nicola_16 24.05.09, 13:57 kto wchodzi? są tam super filmy, można oglądnąc Hannah Montana the movie, polecam tez Dziewczyny z drużyny 3, jak oglądaliscie tam jeszcze jakieś extra filmy to piszcie, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.pl Re: www.filmz.pl 25.05.09, 11:43 czy to jest za darmo? i czy to jest legalne? Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 Re: www.filmz.pl 05.09.09, 17:07 tak tj legalne ale tylko 72min. filmu oglądasz za darmo za resztę <jeśli chcesz obejzeć do końca> musisz płacić.. Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: www.filmz.pl 25.05.09, 11:50 wypowiedz kotka mnie rozwaliła xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: www.filmz.pl 25.05.09, 18:45 kotku oczywiście, że to jest za darmo i legalne to tak troche jakbym się zapytała czy kotek.pl jest za darmo i legalny nie mów że nigdy nie wchodziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: www.filmz.pl 25.05.09, 19:49 hahahaha,kotek żart roku normalnie xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mils Re: www.filmz.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:52 ja wchodze często na filmz.pl a kotek to normalnie osmieszył się na światową skalę lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Re: www.filmz.pl IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 20:03 yy...a więc to kotek się ośmieszył? tak, jasne. to wy moje drogie się ośmieszacie, rozumiem że kogoś nie stać na kino, czy film na dvd ale żeby tak na forum publicznym przynawać się do przestępstwa? to niedługo osoba upominająca kogoś po kradziezy,itp., się ośmieszy. Gratuluję inteligencji. Wychowajcie tak swoje dzieci a za 10 lat wszyscy będziemy się zabijać. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 www.filmz.pl 25.05.09, 20:10 jakie znowu przestepstwo? filmz.pl jest przecież legalne!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: www.filmz.pl 25.05.09, 20:11 Jestem ciekawa czy ty nigdy nie olądałaś nic w necie ? ? ? ? a napewno to zrobiłaś a teraz udajesz świętą i co cie obchodzi jak wychowam moje dzieci o_O ? . I Jeśli mówisz to nam to powiedz jeszcze milionom ludzi na świecie jakie to oni zło czynią ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: www.filmz.pl 25.05.09, 20:19 blah___rock zgadzam się z tobą, ona po prostu udaje swiętą i chce się podlizac kotkowi, żal Odpowiedz Link Zgłoś
majli_xo ..... 25.05.09, 20:34 Boże .... żal.pl jak by było nie legalne to chyba ktoś z tym coś zrobił ;p a po za tym niby z czego wnioskujecie że jest nie legalne ? Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: www.filmz.pl 25.05.09, 21:05 Kotek się nie ośmiesza takimi wypowiedziami. Dba o swoje interesy. Jeśli ten portal okazałby się nielegalny to mieliby przechlapane, bo pozwalają na reklamę takich stron. Dzieciaki włącznie myślenie. Poza tym jeśli ta strona nie wykupiła żadnej licencji i udostępnia filmy to łamie prawo. Zresztą, mówicie, że gdyby była nielegalna to ktoś już coś by coś z tym zrobił? Śmiechu warte. Jesteście naiwni. Napisy.org funkcjonowali przez bardzo długi czas, póki ktoś nie pomyślał, że przecież łamią prawa autorskie robiąc napisy do filmów. Jak to się skończyło? Chyba większość wie. Wy może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: www.filmz.pl 26.05.09, 16:00 oh żal yourbadream kto tu jest dzieckiem??? znasz nas? jesli nie (bo nie znasz) to skończ z gadką "dzieci" wejdź na www.żal.pl może znajdziesz tam cos dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: www.filmz.pl 26.05.09, 17:08 "zal.pl" jest głównie domeną dzieci. A ja takowym nie jestem, po raz któryś cieszę się z posiadania dowodu. Idiotyczne są wasze wypowiedzi, w których się śmiejecie z Kotka, a prawda jest taka, że to najlepsza reakcja jaką mogli zrobić (pomijając usunięcie tematu, gdyby strona okazała się nielegalna). Włączcie myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taylor.swift.love Re: www.filmz.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 17:47 sam/a włacz myślenie!!!! a nie gadaj głupot, bo to z ciebie jest dzieciak i to żaaaaaaaaaaaaaałosny... myslisz że wszystkie rozumy pozjadałeś czy jak?!!! ale oświece cię, tak nie jest!!!!!! chyba rzeczywiście często wchodzisz na www.żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolcia Re: www.filmz.pl IP: *.net.pulawy.pl 17.06.09, 09:44 dziewczyny z st trinian ^^ fajny film^^ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: www.filmz.pl 17.06.09, 19:31 Mnie też rozwaliła wypowiedź kotka!!! tak głupi kocie to jest legalne i to jest za darmo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd ;)) 05.09.09, 17:11 Dzięki, że sie z nami ty dzielisz Tylko szkoda,że jest tylko 72 min Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 Re: :)) 05.09.09, 17:25 nom szkoda.. bo z chęcią obejrzałabym całt film.. no cóż..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: :)) 17.09.09, 15:09 storonka fajna. ;d ale ja wolę ściągać filmy. ;x kotku , ty to masz teksty XDD świetne. turlam się ze śmiechu . ;d Odpowiedz Link Zgłoś