candy.e Re: Dla Ambitnych ;) 27.06.09, 13:37 jane_ zalożyła już taki wątek, wiesz.?? ;p super. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Dla Ambitnych ;) 27.06.09, 13:58 ym, powiedzmy, że trochę inny, proszę. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Dla Ambitnych ;) 27.06.09, 14:05 a mi szkoda ludzi gdy piszą "żal". Odpowiedz Link Zgłoś
olka15 Re: Dla Ambitnych ;) 25.07.09, 16:14 A JA KIEDYŚ ICH SŁUCHAŁAM ALE ZAWSZE WIEDZIAŁAM ŻE TO DNO.... PO PROSTU MI SIĘ PODOBAŁO Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Dla Ambitnych ;) 29.07.09, 11:49 ech a ja słucham takich zespołów jak Paramore, My Chemical Romance, Linkin Park, ale lubie też posłuchać np. Demi Lovato. I co? zaliczysz mnie to 'pustuch dzieci disney'a'. Uważasz sie lepsza od fanek JOnas Brothers? Może one są akurat bardziej wiernymi fankami niż ty Paramore? Bo chyba to jest najważniejsze, żeby być wiernym fanem swojego ukochanego zespołu, wokalistki. I nie poddawać się gdy takie osoby jak ty mówią że to żenada słuchać muzyki Disney'owskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Dla Ambitnych ;) 29.07.09, 11:59 'wierni fani' - tacy, co mają coś na kształt obsesji na punkcie danego artysty, nie tylko jego muzyki, ale także wyglądu, życia prywatnego, wszystkiegowszystkiego? nie rozumiem tego. chyba nie na tym polega lubienie jakiegoś artysty. go się lubi za muzykę. nie za wygląd, czy sławę. za osiągnięcia kulturalne lol. ;q a poza tym - ja słucham i lady gagi, i pj harvey. nie mogę, bo jedna to 'zuo', a druga 'nieznana, niemodna'? cześć s.e.l.e.n.a. zrozum mnie. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Dla Ambitnych ;) 29.07.09, 14:12 jane_ w tym wypadku Cie doskonale rozumiem. Pisząc "wierni fani" miałam na myśli coś innego. Chodzi mi o to że np. założycielka tematu (niby) fanka Paramore zaliczyła ten zespół do rocku a jest to pop punk. I chodziło mi o to, że znam dużo osób, które zmieniają swoje upodobania muzyczne tylko dlatego, że naczytają sie w necie, że Miley Cyrus jest tylko dla dzieci itp. a przecież chodzi o to by być sobą i słuchać tego co się lubi. Wierni fani- nie chodziło o tych obsesyjnych. Ja uważam sie za fanke Paramore a niewiele wiem o życiu prywatnym członków zespołu i szczerze mnie to nie interesuje, interesuje mnie muzyka którą grają, koncerty itp... a tak poza tematem możesz sobie słuchać tej Lady Gagi, oczywiście... Tylko wiesz mało ambitna jest, ale to nie znaczy że inni wykonawcy jakich słuchasz też są :] Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Dla Ambitnych ;) 29.07.09, 14:24 wiesz, gdyby lady gaga nie napisałaby tych tekstów, które śpiewa, zaraz zrobiłby to jakiś new raveowy zespół, tylko w delikatnie bardziej elektronicznym wydaniu. a ja sądzę, że jak zostawić samą muzykę, którą wykonuje, bez tego medialnego szumu, wyglądu, teledysków - jest dobra w tym, co robi. ale nie znaczy, że znakomita, bo jest wielu lepszych od niej artystów, których chłonę całych, od razu. ;q i teraz wszystko jest wkładane do szufladki z 'rock'. i przez to np. ja, jak ktoś się mnie pyta, czego słucham, muszę strasznie kombinować, bo jak powiem rock=green day, paramore, muse, linkin park, i, uwaga, metallica. i sypie etykietami, których nikt nie rozumie ;> ja często nawet nie wiem, jak wygląda ktoś, kogo obecnie słucham. a nawet jeśli, to już nie wybieram sobie z każdego zespołu jednej osoby, którą obsesyjnie kocham. to głupie. a poza tym ja nie miałabym skąd plakatów brać, wycinków, itp. itd. xd Odpowiedz Link Zgłoś
samezlo Re: Dla Ambitnych ;) 29.07.09, 19:33 Po pierwsze nie uważaj się za kogoś. A po drugie dla mnie to Paramore nie jest prawdziwym ambitnym zespole.A Np; Miley ma bardzo dobry głos! Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Dla Ambitnych ;) 29.07.09, 20:27 Każdy słucha tego co chce i lubi to co chce.Jak zakładasz wątek dla ambitnych..chcesz pokazać ,że ty taki hardcore ,czy coo? ;d wkurzają mnie takie wątki "ambitniej " itp. Dla każdego ambitnego jest cos innego,a nawet taka Cytrus ma przesłanie w piosenkach...moze nie glebsze ale maa ; p A propo Lady Gagi ,ona nie istenije tylko dzięki lookowi scenicznemu ,ale rowniez przez utwory ,może nie jest ambitna ,ale uznanie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
thisisthelife Re: Dla Ambitnych ;) 30.07.09, 23:11 według mnie pisząc obok siebie Paramore i Nirvane obrażasz Kurta!!! Paramore to nie jest zespol rockowy tylko pseudo rockowy!!!i wedlug mnie Paramore to bardziej zalicza sie do disneyowskich gwiazdek choc do niecj nic nie mam np Miley niektore piosenki ma mądre i tez wpadają w ucho!! Według mnie artyści ktorzy mieli mądre teksty to John Lennon np Imagine i Rysiek Riedel (Dżem) np Detox lub W zyciu piekne sa tylko chwile choc najbardziej wzruszajaca nuta Ryśka wg mnie o List do M Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Dla Ambitnych ;) 31.07.09, 09:40 thisisthelife jakim cudem Paramore ,zaliczyłas do gwiazdek Disneyowskich? O.x Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Dla Ambitnych ;) 31.07.09, 09:50 Droga, autorko. Wiesz co myślę? Nie? To Cie oświecę. Myślę, że to jest Nieudolna kopia Tego ---> http://www.kotek.pl/forum/02,3004,93980382,93980382,ambitniej_.html<---wątku Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Dla Ambitnych ;) 31.07.09, 09:51 Ugh... www.kotek.pl/forum/02,3004,93980382,93980382,ambitniej_.html Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Dla Ambitnych ;) 31.07.09, 10:33 całkowicie się zgadzam z miss_pauline !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tysiaxx Re: Dla Ambitnych ;) 04.08.09, 16:42 Jakoś nie bardzo mi pasuje to ,,dla ambitnych" bo jeśli ja słucham np ashley tisdale to nie jestem ambitna?? nie wydaje mi się bo to czy ktoś jest ambitny nie zalerzy od tego jakiej muzyki słucha , prawda?? kto się ze mną zgadza?? Odpowiedz Link Zgłoś
nikknicky Re: Dla Ambitnych ;) 27.08.09, 20:18 uwielbiam słuchać green day i 30 seconds to mars :] Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Dla Ambitnych ;) 27.08.09, 23:12 green day jest modne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 a to drogie to jakies emo!! emo jest gupiwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Dla Ambitnych ;) 28.08.09, 13:57 Słuchaj , to że słucham Miley , to nie znaczy że nie jestem ambitna .! Lubie gwiazdki disney'a i co .? Jestem przez to pusta i głupia i wgl dziecko neo .? Kto powiedział , że jak ich słucham to nie mogę słuchać rocka , np. green day .? ;/ Zastanów sie co piszesz, bo możesz kogoś obrazić -.- ;/ . Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet jeah xD 28.08.09, 14:19 To ja chyba zbyt ambitna nie jestem jak to czytam xD Muzyka, której słucham ma coś niewielu zwolenników^^ Ale mimo to się wypowiem Po pierwsze nie porównujcie zespołów rockowych do Disney'a bo to jak porównywanie popu i hip-hopu (noo może nie doklładnie tak ale coś w tym stylu). Dwa różne rodzaje muzyki, dwie różne grupy odbiorców. Fani Disney'a uważają, że JB i Miley Cyrus są ambitni (i w sumie nie mogę całkiem zaprzeczyć bo przecież musieli jakoś zdobyć tych wiernych i niektórych szurniętych fanów), a fani Nirvany czy innych zespołów rockowych (czy tam punk, przyznam szczerze, że nie słucham Nirvany i paramore) uważają, że to jest ambitna muzyka (i też mają rację bo przecież do nich przemawia) A co do mojej ulubionej muzy to słucham Lady Pank, Braci, Dżemu, FEELa, Harlemu i jeszcze kilku polskich grup (zagraniczne piosenki też słucham ale nie jestem poprostu fanką jakiejś konkretnej gwiazdy^^) i nie uważam tych zespołów ani za ambitne ani za nieambitne poprostu są fajne) Pozdrawiam wszystkich, którym chciało się przeczytać moją niezwykle dłużącą się wypowiedź ;** Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ . 28.08.09, 14:14 damn! normalnie się wstydzę za mój post wyżej, jak ja mogłam wymienić MILEY? ;o pojęcie ambitna muzyka to pojęcie względne, dla każdego znaczy co innego. dla mnie, ambitną muzyką jest my chemical romance, the killers, fall out boy, green day, paramore, blink-182, the all-american rejects, mindless self indulgence, muse, kings of leon, billy talent, 30 seconds to mars, linkin park, red hot chili peppers, nirvana, michael jackson, lady gaga, arctic monkeys, radiohead, system of a down, ac/dc, the beatles, the rolling stones, foo fighters. {tych ostatnich siedmiu rzadko słucham jak nie w ogóle, ale cenię.} dla ciebie to też co innego. o gustach się nie dyskutuje. co do GaGi - pokażcie mi inną laskę, która samodzielnie w tak szybkim tempie osiągnęła sławę na skalę światową a jej piosenki stały się hitami. nie ma. amen. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: . 29.08.09, 09:33 Ja kiedyś szalałam za Miley. Ale teraz już za nią nie przepadam. Teraz słucham Lenki, Lily Allen i czasem Ewy Farny. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Dla Ambitnych ;) 11.09.09, 20:00 o tak mi też ich żal zachwycają się Miley która nagrała "jedną piosenkę". to jest żałosne . A ja słucham Avril,Pink Odpowiedz Link Zgłoś
bellaswancullen Re: Dla Ambitnych ;) 12.09.09, 12:45 A ja słucham Nirvany, 30 seconds to mars, Incubusa, Michaela Jacksona, Paramore, ale czasami. A Miley wprost nienawidzę. Głupia gwiazdeczka Disneya.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: Dla Ambitnych ;) 12.09.09, 13:58 ja słucham Green Daya, Michael'a Jackson'a, Fall out boy, Muse, The Killers, Angels and Airwaves, The Bravery, Sum 41, czasami Metallica i różne piosenki pojedyncze mało znanych, rockowych zespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Dla Ambitnych ;) 12.09.09, 14:04 Ja lubię JB. Ale teraz często gości u mnie muzyka rockowa. Słucham Paramore, Green Day'a, MUSE. I kocham ich kawałki. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Dla Ambitnych ;) 12.09.09, 14:12 vivi2kiwi wiesz, że cię kocham? : DD Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: Dla Ambitnych ;) 12.09.09, 14:12 hehe ja tez nie lubię JB są downami.. kocham Tokio Hotel ,też lubię paramore i inne gwiazdy rocka Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Dla Ambitnych ;) 14.09.09, 19:18 A super , lubię piosenki miley c. nie jestem ambitna . no pomyśl torchę , bo tak to oznacza . Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Dla Ambitnych ;) 14.09.09, 19:20 Ej , nie oceniaj innych po tym czego słuchają . Ich wybór , to czy są ambitni nie ma nic do rzeczy . Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Dla Ambitnych ;) 10.10.09, 18:05 Ja mam 15 lat nie słucham tych ''gwiazdek disneya''. Śpiewają dla kasy a nie mają zielonego pojęcia o muzyce... Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Dla Ambitnych ;) 10.10.09, 18:14 paramore!!!!!!!!!!!!!!!! gwiazdeczki disneya nie sie scowają Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: Dla Ambitnych ;) 10.10.09, 18:20 Ja mam lat tyle ile pisze na moim profilu i słucham Paramore, The Veronicas, Linkin Park, Green Day i dużo ich jeszce jest Lubię energiczną muze Nie słucham gwiazdek Disneya Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Dla Ambitnych ;) 10.10.09, 19:59 ja się z tobą zgadzam NIRVANA RZĄDZI!!!! a ja mam 12 lat Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Dla Ambitnych ;) 10.10.09, 20:02 teznie znosze jak jakies cofniete w rozwoju 15 latki moia ze kochaja jb albo milejj....zal mi ich... Odpowiedz Link Zgłoś