 10:33
              całkowicie się zgadzam z miss_pauline !!!!!
              • tysiaxx Re: Dla Ambitnych ;) 04.08.09, 16:42
                Jakoś nie bardzo mi pasuje to ,,dla ambitnych" bo jeśli ja słucham np ashley
                tisdale to nie jestem ambitna?? nie wydaje mi się bo to czy ktoś jest ambitny
                nie zalerzy od tego jakiej muzyki słucha , prawda?? kto się ze mną zgadza??
    • nikknicky Re: Dla Ambitnych ;) 27.08.09, 20:18
      uwielbiam słuchać green day i 30 seconds to mars :]
      • an3ciaa Re: Dla Ambitnych ;) 27.08.09, 23:12
        green day jest modne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 a to drogie to jakies
        emo!! emo jest gupiwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • candy.girl Re: Dla Ambitnych ;) 28.08.09, 13:57
      Słuchaj , to że słucham Miley , to nie znaczy że nie jestem ambitna .! Lubie
      gwiazdki disney'a i co .? Jestem przez to pusta i głupia i wgl dziecko neo .?
      Kto powiedział , że jak ich słucham to nie mogę słuchać rocka , np. green day
      .? ;/ Zastanów sie co piszesz, bo możesz kogoś obrazić -.- ;/ .
      • chocolatediet jeah xD 28.08.09, 14:19
        To ja chyba zbyt ambitna nie jestem jak to czytam xD
        Muzyka, której słucham ma coś niewielu zwolenników^^
        Ale mimo to się wypowiemsmile
        Po pierwsze nie porównujcie zespołów rockowych do Disney'a bo to jak porównywanie
        popu i hip-hopu (noo może nie doklładnie tak ale coś w tym stylu). Dwa różne rodzaje
        muzyki, dwie różne grupy odbiorców. Fani Disney'a uważają, że JB i Miley Cyrus są ambitni
        (i w sumie nie mogę całkiem zaprzeczyć bo przecież musieli jakoś zdobyć tych wiernych i
        niektórych szurniętych fanów), a fani Nirvany czy innych zespołów rockowych (czy tam
        punk, przyznam szczerze, że nie słucham Nirvany i paramore) uważają, że to jest ambitna
        muzyka (i też mają rację bo przecież do nich przemawia)
        A co do mojej ulubionej muzy to słucham Lady Pank, Braci, Dżemu, FEELa, Harlemu i
        jeszcze kilku polskich grup (zagraniczne piosenki też słucham ale nie jestem poprostu fanką
        jakiejś konkretnej gwiazdy^^) i nie uważam tych zespołów ani za ambitne ani za
        nieambitnesmile poprostu są fajnesmile)
        Pozdrawiam wszystkich, którym chciało się przeczytać moją niezwykle dłużącą się
        wypowiedź ;**
    • independent_ . 28.08.09, 14:14
      damn! normalnie się wstydzę za mój post wyżej, jak ja mogłam wymienić MILEY?
      ;o

pojęcie ambitna muzyka to pojęcie względne, dla każdego znaczy co innego.
      dla mnie, ambitną muzyką jest my chemical romance, the killers, fall out boy,
      green day, paramore, blink-182, the all-american rejects, mindless self
      indulgence, muse, kings of leon, billy talent, 30 seconds to mars, linkin park,
      red hot chili peppers, nirvana, michael jackson, lady gaga, arctic monkeys,
      radiohead, system of a down, ac/dc, the beatles, the rolling stones, foo
      fighters. {tych ostatnich siedmiu rzadko słucham jak nie w ogóle, ale cenię.}

dla ciebie to też co innego. o gustach się nie dyskutuje.

co do GaGi - pokażcie mi inną laskę, która samodzielnie w tak szybkim tempie
      osiągnęła sławę na skalę światową a jej piosenki stały się hitami.
      nie ma.

amen. ; x
      • bucikowa Re: . 29.08.09, 09:33
        Ja kiedyś szalałam za Miley. Ale teraz już za nią nie przepadam.

Teraz słucham Lenki, Lily Allen i czasem Ewy Farny.
        • nicky Re: . 11.09.09, 19:52
          Ja uwielbiam Green Day big_grin
    • samotnymotyl Re: Dla Ambitnych ;) 11.09.09, 20:00
      o tak mi też ich żal zachwycają się Miley która nagrała "jedną piosenkę". to jest żałosne .
      A ja słucham Avril,Pink smile
      • bellaswancullen Re: Dla Ambitnych ;) 12.09.09, 12:45
        A ja słucham Nirvany, 30 seconds to mars, Incubusa, Michaela Jacksona, Paramore, ale
        czasami.

A Miley wprost nienawidzę. Głupia gwiazdeczka Disneya.;/
        • vivi2kiwi Re: Dla Ambitnych ;) 12.09.09, 13:58
          ja słucham Green Daya, Michael'a Jackson'a, Fall out boy, Muse, The Killers, Angels and
          Airwaves, The Bravery, Sum 41, czasami Metallica i różne piosenki pojedyncze mało znanych,
          rockowych zespołów.
          • pink_cekoladka. Re: Dla Ambitnych ;) 12.09.09, 14:04
            Ja lubię JB.
            Ale teraz często gości u mnie muzyka rockowa.
            Słucham Paramore, Green Day'a, MUSE.
            I kocham ich kawałki. ; D
          • independent_ Re: Dla Ambitnych ;) 12.09.09, 14:12
            vivi2kiwi wiesz, że cię kocham? : DD
    • princesssska Re: Dla Ambitnych ;) 12.09.09, 14:12
      hehe wink ja tez nie lubię JB są downami.. kocham Tokio Hotel ,też lubię
      paramore i inne gwiazdy rocka kiss
      • madziia Re: Dla Ambitnych ;) 14.09.09, 19:10
        uncertainuncertain
    • dakota_ Re: Dla Ambitnych ;) 14.09.09, 19:18
      A super , lubię piosenki
      miley c. nie jestem ambitna .
      no pomyśl torchę , bo tak to oznacza .
      • dakota_ Re: Dla Ambitnych ;) 14.09.09, 19:20
        Ej , nie oceniaj innych po tym czego słuchają .
        Ich wybór , to czy są ambitni nie ma nic do rzeczy .
    • ewka15 Re: Dla Ambitnych ;) 10.10.09, 18:05
      Ja mam 15 lat tongue_out nie słucham tych ''gwiazdek disneya''. Śpiewają dla kasy a nie mają
      zielonego pojęcia o muzyce...
      • w_paski Re: Dla Ambitnych ;) 10.10.09, 18:14
        paramore!!!!!!!!!!!!!!!!

gwiazdeczki disneya nie sie scowają
        • beniaxd Re: Dla Ambitnych ;) 10.10.09, 18:20
          Ja mam lat tyle ile pisze na moim profilu i słucham Paramore, The Veronicas, Linkin Park, Green Day i dużo ich jeszce jest smile

Lubię energiczną muze coolcool

Nie słucham gwiazdek Disneya tongue_out
    • kararock Re: Dla Ambitnych ;) 10.10.09, 19:59
      ja się z tobą zgadzam
      NIRVANA RZĄDZI!!!!

a ja mam 12 lat
    • th4ever Re: Dla Ambitnych ;) 10.10.09, 20:02
      teznie znosze jak jakies cofniete w rozwoju 15 latki moia ze kochaja jb albo
      milejj....zal mi ich...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka