Dodaj do ulubionych

Problemy z nauczycielami

22.05.09, 15:48
Hej , macie może jakiś konflikty albo problemyz swoimi nauczycielami .? Jeśli tak to
jakie ...? Ja raczej żadnemy nie podpadłam
Obserwuj wątek
    • mags Re: Problemy z nauczycielami 22.05.09, 16:35
      Ja też nie, ale nie cierpię faceta od WF - u!
      Jak nam tłumaczył zasady jakiejśtam gry, to tak wrzeszczał, że opluł piłkę/bleeeeeeeee/
      I w ogóle faworyzuje dziewczyny ze starszej klasy, z którymi mamy WF, mogą faulować i
      się nie słuchać a i tak dostaną 6 na koniec...
      • oolluussiiaa96 Re: Problemy z nauczycielami 26.05.09, 21:55
        U nas w klasie sa takie 2 grupy ma jestesmy w jednej przyjaciolkami a one w drugiej ale
        raczej mamy dobry kontakt ale łacznie nie chcialybysmy byc przyjaciolkami i tak jest
        dobrze jak jest. A moja była wychowawczyni chce zeby wszedzie był porzadek wiec
        wymyslila taka glupote: że urzadzi nam spotkania bedziemy mowic czego w sobie nie
        lubimy zebysmy zobaczyły na koniec roku jakimi jestesmy przyjaciołkami. Przeciez
        przyjacielem nie zostaje sie od tak. A pozatym jakos do tego nas nie ciagnie zeby tak bylo
        a szczegolnie mnie bo tam jest moja była przyjaciolka taka debilka. i tak na to nie pojde tongue_out
        wy tez macie takich glupich nauczcieli?
        • Gość: sweet_nice_girl Re: Problemy z nauczycielami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:14
          jestem niezalogowana ale to nie ważne , a tak w ogóle to chyba każdy ma tongue_out Więc ja też
          mam ale już odeszła ... więc spokój , przyszła nowa i teraz ona się mnie czepia tongue_out no ale
          cóż .. ja też jestem nie najlepsza tongue_outsmilesmilesmilebig_grin
          • lovee.miley Re: Problemy z nauczycielami 27.05.09, 13:30
            tez nie mam. ale bosz, nie nawidzee zdziry od polaka..;/ . blee . ma kok na 10 cm i zal w
            nosiee...;/
    • Gość: ona<3 Re: Problemy z nauczycielami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:43
      u nas jest od matematyki taki..wku...a mnie! to mu pyskuję,a to mój wychowawca... on niby jest spoko zabawny i wql....ale ja go nienawidzę! wku...a i mnie!coolcoolcool
    • elisss92 Re: Problemy z nauczycielami 27.05.09, 15:53
      Niby nie, ale nie znosze baby od religii ;/ I tylko rodzice mnie jeszcze na tych
      lekcjach trzymaja, bo sama nie moge sie wypisac sciana
    • sweet...ash Re: Problemy z nauczycielami 01.06.09, 19:22
      Moja pani od matmy sie na mnie uwziela, ona mnie nie nawidzi i nazwanjem a to wszystko dlatgo ze we wczesniejszych klasach uczylam sie z matmy lepiej a teraz sie opuscilamangry
    • Gość: Ktoś... Re: Problemy z nauczycielami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:24
      Mam problem z nauczycielem od polaka. niedlugo skoncze na psychotropach;// przy
      ocenach: 66666666666666615534 stawia mi ocene numer 4!! do tego zadaje prace,
      ktorych tok nauczania zwyklych nauczycieli tego nie obejmuje. np. przyniesc zdjecie
      prawie nagiej kobiety i wkleic sobie na nie zdjecie swojej glowy. kaze nosic wlasnorecznie
      wykonane ogony i uczy. a jak ktos sie postawu i nie zrobi czegos takiego (jak np ja)
      uwezmie sie do konca szkoly... nie moge rodzicow namowic do zmiany w szkole, a tu
      poprostu staje sie bardziej nerwowa!! nie wiem co juz mam robic;//sciana
      • Gość: Miśka Re: Problemy z nauczycielami IP: 89.174.116.* 09.06.09, 20:31
        a ja, przykładna, pilna uczennica ;3
        no dobra, nie. ale mam średnią 5.58 -,-
        taa, z niczego się nie starałam i mam.
        i teraz się nauczyciele wwydzierają, że
        mam 6 a nic nie umiem, a ja o nic
        nie prosiłam !. ch*** jedne . ;/
      • mandy_ Re: Problemy z nauczycielami 09.06.09, 20:31
        w konflikty nie..
        ale nieznosze prawie wszytkich
        nauczycieli ;pp
        moze oprocz facetki
        od anglika big_grinbig_grinbig_grin
        ona jest nawet spoko .
        kiss
    • loczek. Re: Problemy z nauczycielami 10.06.09, 10:54
      ja nie przepadam za nauczycielem od WF .
      jeździłam na zawody i nie mam 6 jakoś .
      ciul . a poza tym jest zboczonym staruchem . -.-
      nie lubię też naszej wychowawczyni, od j. angielskiego .
      jesteśmy jej pierwszą klasą, no i wiadomo,
      że jeszcze się uczy ale to jej niezorganizowanie mnie
      wkurza . nie powinna wcale podejmować się pracy
      nauczycielki .
      • najt. Re: Problemy z nauczycielami 16.09.09, 16:29
        ja mam walniętą babke od angola . ; /
        3 sprawdziany na tydzń , do tego prace domowwe na dwie strony i pytnie z gramatyki !
        to jakis tyran jest uncertain
    • lilii_95 :X 17.09.09, 19:22
      facetka od wfu, facetka od biologii, katecheta (xD), facetka od francuskiego...

z reszta jestem w pokojowych stosunkach. big_grin
      • saphirka Re: :X 17.09.09, 20:32
        Z nauczycialką od muzyki ponieważ:
        1. Nie chciałam śpiewać solo przed całą klasą na lekcji xD
        2. Nie chciałam zostać na chórze

• pariska65 Re: Problemy z nauczycielami 17.09.09, 20:44
      nie mam konfliktów ale nie lubię połowy nauczycieli a baba od muzyki taka
      śmieszna że nie wiem xd
    • pauliska1212 Re: Problemy z nauczycielami 17.09.09, 21:01
      ja dzisiaj cały dzień chodzee zła na nauczycieelkee.! angry aleee ona jest takaa
      niedorąbanaa..! pff uncertain
      a więc tak..
      Nie było mnie 2 dni w szkole (przeziebiona byłamindifferent)
      i musiałam dzis pisać kartkowkee którą oni pisali wtedy..
      i ona na kole powiedziała mi że dostałam 5 (ale byłam happybig_grin)ale nie wie czy nie będę
      pisała jej jeszcze raz bo "jej się wydaje" że to nie była moja samodzielna praca.!!!
      udawałam zdziwienie, ale w środku chciało mnie rozsadzić ze złości devildevilangrysciana
      niedo.jebanaa.! nie może zdzierżyć ze dostałam 5 devil
      • michaelmontana Re: Problemy z nauczycielami 17.09.09, 21:42
        mnie tylko naucyzcielka od religii nie lubi bo ja lubie Miley Cyrus a ona ni
        nawidzi takich ludzi
        • autre Re: Problemy z nauczycielami 17.09.09, 21:56
          Na mnie się uczepiła moja wychowawczyni, która jest polonistką. Co kolwiek nie zrobię,
          musi to skomentować w przykry sposób. Nie żeby moje serduszko było smutne czy coś
          w ten deseń. Tylko zaczyna mnie to strasznie...eeekhem, wkurzać. Nie tak dawno miała
          jakiś problem z tym, że wykorektorowałam jedno zdanie (to był taki w pasku, no wiecie.
          nie czekasz kiedy cholerstwo wyschnie, a przy tym sama się nie brudzisz) . Przez to nie
          dokończyłam zadania i kiedy odp. na jej pytanie co ja takiego robiłam, ze tak jak inni nie
          skończyłam tego zad., bo wykorektorowałam jedno chrzanione zdanie, ona powórzyła to
          drwiąco i połowa kl. zaczęła się śmiać. W pewnym momencie babka pzegięła by pałę i
          naprawdę zaczęłabym się z nią kłócić jak 'z koleżanką'. ;//
    • th4ever Re: Problemy z nauczycielami 18.09.09, 15:12
      Nie mam...chociaz babkaod chemi cos sie namnie uczepila...
      ciagle mnie pyta...
      a ze ja wykuta zawsze na next lesson...to 5 dostaje
    • samotnymotyl Re: Problemy z nauczycielami 18.09.09, 15:52
      Ja raczej też nie.. chyba smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka