Dodaj do ulubionych

My chemical romance

• mandy_jonas Re: My chemical romance 24.10.09, 11:39
      Ja tam ich fanką nie jestem chociaż niektóre piosenki mają fajnebig_grin Gdyby
      przyjechali do Polski, na pewno wiele osób by się ucieszyło, więc czemu nie?
      Tylko gwiazda takiego formatu raczej prędko u nas nie zagości...
      • cementry_drive Re My chemical romance 24.10.09, 13:34
        ej, ej! Gerard to takze moj kochanek! *tupie nozkami*
        xD
        ahuu. im nas wiecej tym lepiej * cieszy ryj*

zuaona... co ty gadasz ! xD no nie, z kolejna osoba musze dzielic sie mikeyem *+* a
        czym to franczesko zasluzyl sobie na twe odrzcenie ? =.= xD

im_rebel zaklimatyzujesz sie xD *pada*

• independent_ Re: Re My chemical romance 24.10.09, 13:37
          przyjdzie taki dzień, że w USA będą legalne związki z kilkoma osobami i będę
          Isabellą Way-Iero-Toro-Bryar! ;x
          • cementry_drive Re: Re My chemical romance 24.10.09, 13:45
            chyba way way xD <pada>

ale ty jestes samolubna.. a ja to co?! xD
            czym sie mam zadowolic?! <ryczy>
            • independent_ Re: Re My chemical romance 24.10.09, 13:52
              okej;
              Isabella Way-Iero-Way-Toro-Bryar. :d

jestem cham i się nie dziele.
              • cementry_drive Re: Re My chemical romance 24.10.09, 14:09
                mwhaha xD
                very krotkie nazwisko ;X

a ja sie nie bede prosic o dzielenie sie, sama zajumam se ktoregos i juz xD
                <pada>

• independent. Re: Re My chemical romance 24.10.09, 14:16
                  loffam hemikuw som tacy shaloni i zajebiści
                  • independent_ Re: Re My chemical romance 24.10.09, 14:20
                    a korv, kto się pode mnie podszywa? -,-
                • independent_ Re: Re My chemical romance 24.10.09, 14:19
                  ihihi, będę musiała kupić duże łóżko do sypialni. -,-

w sumie, to będę
                  Isabellą Way-Iero-Way-Toro-Bryar-Flowers-Wentz-Leto /po Shannonku.
                  ;d
                  /-Saporta.

będę miała dziewięć mężów!
                  pana Armstronga zostawię. on ma synów w moim wieku. ;c
                  • martusia1998 Re: Re My chemical romance 24.10.09, 14:32
                    jak chcecie to tu są 2 strony MCR www.mychemicalromance.com/ i www.myspace.com/mychemicalromance niestety obie są po angielsku angrysciana
                  • cementry_drive Re: Re My chemical romance 24.10.09, 15:04
                    mwhaha. xD
                    pisowanie od razu podsuwa na mysl an3ecie <pada>

xD
                    jezuu xD tez mam slabosc do jareda -.-' xD

a ja armstronga nie oszczedze. wytargam go za te kudly ;x
                    <uwielbia dluzsze wloski do targania>
                    a jego synami tez nie pogardze ; P

ten , tego. gerard tez nastolatkiem nie jest xD ale jego buzia nie zdradza jego wieku, co
                    kocham w nim ponad wszystko ;x

• independent_ Re: Re My chemical romance 24.10.09, 15:10
                      Gee i Billie mają podobne fryzurki. santa
                      • im_rebel Re: Re My chemical romance 24.10.09, 15:27
                        I oboje są boscy serce "aaaaa zrobiłam potrzebę fizjologiczną w gacie"

Billy jest mój!
                        • independent_ Re: Re My chemical romance 24.10.09, 15:30
                          niestety, musicie spadać na drzewo, bo jestem już z nimi wszystkimi zaręczona.
                          santa
                          • im_rebel Re: Re My chemical romance 24.10.09, 15:36
                            Przepraszam ale od.pieprz się od mojego kochanego angry big_grin
                            • zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 16:34
                              indie, spie...j, Franek jest mój nie nie będziesz panią cośtam-Iero-cośtam bo nazwisko
                              Iero jest tylko dla tró fanek Franciszka które w jego urodziny padną trupem i będą oglądać
                              jego ulubione horrory i jeść skittles'y !!
                              to był przykład mojej głupoty i obsesji na punkcie Franka.

a Billie ma mrr włoski x>

i jeśli już rezerwujemy sobie tak ogólnozespołowo to Brendon z Panic jest mój. i Ryan. z
                              Young Veins. wiem, że nie macie na ich punkcie obsesji ale ja wolę się zabezpieczyć i ich
                              sobie zapewnić xD

a btw, lecicie jak burza z tymi postami x>
                              • im_rebel Re: Re My chemical romance 24.10.09, 16:41
                                Chciałabym oderwać głowę, albo lepiej wziąć sobie całego jego i tak patrzeć się
                                na niego, obchodzić dookoła. Przyglądać się, przyglądać się... serce
                                • im_rebel Re: Re My chemical romance 24.10.09, 16:42
                                  Chodzi mi o Billiego.
                              • independent_ Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:03
                                zua, ustąp starszej.
                                • zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:09
                                  no chyba śnisz. ;d
                                  • im_rebel Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:15
                                    Tylko się nie bijcie.
                                    • zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:17
                                      jeśli chodzi o Franciszka, to ja mogę wszystko xD
                                  • independent_ Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:16
                                    chamica z ciebie. ;x
                                    • zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:17
                                      ojjj dziękuję ;3
                                      • independent_ Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:21
                                        ależ proszę. wysłać ci zaproszenia na śluby?
                                        • zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:25
                                          jasne, ale na ślubie z szanonkiem zaciągnę go do łazienki, zgwałcę a potem porwę i polecę
                                          na majorkę.
                                          więc nie wiem czy chcesz nie na ten ślub zaprosić x>

c_d, zaraziłam się od ciebie "x>" !
                                          ;c

• zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:26
                                            * mnie
                                            • independent_ Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:39
                                              ohhh noooooooooo.
                                              • zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:47
                                                santa
                                                • independent_ Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:51
                                                  kocham cię. santa
                                                  • zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:53
                                                    a ja kocham Franciszka. santa
                                                  • zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 17:53
                                                    ew. Ciebie też, drogie dziecko. santa
                                                  • cementry_drive Re: Re My chemical romance 24.10.09, 20:00
                                                    nie, nie, nie. <tupie noga>
                                                    zawsze jak mnie nie ma, to najwieksza dyskusja trwa. -.-'

zalamie sie psychicznie.

znajac zycie nikt mi laskawie nie stersci o czym bylo pisane ani nic.
                                                    uh. uh. zasrane bierzmowanie. nie wiem po cholere mi ono o-O'
                                                    uwielbiam te skrzeczace baby z ostatnich rzedow. *_*

łaaa. powoli dobijamy sie do 600.

• zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 20:34
                                                    c_d, proponuję kliknąć na "wyświetl wszystkie" do góry XD
                                                  • zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 20:47
                                                    a nieee, tam jest "pokaż".
                                                    btw, jak masz na imię, bo mnie to pytanie nurtuje od dłuższego czasu? ;d
                                                  • cementry_drive Re: Re My chemical romance 24.10.09, 20:53
                                                    mwhaha. xD
                                                    nie no, nie wiem jak mozecei sie podniecac bracmi i franiuszkiem beze mnie <udaje
                                                    obrazona>

hihi. oswiecilas mnie z tym 'pokaz wszystkie' <padla na ryj>
                                                    bosh. moje imie jest przeokropne z kazdej stronyxD
                                                    takze to pytanie chyba cie jeszcze troche ponurtuje ;x

im_rebel - tak, tak , tak xd im wiecej tym lepiej. w KUPIE siła! <tadaaammm>
                                                  • zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 21:35
                                                    ale proszę bardzo, też się męczyłam i niedawno to zauważyłam x>

no pooooowiedz, każdy ma jakieś zryte imię, jeśli nie pierwsze, to drugie. no mów! xd
                                                    proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooszę!

tak, trzymajmy się kupy, kupy nikt nie tknie XD
                                                  • cementry_drive Re: Re My chemical romance 24.10.09, 21:45
                                                    mwha. dokladnie. meczace jest otwieranie 98354920 wiadomosci -.-'

ono jest okropne. no ale co mi tam ;x napisze ci, jak ty mi napiszesz <jest malym
                                                    szantazystą>

dokladnie. w kupie siła, w kupie moc. ! C;
                                                  • zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 21:57
                                                    nooooo okeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
                                                    <fufufufufufu>
                                                    Paulina ;x
                                                  • cementry_drive Re: Re My chemical romance 24.10.09, 22:11
                                                    boshe xD
                                                    co ty chcesz od swojego imienia? ile ja bym dala za takie.

rodzicielka pokarala mnie imieniem Angelika. <chowa sie ze wstydu za szafe i nie ma
                                                    zamiaru wychodzic>

uncertain
                                                  • zuaona Re: Re My chemical romance 24.10.09, 22:26
                                                    mam kuzynkę Angelikę, uwielbiam ją, czyli dobrze mi się kojarzy XD
                                                    poza tym, fajne, tak z amerykańska (moje określenie ^^), są gorsze, np. Adela, Berenika,
                                                    Bożena itepe.

a ty, im_rebel? musze wiedzieć z kim prowadzę konwersacje o najlepszym zespole ever XD
                                                  • cementry_drive Re: Re My chemical romance 25.10.09, 09:34
                                                    mwhaha. xD
                                                    dzieki, ale i tak jest przeokropne -.-'

no wlasnie im_rebel odzywaj sie cos xD
    • kari17 . 24.10.09, 16:41
      ja bym była wniebowzięta smile
    • im_rebel Ojojć 24.10.09, 18:21
      Jesteście zdrowo pokopane big_grin
    • zakazany.owoc Re: My chemical romance 24.10.09, 18:27
      tak tak tak tak ! i jeszcze 10000x taak ! x DDD<br />
      <br />
      Kocham MCR < 333333333333333333 serce
      • im_rebel Re: My chemical romance 24.10.09, 20:48
        Hah! Coraz nas więcej ^^
    • oleska940 Re: My chemical romance 24.10.09, 22:02
      Spoko ...ale nielubie ich aż tak żeby iść na to
    • meg_cullen Re: My chemical romance 24.10.09, 22:26
      cudnie! oni są wspaniali
    • chemiczna o.o 24.10.09, 22:26
      Gdyby oni byli w Polsce to chyba bym zemblała z samego tego , że oni by w
      ogóle byli . Są świetni . Szkoda tylko , że pewnie nie wystąpią w Polsce .confused
      • cementry_drive Re: o.o 25.10.09, 09:38
        wystapia wystapia xD
        trzeba byc dobrej mysli ;x

w ostatecznosci przyjada do Pragi, gdzie bilet na polskie bedzie kosztowal 6 złoty,
        zbieramy tylki i jedziemy ;x

ludu odzywajcie sie! xD
        watek nie moze dednąc. x.O

• im_rebel Re: o.o 25.10.09, 11:00
          Tak szczerze to ja bym się rzuciła z balkonu (11 piętro big_grin) gdybym nie poszła
          na ich koncert. Pocięcie się bardziej by chyba bolało indifferent

Pisać!
          • cementry_drive Re: o.o 25.10.09, 11:29
            mwhaha. dokladnie ;x
            ja to bym musiala wleźć gdzies na 11 pietro ; P

ale szczerze im wszystkim wspolczuje gdybym sie znalazla na ich koncercie xD
            wdrapalabym sie przez mur ochroniarzy i pozdzierala wszystko co maja na sobie, a
            potem.. <cenzura> x>

wlasnie, pisac coś, bo watkowi znowu grozi wymarcie o-O'

xD
            • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 11:43
              Heh, wyobraziłam sobie jak to robisz.
              Co za widok.
              Ale dlaczego wspólczujesz?
              Ja bym wyskoczyła z balkony z radości.
              Pokopana jestem ;]
              • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 11:44
                ' wyskoczyłabym z balkonu z radości, że idę na ich koncert
                • cementry_drive Re: o.o 25.10.09, 11:56
                  mwhaha xD wiem, wiem ; P
                  no chyba nie dlatego ze cementry gwalci biednych chemikow <pada> xD

uh. ja im wielce wspolczuje. jakby sie znalezli w moich napalonych lapkach to dlugo by nie
                  pozyli *__*
                  • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 12:03
                    Pomyśl, że wtedy oberwałabyś od każdego z osobna...
                    Siniak od Gerarda...
                    A jego żona...
                    Hmm...
                    Nie cierpie jej! angry
                    Brzydka.
                    Ale dziecko na pewno ma piękne.
                    • independent. Re: o.o 25.10.09, 12:10
                      loffam herarda!!!!!!11
                    • cementry_drive Re: o.o 25.10.09, 12:18
                      boshe boshe.
                      siniak od Gerarda - to moglobybyc dokonanie mojego zycia <rozplywa sie>

Lyn-Z. oh.-.-' nie boje sie jej, zawalczylabym o chwile intymna z gerardem nawet gdybym
                      miala tylko od niego glanem oberwac ;x
                      hym. tez nia palam do niej zbyt wielka symaptia. mysle ze gerard mogl sobie znalezc
                      lepsza. chociaz az taka zła nie jest. mwha. dziecko przepikne, bo sie w tatusia wdalo ^ ^
                      moim zdaniem najlepsza zone znalazł sobie mikey, zabijcie mnie i w ogole , ale tak wlasnie
                      mysle. x>
                      • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 12:22
                        Zdaje mi się że jego żona do niego nie pasuje.
                        Po prostu.
                        Gdybym to ja oberwała od Gerarda to bym sobie wycięła ten kawałek skóry.
                        Mrrmm...
                        • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 12:42
                          Pisać!
                          • cementry_drive Re: o.o 25.10.09, 12:49
                            no wlasnie, wlasnie.
                            czy nikogo oprocz nas nie ma -.-' XD

dobijamy do 600 xD
                            manamana *_*
                        • cementry_drive Re: o.o 25.10.09, 12:44
                          no. bardziej mi do franka pasuje xD ;P

mwhaha. ja bym zrobila to samo. wyciela i oprawila w obrazek i powiesila na scianie i
                          codziennie odprawiala msze ku czci temu skrawkowi skroy ;x
                          • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 13:51
                            Jeśli w ciągu 15 minut nikt nie napiszę doznam zaszczytu dobić 600.

Co na to twój ksiądz powie?
                            Mamy nową religię.
                            Chemikalną.
                            Kurcze! Dlaczego zawsze podkreśla mi chemikalną? O! Znowu!

Jak dostanę bilety na koncert Chemicznych <HA HA HA>serce pójdziesz ze mną.
                            Jeśli zechcesz.
                          • cementry_drive Re: o.o 25.10.09, 13:52
                            boshe, boshe.

umieram jak widze gerarda ruszajacego jezykiem w honey this mirror isn't big enouth for
                            the two of us *__* rzuce sie zaraz na monitor i go przegwalce.
                            • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 13:56
                              Nie widziałam. Muszę obejrzeć.
                              Zaraz wracam.
                              • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 14:00
                                Hah serce
                                Rozumiem Cię już serce
                                Jestem na haju serce
                                • cementry_drive Re: o.o 25.10.09, 14:03
                                  mwhaha. xD
                                  ja wymiekam jak o tym jezykiem kreci.

boshe. przez niego mam dziwne mysli o-O'
                              • cementry_drive Re: o.o 25.10.09, 14:01
                                mwhaha. xD
                                msuisz to zobaczyc, ah ah ;>

a ten, przekroczylas 600 ; P tadaa.

a na koncert ja jade do Pragi. oczywiscie jak tam beda -.-'

o bosh. nie mow nic o religi ;x
                                • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 14:05
                                  Spokojnie, spokojnie.
                                  poczekaj chwilkę.
                                  Jeśli mi się uda to świetnie.
                                  • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 14:07
                                    Osz kurczaki.
                                    nie dało się.
                                    A taki piękny wycinek z tego teledysku ci zrobiłam ;/
                                  • cementry_drive Re: o.o 25.10.09, 14:08
                                    <oddycha spokojnie>
                                    dobra, ja koncze.
                                    wezcie piszcie poznym wieczorem, wtedy zazwyczaj jest kazdy ;x

devil
                                    • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 14:11
                                      Nie zostawiaj mnie! indifferent
                                      • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 14:40
                                        Wali mi.

https://www.mp3lyrics.org/m/my-chemical-romance/my-chemical-romance_16.Jpg

https://i4.tinypic.com/zxs4zr.jpg

https://www.celebtots.com/files/2009/02/71115d5_way_g_b_gr_04.jpg

https://pu.i.wp.pl/?k=NDY1NTU0MTYsODg2MDI3&f=Gerard--large-msg-118380287076.jpg

https://i1.tinypic.com/wssqza.jpg

https://img.letssingit.com/members/802938/gerard_way_in_a_box_paint.jpg

https://republika.pl/blog_wb_872786/1731992/tr/gerard73s_1_.jpg

https://quizilla.teennick.com/user_images/S/SK/SKA/skaterLPnina/1183720603_erardWay59.jpg

CO TO MA BYĆ
                                        https://cdn.buzznet.com/assets/imgx/1/1/3/9/4/3/1/orig-1139431.jpg
                                        • zuaona Re: o.o 25.10.09, 14:59
                                          to ostatnie, tak? ja wiem co to jest.
                                          to jest Frerard. najlepsza, najseksowniejsza, najsłodsza i w ogóle naaaaaaaaaaj rzecz (?
                                          ^^) ever. jak patrzę na to zdjęcie to się ślinięęę. ;d
                                          • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 15:02
                                            Yhy... big_grin
                                            Tylko sobie bluzki nie zaśliń smile
                                            • zuaona Re: o.o 25.10.09, 15:10
                                              truudno będzie xD
                                              • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 15:22
                                                To ci śliniaczek kupie.
                                                Ale taki pięęękny ^^
                                                • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 15:37
                                                  serce

Tekst linka

Ten jest moim ukochanym filmikiem
                                                  Tekst linka

Tekst linka

serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
                                                  • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 15:38
                                                    Sekunda 26
                                                  • im_rebel Re: o.o 25.10.09, 15:44
                                                    Padam

Grrrrr
    • lamma Re: My chemical romance 25.10.09, 15:44
      Fajnie xD
      • im_rebel Re: My chemical romance 25.10.09, 15:46
        Przepraszam za pomyłkę.
        To ostatnie powinni mieć nazwę "zabiję"
        • im_rebel Re: My chemical romance 25.10.09, 16:54
          P I S A Ć
          • zuaona Re: My chemical romance 25.10.09, 17:11
            świetne filmiki ;d
            a co do tego ostatniego, to ż a l patrzeć na osoby zgadzające się z tym.
            przecież każdy widzi że to nieprawda. ;q
            na koncercie każdego nosi, ludzie sobie mogą tańczyć pogo, a oni to co.. więc całują inne
            osoby, o jeeeeezu, że Franek był najbliżej no to go Gee pocałował. ^^ (moja boska
            filozofia ;d)

^^
            • im_rebel Re: My chemical romance 25.10.09, 17:37
              Uduszę tą dziewczynkę co takie bzdury ukazuje.

Koffciam Gerarda serce
    • tokio_hotel_483 Re: My chemical romance 25.10.09, 17:40
      Spoko;D Oni są nieźli;***
      • im_rebel Re: My chemical romance 25.10.09, 17:55
        Oczywiście ^^
        • cementry_drive Re: My chemical romance 25.10.09, 18:49
          mwhaha. xD

boshe boshe. frerad zawsze i wszedzie ;x
          ah ah.

sory, ze cie zostawiłam, no ale kosciol wzywal -.-'
          nie chce do bierzmowania, nie, nie , nie.

a tak wgl to jest tu ktos? ;x
          • im_rebel Yhym yhym yhym 25.10.09, 18:59
            Powinnam się na cb sfochować.

Ależ trudno.

Widziałaś ostatni filmik angry ?
            • cementry_drive Re: Yhym yhym yhym 25.10.09, 19:29
              ej no nie fochaj sie xD <ladnie prosi, na kolankach> ; P

nie, nie widzialam o-O jak mozesz to przeslij jeszcze raz, bo tak tylko oblecialam tamte
              wiadomosci *__*
              • cementry_drive Re: Yhym yhym yhym 25.10.09, 19:34
                obleciałam -.-' ozesz. juz mam skojarzenia .

jezu, jezu . musze isc na terapie w koncu.
                • im_rebel Re: Yhym yhym yhym 25.10.09, 20:16
                  Nieee!
                  oni cię tam zmasakrują na Amen!
                  Nie idź tam!
                  Odetniesz się od Chemikalnych crying
                  • im_rebel Re: Yhym yhym yhym 25.10.09, 20:17
                    I przede wszystkim zostawisz mnie tu na pastwę losu, po Indie odejdzie stąd
                    niedługo na zawszeee cry
                    No i tak nie ma bardzo już tu z kim gadać. jesteś tylko ty i ja i może jeszcze
                    przypadkowy przechodzień.
                    • im_rebel Re: Yhym yhym yhym 25.10.09, 20:18
                      A co do tamtego czegoś to ci wybaczam wink
                    • zuaona Re: Yhym yhym yhym 25.10.09, 20:23
                      indie nie odejdzie stąd 'niedługo' tylko już odeszła. -,-
                      ja jestem tym przypadkowym przechodniem?
                      • im_rebel Re: Yhym yhym yhym 25.10.09, 20:31
                        Wybacz mi indifferent
                        No to zostałyśmy trzy + przypadkowe przechodnie.
    • cementry_drive Re: My chemical romance 25.10.09, 20:59
      pod zadnym pozorem nie dalabym sie odciac od chemikow ;x

uhuh. co fakt to fakt. coraz mniej nas sie robi. -.-'
      nie wiem jak wy, ale ja narazie sie stad nigdzie nie wybieram.

*__*
    • mrs.brightside My Chemical Romance. 26.10.09, 15:35
      My Chem jest jedną z moją największych i pierwszych miłości.
      Uwielbiam ich muzykę, teksty oraz sam fakt, że istnieją. <3

Ich muzyką zaraził mnie tata, kiedy miałam... 10 lat.
      więc sześć lat temu.

Byłam dziwnym dzieckiem, zawsze ciągnęło mnie za tatą więc chciałabym taka jak
      on - słuchać tej samej muzyki i podróżować razem z nim. ;3
      Z pierwszej płyty pokochałam Our Lady of Sorrows oraz Vampires Will
      Never Hurt You
      . Podobało mi się darcie wokalisty i w ogóle byłam
      dumna, że podobają mi się ambitniejsze zespoły, ambitniejsza muzyka od tej,
      której słuchali inni.
      Z czasem My Chemical Romance stało się moją małą obsesją. Wyczekiwałam na
      premierę Three Cheers for Sweet Revenge i pokochałam cały album, a
      najbardziej Helenę. Give 'em Hell, Kid, You Know What They Do
      to Guys Like Us in Prison
      oraz Cemetery Drive. Teledysk do
      Heleny jest przegenialny, jeden z najlepszych teledysków jakich
      kiedykolwiek widziałam. The Ghost of You zawsze mnie wzruszało, sama nie
      wiem czemu. Może dlatego, że słysząc tą piosenkę miałam przed oczami teledysk, w
      którym Mikey ginie? Nevermind.
      Wyczekując na kolejną płytę, The Black Parade, mój pokój zamienił się w
      świątynię Chemików. Wszędzie miałam ich plakaty. Tj. tylko w pokoju w domu taty,
      bo mama nigdy nie pozwalała mi brudzić ścian (moi rodzice nie są razem od
      kilku lat). Cieszyłam się jak głupia, kiedy okazało się że tak jak Gerard jestem
      z 9. kwietnia. Dziękowałam Bogu, że jestem wcześniakiem. Tak, wiem, głupie. ;x
      Kiedy w 2006 miałam w łapkach The Black Parade poczułam, że to coś
      innego. Oczywiście, nie znaczy, że gorszego, bo wszystko co wyprodukują
      MCR jest genialne.
      Płytka troszkę lżejsza była, ale bardzo mi się podobała. Zakochałam się w
      House of Wolves, Famous Last Words, Teenagers i
      Dead!. Prosiłam tatę, aby pomógł mi przetłumaczyć teksty, o których
      mówił, że są genialne.
      Zaczęłam śledzić ich poczynania i życie, ale nie byłam jedną z tych słit
      faneczek
      , które potrafią wkraść się do domu idola i grzebać mu w koszu w
      bieliźnie. Nie.
      Wystarczyło mi, że tata podzielał moje zainteresowanie My Chemical Romance i bez
      pytania mnie, czy chcę, kupił mi The Black Parade is Dead!. Oglądałam i
      ryczałam, bo żałowałam że mnie tam nie było. Tata wtedy obiecał, że kiedyś
      zabierze mnie na ich koncert
      . Myślałam, że żartuje, ale okazało się, że
      słowa dotrzymał. Widziałam ich w tym roku.
      Była to trzecia w moim życiu edycja Summer Sonic w Japonii. Wyczekiwanie na ich
      występ dłużyło mi się niemiłosiernie, ale cierpliwość popłaca. Płakałam,
      krzyczałam, miałam ochotę zemdleć z wrażenia. Wyznałam moją miłość wszystkim
      Panom i każdemu z osobna. To był najlepszy dzień w moim życiu i mam nadzieję, że
      jeszcze kiedyś ich zobaczę.

nikt tego pewnie nie przeczyta, ale trudno. ;x
      • cementry_drive Re: My Chemical Romance. 26.10.09, 17:36
        witamy w swiecie swirusow xD
        mamy nadzieje ze poczujecesz sie tu jak u swoich ;x

boshe. mysle dokladnie tak samo. x>
        taku, tak. TBP jest lzejsza od innych, co mi sie nie za bardzo podoba. aczkolwiek i tak ja
        ave przekocham ;x

jezuuu. <leci z nozem i siekiera>
        widzialas Gerarda, Mikeya, Frania, Boba i Ray'a na zywo?!
        jezu, jak ja ci przeokropnie zazdroszcze. jestes zla! xD <wydrapuje jej oczy>
        opowiadaj wrazenia <ladnie prosi> !

ugh. mam nadzieje ze bedziesz sie tu udzielac, bo zostaly tu aktywne 3 osoby. im nas
        wiecej tym lepiej ;x
        • mrs.brightside Re: My Chemical Romance. 26.10.09, 18:30
          tak. mam nadzieję, że zobaczę ich jeszcze kiedyś, ale znając mojego tatuśka - to
          bardzo możliwe.

było przeprzeprze genialnie. do dziś pamiętam fryzurę Gee i koszulkę Mikey'go.
    • cementry_drive Re: My chemical romance 26.10.09, 18:07
      boshe.
      mozesz mnie wziac za słit hat faneczke, ale gdybym ja znalazła sie na przeciw tych 5
      panow, to cali by z tamtad nie wyszli <rusza brwiami>
      naskoczylabym na nich i nie zeszla xD zapieralabym nogami i rekami. aghhh. marzy mi sie
      koncert w pradze.
      • elnett Re: My chemical romance 26.10.09, 18:25
        Marzy mi siee : )

arr xd
      • mrs.brightside Re: My chemical romance 26.10.09, 18:30
        spoko. na początku też tak miałam.
        cały czas powtarzałam Gerard-Mikey-Frank-Bob-Ray-ewentualnie
        Matt-Frank-Bob-Gerard-Ray-Mikey-bożebożeboże
        .
        • cementry_drive Re: My chemical romance 26.10.09, 18:45
          jeju... xD
          ja bym nie wytrzymala na tym koncercie i poczochralabym jednemu leb , a z drugiego
          bym koszulke zerwala ;x

a ten... takia moja obsesja na ich punkcie to juz troche trwa ; P i potrwa jeszcze dluzej x>
          zazdroszcze takiego taty O.O
          • mrs.brightside Re: My chemical romance 26.10.09, 18:57
            w internecie była do kupienia taka koszulka, ale spóźniłam się o kilka godzin. ;c

dziękuję mojemu tacie za to, że zabronił przesłuchać mi płyt Jonas Brothers.
            • zuaona Re: My chemical romance 26.10.09, 19:09
              o, cześć. witamy ;d
              ja też, zobaczyłam ją jak Jeff dodał post "SOLD OUT". myślałam, że się zabiję.

ps. aaaaaaaaaaa!, cementry, nie uwierzysz, nie uwierzysz, nie uwierzysz! dzisiaj po lekcjach
              rozmawiałam z Tobiaszem, kolegą z klasy Daniela (tego chłopaka, który przypomina
              trochę Mikey'a) i on do nas podszedł (Daniel xd)! myślałam że zemdleję. i zaczął gadać z
              Tobiaszem, a potem opowiedział jakiś kawał (nie pamiętam jaki, gapiłam się na jego
              włosy ;3) a potem go porwała taaaka jedna Ewa. ;c ale znam go, znam, znam, znam,
              ihihihihiihihihihihihi. <umierazeszczęścia>
              • cementry_drive Re: My chemical romance 26.10.09, 19:20
                zua ! ! xD
                co ty gadasz xD gratuluje ^ ^ <mowila ze wczesniej czy pozniej go pozna>
                ah ah ah . <mrze, bo ona nie ma czyich wlosow podziwiac w sql -.-' >

wez mu powiedz ze ma tajny funclub na kotku <pada>

a jaki kawal opowiadal? x>
                jak ja ci zazdroszcze. matkosz. nie masz pojecia.
                • zuaona Re: My chemical romance 26.10.09, 19:39
                  hahahahah, jasne, myślę że padnie ze szczęścia jak dowie się o fanclubie xd
                  ma słodki uśmiech. i opowiadał kawał o hiphopowcach, cusik takiego, naprawdę, stałam
                  jak wrytaa oO
            • cementry_drive Re: My chemical romance 26.10.09, 19:16

jaka to koszulka, jaka? jaka? xD <zzrea ja ciekawosc>>

mwhaha. xD
              u mnie taka role pelni rodzenstwo ;x
              kazde z kolei slucha pozadnej muzyki x>
              ave im za to! <klania sie>
              • mrs.brightside Re: My chemical romance 26.10.09, 19:23
                www.mychemicalromance.com/product/limited-edition-mikey-effin-way-japan-version-t-shirt

taka.
                • cementry_drive Re: My chemical romance 26.10.09, 19:37
                  agh. ale ze mnie roztrzepany twor.
                  przeciez ja widzialam na yt ;x

ah. ah. zdarlabym ja z niego i przyszla sobie na skore <rozplywa sie>

xD
                  • zuaona Re: My chemical romance 26.10.09, 19:44
                    fajnie to by musiało wyglądać takie "Mikey Fuckin' Way" po japońsku na plecach. ja
                    jakbym tą koszulkę zdzierała poprosiłabym o autograf na ręce a potem wytatuowałabym
                    go. ;d
                    wszystko przede mną, nowa płyta i w ogóle, moze będą w Niemczech/Holandii/Austrii. ^^
                    • cementry_drive Re: My chemical romance 26.10.09, 19:58
                      ahh xD <wyobrazila sobie tatuaz w postaci autografu mikeya ! xD >

agh. ja mam nadzieje ze zachacza o prage xD
                      do niemczech tez bym mogla, no ale do pragi taniej ;x < jest okropna jezeli chodzi o kase
                      >
                      • zuaona Re: My chemical romance 26.10.09, 20:00
                        ano. do Czech też by mogli przyjechać. no ale najlepiej by było w Polsce, ofkooooors ;d
                        • cementry_drive Re: My chemical romance 26.10.09, 20:06
                          hihi. xD no ba!
                          choc jezeli do Polski to do Wrocławia ;x zabijcie mnie i w ogole, ale juz wole jechac do
                          Czech niz przez pol Polski do Warszawy o-O' choć dla nich bym sie poswiecila *_*

ugh. a wogole intependent_ powroci czy juz na dobre znikla? xD

ps. sory za moja pisownie ale w ciaglym biegu bo mam gosci -.-'
                          • zuaona Re: My chemical romance 26.10.09, 20:12
                            taktaktak ;3

indie raczej nie wróci, bo podobno jej kocurek nie wchodzi, po drugie była afera z
                            im_rebel, że to ona ją podrabia czy coś, jako 'independent.', 'independent__'
                            i 'indepenedet_'. nie wiem, czy to prawda czy nie, nevermind.
                            tak czy sika, pisze z nią na last.fm. załóż w końcuu też konto ;c proooszę ;3
                            • zuaona Re: My chemical romance 26.10.09, 20:12
                              sika XD
                              * siak
                            • cementry_drive Re: My chemical romance 26.10.09, 20:16
                              ohgh szkoda ;c

bosh, na serio. ? ja myslałam ze to nasza an3cia o-O' ale nie wnikam.
                              juz nawet chcialam, bardzo chcialam zalozyc, ale nie, nie, mietkowi [ moj komputerek ^^]
                              nie chcialo sie dostac na ta strone. a ja tak bardzo chce tam byc . <kwili>
                              tu ostatnio coraz mniej ludu. a ja lubie prowadzic zazarte dyskusje ;c
                              • zuaona Re: My chemical romance 26.10.09, 20:21
                                smutno nam bez ciebie tak nie na kocie ;d
                                • cementry_drive Re: My chemical romance 26.10.09, 20:26
                                  mwhaha. <watpi ze komus smutno bez niej>
                                  anyway, postaram sie zmotywowac mietka i zalozyc sobie w koncu last'a i prowadzic z
                                  wami dyskusje *_* ahh. ^ ^
                                  • zuaona Re: My chemical romance 26.10.09, 20:32
                                    taktaktak ;3
                  • mrs.brightside Re: My chemical romance 26.10.09, 19:46
                    na yt?
                    na yt są występy z summer sonic? idę poszukać.
                    • zuaona Re: My chemical romance 26.10.09, 19:55
                      taa, jest ich .. duuużo.
                    • cementry_drive Re: My chemical romance 26.10.09, 20:00
                      sa, są xD

ekhem, moze nawet sie na jakims zalapalas ;x

a bylas po atograf? a macalas ktoregoś? ];->
                      • mrs.brightside Re: My chemical romance 26.10.09, 20:17
                        ryzykowałabym zdeptaniem. następnym razem podpiszą mi się na ciele i sobie to
                        wytatuuję. : D
                        • cementry_drive Re: My chemical romance 26.10.09, 20:28
                          ano. troche ludzi to tam było *_*

ja, ja! <podnosi łapke> chce kopie tego autografu xD no chyba ze zdaze zdobyc sama x>

• mrs.brightside Re: My chemical romance 26.10.09, 20:30
                            Japończycy ogólnie są spoko. ;3

Jeśli będą w pobliżu - na pewno ja tam będę.
                            • cementry_drive Re: My chemical romance 26.10.09, 20:48
                              wrr. xD
                              uwielbiam japonczykow x>
                              ah.

ja tez. za nicnie przgapie ich koncertu. nie, nie, nie.
                              • kaoru_ Re: My chemical romance 27.10.09, 16:03
                                czy ja dobrze słyszałam? indie mówi papa? och, tak mi przykro...
                                • xdxdxd Re: My chemical romance 28.10.09, 19:20
                                  Kocham MCR, jeden z moich ulubionych zespołów ;p

• cementry_drive My Chemical Romance 28.10.09, 20:06
                                    uh. -.-'
                                    czemu sie nikt nie udziela ? =.='

cóz. bede prowadzic zazarta dyskusje ze soba samą ;x
                                    • mrs.brightside Re: My Chemical Romance 28.10.09, 20:22
                                      ja jestem. xd
                                      • cementry_drive Re: My Chemical Romance 28.10.09, 20:49
                                        łaaaa. xD
                                        to robimy impreze ;x <tanczy makarene>

tuputup.

hm. ciekawi mnie czy tez masz obsesje na ktoryms z czlonkow zespolu? xD chodzi mi o
                                        taka obsesje maniakalna, dotykowa i moralna zarazem ;x
                                        • im_rebel Re: My Chemical Romance 28.10.09, 21:33
                                          Hah można było się tego po tb spodziewać big_grin
                                          Chciałabym zobaczyć twój pokój big_grin

Myślałąm, że będzie gorzej.
                                          Miałam wam napisać w niedziele, że będę dopiero w pt (w tyg. zakaz) ale mamy ani
                                          taty nie ma w domciu na noc więc chata wolna wink
                                          • cementry_drive Re: My Chemical Romance 28.10.09, 21:42
                                            mwhaha. czyj? o.O moj? xD jesli tak to jest tu ave kapliczka ku czci chemikom ;x

manamana. a ty co masz kare za cos ; > < jest wscibska suka> xD
                                            • im_rebel Re: My Chemical Romance 28.10.09, 21:45
                                              Heh. Rygor trzymany tongue_out
                                              Niby się nie uczymy.
                                              Ale ja przecież "wkuwam" na dopy i dst więc jest dobrze!
                                              Mam przerąbane po zebraniu...
                                              U mnie wisi ich tylko jeden plakat. big_grin
                                              Jeden niwiem z jakich czasów.
                                              Ale drógi to jest z czasów Parady.
                                              • cementry_drive Re: My Chemical Romance 28.10.09, 21:52
                                                ahym xD
                                                nie ładnie tak nie sluchac rodzicow ;x
                                                blah.blah. tez dzisiaj mialam zebranie, tzn. konsultacje. ; P

hym, no po moim pokoju tez nie widac ze jestem jakąs psychofanka o.O czas by to
                                                zmienic, bo jak najbardziej nią jestem ;x
                                                • im_rebel Re: My Chemical Romance 28.10.09, 21:56
                                                  Ja bym sobie trzasnęła fototapetę na ścianę z Green Day'em oraz z MCR big_grin
                                                  Ale sądząc po akceptowaniu mjego wydziwniania rodzice nie zgodzili by się na
                                                  wieszanie na ścianie "diabłów" angry
                                                  Widziałam jak oglądał plakat moich diabełków kiss
                                                  Co to była za mina.
                                                  No cóż, nie ma się tych upragnionych 30 paru lat big_grin
                                                  • cementry_drive Re: My Chemical Romance 28.10.09, 22:22
                                                    mwhaha. xD
                                                    nie no, mnie by pozwolili ;x nie maja nic do moich zespolow . za to ich kocham x>

mnie by wystarczylo 18 o.O x>
                                            • im_rebel Re: My Chemical Romance 28.10.09, 21:47
                                              Esz... czytam teraz wasze posty i o co chodziło, że niby pod kogoś się
                                              podszywam? angry
                                              Tia... W tyg na pewno na kompa bym się dostała.
                                              A w ogl tyle emejlów nie mam założonych angryangry
                                              • cementry_drive Re: My Chemical Romance 28.10.09, 22:23
                                                rarwr. ja za duzo w tej sprawie nie wiem, wiec sie nie wypowiadam. slyszalam tak,
                                                aczkowiek i tak dalej mam zdanie ze to slodka an3cia *_*
                                              • im_rebel Re: My Chemical Romance 28.10.09, 22:24
                                                Podobno Gerard ma teraz tęczowe włoski smile
                                                • mrs.brightside Re: My Chemical Romance 29.10.09, 15:06
                                                  cementry_drive, moja mania dotykania przechodzi ludzkie pojęcie.
                                                  po ich koncercie na Summer Sonic rzuciłabym się na nic i zdjęła spodnie, nie
                                                  patrząc na tłum ludzi i odległość jaka dzieliła mnie od sceny.

ale!
                                                  podczas Cancer Gee wyszedł na takie coś, co nie wiem ja sie nazywa, a
                                                  stałam akurat przy tym. Krzyczałam ze szczęścia. ;d
                                                  • im_rebel Re: My Chemical Romance 29.10.09, 15:31
                                                    <krzyczy>
                                                    ALE CI DOBRZE shock big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
    • cementry_drive Re: My chemical romance 29.10.09, 15:55
      osz mac ;x
      ile bym dala zeby tam byc, ah ah x>

hihi. to widze ze jestes taka napolona fanka jak ja. mwhaha xD < cieszy sie bo nie jest
      sama>

bosh. im_rebel on NIE MOŻE miec teczowych wlosow. nie. nie. juz przezylam zielona i
      rzowa i chyba ruda [?!] kupe na lbie, teczowych kolorow nie zdzierze... aaa. sciana
      • mrs.brightside Re: My chemical romance 29.10.09, 16:03
        dżi najlepiej wygląda w czarnych. nie mogłam się przyzwyczaić do jego platyny.
        • cementry_drive Re: My chemical romance 29.10.09, 17:41
          no dokladnie.
          dziwnie wyglądał w blond [ prawie ze bialych -.-' ].
          czarny oddaje jego urok osobisty ^ ^

ah. ah.

niech oni skoncza nagrywac ta cholerna plyte i rusza w trase po Europie! *_*
          • mrs.brightside Re: My chemical romance 29.10.09, 17:58
            na ich występ w PL raczej nie mamy co liczyć, ale pewnie odwiedzą Niemcy albo
            Czechy.
            ja na pewno będę.
            • bloodsucker Re: My chemical romance 29.10.09, 18:05
              Pewnie do Polski i tak nie przyjadą , ale pomarzyć można nie ?XD
              Ja jestem jak najbardziej za suspicious
              • cementry_drive Re: My chemical romance 29.10.09, 18:30
                łaaa. witamy, witamy xD

odzywaj sie czasem, bla, bla. x>

a ja sie bede zapierac rekami i nogami ze w koncu przyjada ;x
            • cementry_drive Re: My chemical romance 29.10.09, 18:29
              mwhaha. xD no ja tez.
              nakrecilam juz matke ;x
              i pusci mnie dla swietego spokoju x>
              mwhaa.
              ja wole zeby do czech, mniej ludzi, taniej no i blizej *_* <jest skapa suka>

hym. to moze sie wszyscy razem spotkamy na koncercie? blah.blah. smiesznie by bylo ;x
              • mrs.brightside Re: My chemical romance 29.10.09, 19:08
                mozliwe, ze sie spotkamy. xd
    • truskawka13 chłopak ;(( 29.10.09, 18:13
      Mam taki problem
      były wakacje pewien chłopak się we mnie zakochał nie wiem czy z wzajemnością
      poprosił abym z nim chodziła a ja nie wiedziałam co mam odpowiedziec
      i tak zwlekałam aż pewnego dnia dostałam sms-a NIE CHCE CIĘ ZNAC
      nie wiedziałam co zrobic
      teraz on mi się podoba ale ma dziewczynę [o i do tego obrzydliwą ] ale ona jest starsza i
      czy to o to chodzi ??????????? raz ich nawet widziałam jak się całowali
      wkurza mnie to i teraz sobie myślę czemu nie powiedziałam co czuje wtedy crying(((((
      co o tym sądzicie i co ja mam teraz zrobic ????????????
      kiss kiss
      • mrs.brightside Re: chłopak ;(( 29.10.09, 18:28
        dział Moda, uroda, porady
        jest wyżej. ;o
      • cementry_drive Re: chłopak ;(( 29.10.09, 18:32
        ohh. starsznie mi przykro, ale to nie ten watek, a nawet nie ten dział.
        no i bynajmniej jezeli chodzi o mnie, mnie to za nic nie rusza. narobilas sobie to sobie cierp.
    • im_rebel Ble ble ble. MCR 29.10.09, 19:00
      No sorq ale to jest temat o MCR serceserceserce

Nigdy nie udało by mi się wyrwać na ich koncert. angry
      Kiedy w końcu wydadzą płytę?! big_grin
      Ile ona będzie kosztować?

O Bosz... jak chciałabym tam być. Nawet do na rynek do Kr nie chcą mnie puścić
      a co dopiero na taaaki zajebiaszczy koncercik???
      • mrs.brightside Re: Ble ble ble. MCR 29.10.09, 19:08
        w przyszlym roku bodajze.
        • im_rebel Re: Ble ble ble. MCR 29.10.09, 19:10
          Straaasznie długo. Myślałąm, że w listopadzie będzie uncertain
          • mrs.brightside Re: Ble ble ble. MCR 29.10.09, 19:56
            cóż. wiadomo, z oficialnej strony, że panowie są już w studiu i nagrywają.
            a wiadomo, że Gee nie może być tam non stop. Bandit skończyła już pięć miesięcy
            i Gerard nie może niczego przegapić. ; )
            • cementry_drive Re: Ble ble ble. MCR 29.10.09, 20:08
              AHU. ja czytalam, ze jakos w lutym marcu ma byc ;x
              ale wlasnie, bandit ;x codziennie uczy sie czegos nowego xD mam nadzieje ze gerard to
              dobry tatus i opiekuje sie coreczka ;x bosh. ona jest przeslodka! x> wdala sie w ojca.
              mwha!! XD

a ja jestem w szoku, ale mnie pozwolili na koncert, nawet za granice o.O
              • mrs.brightside Re: Ble ble ble. MCR 29.10.09, 20:23
                a widziałaś ją? ; >

ja śledzę Lyn-Z'owego twittera (twittery panów z My Chem również) i ostatnio
                przeczytałam na nich takie wiadomości jak; bandit lee way. kocham cię i
                bandit lee way. powiedź coś! wiem że potrafisz!
                z tłumaczenia na polski, ofc.
                • cementry_drive Re: Ble ble ble. MCR 30.10.09, 14:31
                  ano widziałam ;x
                  kumpela znalazła, chyba nawet na twitterze jak sie nie myle ; P ah ah. w stroju matmana
                  o.O X> mwhi. przeslodkie dziecko ;x hym, 5 miesiecy, stara kobita zaniedlugo bedzie
                  mowic x> ah ah.ale ja bym chciala ja na zywo zobaczyc... ;x
                  • mrs.brightside Re: Ble ble ble. MCR 30.10.09, 14:37
                    aa, to zdjęcie Bandit widziałam, ale ono już trochę stare jest.
                    • im_rebel Re: Ble ble ble. MCR 30.10.09, 17:10
                      Podobno płyta z 145 zł ma kosztować... trzeba oszczędzać big_grin

Nie widziałąm jaką ma córeczke. Ale na pewną piękna. Jak tatuś big_grin
                      • im_rebel Re: My chemical romance 30.10.09, 18:54
                        <humph>
                        • cementry_drive Re: My chemical romance 30.10.09, 20:09
                          ah, wiem. zaraz niedlugo po urodzeniu ;x

145 zl?! wtf?! -.-' troche duzo, no ale sie dla nich poswiece ;x

a ten, dobilysmy do 700 . o.O oh. jestem z nas dumna.

wr. ale moze podzielmy sie swoimi zboczeniami na temat chemikow? x> <pada>
                          • im_rebel Re: My chemical romance 30.10.09, 20:34
                            Ty jesteś zdecydowanie w tym najlepsza.
                            Huh... gdy wyobrażam sobie gdy się do niego dobieram na scenie pełną rozwścieczonych
                            fanek... serce
                            • mrs.brightside Re: My chemical romance 30.10.09, 21:06
                              mój powtarzający się sen, haha.
                              wielka scena, tysiące fanów, ja i oni.
                              dostaję się na scenę, obrzucają mnie wyzwiskami ale mnie to nie obchodzi. xd

• elnett Re: My chemical romance 30.10.09, 21:28
                                Kocham serce
                                • im_rebel Re: My chemical romance 30.10.09, 21:34
                                  Bosz ale mi się kot na ekranie rozwalił <smutna>.
                                  Mi się jeszcze nie śnili <zła>
                                  • mrs.brightside Re: My chemical romance 31.10.09, 14:17
                                    mi się często oni śnią.
                        • zuaona Fraaaank! 31.10.09, 11:37
                          einoeino. dzisiaj ieroween! ale z niego staaaruch. ;d

santasantasanta
                          choinkachoinkachoinka
                          prezentprezentprezent
                          niachniach musiałam to napisać. serce
                          • cementry_drive Re: Fraaaank! 31.10.09, 11:50
                            mwhaaa. xD
                            oczywiscie wiadomo to jest ;x
                            ja dzisiaj wybywam z domu z kumpelami swiecic ten dzien, z napisem FRANK na czole ;x [
                            zabija mnie -.-' ]

taku. tak. jak juz zaczelas ten temat, to ja zazycze frankowi ;x 100 lat dupo, 100 dzieci z
                            jamia, 100 płyt do nagrania i masz kur** mac zagrac w koncu koncert w POLSCE zebym
                            mogla ci osobiscie zlozyc zyczenia ! X>
                          • mrs.brightside Re: Fraaaank! 31.10.09, 14:07
                            IEROWEEN!
                            cieszmy się i radujmy. ;d
    • cementry_drive Re: My chemical romance 31.10.09, 11:18
      mwhi . xD
      mnie tez sie snili ^ ^

taaa. na scene za wszelka scene. wytarmosic, oslinic i zgwalcic, a potem niech mnie
      nawet zabija ;x
      • im_rebel Re: My chemical romance 31.10.09, 12:15
        Wtedy będę czcić twe zwłoki.big_grin
        • im_rebel Re: My chemical romance 31.10.09, 17:12
          Huh. Pisać. Wątek obumiera ;/
          • thedulcemonisia Re: My chemical romance 31.10.09, 17:21
            Byłoby fajnie w końcu jakiś dobry zespół odwiedziłby nasz kraj......(nikłe
            szanse) buuhhhuuuucrying
            • im_rebel Re: My chemical romance 31.10.09, 17:27
              Może jest aż tak źle?
              Britney Spears zrezygnowała ;/
              Ale Madonna się skusiła!
              I kto tam jeszcze...
              Hm...
              Chyba nikt...
              Nie no Green Day był w 2005 roku.
              Liczy się?
              • thedulcemonisia Re: My chemical romance 31.10.09, 17:39
                fajnie, że Green Day przyjechał, ale nie miałam jak się dostać na koncert, a
                Madonnę lubię, ale nie na tyle, żeby iść na koncert!!
                • im_rebel Re: My chemical romance 31.10.09, 18:12
                  Dokładnie.
                • mrs.brightside Re: My chemical romance 31.10.09, 18:15
                  mieliśmy też gwiazdy na festiwalach, np. The Killlers, Rihanna, 50 Cent na
                  Coke Live.
                  Muse, Lily Allen, Kings of Leon, Arctic Monkeys, The Ting Tings, The Kooks,
                  Placebo, The Prodigy, The White Stripes na Open'er Festival. ; )
                  • im_rebel Re: My chemical romance 31.10.09, 18:45
                    Lily Allen Tu była?
                    Dlaczego tak mało tu wchodzisz>
                    Nudy!
                    • mrs.brightside Re: My chemical romance 31.10.09, 19:08
                      była, była.

a nie wiem czemu, jakoś takoś.
                      • im_rebel Re: My chemical romance 01.11.09, 16:30
                        Ekhum.
                        *__-""
    • cementry_drive Re: My chemical romance 01.11.09, 16:41
      mwha. xD
      jestem. mozecie rozpaczac.

ale żescie sie rozpisaly. o.O naprawde, jestem dumna.

co do koncertow, to z madonny nie bylam zachwycona. nie lubie jej, ot co.
      ale za to byla metallica, slipknot, green day, nightwish, i wiele innych dobrych zespolow.
      taku, tak, tylko ze wtedy nei moglam. teraz jak moge, to na zlosc nie ma nikogo fajnego -.-
      wr.

hym. im_rebel pisalas kiedys cos o teczowy wlosach gee [wtf?!], masz moze jakies zdjecie
      czy cos? <zyje nadzieja ze to plotka, nie chce go widziec we wlosach w 2908439963
      kolorach> -.-'
      • im_rebel Re: My chemical romance 01.11.09, 17:34
        Na filmiku widziałam.
        Taaam dawałam wam linka wcześniej.
        • im_rebel Re: My chemical romance 01.11.09, 17:35
          A co do naszego rozpisywania się, to mnie nie ma na kocie od pon. do pt. chyba że uda mi
          się wkraść, ale to mało możliwe.

A cb ostatnio coś tu nie ma big_grin
          Tylko ty umiesz podtrzymać ten wątek smile
    • cementry_drive Re: My chemical romance 01.11.09, 18:04
      o nie, nie, nie. ;x
      ugh. moglabys mi ten link jeszcze raz wyslac? <ladnie prosi> xD

mwha. ze ja? o.O fajnie wiedziec ;x
      ano, nie moglam, za duzo nauki, za duzo wszystkiego. no i wczoraj trzebabylo uczcic
      urodzinki franiuszki ;x

probuj sie czasem wkrasc, bo mi sie nie chce tak samej do siebie pisac *_*

• im_rebel Re: My chemical romance 01.11.09, 18:09
        To jest tutaj
        • im_rebel Re: My chemical romance 01.11.09, 18:11
          Tylko musisz sobie przewinąć tongue_out

ZABIJĘ
          • im_rebel Re: My chemical romance 01.11.09, 19:18
            "Ponieważ narkotyki nigdy nie działają
            Dadzą ci głupawy uśmieszek
            Mają metody,byś pozostał "czysty"
            Rozwalą ci głowę i rozerwą twe ambicje na strzępy
            Kolejny tryb morderczej maszyny"

Rzyję tym tekstem ;*
            • mrs.brightside Re: My chemical romance 01.11.09, 20:17
              tinejdżers! tralalala, kocham ten tekst. ;d
    • cementry_drive Re: My chemical romance 01.11.09, 20:59
      imwha.
      ale to ten, stare zdjecia sa ;x x>

ah. z ta piosenka kojarzy mi sie tak wiele. mam do niej sentyment i juz. >.<

ah.ah. moja obsesja na frerarda wraca. ze zdwojona siła. matko, chron wszystko
      co znajduje sie w moim zasiegu.

• zuaona Re: My chemical romance 01.11.09, 22:34
        mwah, a czym spowodowany jest ten powrót? xD
    • cementry_drive Re: My chemical romance 02.11.09, 15:34
      mwha. wlasnie nie wiem -.-' xD
      powrocilam do takiego jednego filmiku i ooo. nie moge przestac ogladac ;x
      agh. jak ja bym chciala takiego frerarda na koncercie. ahw. ze tez musieli sie ozenic, wrrr
      o.O
    • mrs.brightside Re: My chemical romance 02.11.09, 18:47
      Frank dodał nową fotkę na twittera;
      here.
      cholera, kocham to zdjęcie. ;x

to też. i
      to też. ;3
      chciałabym być jego psem. albo najlepiej - chciałabym być Jamie'ą. /chyba tak
      to się odmienia. ;x/
      • zuaona Re: My chemical romance 02.11.09, 20:42
        ja widziałam ;d

kochany Franiuszko, zechciałbyś ożenić się ze mną? Jamia zostanie naszą kucharką. santa
        • cementry_drive Re: My chemical romance 02.11.09, 20:45
          imwhaha. chyba bedzie fight o franiuszkę ;x
          coz ja sie odsune i pojde do gerarda. mwhahaha. xD

hih. jami pasowalby stroj kucharki <wyobraznia jej podzialala>, tylko nie wiem czy by was
          przypadkiem nie otrula ;x

ugh. co do franka, to dobrze ze wrocil to starej formy. bede okropna, ale taki gruby i
          owlosiony za nic mi nie pasowal. no i nie pozwolilabym mu sie w takim stanie gzdzic z
          gerardem. tak, teraz mozecie mnie zabic.
      • cementry_drive Re: My chemical romance 02.11.09, 20:42
        ah,ah, cudne sa ^ ^

hihi. a ja lyn-z. moglabym byc takze bandit... stale w jego objeciach <pada na ryj>

hym. leci ktos ze mna do newark? jedyne 1666 zł ];->
        • mrs.brightside Re: My chemical romance 03.11.09, 14:26
          bylam tam dwa razy, kocham to miasto. ;x
          • cementry_drive Re: My chemical romance 03.11.09, 17:07
            schowaj sie.
            schowaj sie mowie! xD
            nie dosc ze na koncercie w japoni była to jeszcze w newark ;x matko, nie wyrobie. agh.
            uciekam z domu i zamieszkam w newark. o taaak .

• zuaona Re: My chemical romance 03.11.09, 17:24
              zabierz mnie ze sobą ;o
              • cementry_drive Re: My chemical romance 03.11.09, 17:55
                <pakuje ją do walizki>
                >.<

wrr. chyba naprawde zdecyduje sie na ucieczke. ;x
                • mrs.brightside Re: My chemical romance 03.11.09, 18:11
                  byłam w Newark, ostatnio jakieś dwa lata temu. a urodziłam się w Trenton. to
                  niedaleko Newark. ;3

mogę was zabrać, w przyszłym roku się wybieram tam. ;3
                  • cementry_drive Re:My chemical romance 03.11.09, 18:49
                    no nie .
                    teraz to przegielas. xD ja nie moge...

mwhaha. ja sie domagam zabrania mnie do newark ;x
                    • mrs.brightside Re:My chemical romance 03.11.09, 19:00
                      nie no, spoko, zabiorę Cię, tylko obawiam się, że panowie z My Chem zamieszkują
                      teraz LA. ;x

gdyby nie fakt, że jestem wcześniakiem, i że moi rodzice postanowili wyjechać
                      na święta wielkanocne do New Jersey, urodziłabym się w Warszawie i nie miałabym
                      powodu do dumy. ;3
                      • cementry_drive Re: My chemical romance 03.11.09, 19:21
                        mwha. no ba ze chce ;x ale i tak Newark to ziemia swieta dla mnie. stąpali po niej. >,>

jaaa. ja tez jestem wczesniakiem, no ale mojej mamie nie zachcialo sie wyjechac i urodzilam
                        sie tam, gdzie i tak bym sie urodzila -.- .
                        • independent_ x. 03.11.09, 19:48
                          mrs.brightside, ty pieprzona szczęściaro! ;x
                          • zuaona Re: x. 03.11.09, 21:27
                            a ja się spóźniłam o 12 dni i byłam wywoływana tabletkami, gdyby moja mama urodziła
                            mnie 2 dni później, byłabym martwa, HA! zazdrościcie mi? xD

i tak będę studiować amerykanistykę i i tak tam będę. kiedyś ;D
                            • independent_ aaa! mała bandit! 04.11.09, 15:14
                              twitpic.com/o78vi
                              twitpic.com/o70h3

przesłodka jest, o! : ***
                              • independent_ Re: aaa! mała bandit! 04.11.09, 15:22
                                mam mega podjarę z tych zdjęć, sorry. ;d
                                • mrs.brightside Re: aaa! mała bandit! 04.11.09, 15:48
                                  jejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
                                  słodkie maleństwo.
                                  happy 1st halloween my love. you are a hotdog. - rozwalił mnie ten wpis z
                                  twittera Lyn-Z. ^^
                                  • cementry_drive Re: aaa! mała bandit! 04.11.09, 17:59
                                    bosh.bosh. ale ona jest przeslodka, matkooo. mwha. wdala sie w Gerarda ;x

panie Gerardzie, a gdzie ta rączka? < spoziera na reke na biodrze>. łapka precz i prosze
                                    tutaj <wystawia swoj bok >

rawr. nie ma to jak dziecko za hotdoga przebrac. xD

nie wytrzmie. ale ona sliczna jest. <szarpie za raczke, uwielbia tarmosic raczki malych
                                    dzieci>
                                    • independent_ Re: aaa! mała bandit! 04.11.09, 19:23
                                      oj no, rączka Gee wygląda bardzo romantyczne na biodrze Lynz. xd
                                      przebrali Bandytkę za hot doga, bo mają zajebiste pomysły, no.

na samym początku wydawało mi się że Bandit jest podobna do Gee, ale po głębszym
                                      zastanowieniu stwierdzam, że ma coś i z niego i z niej.

btw. mam podjarę z tej fotki -
                                      a3.twimg.com/profile_background_images/29514243/LIMO-2retouched_copy.jpg
                                      zakrwawiony Dżi i fioletowa Lynz. ;d
                                      • cementry_drive Re: aaa! mała bandit! 04.11.09, 21:10
                                        za bardzo romantycznie. <zdrapuje jego reke i przeklada do siebie> xD

ja normalnie nie moge z ich pomyslowosci ;x

ah. to zdjecie mnie rozwala. za kazdym razem. wpiła bym sie w ta szyje . mwha. a lyn byl
                                        zarabala. bosh. jestem ostatnio na nia starsznie cieta. tak, wiem. to zazdrosc ;x
                                        • independent_ Re: aaa! mała bandit! 04.11.09, 21:13
                                          nie zapominaj o fakcie, że od 2007 roku Lyn to jego żona.. ;x
                                          • zuaona Re: aaa! mała bandit! 04.11.09, 21:28
                                            a ja myślałam że siostra xd
                                            • independent_ Re: aaa! mała bandit! 04.11.09, 21:40
                                              siostrą to mogę być ja, wy co najwyżej psychofankami.
                                              • independent. Re: aaa! mała bandit! 04.11.09, 21:43
                                                a hemicy som do dópy
                                            • cementry_drive Re: aaa! mała bandit! 04.11.09, 21:41
                                              agh. wiem, wiem. ale nawet ten fakt nie poskromi mojej zadzy i pragnienia gerardowej reki
                                              na mym biodrze ;x

damn. gdybym wiedziala wpieprzyla bym sie na backstage i byloby wszystkiego. taa. juz
                                              sie widze tragajaca lyn za kudly ;x mwha.
                                              • mrs.brightside Re: aaa! mała bandit! 04.11.09, 22:19
                                                cementry_drive ogarnij się, najpierw zmierz się ze mną. ;x
                                                • cementry_drive Re: aaa! mała bandit! 05.11.09, 15:19
                                                  mwhaha. xD

czy to jest wyzwanie? ^ ^
                                                  no co. ja wam zostawiam franiuszke, mikeya, rayana i boba. <porywa gerarda>

;x
                                                  • mrs.brightside Re: aaa! mała bandit! 05.11.09, 15:43
                                                    nie zostawiaj Bandit bez ojcaaaa. tak nie wolno! ;c
                                                  • cementry_drive Re: aaa! mała bandit! 05.11.09, 17:21
                                                    no fakt. to by było złe.

<wraca i porywa słodka bandit>

];->
                                                  • im_rebel Re: aaa! mała bandit! 06.11.09, 17:35
                                                    Ty kryminalistko big_grin
                                                    Bosz, jakię piękne zdięcia ^^
                                                    Nie no ja nie mogę.
                                                    Jego żona jest beee
                                                  • cementry_drive Re: aaa! mała bandit! 06.11.09, 21:09
                                                    <lansi sie>

mwha.a ty co tu w piatek robisz hę x> ? x>
                                                    nie no nie jest taka zła. zawsze moglo byc gorzej - bynajmniej nie wzial sobie plastikowej
                                                    laleczki. ale ostatnio zapałałam do niej nieokreslona wielkoscia nienawiscia. damn. czego nie
                                                    mam wiecej lat i nie mieszkam chocby w stanie new jersey? grrr. -.-'
                                                  • mrs.brightside Re: aaa! mała bandit! 06.11.09, 21:26
                                                    Lynz jest jedną z najseksowniejszych kobiet na świecie, razem z Kat Von D.
                                                    btw. bracia Way mają podobny gust,
                                                    Alicia
                                                    jest trochę podobna do Lyn; tatuaże, czarne włosy.

wolę już patrzeć na wytatuowaną kobietę obok Gee niż na blond tleniony plastik.
                                                  • im_rebel Re: aaa! mała bandit! 07.11.09, 20:03
                                                    Podobny, podobny.
                                                    Ale żona brata Gerarda <och już nie wiem jak ma na imię> jest ładniejsza od żony Gerarda.

Łaaaa...
                                                    A wracając do tamtego zdięcia, jak Gerard obejmóje swoją żonę, to na moje oko nie jest
                                                    do końca szczęśliwy. Spodziewałabym się od niego większego uścisku wobec jego żonki.
                                                  • mrs.brightside Re: aaa! mała bandit! 07.11.09, 20:21
                                                    1. Michael / Mikey.
                                                    2. od kiedy zobaczyłem Lindsay, wiedziałem, że jest jedyną osobą z którą chcę
                                                    mieć dzieci i dzielić resztę życia...
                                                    czy jakoś tak.
                                                    3. większego uścisku?
    • jess Re: My chemical romance 07.11.09, 20:10
      extrasmile)
      • im_rebel Re: My chemical romance 07.11.09, 20:44
        Łiiiiii...
        Szukam, szukam i co znajduje?
        Boskie ^^

https://www.rollingstone.com/artists/mychemicalromance/photos/collection/photo/9
        https://confessionsvelvetropes.typepad.com/my_weblog/images/gerard_way_1.jpg
        https://static.gigwise.com/gallery/MyChemicalRomance5_111.jpg
        https://www.street-papers.com/assets/Reuters-pictures/Asia/Taiwan/TaiwanMy-
Chemical-Performance-bandRTR1WCOL.jpg

O dziwo wpisałam Mike Way.
        • im_rebel Re: My chemical romance 07.11.09, 20:47
          Łaaaa...

Do pierwszego:
          Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Do niebieskiego:
          Łaaa... Serducho.
    • girl_x33 Re: My chemical romance 07.11.09, 20:51
      byłoby super <33 i jeszcze jakby być na ich koncercie ! Hmm!<33
      • cementry_drive Re: My chemical romance 07.11.09, 21:29
        damn. wlasnie chodzilo mi o to ze lepsza lyn niz plastik ;x
        ten, nie mowie ze brzydka, ale bardziej do franka mi pasuje ; P

ugh. a moze by synka splodzil?

tak, jestem pedofilem.
        • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 13:32
          Tak, tak xD
          I co jeszcze big_grin
        • mrs.brightside Re: My chemical romance 08.11.09, 13:36
          lepsze to, niż mówienie że Gee jest nieszczęśliwy z Lynz, ale to tak swoją
          drogą i to możemy pominąć

Mikey albo Frank mogli by się wziąć do roboty.
          • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 13:43
            Yhy...
            Ale w jakim sensie cool
            • mrs.brightside Re: My chemical romance 08.11.09, 13:51
              oh, nvm. to pochyłym mówiłam jakby do siebie.
              • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 14:21
                Coś mi ciężko idzie dziś myślenie tongue_out
                • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 14:53
                  A wracając do tamtego zdięcia, jak Gerard obejmóje swoją żonę, to na moje
                  oko nie jest
                  do końca szczęśliwy. Spodziewałabym się od niego większego uścisku wobec jego
                  żonki.

komentarz roku. hahahahhahahahahahha.
                  i zgadzam się z cytatem mrs.brightside;
                  2. od kiedy zobaczyłem Lindsay, wiedziałem, że jest jedyną osobą z którą chcę
                  mieć dzieci i dzielić resztę życia... czy jakoś tak.

on jest z nią szczęśliwy że hej!
                  i nie, to nie jest ironia.
                  • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 15:11
                    Możliwe iż masz rację.
                    Po prostu jej nie lubię.indifferent
                    • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 15:21
                      nie rozumiem, jak można jej nie lubić?

https://daisy.blog.mtv.pl/blg/img/46/70/168/lyn-z.jpg
                      Ohh, Lyn, Lyn, Lyn. Sprawiasz że serce mi płonie.
                      • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 15:31
                        I czego się czepiasz.
                        Ostatnio bardzo cięta jesteś confused

Po prostu jej nie lubie i już. Moja sprawa. indifferent
                      • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 15:33
                        ah.ah. z checia zobaczylabym bobaska frania i mikeya ;x a bob i rayan tez by sie mogli za
                        siebie wziac . x>

cóz. ja uważam że Gerard kocha Lyn. inaczej by sie z nia nie ozenil i nie mial z nia dziecka. i
                        widac ze sa razem szczesliwi. a ja jestem zadowolona ze on znalazl swoja droge w zyciu.
                        ale do samej Lyn sie nie przekonam. po prostu za nia nie przepadam. ale skoro gerard z nia
                        jest to nie moze byc taka zła ;x
                        independent_ mozna, mozna. kazdy ma inne odczucia ; P ja wlasciwie jestem w stosunku
                        do niej neutralna o.
                        • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 15:38
                          Po prostu nie podobają mi się wytatuowane dziewczyny i Amen.
                        • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 15:40
                          im_rebel, oh ojejq, idź zalogować się na swoje drugie konto i idź
                          poudawać mnie. ;c
                          cementry_drive, trzeba się modlić o ciążę Dżejmi i Alicii. ;x
                          • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 15:44
                            a mnie sie podobaja wytatuowane kobiety, ale do Lyn mam uprzedzenie -.-' tak, to chyba
                            przez to ze zabrala mi najbardziej hot na swiecie gerarda ;x

mwha. no ja tez. ale bym chciala zobaczyc jakie dziecko splodza . rawr.
                            • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 15:46
                              starszym się ustępuje. ;D
                              • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 15:55
                                mother. jakby nie mogł na mnie zaczekac ;x
                                hym. i mam do lyn do zarzucenia takze fakt, ze przez nia nie zobacze frerada na koncercie.
                                damn. a ja tak go uwielbiam ; c
                                • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 15:59
                                  OOO DŻERARDZIE! FRERARD TO BYŁA NAJSŁODSZA RZECZ NA ŚWIECIE!!! ;C
                                  ale Frerard istniał nawet kiedy Gee był z Lyn a Frank z Jamią.
                                  btw. Franki z Jamią są już chyba od szkoły średniej. ;x
    • kitty Re: My chemical romance 08.11.09, 15:43
      Kocham MCR. Ja chcę!
      • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 15:49
        Do twej wiadomości indie to nie ja cię naśladowałam i kopiowałam.
        Ale jeśli mi nie wieżysz to masz problem angry
        • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 15:55
          ehehehe.
          a im_rebel zmieniła nick na independent. na czacie to to był
          żarcik? tak?
          aha. bardzo śmieszny. hahaha.
          • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 16:00
            Łuhaha.
            A kiedy to było?
            W poniedziałek? W środę?
            Setki tysięcy razy pisałam, że w tygodniu nie wchodzę.
            Jestem przeważnie od pt. do niedzieli.
            Jeśli już w tygodniu to po 22.
            No sorry, ale aż taka chamska nie jestem żeby sie pod cb podszywać.
            Może dlatego, że cię lubię i cenie twoje zdanie?
            Jak tam sobie chcesz.
            Kłócić się z tobą na tym wątku nie będę.
            • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 16:04
              zaraz ci powiem, bo gadałam o tym z Pauliną na laście. ;d

sobota. : >>

• im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 16:07
                Proszę cię bardzo.
                Możesz dalej pisać, że to ja i możesz mnie obiwniać ale wiem, że to te cho.lerne pokemony
                angry
                • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 16:19
                  tak, tak, tak.
                  od początku mi nie pasowałaś i po tym, co zobaczyłam, mogę cię podejrzewać.
            • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 16:05
              hym. no niby tak. ale teraz, kiedy sa juz po slubie, to nie widzialam ferarda na koncercie.
              jak bede szla na ich koncert to chcialabym zeby byl. nie, nie. ja sie tego po prostu
              domagam.

nie ma slodszej rzeczy na swiecie od frerada ;x

damn. nie chce sie wtracac w wasza klotnie, ale duzo osob sie tu pod kogos podszywa. i
              nie da rady dojsc kto pod kogo. nie wiem co tacy 'podszywacze' z tego maja. -.-'
              • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 16:15
                No super, ale ona nie chce mi wieżyć!
                Ale to już jej sprawa.

Łaa...
                Leci mi teraz w tle Gerard ;D
                Nie mogę się doczekać płytki nowej i turne po Europie <mdleje>
                Oni MUSZĄ odwiedzić Polskę. big_grin big_grin big_grin
                • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 16:20
                  ja sie nie wtracam ;x napisalam tylko co mysle i juz.

mwha. no ja tez. agh. ja sie zadowole nawet niemcami badz czechami. byle gdzies blisko, a
                  ja juz pojade i biedni ci ktorzy beda stali obok mnie. ;x
              • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 16:22
                cdn.buzznet.com/assets/users16/demolitionlov3rs/default/frerard--large-msg-118591815646.jpg
                hell yeah! <3
                • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 16:26
                  hallelujah! xD ale chcialabym byc tam pomiedzy nimi ;x

rawr. przypomnialo mi sie zdjecia gee na plazy. mwhaha. xD widzieliscie je? jaki on tam jest
                  taki.... bezbronny devil
                  • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 16:27
                    manmana. *_*
                  • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 16:29
                    pokazpokazpokaz!
                • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 16:27
                  Już widzę jak się przedzierasz przez Bossmanów do Gerarda ;D
                  Łuu...
                  Nie chciałąbym obok ciebie stać.
                  Jeszcze byś mnie stratowała big_grin
                  • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 16:36
                    osz mother. mam to zdj. na telefonie od kumpeli -.-' spytam sie skad je ma, powiem zeby
                    przeslala mi stronke, i obiecuje je tu zamiescic ;x ale mysle, ze je widzialyscie... gee se
                    kleczy na plazy przed nim balwanek z piasku.... on w takich granatowych.. ee shortach?
                    nie wazne. w kazdym badz razie wyglada tak ze bym sie na niego rzucila i wziela go razem z
                    tym balwankiem ;x

mwhaa. no ba. ludzie mieliby przesrane stojac miedzy mna a chemikamio.O
                    • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 16:41
                      chcę jutro widzieć to zdjęcie. ;d
                      • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 16:44
                        postaram sie ci je dostarczyc ;x
                  • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 16:36
                    Co?
                    • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 16:42
                      Skąd ona je ma? big_grin
                      Może sama mu zrobiła i nie chce się przyznć? suspicious
                      • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 16:45
                        mwhaha. nie wiem ;x zapewne znalazla gdzies w necie, ona potrafi szukac < sama nie
                        potrafi >

i ona woli franka. nie dopuscilabym jej do polnagiego gerarda ;x
                        • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 16:49
                          a potem okaże się że to zdjęcie to wredy fotomontaż i moje seksualnie nadzieje
                          pójdą się jebaccc. ;c
                          • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 16:52
                            Ja wolę Billiego Joe serce
                            Ale Gerard tez jest códny <łiii>
                            To znaczy...
                            Ekhem...
                            On jest WASZ.
                            • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 16:56
                              tez mam slabosc do Billiego ;x
                              choc odtraca mnie teraz jego tleniona lepetyna -.-' ale i tak bym go zjadla ;x

ale i tak najbardziej w swiecie kocham GERARDA ARTURA WAY'A. manamana. i nie dam
                              sobie tego odebrac ;x

hym. a tak a propo to z was tez sie smieja jak pokazujecie im Gerarda? o.O
                          • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 16:53
                            mwhaha. nie, to nie fotomontaz. xD ona wyczuwa przerobki i nie raczy mi ich scigac --.
                            • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 16:59
                              tym zdjeciem z calvina kleina sie napalilam, ale jak zobaczylam powiekszenie to
                              sie wkurzylam. -,-
                              • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 17:02
                                Dziewczyny mówią, że jestem zdrowo trzepnięta i gorzej.
                                Cały czas na tablicy jest Lans, Gerard, MCR, Billie Joe, GD.
                                W ogl jestem jakaś dzaiwna.
                                Ale ich kocham!!!
                                Wierna do śmierci serce
                                • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 17:05
                                  a ja się podnieciłam występem GD podczas MTV EMA, jak śpiewali Minority.
                                  miodzio. :d
                                • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 17:08
                                  mwhaha. dziewczyny moje tez maja manie na mcr itp <kocha je> choc jedna nie, ale
                                  mnie to nie przeszkadza, bo udaje ze sie nimi podnieca;x
                                  inne sie na mnie patrza jak na debila, ze mi sie ktos taki podobac. a o reakcji chlopakow
                                  szkoda pisac, bo to debile i ciolki -.-'

ave wam. musze sie troche pouczyc. taa. jakze to kocham.

a ty independent_ wbijaj czesciej co?. xD mialam zalozyc lasta, ale ten, moj komputer nie
                                  toleruje tej strony o.O
                              • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 17:05
                                taaa. no ja tez -.-'
                                agh. >.<
                                • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 17:09
                                  Cos w ogóle ostatno na głowę podupadam.
                                  Rzebyście widziały jak ja teraz z chłopcami gadam na gg tongue_out

Agch.
                                  niestety nie oglądałam.
                                  płacze.
                                  ale na pewno byli boscy.

Cementry!
                                  Billie Joe jest mój!
                                  Zadowól się Gerardem <słodziak>
                                  • independent. Re: My chemical romance 08.11.09, 17:10
                                    hohohohohohohohohohohohohohhoo nie mam muzgó
                                    • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 17:12
                                      Super.
                                      To nie jest śmieszne.

Dziś znalazłam takie boskie zdięcie Billiego Joe!!
                                      • independent. Re: My chemical romance 08.11.09, 17:13
                                        och och och och!
                                      • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 17:14
                                        jazdo po cmentarzu, twój komputer muuusi muuusi muuusi tolerować tą stronę. ;cc
                                        • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 17:16
                                          Jesteś, po co się nią przejmować?
                                        • independent. Re: My chemical romance 08.11.09, 17:16
                                          bam bam bom bum bam bam bom bum bam bam
                                      • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 17:16
                                        nie mow ze nie ogladalas? damn. grali na samym poczatku ;x ema juz 2 razy leciala, jak nie
                                        wiecej. zapewne bedzie jeszcze powtarzane wiec obejrzysz ; P a warto, dali niezly popis.
                                        a gdybym ja stala tam gdzies, gdy billie sobie lazik z gitarka to bym sie na niego rzucila.

rebel, zostawiam ci go xD nie tkne go, tylko sie troche popodniecam ;x
                                        i tak wole Gerarda ;x

a na podszywaczow nie zwracamy uwagi.
                                        • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 17:19
                                          damn. bardzo bym chciala byc tam zalogowana, no ale oo. mietkowi sie tam nie podoba -.-
                                          moze mi siostra pozwoli to wykorzystam jej kompa i se zaloze xD

a teraz naprawde was zegnam. ide sie z dziewczynami podniecac gerardem x>

mwhahah.

ave!
                                        • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 17:20
                                          tak, tak, olewać.

ja oglądałam dwa razy i czuję się fajna. ;d
                                        • im_rebel Re: My chemical romance 08.11.09, 17:21
                                          A spróbowałabyś tylko to odnalazłabym cię na drógim końcu świata i pobiła.
                                          Gdybyś tylko tknęła Billiego Joe... To Gerard... coś by sie z nim stało, ale nic złego bo on
                                          jest moją drógą (oczywiście mniejszą od twojej) miłością.

A gdzie transmitowali?
                                          • independent_ Re: My chemical romance 08.11.09, 17:23
                                            na mtv.
                                        • independent. Re: My chemical romance 08.11.09, 17:25
                                          SZUBIDUBIDUUUUUUUU!!!!!!11

a tak na serio to jestem im_rebel a ty indjependent sie wal1
                                          • mrs.brightside Re: My chemical romance 08.11.09, 17:28
                                            cholera, nie lubię rodzinnych imprez a wyście mnie jeszcze bardziej dobiły
                                            nabijając tyle postów.

chcąc nie chcąc muszę to przeczytać, bo chcę być w temacie. soł;

1. ja widziałam EMA, i było do dupy.
                                            2. też chcę zobaczyć zdjęcie Gee na plaży.
                                            3. walić podszywaczy.
                                            4. ja już miałam zaszczyt zobaczenia i usłyszenia My Chem na żywo, mogę się z
                                            wam podzielić tą energią. ;d
                                            • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 19:59
                                              uuu.
                                              a jaka to rodzinna impreza? <jest very wscibska> ; > ?

ekhem.sprostuje - mnie ogolnie nie podobala sie EMA. moim skromnym zdaniem dobry byl
                                              wystep green daya i foo fighters. najbardziej wnerwiala mnie katy pery [?!], drugi rok z
                                              rzedu. a wszystkie nagrody wydawaly sie byc ustawione. -.-'

taku,tak, postaram sie jutro wam przeslac to zdj. ale nie wiem czy bedzie to realne, bo z
                                              tego co wiem, a raczej dowiedzialam sie dzis, to znalazla je na googlach jak przeszukiwala
                                              40 stron zdjec o.O damn.

independent. nikt nie zwraca na ciebie uwagi, tak jestes najlepsza/szy , a teraz mozesz sie
                                              wpakowac na inny watek ? -.-'

nie dobijaj ludzi ktorzy nie byli na koncercie i nie widzieli hot chemikow na scenie, prosze ; c
                                              • mrs.brightside Re: My chemical romance 08.11.09, 20:09
                                                nowy facet mojej mamy, nazwijmy go panem x., ma urodziny, wiec sprosił swoje
                                                rodzeństwo i rodzicow. nienawidzę ich a jego samego - jeszcze bardziej. jest
                                                ch*jem, leci na kasę, a jego pięcioletnia córeczka jest tak rozpieszczona, że
                                                rzygać się chce. moja mama, tak jak i pan x, zmuszają mnie do traktowania jej,
                                                tej smarkuli, jak siostry. póki co, to ja mam na tą małą i pana x wyjebaaane,
                                                ale najgorzej będzie, jak zechcą wziąć ślub i ona będzie moją siostrą naprawdę.
                                                cholera.

za dwa lata, jak będę już pełnoletnia, wypier*alam do ojca, bo on jest spoko.
                                                jego nowa dziewczyna też. nie czepiają się o to, czego słucham i jak głośno, bo
                                                w troje mamy podobny gust muzyczny, nie robią mi ograniczeń. z nimi jest cudnie. ;3
                                                • cementry_drive Re: My chemical romance 08.11.09, 20:16
                                                  ahh. hym to nieciekawie. sory ze spytalam *__* , taka juz jestem --.--'
                                                  bosh. wnerwiaja mnie takie rozpiszczone gowniary. damn. zajebalabym taka tasakiem o.O

ja tam nie mam problemu, nikt nie czepia sie o to czego slucham ;x moja mama ma to w
                                                  nosie, tato nawet nie slyszy. u mnie znowu moje rodzenstwo slucha tego co ja, moze nie
                                                  tych zespolow, ale taka sama muzyka. dzieki nim poznalam sama siebie. bosh. gadam jak
                                                  jakas wariatka o.O
                                                  • mrs.brightside Re: My chemical romance 08.11.09, 20:32
                                                    nie no, spoko, nie wiedziałaś. : D
                                                    kiedyś byłam z nią sama w domu, to miałam ochotę ją utopić w wannie. ;d
    • coks . . . 08.11.09, 17:27
      Ogólnie ich uwielbiam, ale uważam, że ich ostatnia płyta to już straszna komercha.
      • independent. Re: . . . 08.11.09, 17:28
        a co mnie to? WAL SIE!

hihihihihi, razem z independent_

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka