Gość: kolorowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 21:12 Piszcie czego byscie chcieli wiecej radiu KOtek a czego mniej ,jakie piosenki chcielibyscie co wam sie podoba co niee! . ^^ Moze kotek przeczyta i cos zrobi z naszymi uwagami ;D ! . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: demi. Re: Piosenki w kotkowym radiu ! ;D IP: *.telpol.net.pl 18.05.09, 21:47 Dużo piosenek Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato, Seleny Gomez i Taylor Swift.<3 Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: Piosenki w kotkowym radiu ! ;D 19.05.09, 17:57 ` właśnie mniej piosenek disneya. tzn, selena, miley jb ;/ dziękuje ; d Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_ Re: Piosenki w kotkowym radiu ! ;D 19.05.09, 17:59 Więcej Paramore i ... no nie wiem czego ... mniej US5 ; o i innych piosenek . Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Piosenki w kotkowym radiu ! ;D 19.05.09, 18:00 nawet nie włączam tego radia xP mi to obojętne co tam leci, i tak słucham z last.fm albo iTunesa. albo Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Piosenki w kotkowym radiu ! ;D 22.05.09, 18:38 Ja 2 razy zgłosiłam utwór Lenki Bring Me Down.Głosujcie i zgłaszajcie!please! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Piosenki w kotkowym radiu ! ;D 22.05.09, 18:45 to jest całkiem całkiem. brakuje mi electro, bo się pałęta po rocku i club, i nowosciach. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hit hit Re: Piosenki w kotkowym radiu ! ;D IP: *.stacje.agora.pl 29.05.09, 16:22 ja słucham tylko dwóch kanałów - głównego albo Hit. Tzn. jak się zaczyna piosenka której nie lubię to zmieniam kanał Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Piosenki w kotkowym radiu ! ;D 31.05.09, 10:56 Hejka ja bym chciała przedewszystkim wiecej muzyki po polsku są to naprawdę fajne utwóry. Mniej Disneya to znaczy Miley Jonas Brothers Demi Lovato dużo RBd Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Piosenki w kotkowym radiu ! ;D 31.05.09, 20:53 Mi w "Kotkowym Radiu" brakuje piosenek The Beatles oraz Celine Dion i Eltona Johna Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Piosenki w kotkowym radiu ! ;D 03.06.09, 13:05 Ja proponuję mniej piosenek Disney'a i więcej Folku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katsuumi_17 Re: Piosenki w kotkowym radiu ! ;D IP: *.chello.pl 03.06.09, 17:30 Za dużo piosenek Disneya leci, za mało normalnej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Piosenki w kotkowym radiu ! ;D 06.06.09, 20:44 moze mniej disnejowskich kiczów,.?? xd wiecej prawdziwej muzyki.?? rock, polski rap. ;p Odpowiedz Link Zgłoś