pink_rulez 15.05.09, 16:45 Ja ich uwielbiam! Są moim ulubionym zespołem, głównie dzięki tacie, który mi puszczał ich piosenki od małego. Najbardziej lubię "Anybody seen my baby" i "Angie". A wy co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati. Re: Lubicie Rolling Stonesów? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.09, 22:00 Toż to legenda,jak można ich nie lubić? Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Lubicie Rolling Stonesów? 26.08.09, 20:51 Angie jest cuuuuuuuudownee ! .. Odpowiedz Link Zgłoś
elanor Re: Lubicie Rolling Stonesów? 26.08.09, 21:00 The Rolling Stones to jeden z najlepszych zespołów wszech czasów.Uwielbiam ich. Słucham codziennie ich piosenek.Najbardziej lubię płytę Goats Head Soup na tej płycie są m.in. piosenki "Angie" czy "Can you hear the music" które zaliczam do moich ulubionych, nie zapominając o "Anybody seen my baby" Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Lubicie Rolling Stonesów? 28.08.09, 08:06 Kocham The Rolling Stones. Są moim ulubionym zespołem zaraz po The Beatles. A "Angie" to taka mądra, piękna i wzruszająca piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś