blondbrunetka 22.05.09, 15:48 Hej , macie może jakiś konflikty albo problemyz swoimi nauczycielami .? Jeśli tak to jakie ...? Ja raczej żadnemy nie podpadłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mags Re: Problemy z nauczycielami 22.05.09, 16:35 Ja też nie, ale nie cierpię faceta od WF - u! Jak nam tłumaczył zasady jakiejśtam gry, to tak wrzeszczał, że opluł piłkę/bleeeeeeeee/ I w ogóle faworyzuje dziewczyny ze starszej klasy, z którymi mamy WF, mogą faulować i się nie słuchać a i tak dostaną 6 na koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Problemy z nauczycielami 26.05.09, 21:55 U nas w klasie sa takie 2 grupy ma jestesmy w jednej przyjaciolkami a one w drugiej ale raczej mamy dobry kontakt ale łacznie nie chcialybysmy byc przyjaciolkami i tak jest dobrze jak jest. A moja była wychowawczyni chce zeby wszedzie był porzadek wiec wymyslila taka glupote: że urzadzi nam spotkania bedziemy mowic czego w sobie nie lubimy zebysmy zobaczyły na koniec roku jakimi jestesmy przyjaciołkami. Przeciez przyjacielem nie zostaje sie od tak. A pozatym jakos do tego nas nie ciagnie zeby tak bylo a szczegolnie mnie bo tam jest moja była przyjaciolka taka debilka. i tak na to nie pojde wy tez macie takich glupich nauczcieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_nice_girl Re: Problemy z nauczycielami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:14 jestem niezalogowana ale to nie ważne , a tak w ogóle to chyba każdy ma Więc ja też mam ale już odeszła ... więc spokój , przyszła nowa i teraz ona się mnie czepia no ale cóż .. ja też jestem nie najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley Re: Problemy z nauczycielami 27.05.09, 13:30 tez nie mam. ale bosz, nie nawidzee zdziry od polaka..;/ . blee . ma kok na 10 cm i zal w nosiee...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona<3 Re: Problemy z nauczycielami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:43 u nas jest od matematyki taki..wku...a mnie! to mu pyskuję,a to mój wychowawca... on niby jest spoko zabawny i wql....ale ja go nienawidzę! wku...a i mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Problemy z nauczycielami 27.05.09, 15:53 Niby nie, ale nie znosze baby od religii ;/ I tylko rodzice mnie jeszcze na tych lekcjach trzymaja, bo sama nie moge sie wypisac Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Problemy z nauczycielami 01.06.09, 19:22 Moja pani od matmy sie na mnie uwziela, ona mnie nie nawidzi i nazwanjem a to wszystko dlatgo ze we wczesniejszych klasach uczylam sie z matmy lepiej a teraz sie opuscilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś... Re: Problemy z nauczycielami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:24 Mam problem z nauczycielem od polaka. niedlugo skoncze na psychotropach;// przy ocenach: 66666666666666615534 stawia mi ocene numer 4!! do tego zadaje prace, ktorych tok nauczania zwyklych nauczycieli tego nie obejmuje. np. przyniesc zdjecie prawie nagiej kobiety i wkleic sobie na nie zdjecie swojej glowy. kaze nosic wlasnorecznie wykonane ogony i uczy. a jak ktos sie postawu i nie zrobi czegos takiego (jak np ja) uwezmie sie do konca szkoly... nie moge rodzicow namowic do zmiany w szkole, a tu poprostu staje sie bardziej nerwowa!! nie wiem co juz mam robic;// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Problemy z nauczycielami IP: 89.174.116.* 09.06.09, 20:31 a ja, przykładna, pilna uczennica ;3 no dobra, nie. ale mam średnią 5.58 -,- taa, z niczego się nie starałam i mam. i teraz się nauczyciele wwydzierają, że mam 6 a nic nie umiem, a ja o nic nie prosiłam !. ch*** jedne . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Problemy z nauczycielami 09.06.09, 20:31 w konflikty nie.. ale nieznosze prawie wszytkich nauczycieli ;pp moze oprocz facetki od anglika ona jest nawet spoko . Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Problemy z nauczycielami 10.06.09, 10:54 ja nie przepadam za nauczycielem od WF . jeździłam na zawody i nie mam 6 jakoś . ciul . a poza tym jest zboczonym staruchem . -.- nie lubię też naszej wychowawczyni, od j. angielskiego . jesteśmy jej pierwszą klasą, no i wiadomo, że jeszcze się uczy ale to jej niezorganizowanie mnie wkurza . nie powinna wcale podejmować się pracy nauczycielki . Odpowiedz Link Zgłoś
najt. Re: Problemy z nauczycielami 16.09.09, 16:29 ja mam walniętą babke od angola . ; / 3 sprawdziany na tydzń , do tego prace domowwe na dwie strony i pytnie z gramatyki ! to jakis tyran jest Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 :X 17.09.09, 19:22 facetka od wfu, facetka od biologii, katecheta (xD), facetka od francuskiego... z reszta jestem w pokojowych stosunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: :X 17.09.09, 20:32 Z nauczycialką od muzyki ponieważ: 1. Nie chciałam śpiewać solo przed całą klasą na lekcji xD 2. Nie chciałam zostać na chórze Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Problemy z nauczycielami 17.09.09, 20:44 nie mam konfliktów ale nie lubię połowy nauczycieli a baba od muzyki taka śmieszna że nie wiem xd Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Problemy z nauczycielami 17.09.09, 21:01 ja dzisiaj cały dzień chodzee zła na nauczycieelkee.! aleee ona jest takaa niedorąbanaa..! pff a więc tak.. Nie było mnie 2 dni w szkole (przeziebiona byłam) i musiałam dzis pisać kartkowkee którą oni pisali wtedy.. i ona na kole powiedziała mi że dostałam 5 (ale byłam happy)ale nie wie czy nie będę pisała jej jeszcze raz bo "jej się wydaje" że to nie była moja samodzielna praca.!!! udawałam zdziwienie, ale w środku chciało mnie rozsadzić ze złości niedo.jebanaa.! nie może zdzierżyć ze dostałam 5 Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Problemy z nauczycielami 17.09.09, 21:42 mnie tylko naucyzcielka od religii nie lubi bo ja lubie Miley Cyrus a ona ni nawidzi takich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Problemy z nauczycielami 17.09.09, 21:56 Na mnie się uczepiła moja wychowawczyni, która jest polonistką. Co kolwiek nie zrobię, musi to skomentować w przykry sposób. Nie żeby moje serduszko było smutne czy coś w ten deseń. Tylko zaczyna mnie to strasznie...eeekhem, wkurzać. Nie tak dawno miała jakiś problem z tym, że wykorektorowałam jedno zdanie (to był taki w pasku, no wiecie. nie czekasz kiedy cholerstwo wyschnie, a przy tym sama się nie brudzisz) . Przez to nie dokończyłam zadania i kiedy odp. na jej pytanie co ja takiego robiłam, ze tak jak inni nie skończyłam tego zad., bo wykorektorowałam jedno chrzanione zdanie, ona powórzyła to drwiąco i połowa kl. zaczęła się śmiać. W pewnym momencie babka pzegięła by pałę i naprawdę zaczęłabym się z nią kłócić jak 'z koleżanką'. ;// Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Problemy z nauczycielami 18.09.09, 15:12 Nie mam...chociaz babkaod chemi cos sie namnie uczepila... ciagle mnie pyta... a ze ja wykuta zawsze na next lesson...to 5 dostaje Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Problemy z nauczycielami 18.09.09, 15:52 Ja raczej też nie.. chyba Odpowiedz Link Zgłoś