Dodaj do ulubionych

Bal szóstych klas :/

15.05.09, 21:27
Więc tak. smile Chodzę do 6 klasy, i w tym roku mamy bal dla szóstoklasistów. I trzeba mieć partnera . Do tańczenia poloneza. No i ja go nie mam uncertain 4 chłopcy, z którymi chciałam iść, już są zajęci.. w ogóle wszyscy są już zajęci.. A przy okazji, jestem już normalnie taką ofiarą ( w sensie że nieudacznikiem) , że żaden chłopak mnie nie poprosił czy bym z nim poszła na bal.. Co mam zrobić? JUż nawet sobie myślę, żę w ostateczności nie pójdę na ten bal.. Chociaż to i tak pewnie niemożliwe, bo już zapłaciłam za ten głupi bal uncertain Co mam zrobić? uncertain Życie jest beznadziejne.. sad
Obserwuj wątek
    • loczek. Re: Bal szóstych klas :/ 15.05.09, 21:31
      nie noo ! ku .. wa mać !
      to wy sobie możecie sami wybierać partnerów
      do poloneza !?
      niee noo ! ;/
      nam to wybierają wzrostowo <wnerw> ! ;/

a co do twojego problemu: ech no szkoda,
      bo widać, że fajna z ciebie dziewczyna i wgl.
      • nikt. Re: Bal szóstych klas :/ 15.05.09, 21:43
        miłą jesteś ;] dzięki, z Ciebie też esktra laska wink A co do tego, że wybierają was wzrostowo, to jest strasznie poje..ne, bo ja jestem najwyższą panną w klasie, a wyższy ode mnie to jest już tylko Szymon uncertain Szymon to takie wielgachny, tłusty i obleśny osiłek smile Chyba bym się powiesiła, gdybym miała być wybierana wzrostowo smile Chociaż.. wybierają dla was tylko ludzi z tej samej klasy? Jak z całej szkoły, to nie byłoby tak źle big_grin W mojej szkole jest takie chłopak, który mi się podoba, i jest wyższy ode mnie (normalnie cud) ale on ma partnerkę uncertain Mówiłam już, że życie jest do du*y? uncertain
        • loczek. Re: Bal szóstych klas :/ 15.05.09, 21:50
          bleach, nie nawidzę grubasów ;D
          a tamten niewierny, pewnie wybrał sobie jakąś
          lateksową dziii...? ;/ pf, też coś.

zazdroszczę wzrostu, też chciałabym być wysoka.
          a ile masz cm? ja mam 154 i jestem najniższa w klasie.
          wkurza mnie to, bo dopóki ludzie mnie nie poznają
          myślą, że jestem chucherkiem i słabą dziewczyną.
          • nikt. Re: Bal szóstych klas :/ 15.05.09, 21:54
            Właściwie nie wiem z kim on idzie, ale określenie "lateksowa dziii..." i tak uważam za odpowiednie tongue_out
            O nie, nie zazdrość mi wzrostu, ja go nienawidzę.. nienawidzę być wysoka, mam 1,74 uncertain Ty byś nie chciała tyle mieć, uwierz mi..
            jesteś skate'rką, prawda? Do skate'rki nie pasuje (wg. mniee) to, że jest wyskoka smile
            I też nie lubie grubasów big_grin
          • nikt. Re: Bal szóstych klas :/ 15.05.09, 21:57
            i nie powiedziałaś mi, czy wybierają dla was ludzi z całej szkły wzrostowo, czy tylko z tej samej klasy ;]
    • sweet_madzik Re: Bal szóstych klas :/ 15.05.09, 21:47
      umnie w szkole nie ma takiego balu bo mamy gimnazjum i podstawówkę razem ;//
      no yy co mam ci powiedziec .? nie wiem co możesz zrobic .
    • Gość: Vanessa_H Re: Bal szóstych klas :/ IP: *.acn.waw.pl 15.05.09, 21:55
      U nas też jest bal i mnie nikt nie zapraszał,ale w końcu sama się zapytałam
      gościa,który jest najmądrzejszy z klasy(gdy wszyscy mnie przezywali on i jego
      kolega bawili się ze mną mimo,że inni się ze mnie śmiali)no tylko,że teraz od
      dwóch może nawet trzech tygodni czekam na odpowiedz czasami to nawet się pytam
      czy idzie ze mną czy nie,a on nie daje odp.Mam nadzieję,że tak,bo jeśli nie to
      nie będę miała z kim iść.No chyba,że w gronie moich koleżanek.Może i ty spróbuj
      się kogoś zapytać.A jeśli chłopak ci odmówi oznacza to,że nie jest Ciebie
      warty.A wyglądasz na fajną dziewczynę jak to mówiła loczek czyli fajną i
      wgl.Może ty nie będziesz musiała tyle czekać na odp co ja.Muszę go wreszcie
      przycisnąć i dowiedzieć się czy idzie ze mną na bal czy nie,bo mam dosyć tego
      CZEKANIA!!!wink i buziaki kiss
      • nikt. Re: Bal szóstych klas :/ 15.05.09, 22:04
        Kurczę, tu są naprawdę miłe dziewczyny big_grin Dzieki, że myślicie, że jestem fajna xD Wy też jesteście fajne big_grin Tylkow tym problem, że większość NORMALNYCH chłopców jest juz zajęta.. sad
    • majson Re: Bal szóstych klas :/ 15.05.09, 22:06
      wy tanczycie w podstawówce poloneza? żal ja teraz też mam bal i nie trzeba mieć
      partnera choć kilka osób ma
      • loczek. Re: Bal szóstych klas :/ 15.05.09, 22:10
        szkolnie nas dobierają. xd
        rzeczywiście, wysoka jesteś.
        ale i tak chętnie bym zabrała
        ci kilka centrymentrów wink
        • majli_xo Re: Bal szóstych klas :/ 16.05.09, 18:25
          ; ///
          kurczę wiem co to znaczy być "żyrafą" w klasie
          sama nią jestem mam 166 cm wzrostu ; //
          i też jestem najwyższą z dziewczyn ..
          ale chłopcy są trochę wyżsi < Dzięki Boziu > .
          ogólnie lubię swój wzrost
          współczuję tym innym mniejszym dziewczyną
          u mnie w klasie najmniejsza ma 143 cm wzrostu !!
          a co do balu to my nie mamy jakiś polonezów tylko zwykłą dyske z tym że żarcie
          bd i tyle.. choć sama się boję że mnie nikt nie zaprosi do przytulanki ; ((

ale życie nie jest takie całkiem do dupy ; )
          chłopcy w naszym wieku są bardzo dziecinni ; //
          a za to my wyższe mamy większe powodzenie u starszych o 3-4 lata ; pp
          PzDr ; *****
          • nikt. Re: Bal szóstych klas :/ 16.05.09, 20:01
            o taa, my po balu mamy jeszcze dyskę wink
            I to fakt, też się martwię, że nikt mnie nie poprosi do przytulańcaa crying
            W końcu to ostatnia dyskaa w 6 klasie.. sad
            • majli_xo Re: Bal szóstych klas :/ 16.05.09, 21:14
              ja będę siedzieć z koleżankami w klopie to uniknę porażki ( ;
              • mysza Re: Bal szóstych klas :/ 16.05.09, 21:30
                Witam smile u mnie w szkole też jest bal szóstoklasistów i tez na niego idę...
                jednak u nas nie tańczymy poloneza...poloneza będziemy tańczyć na zakończenie
                roku jak będzie przedstawienie... będzie dużo ludzi, wszyscy nauczyciele i
                rodzice..mskr uncertain
                ...ale co do balu u nas chłopacy niby proszą dziewczyny czy pójdą z nimi na ten
                bal smile
                więc tak mnie nikt nie poprosił no i musze powiedzieć że jest mi z tego powodu
                smutno, bo moja bliska koleżanka jest długonogą blondynką i ona miała 7
                propozycji! a ja? sadsad
                nawet u mnie w klasie dziewcyzna ktora najlepiej sie uczy w całej szkole miała
                propozycję... ja niestety nie sad... cóż poradzić...

A ten dziewczynki wiecie może już mniej więcej w co sie ubieracie ? big_grin jestem
                b. ciekawa bo sama jeszcze nie mam stroju smilesmile

wiecie co ? tez musze stwierdzić że jesteście fajnie smilesmile

POzdrawiam! kiss
    • king312 komers 17.05.09, 08:01
      ja też w tym roku mam komers, u nas jest tak, że na początku tańczymy poloneza a
      potem jest dyskoteka gdzieś do 10, 11 u nas w klasie mało który chłopak zaprosił jakąś
      dziewczynę (z tego co mi wiadomo to 2 lub 3) ja niestety nie mam partnerasad
      i jeszcze jednio u nas na komersie bedą rodzice ( w klasie) i będzie jedzeniekiss
      • loczek. Re: komers 17.05.09, 13:31
        oj, no właśnie .. w co się ubieracie ?
        bo mi strasznie niewygodnie w sukienkach ; /
        ech noo..
        • nikt. Re: komers 17.05.09, 13:46
          ja muszę sobie znaleźć kieckę, ale nigdzie nie ma uncertain
          Nawet prosiłam mamę, żeby mi taką uszyła, ale ona nie ma zbytnio czasu i się jej nie chce tongue_out
          I zabieram do torby jeszcze spodnie i T-shirt, bo nie mam zamiaru uczestniczyć w balu w jakiejś głupiej sukieneczce big_grin
          • Gość: gj Re: komers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 14:02
            Ja mam bal 3 klas w przyszłym roku i juz kombinuję co zrobic żeby nie tanczyć uncertain Bo niby
            w klasai mam dużo chłopaków (18 cłopaków, 8 dziewczyn) to większość z nich to idioci i
            brzydale uncertain
    • coffe28 Coś o stroju... :) 17.05.09, 14:08
      czuję, jakby Loczek i Nikt. były moimi bratnimi duszami. Obojętnie jakie ich
      wypowiedzi przeczytam myślę tak samo! smile Dziewczyny podzielicie się numerami
      gje-gje? *robi oczy kota ze szreka* wink Ahh... Ja sukienkom mówię NIE. Są
      takie... Takie... No, po prostu źle się w nich czuję... I jeszcze czółenka do
      nich są pewnie niewygodne (pewnie jakiśtam obcas mają...wink) Hmmm... A nie można
      założyc takich aladynek (spodni) z niskim krokiem..? Wyglądają prawie jak
      spódnica. Najlepiej żeby były czarne, a potem tylko zestawic z jakąś białą
      bluzką, krawatem, balerinkami... Zamiast tych aladynek można tez wykorzystac
      zwykłe, materiałowe, proste spodnie... smileEhh... Ja kończę moje wypociny,
      starałam się pomóc... smile
      • nikt. Re: Coś o stroju... :) 17.05.09, 15:18
        Taaa big_grin
        Bardzo miła jesteś, coffe28 kiss
        Już Cię lubię tongue_out
        I ja też nie lubię sukenek smile Czuję się w nich tak dziwnie, nieswojo.. smile
        A więc mój numer gje-gje to:
        13805900 big_grin
        A Ty, loczek., podasz swój? kiss Ja w każdym jej komentarzu zgadzam się z nią smile
        Z Tobą, coffe28 jest tak samo tongue_out Jesteście ekstra kiss
    • Gość: ol_ol Re: Bal szóstych klas :/ IP: 89.174.116.* 03.06.09, 17:57
      Ja mam za rok dopiero. Nie wiem jak będzie. Co do was to też muszę przyznać, że
      fajne jesteście wink no zgadzam się z każdą xD co do sukienek najbardziej. Ja też
      jestem wysoka jak na swój wiek (12 lat za tydzień, 1.62) i są tylko 2 dziewczyny
      wyższe z rocznika o jakiś cm crying
      I strasznie się boję bo chłopców wyższych nie ma... to jest straszne, prawie się
      nie popłakałam jak jest takie zdjęcie z najfajniejszymi chłopakami a ja ich o
      głowę ponad przerastam... knypki crying i jak ten taniec będzie wyglądał ?!
      • loczek. Re: Bal szóstych klas :/ 03.06.09, 18:04
        dopiero teraz przeczytałam ,
        cholera , twą wypowiedź coffe .
        ja pierdziele , ale szybka jestem . x dd
        oczywiście , ja ciebie też b. b. lubię <3
    • sweet...ash Re: Bal szóstych klas :/ 03.06.09, 18:10
      tez mam bal 6 klas, ale u nas to normalna dyskoteka z wyzarka i nie trzeba miec partnera, naszczescie!

nie chcialabym isc na ten bal z zadnym z chlopcow z naszej klasy..heesmirk
      • holl_y Re: Bal szóstych klas :/ 03.06.09, 18:15
        ajj, ja też w najbliższy wtorek mam ten baal ;3 .
        chociaż u nas nie nazywają tego balem, tylko 'wieczorkiem' . ;>
        bo to w sumie zwyczajna dyskoteka, tyle że dłuższa, z jedzeniem itp. ;D
        my wszystkie ubieramy się w sukienki, w naszej szkole zawsze tak było ^^ .
        udanej zabawy Wam wszystkim życzę ;33 . kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka