IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.09, 14:44
No, więc bardzo chciałabym sobie kupić stringi. Mam prawie 14 lat...
niektórzy mówią, że są niewygodne, a wy jak sądzicie?big_grin
Obserwuj wątek
    • ashely_tisdale Re: StringI? 17.05.09, 16:57
      Nie mam pojęcia czy to wygodne czy nie ... Kup sobie to się przekonaszsuspicious
      • Gość: Mili Re: StringI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 17:38
        Na początku czuje się mały dyskomfort, ale po czasie można się przyzwyczaić.
        Teraz bardzo rzadko chodzę w zwykłych figach.
        • Gość: Bisous Re: StringI? IP: 192.168.12.* 17.05.09, 17:51
          Ja mam juz troche par i (tez mam 14 lat) są nawet wygodne ale nie noszę ich na codzień
          do szkoły czy na jakieś wyjscia w weekendy i w wakacje to owszem . to nic złego wink
          hmm a z tą wygodnoscia to wiadomo w TE DNI nie można ;| . znaczy jak kto chce ale mi
          tam obojetnie jakie majtki figi bokserki czy stringi; pp
          Na początek proponowałabym ci zwykłe nie jakeiś wyszukane niektóre są baaaaaaardzo
          tanie i są naj naj naj lepsze niz te drogie . póxniej możesz przejśc na jakeiś koronki czy
          bardziej skape albo z jakimiś wzorkami. a ja początek miałam całe białe takei sportowe i są
          najlepsze z najlepszych ! .a później też białe z rysunkami i póxniej koronkowe i tak to
          leciało big_grinD .smirk
          • hermiona13 Re: StringI? 17.05.09, 19:12
            Kup ; D To jest po prostu kwestia przyzwyczajenia ;D Idzie się do nich przyzwyczaić ;d
    • loczek. Re: StringI? 17.05.09, 20:34
      o.o !
      załamałam się.
      • kitty16 Re: StringI? 17.05.09, 21:03
        figi są wygodniejsze moim zdaniem ale do stringów można sie przyzwyczaić, nawet je
        lubie wink
      • nikt. Re: StringI? 18.05.09, 08:21
        Jak dla mnie, to stringi to już przesada.
        Kiedyś, w gazecie były stringi jako prezent tongue_out
        Założyłam je kilka razy, i były niewiarygodnie niewygodne confused
        I w ogóle stringi zaczeły być dla mnie lekko obleśne confused
        Niewiedzieć czemu.
        Podejrzewam, że już nigdy (w przeciągu jakichś 15 lat, trauma się odzywa)
        ich nie ubiorę tongue_out
        • Gość: Miley xD Re: StringI? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.09, 14:50
          w końcu sobie kupiłam i są super big_grin narazie takie zwykłe czarne, później pomyślę
          o koronkach xD
    • Gość: Pauli Re: StringI? IP: *.xdsl.centertel.pl 23.05.09, 15:57
      Boże ja nie rozumiem, jak można w wieku 13-14 lat nosić stringi? Czy wogóle
      twoja mama o tym wie? Przecież jak nawet zwykłe majtki wlazą w dupę za
      przeproszeniem, to jest nie wygodnie, a co dopiero jakieś stringi...
    • pati896 Re: StringI? 23.05.09, 17:15
      No ja też uncertain Przecież wy zaprzeproszeniem macie 13-14 lat,no ale dobra to wasza sprawa,
      nie wiem kto takie coś wymyślił. Po co mam chodzić w strinach jak mam zwykłe majtki uncertain
      Moze i kiedyś je włoże, ale napewno nie chodziłabym w nich na codziec, bo dla mnie to też
      jest jakieś obrzydzenie, gdy masz jakieś nitki w 4 literach, jakies obesrane <hahaha> Nie
      no dobra, ale dla mnie to jest poprostu śmieszne uncertain Inaczej można na to powiedziec nici w
      rzici hehe ;p
    • claireholt12332 Re: StringI? 23.05.09, 17:16
      Stringi są super, dla mnie są wygodne a przede wszystkim są bardzo sexy!
    • pinkpink ... 23.05.09, 18:50
      zgadzam się ^^
      stringi są fajne, ja mam jedną parę i uważam, ze są wygodne. noszę je dość
      rzadko... a moja mam uważa, że jeżeli jest mi wygodnie to mogę nosić, ale
      takie zwykłe czarne, albo białe. bez koronek itp... mam 13,5 roku xD tongue_out
      • candy.e Re: ... 23.05.09, 19:40
        noszę stringi wink

da sie przyzwycziac ;D
        ;p
    • Gość: tyska Re: StringI? IP: 213.155.188.* 24.05.09, 13:44
      nici wżycisą bardzo nie wygodne i polecam barchamy mojej mamy zobacz na
      www.allegro.pl
      • nicola_16 Re: StringI? 24.05.09, 14:44
        według mnie są niewygodne ale jak już wyżej dziewczyny napisały: bardzo sexi big_grin
        • Gość: a Re: StringI? IP: 83.2.232.* 24.05.09, 19:46
          Tylko co komu po seksowności w wieku 13-14 lat???
          • Gość: pinky Re: StringI? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.09, 14:29
            żeby podobać się starszym? tongue_out ja mam 13,5 roku, a wyglądam na starszą i podobam
            się kilku starszym chłopcom. oni mają po 14,15 i jeszcze jeden ma 15. i jest ok big_grin
            • misiunia115 Re: StringI? 25.05.09, 14:37
              moja kolezanka nosi stringi w 5 klasie,dla mnie to jest troche dziwneuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka