princess132 Re: My chemical romance 17.03.10, 14:44 nie bedą ale właśnie chcemy żeby byli. karcio: wpisz sobie w wikipedie. to sie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 17.03.10, 20:21 ludzie, ja rozumiem iż czasu nie macie. xdd. aleee.... aleeeee.... kiedyś tyle tu pisaliście. a teraz nic. <tupie nogą> ciekawe, czy z tą dziewczyną to prawda ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 19.03.10, 17:26 ghahaha. dziewczyna?! jakos mi nie pasuje do nich ;c. nie watpie że dziewczyna nie może dobrze grać na perkusji, bo może i to czasem lepiej od niejednego zarozumiałego perkusisty. ale na miejsce boba cięzko by znaleźć innego kto choćby w minimalnym stopniu go zastąpi. inną tymbardziej. ale cokolwiek zrobią, i tak bede ich kochac. wypadałoby jakoś rozruszac wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 19.03.10, 17:40 no cóż wypadałoby ale są tylko chyba 3 czy 4 dziewczyny które ciągle piszą ;/. ja też będę ich kochać cokolwiek zrobią ale myślę że dziewczyna zwyczajnie nie da sobie rady... tak jak powiedziała moja koleżanka, gra na prekusji jest a) męcząca b) trudna. chociaż nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 19.03.10, 18:05 PHI ! chemicy zwariowali, dziwwczyna ?! JA CHCE BOBA ! Frank będzie ojcem. bliźniaków. pod koniec lata. jejejejejejeje ! Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 19.03.10, 18:13 ale oni tylko powiedzieli (podobno) że fajnie by było, że to byłaby odmiana bla bla bla. a co do bliźniaków to fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 19.03.10, 18:22 troszke niefajnie z ich strony bo nie powiedzieli dlaczego bob odszedł ... w końcu fani chyba mają prawo wiedzieć? bo jest jakaś tam wersja, że bob miał problem z nadgarstkami... ale ja tam w to za bardzo nie wierzę... no nie wiem ;/... i tak właściwie, to jak oni na razie mają zamiar grać bez perkusj? w każde mojej ulubionej piosence jest... buuu. teraz jak ich słucham, to słysze w piosenkach takie bum bum bum, ta perkusja 100000 razy wyraźniej i jakoś tak smutno : ( Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 19.03.10, 18:26 hej, byłyście ostatnio na mychemicalromance.com? bo ja z żalem przyznaję że w tym tygodniu NIE... Iiiii? weszłam teraz. Iiiiiii? a tam. same sobie zobaczcie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 20.03.10, 19:51 tak,tak. niech pracują w pocie czoła, ja chce już nową płyte ;c. myślę, że Frank będzie cudownym ojcem ;x. zakręconym ale jednoczesnie opiekunczym tatuskiem xD. agh. chce juz zobaczyc jego zdjecie z tymi dziciaczkami ;c. małe ierofranki. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 20.03.10, 20:11 taaak. ja też chcę . myślę że każdy chce a co do Franka, to wszyscy więdzią że tatusiek z niego będzie wyrąbisty xdd Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 20.03.10, 20:17 małe Ierotłinsy będą szalały z Banditką . < , 333 ciekawa jestem czy to będą chłopcy, dziewczynki, a może dziewczynka i chłopiec. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 21.03.10, 21:53 no... ale dowiemy się w swoim czasie. nareszcie mamy pozytywniejsze tematy . Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 22.03.10, 19:37 Koocham ich <33 jeżeli przyjechaliby do Polski, chyba bym oszalała z radości. Są niesamowici. Nie dosc, że mają talent jak nie wiem co, to jeszcze mają genialne podejście do fanów i wspaniałe poczucie humoru. To najwspanialszy zespół na świecie... i nie obchodzi mnie, co sobie myślą inni. Bo wiem, że anty-fanów też sporo mają. Olac to! Fani są najważniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 22.03.10, 21:10 chemically, kocham Cię. ;D zgadzam się z Tobą w 1000 %. a zresztą. fanów mają najfajniejszych pod słońcem, ups, Gerard nie lubi słońca, więc... pod... yyy? chmurą? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 22.03.10, 21:17 princess132, no jasne. Oni wiedzą, że fanów mają najlepszych pod chmurką. xd Fajnie by było, gdyby jeszcze wiedzieli, że w Polsce mają takich cudownych wielbicieli... i by nas odwiedzili *rozmarzona...* Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 22.03.10, 21:34 fajnie by nie było. byłoby megahipersuperkulkjutzajebiaszczowyjebiście <3 taa. pod chmurką : - D hihi. : D Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 22.03.10, 21:37 imperativ napisał(a): > fajnie by nie było. > byłoby megahipersuperkulkjutzajebiaszczowyjebiście <3 > > taa. pod chmurką : - D > hihi. : D No pewnie, że by było. I będzie. Zobaczycie! Już niedługo powinna wyjsc nowa płyta i trasy koncertowe będą układac, idę się modlic, aby Polska się załapała ;D Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 22.03.10, 21:57 na pewno się załapie. Łuhuhuhu.! nie ręczę za siebie, jak ich na żywo zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 23.03.10, 17:11 yeaah. wątuś żyje, żyje, żyje. xD. chemically witaj w klubie napalonych chemiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 23.03.10, 18:20 oj, napalonych, i to jak ;D tak, zawsze jak słoneczko świeci to wątuś żyje. to sie nazywa ironia losu. wczoraj mi sie nudziło i na moim piórniku widnieją nappisy o jakże zróżnicowanej teści.: MCR <3 My Chemical Romance Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 23.03.10, 19:37 hehe, witam! ;> i wątuś będzie żył, do końca, dopóki fanki MCR będą istniec, czyli na wieki wieków amen! :] Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 23.03.10, 19:43 hehe, witam! ;> i wątuś będzie żył, do końca, dopóki fanki MCR będą istniec, czyli na wieki wieków amen! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 23.03.10, 20:53 AMEN!. xD. ja chcę żeby już był 9 kwietnia, chce zrobić z siebie przy ludziach napaloną fankę i mieć radoche ;c. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 23.03.10, 20:59 9 kwietnia... kocham tę datę! ;p Jeeejku, 33. lata na karku... Dla mnie to on wygląda na wiecznego 20-latka xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 23.03.10, 21:10 Eeej... co się dzieje. Jak wysyłam wiadomosc, to na początku się wyświetla, że wysłana, a później nagle znika i pojawia się po jakimś czasie... -.-' u Was też tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 23.03.10, 21:32 tak u mnie tez tak jest ciekawe kiedy bd ta nowa płyta. a ja z siebie też zrobie napaloną fanke i napiszę sobie na koszulce happy birithday, gerard! młahaha. już widzę miny niektórych Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 23.03.10, 21:39 Yeah, trzeba coś wymyślić... Podobno praca nad nową płytą idzie dobrze i jak na razie mają świetne piosenki. Byc może już w to lato będziemy mogli posłuchac piosenek z ich nowego albumu... *rozmarzona* A za jakiś czas na świecie będzie młodsze pokolenie Frania! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 24.03.10, 14:52 <wyobraża sobie mini frania> oj tak, byłoby bosko z tą płytą. a piosenki... <3 jakie jak na razie? ja bede ich kochać nawet jeśli im odbije i przerzucą się na discopolo.! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 24.03.10, 15:10 Taaak, oni zawsze będą genialni <3 ej, widziałyście reżyserską wersję Heleny? Bardzo podobna do normalnej, tylko jest trochę więcej min Gerarda i tańca. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 24.03.10, 18:05 chyba nie nie jestem pewna. bądź tak łaskawa o pani i daj link, bo tylr już tego z mcr widziałam i straciłam rachubę, ale raczej powinnam znac bo helena jest moją najukochańszą pioseką, od której zaczęła się moja p[rzygoda z my chemical romance <3 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 24.03.10, 18:18 huhu. moja przygoda też zaczęła się od Heleny . <3 jeeej, 9 kwiecień, będę miałą podwójną zabawę urodzinki Gee <3 i urodziny mojego kolegi. ale ważniejsze to pierwsze <3 haha. w szkole to będize się działo, wytatułowane ręcę i ciuchy w napisie hepi hepi Gerard, haha <3 chce zobaczyć miny moich znajomych wielbiących disneja. ahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
emmawatson13 Re: My chemical romance 24.03.10, 18:17 Ja ich uwielbiam - cieszę się, że przyjadą, ale jednocześnie smucę, że nie będę mogła iść na ich koncert, tak jak to było z Marilyn Mansonem, czy White Lies. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 24.03.10, 19:24 flimmr.passagen.se/movie/my_chemical_romance_helena_leaked_version.action Prosz. Jakość nienajlepsza, ale ważne, że jest. Moim zdaniem obie wersje są genialne. Kocham ten teledysk. I wszystkie inne MCR. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 24.03.10, 21:13 tarara. i 100 lat na całe gardło. xD. w helenie gerard wygląda so much zachęcająco ;ccc. on nie może miec 33 lat, pisałam to już nie raz, ale cóz. nie ma i już. xD <tupta>. chcę zdjęcia franiuszkowych dzięciątek. najlepiej obok bandit ;c. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 25.03.10, 15:54 o tak. młode pokolenie chemików <3 Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 25.03.10, 15:59 I Bandysia będzie miała towarzystwo! ;> Uwielbiam to imię, Bandytka <3 Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 25.03.10, 16:16 haha, My chemical BABY wymiatają, tak jak ich tatusiowie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: fajnie by było ;) piosenki mają boskie ;* 25.03.10, 16:14 no to wiadomo. : D haha. Ierotłinsy & Bandytka = My Chemical Baby. L O L xd Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 25.03.10, 21:09 kolejna osoba nie wie co to ;//. i kolejną skieruję ku wikipedii a tak poza tym zagladam tu codziennie lecz nie mam czasu pisać. (szkoła) a tak z ciekawości : którego perkusistę mcr wolałyście ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 25.03.10, 21:17 Ja pamiętam jak kiedyś chciałam się o nich czegoś dowiedziec (jak jeszcze ich nie znałam), przeczytałam artykuł na wikipedii i od razu mi się to wszytko spodobało. stwierdziłam, że ich piosenki muszą miec cudne przesłanie <3 i się nie pomyliłam *duma* Którego perkusistę? Matt- za czasów jego obecności w zespole, nie byłam jeszcze ich fanką (niestety...). Ale za to Bob- świetny jest. Eehh... mam nadzieję, że na jego miejsce znajdą chociaż w jakimś stopniu kogoś tak dobrego jak on. Miał świetne poczucie humoru i nieziemski talent. I pisał takie listy do fanów, że leżałam na ziemi ze śmiechu xd zawsze tak genialnie zbaczał z tematu. No ale cóż... zdarza się. Bob nigdy nie lubil rozgłosu, więc dla niego to może i lepiej... nie będzie się przynajmniej męczył. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 25.03.10, 21:23 wyobrażam sobie małe franiuszki z giatrkami i bandytke przy mikrofonie ;cc. jeeej . xD. ja tam wole Boba ;x. niestety, kiedy grał Matt, nie znałam jeszcze my chemical romance . ;c. boshe, bob był świetny. trzymał się z tyłu, ale budził tyle sympatii ;c. zawsze wiedział co śmiesznego palnąć, jak ja uwielbiam oglądac jego wygłupy ;c. możliwe, że go przytłoczyło za bardzo to wszystko, możliwe że będzie mu bez nas lepiej. ale cokolwiek nie zrobi i tak go kocham. jestem straszna. za każdym razem tak się o nim rozpisuje <jest histeryczna napalona zdziecinniala faneczka>. ale mi jest tak przykro ;cc. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 25.03.10, 21:36 Już się nie mogę doczekac kiedy będzie wiadoma płec małych Franiuszków ^^ ---- A słuchacie może zespołu żony Gerarda, MSI? fajne niektóre piosenki, ale i tak bardziej kocham Chemicznych! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 25.03.10, 21:44 ja tez ;c. najfajniej jak chłopiec i dziewczynka bedzie .XD. ejeej. chce już zobaczyć takie małe mordeczki a la iero ;c. ja nie słucham, jakoś nie za bardzo mnie korci. nic nie mam do zespołu, fajne mają piosenki, ale nie jestem fanką . xD. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 25.03.10, 21:47 fajnie by było zobaczyc takie mini Franki. ;> Ja też nie jestem wielką fanką mindless self indulgence, ale czasami sobie posłucham ich piosenki. Na początku, jak jeszcze ich nie słyszałam, myslałam, że to będzie coś zbliżonego do MCR, ale okazało się, że grają zupełnie inną muzykę. Po kilku przesłuchaniach ich piosenki nawet mi się spodobało ^^ ja często mam tak, że piosenka mi się nie podoba za pierwszym przesłuchaniem, ale dopiero za drugim. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa Re: My chemical romance 25.03.10, 21:15 Najpierw trzy razy umarłabym ze szczęścia a potem popędziła kupić bilet Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 25.03.10, 21:48 ja też ich jeszcze nie znałam za czasów matta, niestety. myślałam że ktoś wie jaki był bla bla bla słucham ich od niedawna ;/. ale my chem jest najwspanialszym zespołem na świecie i żałuję, że przekonałam sie o tym dopiero 3 miesiące temu a przecież znam ich od ok 2 lat . idę spać (tzn słuchać chemików, ale jak jest ciemno brzmią najfajniej ^^) Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 25.03.10, 21:51 Ja też nie znam ich tak długo, niestety... Ale bardzo cieszy mnie to, że nie mają oni rzeszy pseudo-fanów :] tylko jak fani, to tacy prawdziwi Hehe, też kocham słuchac Chemicznych przed snem. xd i udało mi się zdobyc ich 3 plakaty, wiszą sobie i codziennie rano, gdy ich widzę to poprawia mi się humor ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 26.03.10, 16:32 siostra mojej koleżanki ma cały pokój obklejony Mcr' em i ma taki zajebisty plakat z Grerardem.! a ja nie mam żadnego / bo nie moge nigdzie znaleźć... ale zamówie sobie TAKI WIELKI na rockmeetalshop Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.03.10, 16:35 U mnie raczej nikt nie lubi MCR ;/ albo nie zna. Tylko jedna moja koleżanka też ich słucha, ale nie ma takiego bzika na ich punkcie jak ja... xd A ja dostałam plakaty od znajomej. Na dwóch Dżerard ma białe włosy, a jeden taki staary, dziwnie na nim wyszli, niezbyt dobra jakość :p Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 26.03.10, 17:03 hua hua hua ! a ja mam 7 plakatów z My Chem <3 no ale wiadomo, że teraz nie dadzą Ci takiego plakatu z MCR, bo teraz przecież jest kul Bieber -.- wgrwr. -------- ja znam Chemików od 2 lat [albo dłużej], ale 1 listopada [ L O L , święto zmarłych ] jestem ich fanką za zabój. haa XD mam zapisane w kalendarzu XDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.03.10, 17:12 ale te bieberki i sranki montanki mi na nerwy działają, wrrrr -.- ' ale dzięki temu, że MCR nie jest gwiazdą bravo, nie mają milionów pseudofanów ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 26.03.10, 17:20 całe szczęście. muszę sobie zamówić koszulkę z twarzą Gerarda XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.03.10, 17:24 oo tak, super by było miec taką koszulkę, ale najbardziej mi się marzą trampki z twarzą Gee ^^ kakaa13- przepraszam bardzo, ale czy ty masz coś do 13-latek? xdd Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 26.03.10, 17:28 Trampki, to byłby odjazd : D jejkuu, na swojej stronie nie napisali już nic od 10 dni ;' ( Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.03.10, 17:34 Ja nie napisali to znaczy, że... niedługo możemy się spodziewac nowej notki! ^^ i że praca nad nową płytą idzie świetnie i są w studiu i już niedługo będziemy mogli wybrac się do empiku po ten skarb! xD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 26.03.10, 17:43 o ja ciee ! ależ dużo tych 'FANÓW' na kotku zespołu My Chem. hahaha. ciekawe dlaczego nie piszą na tym wątku...hahaha XD fani się znaleźli, jakbym się ich spytała jak ma na imie córka Gee [ bez użycia wikipedii ] XD , to by nawet nie wiedzieli. haha ! xd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.03.10, 17:49 dokładnie xd wgl to ja się pare dni temu dopiero zarejestrowałam na kotku (kiedyś miałam inne konto, ale jakoś nie wchodziłam :p) i bardzo pozytywnie się zdziwiłam, że jest 'żyjący' wątek o MCR. A ja myślałam, że tutaj na pierwszej stronie są same bieberki i hanki firanki. xD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 26.03.10, 17:55 haha. niee, ten wątuś nigdy nie umrze. XD łożeszkurczę, mam to z jakiejś strony.-> Emo to skrót od emocjonalny – warto jednak pamiętać, że nieszczęśnicy garnący się do tej etykietki najzwyklej uzurpują sobie prawo do wyłączności na reprezentację wrażliwych i notorycznie nierozumianych. Nową kulturę mięczaków ukształtowały amerykańskie zespoły pokroju My Chemical Romance, Fall Out Boy czy Panic At The Disco. Różnią się minimalnie, łączą je wampiryczny[hahahaha] image i cierpiętniczy przekaz muzyki. My Chem mają wampiryczny image ? : D Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.03.10, 17:59 "> haha. niee, ten wątuś nigdy nie umrze. XD" of course xdd never! taa... MCR- nasze emocjonalne wampirki xDD ja olewam to co piszą o nich jakieś tanie brukowce i inne komercyjne bzdety. Ja wiem o My chem swoje, a jak oni nie wiedzą i nie chcą- trudno, ich strata. Najważniejsze, że my ich kochamy! :] Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 26.03.10, 18:07 haha. najważniejsze. : D ej , ja strasznie chce poznać płeć małych Iero :xxx Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.03.10, 18:16 Ja teeeż. Tak czy siak- Bandytka się nudzic nie będzie xdd *obmyśla plan sprowadzenia Chemicznych do Polski...* Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 26.03.10, 18:25 haha. porwiemy wszystkie dzieci My chem, i napiszemy im list jak chcą odzyskać dzieci niech zagrają koncert w Polsce XDDD L O L .. < , 33 Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.03.10, 18:29 Taaak! xD i trzeba będzie wykupic dla nich Starbuck, to na pewno przyjadą xdd grrr... kiedyś podobno w Polsce była lista zespołów nie wpuszczanych do kraju, może dla tego nas nie odwiedzili... -.-' ale teraz muszą, bo jak nie- to robimy protest! Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 26.03.10, 18:41 tak, wiem.. czytałam o tym -.- ale czy to jest prawda ? wgrwr. kto tą listę robił ; / Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.03.10, 19:01 nie wiem czy to prawda, ale obiło mi się o uszy. Słyszałam, że to za czasów dawnego rządu, mam nadzieję, ze teraz to wycofali. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie96 Re: My chemical romance 26.03.10, 19:22 zlałabym sie chyba ze szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 26.03.10, 20:54 też o tym słyszałam ale takie rzeczy piszą ludzie, którzy się w ogóle na tym nie znają , więc... kiedys ktoś napisał artykuł i tam było napisan Frank LERO .!!! załamkaa. a bieberek, majli- mam ich w nooosie i w ogóle o nich nie czytam ani nic. tak samo nie rozmawiam o nich z nikim, tak samo jak z tymi którzy na moje (sorry, nasze ) my chem reagują "ale z ciebie IMOOOOOŁ.! xdd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.03.10, 21:00 no, dokładnie. irytują mnie tacy ludzie. Nie znają My chem i od razu 'emo'. pffff. A co do Franka "Lero", widzialam, że kiedyś na onecie tak napisali. Jakby nie mogli przed napisaniem artykułu sprawdzic jak się dana gwiazda nazywa... Ale ludzie są różni i nic na to nie poradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 27.03.10, 09:52 mnie irytowali kiedyś, teraz wystarcza mi to, że JA wiem, kim JA jestem i to, że My Chemical Romance nie jest emo. co ja się będę innymi przejmować i przez nich denerwować? to bez sensu. kiedyś wkurzył mnie jeden tekst : pokaż ręce, bo się na pewno tniesz skoro słuchasz emo... ale zboczyłyśmy z tematu x) Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 27.03.10, 10:15 Racja, jak nie chcą bliżej poznac MCR, to ich problem. Będą żałowac ;p Wcale nie zboczyłyśmy z tematu, przecież to wszystko o czym piszemy ma jakiś związek z My chem xdd Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 27.03.10, 10:29 przybyłam. XD haha. a tfuu, olewać takich ludzi. ej, ile najwięcej komentarzy można napisać w wątku ;D ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 27.03.10, 11:22 nie wiem ile może byc wiadomości w wątku. haa, mówiłam, że jak dawno nie było wiadomosci na stronie MCR, to niedługo będzie. i jest! przed chwilą dopiero zauważyłam, idę czytac. *idzie czytac wiadomość od Mikey'ego* Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 27.03.10, 12:09 jakaś krótka notaa. xd Franeczek tatusiem zaniedługo . . . ZANIEDŁUGO.. tzn. na kiedy Jamia ma termin. xd ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 27.03.10, 12:21 nie mają czasu na długie noty, co znaczy, że pracują nad nową płytą ^^ <zaciesz> ważne, że w ogóle Mikey się odezwał niestety nie jestem dobra z ang i używałam googl'owego tłumacza, ale coś tam zrozumiałam, tak ogólnikowo xdd a małe Franki chyba powinny ujrzec światło dzienne pod koniec lata. :] Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 27.03.10, 22:58 ja też nie znam za dobrze angielskiego, niestety ale staram się tłumaczyć notki sama ze słownikiem w ręce bo wtedy więcej rozumiem niż z googli jak fajnie Franiu na pewno się bardzo cieszy xD. nowa płyta na pewno będzie świetna tak jak i każda poprzednia, a może i lepsza. strasznie bym się cieszyła gdyby przyjechali do Polski, no strasznie. jedyna pociecha że jak będą w Czechach ( w co wątpię ) to na pewno będę d: Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 28.03.10, 14:27 a ja tłumacze w mojego zaprogramowanego tłumacza. : D jeju, ja chcę już płyte. xd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 28.03.10, 14:31 Ja chcę teeeż płytę! I trasę koncertową! I koncert w Pooolsce! *.* <33333 Zauważyłyście, jak oni często koncertowali w Niemczech? I nawet wiem dlaczego. nie mogli do Polski przyjechac, to chociaż chcieli byc blisko niej i swoich najnajnajnajlepszych fanów Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 28.03.10, 15:19 zapewne tak jest : D Oni nie chcą się od nas tak strasznie oddalać, xd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 28.03.10, 15:23 bo oni są tacy kochaaaani! ciekawe jak tam Bandysia xd *zazdrości jej imienia i genów* Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 28.03.10, 15:39 napewno dobrze : D z takim tatusiem... to marzenia <3 haha. xd ja chcę mieć jej imię. nazwę się tak na bierzmowanie . zaniedługo wielkaanoc !!!!!11jeden!!!1jeden!!! trzbeba robić porządki . : cc Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 28.03.10, 15:43 ja se chyba Helena wezme do bierzmowania xdd of course! tylko, że ja się trochę nie nadaję do robienia porządków xdd a co tu ostatnio tak cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 28.03.10, 16:05 Helenka też ładnie ; )) Chemically masz gg xd ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 28.03.10, 16:07 no, 233950. pisz, jakby co jestem na niewidoku ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 28.03.10, 16:17 okay, dziękuje : ))) tiaa, a nowa płyta kiedy ujży swiatło dzienne ;D xD ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 28.03.10, 16:18 Módlmy się, żeby jak najszybciej. *idzie się modlic* Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 28.03.10, 19:23 xdd. jejku, ja bym chyba zemdlała jak bym się dowiedziała, że mają koncert... mam nadzieję że nie w jakimś Gdańsku, bo wtedy nie pojadę .! mieszkam w bielsku-b. ( a nowej płyty nie moge sie doczekać jeszcze bardziej od Was. a wątuś ożył . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 28.03.10, 19:33 matkooo *_*. to żeście się rozpisały, wymiękam. mikey, mikey. jeszcze tylko żeby mu dzieciaczki się zrobiły i będzie cudnie . <wyobraża sobie małe dzieciątka przejmujące role tatusiow>. egh. nie chce mi sie wszystkiego czytac ani wcinac w rozmowe. . proszę jedynie o pragę. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 28.03.10, 20:54 wcinaj się, wcinaj. możesz nawet zboczyć z tematu, będę taka łaskawa i Ci pozwolę. a co, masz blisko do Pragi ? bo ciekawa jestem. xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 28.03.10, 20:58 Taak, dzieciaczki Mikey'ego ciekawe czy też by miały takie zamiłowanie do tosterów xd ej, czy Wam też końcówka 'Mamy' kojarzy się z 'Niech żyje bal'? xDD podobny rytm ;p Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 28.03.10, 21:51 i to jaak się kojarzy. ale "mama" jest świetna uwielbiam początek. "mamo, pójdziemy do piekła " xd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 28.03.10, 21:59 Mama, we all go to hell. Kocham too. Wgl ich teksty są przezajebiste! *kooocha* Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 28.03.10, 22:14 uch, przez Ciebie sie rozmarzyłam ;p wyobraźcie sobie, że już nigdy nie miałybyście nic usłyszeć ani dowiedzieć się o my chem bo cośtam. jaka piosenka byłaby waszą ostatnią? moją ... chyba wampires will never hurt you. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 29.03.10, 12:29 weź, nawet tak nie mów ale to 'bo coś tam ' i tak się nigdy nie stanie, więc pomyślmy... chyba Helena... do 'Heleny' i 'Dead' mam największy sentyment Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 :P 29.03.10, 15:38 nie dziwmy się, że tak mało osób zna mcr. w końcu w brawo, popcornie funklubie czy innych tró gazetach o nich nie pisza. i dobrze, bo byłyby to same kłamstwa. zresztą, na nich chyba nie da się wymyśleć czegoś wrednego. ale ludzie są do wszystkiego zdolni x) dobrze, musimy wymyśleć jakis temat do gadania. <mysli, myśli i nic nie może wymyśleć> xP Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: :P 29.03.10, 15:45 No właśnie w bravo, piszą (a właściwie pisali), że MCR to jakiś emo zespolik. Got, jak mnie wkurwiają artykuły brukowców, które się na niczym nie znają. Niektórzy nie rozumieją przesłania ich piosenek... ;/ grrrr. *wdech i wyydech, wdech i wydech* Dobra, już się uspokoiłam. Chyba... a jestem zła, bo sobie przypomniałam o tej sytuacji z Hannah, która popełniła samobójstwo. i widziałam filmik z protestu. Myślałam, że ten protest to chociaż coś normalnego, a po nim jeszcze więcej osób bedzie uważało fanów MCR za emo. ---- btw. chemiczni mi się dzisiaj śnili! a właściwie to to, że zmienili nazwę z 'My chemical romance' na coś podobnego do 'Jonas brothers'. że skrót to też było JB. ale jak się obudziłam to mi ulżyło xdd Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 heh :/ 29.03.10, 15:40 nie dziwmy się, że tak mało osób zna mcr. w końcu w brawo, popcornie funklubie czy innych tró gazetach o nich nie pisza. i dobrze, bo byłyby to same kłamstwa. zresztą, na nich chyba nie da się wymyśleć czegoś wrednego. ale ludzie są do wszystkiego zdolni x) dobrze, musimy wymyśleć jakis temat do gadania. <mysli, myśli i nic nie może wymyśleć> xP Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: heh :/ 29.03.10, 19:57 ohhh ;c <raduje sie ze watek znowu zyje>. xD. niby aż tak blisko to nie mam, jakies 3,4 godziny, ale zawsze lepsze to niz nic. xD. jeżeli miałabym wybrać ostatnia ich piosenke która mam usłyszeć wahałabym się miedzy demolitions lovers i this is how i disappear. mam nadzieje, że nie przeszkadzam, czasem sie bede wtykac w rozmowy. przyłączam się do wyrazu buntu definicji z bravo i wikipedii. najgorsze, że takie czasopisemka jak bravo mają spory zasięg, a sporo osob traktuje to co tam napisza jako święte. potem mijamy się codziennie z ludźmi którzy mają za rocka biberka tudzież dżonasków. najważniejsze, że my swoje wiemy. mimo wszystko głupota ludzi bywa czasem zabawna. xD. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: heh :/ 29.03.10, 20:05 Droga cementry, nakazuję Ci pisac częściej! xd Widziałyście, że w radiu kotkowym zrobili teraz tak, że można wpisac wykonawcę i lecą piosenki podobne do tego? Wreszcie mogę zacząc słuchac tego radia! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: heh :/ 29.03.10, 20:29 przyłączam się do ogólnego nakazu oraz nakazuję podwójnie. masz pisać częściej bo w każdej chwili możemy Cię znaleźć porwać i przywiązać do drzewa i będziemy odwiązywać dokładnie co 15 minut żebyś napisała notkę na wątku. wiedz, że miewam odruchy sadystyczne. a wracając do tematu, z którego inteligentnie jak zwykle zboczyłam ... ja nie lubie radia kotek od czasu gdy w stacji ROCK usłyszałam jakże trudną w interpretacji piosenkę o podniosłym klimacie pt party in usa szanownej rockmenkki wszech czasów majli. heeej, a na kotku podobno kiedyś "mama" leciała? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically My chemical romance 29.03.10, 20:48 Ja też nie słucham tego normalnego kotkowego radia, tylko jak wpiszę wykonawcę. Wpisałam ' My chemical romance' i mi 'I don't love you' puścili <3 Jeszcze nie slyszałam, żeby kiedyś 'Mame' puścili xd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.03.10, 11:39 newsroom.mtv.com/2010/03/29/march-madness-panic-at-the-disco-the-bad-veins-30-seconds-to-mars-my-chemical-romance/ Można głosowac na Chemików ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 30.03.10, 11:45 Głosowałam na My Chem ale 30STM też lubię, a fani traktują to jak wojnę... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.03.10, 11:48 Ja też lubię 30STM, ale na punkcie Chemików mam obsesję xdd Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 30.03.10, 12:55 Tak jak ja. I z mojego otoczenia nikt nie podziela mej obsesji XD <br /> Ale Echelon się strasznie angażuje w tą 'świętą wojnę' xDD<br /> run away run away, I'll attack! xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.03.10, 13:08 U mnie też nikt nie podziela mojej obsesji. trudno, ich strata xdd aa, święta wojna musi byc! xdd btw. ostatnio mnie strasznie wzięło na te stare piosenki Avril, typu. 'Complicated' i 'My happy ending' ;p wtedy była jeszcze normalne, a później sodówka do głowy uderzyła, wystarczy spojrzec na te jej ostatnie płyty O.o Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 30.03.10, 13:22 A ja mam taki talent do uprzykrzania ludziom życia, że w końcu muszą przyznać 'te twoje wyjce nie śa takie złe' xDD Avrilowe Let Go jest fajne. To było zanim się sprzedała. Choć 'When You're Gone' nadal czasem lubię przesłuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.03.10, 13:32 ja uprzykrzałam koleżance życie Chemikami i ich nawet polubiła... no chyba, że mi się wydaje... :p ciekawe, czy kotek będzie pamiętał o Gerardowych urodzinach... ^^ jak nie to się obraże. xD images1.wikia.nocookie.net/__cb20100329185842/nonsensopedia/images/thumb/b/b3/Gerard-way-vampire-sexy.jpg/200px-Gerard-way-vampire-sexy.jpg ^ Jaki groźny Gee xdd haha, wg. nonsensopedii Gerard urodził się w 'Światowy Dzień Pozdrawiania Brunetów'. nawet pasuje, w końcu brunet chociaż mu w każdym kolorze do twarzy... no, dokładnie. Let Go jest najlepsze. Chociaż w When You're Gone też znajdą się jakieś perełki. wgl. nie mogę słuchac tego 'Alice'. Ona tam wyje, a nie śpiewa O.o Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 30.03.10, 13:54 Uhh... mam nadzieję, że tak, ale jeśli nie to bedizemy dziko spamować. xD Napisze mu zyczenia na Majspejsie. xD<br /> Ja mam jakieś uprzedzenie do nonsensopedii, lubię czasem tylkp przeczytać artykuł o Mansonie. <br /> <br /> dokładniej When You're Gone to jedna z jej pisoenek z cąłego tego The Best Damn Thing. Ja byłam na jej koncercie w lipcu '07. =w=' a w Alice ona krzyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.03.10, 14:01 hmmm... może by wysłac do kotka jakiś e-mail z przypomnieniem? xD chociaż... może nie zapomną, w końcu pisali kilka artykułów o Gerardzie ^^ Ja na nonsensopedii czytam niektóre artykuły, żeby się pośmiac. ooj, sorry. pomyliłam się, chodziło mi o płytę 'Under My Skin' xd Mnie się nie podoba 'Alice'... tak jak większosc jej nowszych piosenek. po prostu nie lubię jej z tych ostatnich płyt. dobra, dobra, wiem, że to nie wątek o avril, więc koniec xdd Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 30.03.10, 14:06 Na nonsensopedii siedzą niedowartościowani ludzie co ich w realu nie lubią i chcą się za to zemścić w internecie. xDD Dobra, koniec o avril. W tym roku MCR wydają nową płyytęęę *v* na last.fm ktoś mówił nawet, że w marcu, ale chyba coś mu się pomyliło... Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.03.10, 14:09 Ja słyszałam, że w wakacje ma byc już nowa płyta. ^^ miejmy nadzieję, że będzie jak najszybciej. Tylko, że oni też nie mogą wiecznie siedziec w studiu. Niech nie przesadzają. W końcu Gee ma też córeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 30.03.10, 14:12 No racja, przecież to zwykli ludzie, nie? No ale imię jej dał przebojowe. xD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 30.03.10, 14:44 taak, imię jest zajebiste i jedyne w swoim rodzaju a tak właściwie to co z nowym perkusistą/stką? bd mieli jakieś zastępstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 30.03.10, 15:05 <czuje sie przytloszona>. XD. jak bedziecie mialy mnie dosc, to napiszecie. a ruchami sadystycznymi jedynie mnie skusicie ;x. xD. też lubie marsow. ; ). aczkolwiek nie dorowna nikt my chemical, rzecz jasna. echelon momentami jest straszny. ja rozumiem, że się jest fanem, ale po co obrażać inne zespoły i prowadzić wojne -.-'. trzeba sie jednoczyc, nie ważne czego, ważne że wszyscy słuchamy. 11. nie stawaj obok napalonej fanki Jareda, należącej do echelonu bliżej niż 2 metry bo cie zadziabie tępym narzędziem ohh. też wyczekuję informacji o nowym perkusiście . prosze, zeby wyglądał, grał i zachowywał się jak poprzedni. i najlepiej żeby to był Bob ;cc. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.03.10, 15:33 *słucha 'Dead' w radiu kotkowym* xd Ja też chce już wiedziec coś o nowym perkusiście... mam nadzieję, że już niedługo będzie wiadomo co i jak, bo chyba nie mają zamiaru funkcjonowac bez perkusisty... (?) xd eeej, a skoro już była mowa o Avril, to... widziałyście w teledysku: www.youtube.com/watch?v=Sf0BDeCZ06g 0:14 < Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 30.03.10, 16:52 Wybaczcie moją nieobecność. XD 0:14 - uwielbiam ten fragment, reszty mi się nie chce oglądać. ej, ja się nie mogę połapać w tym kotowym radiu, i nie mego Chemików znaleźć o,O wgrwr. =.= mój największy wróg powiedział mi, że lubi My Chem XD od dzisiaj jest moim ulubionym kolegą XDDDDD --- nudy. XDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.03.10, 18:24 będę taka łaskawa i wybaczę xdd ja też obejrzałam tylko pierwsze 14 sekund ;p buahaha, taki wróg to normalnie skarb xd Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 30.03.10, 21:03 ej może boba dałoby się sklonować. i tego sklonowanego wypuścimy a prawdziwy niech gra. też nie umiem sie połapać. zresztą i tak wolę słuchać z płyty. jakże ja bym chciała mieć takich wrogów. tak właściwie to ja w sql raczej nie mam wrogów jestem tylko powietrzem ...x) Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ @Princess 30.03.10, 21:38 Co to za życie jak się nie żyje, tylko jest się 'powietrzem' XD ? PŁYTO NADCHODŹ ! Odpowiedz Link Zgłoś
98paula98 Re: My chemical romance 30.03.10, 21:43 fajnie by było, bo nawet ich lubię, ale na koncert bym chyba nie poszła Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.03.10, 21:56 tak, bo ona jest taka 'słitaśna' xd ja bym się chyba zlała ze szczęścia, gdyby MCR do nas przyjechało... chcę nową płytę Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 30.03.10, 22:06 taak, zobaczyć na żywo Gerarda . < 3 łolaboga. marzeniaaa, xd Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 30.03.10, 22:23 bez przesady, marzenia się spełniają myslę, że w koncu do nas zawitają. a płyta na pewno się pojawi ;D więc tylko czekać. ale my nie jesteśmy takie cierpliwe xdd uhuhu, całe wakacje z nową płytą my chem- zajebiste, nic więcej do szczęścia mi nie tzreba. aaa, i sorry za moje "wyżalenia" cos mi odbiło ;kD młahaha. siostra mojej koleżanki przestaje słuchać mcr'u (hańba jej za to) ale "dziedziczę" po niej wszystkie naszywki, przypinki, breloczki, plakaty itp (chwała jej za to) ;D kurczę, strasznie jestem ciekawa, kiedy bd nowa płyta i jaka *z powodu zastanawiania nie robi nic przez cały dzień*. to znaczy oczywiście jak bardzo będzie zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 30.03.10, 22:32 no to baa. płyta będzie doskonała. : D to jak będziesz miała aż nadto rzeczy z My Chem, to wyślij mi pocztą Polską : DD L O L, np. breloczek xd Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 31.03.10, 10:53 huh, ostatnio byłam w moim 'rock shopie' ale kurde z MCR nic nie mieli -.- xD Przypinki tylko. xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 31.03.10, 12:24 ja mieszkam w takiej dziurze, że tylko mogę pomarzyć o tym, że znajdę tu jakieś rzeczy z MCR. ale trudno, zawsze przecież zostają sklepy internetowe xd słyszałam, że pare lat temu ktoś wysłał list do Chemicznych i odpisali, że za pare lat na pewno przyjadą do Polski. Teraz musimy trzymac ich za te ich chemiczne słowo. Na peeewno do nas zawitają ^^ eehh, nie mogę się doczekac. do cierpliwych niestety nie należę xd Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 31.03.10, 14:31 Za parę lat: ' - Ojj, kochanie, Chemiczni przyjeżdżają! - Zuo z radości aż wypluła sztuczną szczękę.' xDD Jeśli przyjadą, to muszęmuszęmuszę być. Tylko bez rodziców, mogliby sie zdziwić lekko po obejrzeniu takowego koncertu. xD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 31.03.10, 14:42 uhuhuuu ^^ trzymam ich za słowo. nie wyślę, nigdy nie będę miała aż zanadto ;p w sklepach internetowych sie bardziej opłaca. a w jakiejż to dziurze mieszkasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 31.03.10, 14:46 zobaczycie, że przyjadą! zmuszę ich do tego, mwahahah! w jakiej dziurze? w malutkim miasteczku koło Zielonej Góry, zwanym 'Gubin'. xd ale jeżeli Chemiczni będą mieli koncert w Niemczech, to może uda mi się pojechac, bo mieszkam przy niemcach ;p ale i tak wolę koncert w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 31.03.10, 14:56 czekamy, zmuś ich, tak! szantażuj ich, przyciągnij ich za włosy! xD Jeśli o mnie chodzi to mieszkam we wsi Wrocław xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 31.03.10, 15:03 ciągnąc Gerarda za te jego czarne kudełki to sama przyjemność. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 31.03.10, 15:04 taaak, chemically, zmuszaj, zmuszaj. *zmusza do zmuszania poprzez zmuszania klawiatury* aaa to nie jest źle. lepsze miałe miasteczko niż wiocha w stylu Wilkowyje x) Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 31.03.10, 15:08 tylko żebyś mu ich wszystkich nie powyrywała. dostaję ataku śmiechu za każdym [no prawie] razem jak oglądam video do I'm Not Okay. to jest takei cuuudne! xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 31.03.10, 15:14 wyrwe mu włosy i powieszę na ścianie w pokoju kooocham I'm not okaay. boszkie to jest. jak Frankie podbiega do Gee i cmoka go w policzek, drąc się 'Trust me!' xdd albo jak wyskakuje z szafki. wgl, tam wszystkie sceny są boskie. lubię oglądac making off'y z teledysków My chem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 31.03.10, 15:23 ale pozbawiony włosów będzie nieszczęśliwy ;< xDD<br /> podoba mi się ta stylistyka zwiastuu filmowego. i chemiczni jako szkolne ofiary. tak ładnie im w mundurkach xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 31.03.10, 15:28 no doobra, oszczędzę mu tej cudnej czupryny ;** ale przyjechac do nas i tak muszą. koniec i kropka! ten teledysk jest przeboski. i pełen takiej pozytywnej energii. m.in. za to tak kocham MCR. aaa, pewnie, że ładnie im w mundurkach, bo przecież ładnemu we wszystkim ładnie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 31.03.10, 15:57 módlmy się aby przyjechali. xD ta, ich piosenki mają w sobie coś takiego... niby pesymistyczne dość teksty, ale takie... nie wiem, pomagają mi wyjść z doła. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 31.03.10, 16:00 a wg. mnie ich teksty wcale nie są pesymistyczne. jak to powiedział Gerard, zawsze mają w sobie światełko nadziei. Dlatego gdy ich słucham, uśmiecham się mimowolnie. Kocham cytat z Welcome to the black parade.- 'We'll carry on.' Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 31.03.10, 16:11 jak by był koncert, to ja bd z mamą bo a) te koncerty to są fajne i nie ma na nich nic gorszącego pzecież :p sama je ze mną w necie ogląda ;p b) uwielbia chemików i jak to ona mówi, gerad jest "zaąbisty" c) słucha ich razem ze mną xdd nie rozumiem, cóż Wy chcecie od tych koncertów xd Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 31.03.10, 16:20 serdecznie pozdrawiam Twoją mamę. z moimi rodzicami nie ma tak fajnie, 'te twoje wyjce, drzyjmordy i brzydale...' nie ma to jak tolerancja xD cóż, dla mnie ważnym cytatem jest I am not afraid to keep on living, I am not afraid to walk this world alone... Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 31.03.10, 17:03 Princess- no to zazdroszczę rodziców. moi, hmm... nie komentują, nie mówią nic o Chemikach. ale może jeszcze ich polubią ^^ moim zdaniem, wszystkie teksty MCR są piekne, ważne i życiowe. Po prostu je kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 31.03.10, 18:27 aleale tylko moja mama taka jest- jak zobaczyła pierwszy raz gee (cytuję : aleee fajnyyy) i poleciała do sklepu i to ona kupiła mi pierweszą płytę. no ale ona w młodości słuchała iron maiden ;D kiedy mój ojciec zobaczył okładke the black parade jęknął, stwierdził, że to sataniści śpiewający o śmierci i zachęcający do samobójstw. dobrze, że three cheers nie widział, schowałam przed nim ;P zresztą, moja mama jest bardzo tolerancyjna i w ogóle. więc... a jeśli chodzi o teksty... mmm . gerard pisze teksty piękne, tak samo jaki ich muzyka, np helena to po prostu rockowe dzieło sztuki. pierwszy raz czytając tekst cancera, poryczałam się. a ja naprawdę bardzo rzadko płaczę. kicz ? jaki kicz. ich muzyka jest tak wolna od kiczu, komerchy itp. że jest jak nie z tej galaktyki. jestem dumna z siebie, że słucham czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 31.03.10, 20:26 wierzmy, że w końcu do nas zawitają. xD aczkolwiek, jesli pominą nasz cudny kraj, to organizujemy zjazd i jedziemy wiekszką grupą na koncert, o . <zarządza sie jak chemiczny faraon>. jejqq. frerad jest przesłodki. <rozprawiała o tym na początku wątku nie chce sie powtarzać>. xD. mam cichą nadzieje, że w instytucji tej o to osoby majacej jedna dusze dwa ciala nie przeszkadza posiadanie żon, oby. xD ohoho. fajną mame masz. xD. moja jest po prostu obojetna na to co slucham. -.-'. cancer. ma tam tak przecudowny glos że to przechodzi ludzkie pojecie. zaniedługo dobijecie do 2000 postów ;x. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 31.03.10, 20:59 łolaboga. mam zepsuty humor, ale odrazu posłuchałam Chemiczków i mi się polepszyło. <3 hahaha. miałam sen, że urodziłam syna Ray'owi XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 31.03.10, 21:10 Wszystkie wiemy, że ferard jest przeprzeboski! xd Uwielbiam Cancer. To jest po prostu piękne i niezwykłe tylko Chemicy mają takie genialne teksty. eeeh, kocham ich xD imperativ: buhahaha, miał afro? Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 31.03.10, 21:31 ha ha ^^ zgadzam się z Wami we wszystkim * raz w życiu nie ma własnego zdania * jakie Ty ciekawe sny masz ? xd oczywiście jeśli wybrałabym się na takowy koncert, ryłabym się pod scenę i nawet 3 dni bym mogła czekać a co mi tam, cały tydzień ;D jupi. ferie wielkanocne, moge siedzieć na forum od rana do wieczora ale mi sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 01.04.10, 09:26 z moimi snami to... nawet ja nie wiem o co w nich chodzi. najczęściej są to strzykawki o__o xD koncert ten mogliby zorganizować w stodole w wawie... tylko czy lud by się tam zmieścł... w każdym razie mam fajne koncertowe wspomnienia z tym klubem xD A co do par to... ostatnio sparowałyśmy z przyjaciółką Gerarda z.. Jaredem Leto... wyszedł Gered xDD o___O a ja jestem chora i ferie przekichane. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 01.04.10, 11:55 no ba, że miał afro . XD ja też jestem chora : o ubierz Bobinkę ubierz Franeczka ubierz Raya ubierz Gee ubierz Mikeya LOL XD haa, kocham te gry < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 01.04.10, 11:58 o boże drogi! Stardoll! hahahahahahahaha! byłam tam kiedyś zalogowana!xDD Jakie cudowne gry mwahahaha xD powinnam leżeć w łóżku ale co tam. mam jakiś dziwny szął na All I Want For Christmas Is You Chemików, ale chyba pomyliłam święta. xD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 01.04.10, 14:49 a właśnie. ja z okazji świąt życzę Wam smacznego karpia i duużej choinki. buuu. musiałam posprzątać w pokoju. straszne, prawda ? ale przy chemikach nawet to nie jest złe. a gierki, grałam w to 1000000 razy i uwielbiam je. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 01.04.10, 14:55 dołączam sie do życzeń xD sprzątanie jest zue i straszne. ja mam moją składankę płyt na sprzątanie - MCR - HIM - Green Day -MCR. Co tydzień to samo póki nie nagram czegoś nowego. w tych gierkach oni są tacy kul i szekszi xD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 01.04.10, 15:03 AJĆ . ! <3 jestem umordowana, wysprzątałam cały pokój.. ..i jeszcze musze łazienke i salon x.X *** łolaboga. wiecie co mi makabrycznego do głowy przyszło -.- .?! jakby do tego kÓl filmu TŁAJLAJT wzięli do soundtracku piosenke : My Chemical Romance - Vampires Will Never Hurt You ... było by tak samo jak z Parazmorami, nagła sława. I superanckie plakaciki[chociaż to by moglo być XD ] i wywiadziki w BRAVO, i "mega" fani.. tfu tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 01.04.10, 15:20 mwahaha, chemiczni na stardollu ja też jestem w trakcie sprzątania (jak ja to uwieeelbiam, taa -.-'). eeh, MCR zawsze ratuje życie w takich sytuacjach xd a dzisiaj mam nawet dobry humor. w końcu WAKACJE tylko trochę krótsze. :p dobrze, że nie wzięli Chemików do tłajlajta, to by się źle skończyło. buahahah, Gerard + Bella= zuuoo!!! nie pozwoliłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 01.04.10, 15:24 Nie, o mader, MCR i Tłajlajt? namnożyłoby się 'prawdziwych fanów'... jakiś koszmar senny [dobra, ja lubię koszmary więc to by był śłodki senek xD] Nie, proszę... nie wyobrażam sobie Edzia Pedzia łażącego gdiześ w rytm Vampires Will Never Hurt You... miłego sprzątania. xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 01.04.10, 15:29 właśnie na początku ten koleś od ról myślał o zatrudnieniu Dżerarda do roli Edzia Pedzia. uuuf, na szczęście się rozmyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 01.04.10, 15:30 kto mi pomoże sprzątać . x d ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 01.04.10, 15:33 Dżerard jako Edzio Pedzio? Nie, prosże, buahahahahaahaha chciałąbym to zobaczyć xDDD podać Ci miotłę? xD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 01.04.10, 18:37 Już skończyłam sprzątanie.. x d Wyobraźcie sobie tę scenę jakby Gerard biegł w lesie z Bellą. L O L .. haahaha XD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 01.04.10, 21:32 GERARD JAKO EDZIO PEDZIO?? ten reżyser to zuo. ja sobie w ogóle gee nie wyobrażam w tym lesie. ale traktuję to jako komplement, w końcu edward z książki był zniewalająco urodziwy. i miało bladą skóre i czerwone łoczy. a ta piosenka jest za dobra na ten film. nie mam nioc do paramore, ale głos hayley czy jak jej tam mi się nie podoba x//. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 01.04.10, 21:41 a ja tam lubię Paramorków i głos Hayley. i fajnie, że sława jej nie zepsuła. gdzieś czytałam artykuł właśnie o Gee jako Edziu, ale ten koleś od wybierania ról jednak stwierdził, że w grę nie wchodzą piosenkarze, czy coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 10:44 na temat Parazmokrów to powiem, że Hayley całkiem niezłe teksty pisze... ale nie słucham ich. a przecież Pattinson to niby też z bożej łaski piosenkarz. Nie wyobrażam sobie Gee obcałowującego się z Bellą. o____o Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 12:44 Ale Pattinson jest też aktorem. Ale to były tylko plotki, nie wiadomo jaki był prawdziwy powód. Czytałam też artykuł, w którym Gee mówił, że i tak by się nie zgodził. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ łojezu, ludzie 7 dni do urodzin Gerarda. aaaa ! <3 02.04.10, 13:44 aaa, szaleje, umieram aaa. nasz Gerard sie starzeje. łojezujezujezu.. za dużo witamin Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: łojezu, ludzie 7 dni do urodzin Gerarda. aaaa 02.04.10, 13:54 on się wcale nie starzeje <33 cały czas wygląda jedwabiście xD ja bym mu dała 20-pare lat. 9 kwietnia to cuuudny dzień! jejeje Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: łojezu, ludzie 7 dni do urodzin Gerarda. aaaa 02.04.10, 14:03 on się starzeje, ale tylko w liczbie. na twarzy wygląda na sex 20-latka. ah. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: łojezu, ludzie 7 dni do urodzin Gerarda. aaaa 02.04.10, 14:12 ciiii, liczba się nie liczy on zawsze będzie piękny i młody xd ;d Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: łojezu, ludzie 7 dni do urodzin Gerarda. aaaa 02.04.10, 14:17 fakt. zrobię mu przedwcześne urodziny. XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: łojezu, ludzie 7 dni do urodzin Gerarda. aaaa 02.04.10, 14:24 a tak wgl... to mi się wydawało, że on ma takie cuudne zielono-piwne oczy. a na zdjęciach z ostatniej sesji ma brązowe... to jakie ma w końcu? xD Zielone Brązowe Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: łojezu, ludzie 7 dni do urodzin Gerarda. aaaa 02.04.10, 15:56 hahaha, co racja to racja xD trza jaką imprezę urządzić xDD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 02.04.10, 14:32 @gdziejestpepe - zaraz ci walne. na każdym wątku jaki widze jest ten komentarz =.= to nie jest strona do reklamowania.. ; / nie będę sobie psuła dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 14:39 jejejee, post gdziejestpepe poszedł do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 02.04.10, 14:44 tak, wiem. xd oł je, uczę się grać na gitarze I Don't Love You. XDD haaaaaaaa Zagram Gee na jego urodzinach. XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 14:45 ja nie umiem grac na gitarze. ale może kiedyś się nauczę ;d chciałabym w sumie... ^^ ooj, Gee się ucieszy! xD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 02.04.10, 15:10 buu, co tak mało osób pisze. : o Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 15:58 I don't Love You to ja śpiewalam na szkolnym konkursie. łomajgasz. >.< xD Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 02.04.10, 16:01 jejuuuu ależ się rozpisały O.O '' tamtaram. jestem nie w temacie, oczywiście Gerard zawsze będzie hot 19-latkiem . moim zdaniem jego oczy są zielone, i takie ma w mojej wyobraźni. nie wspominałyście o The World is ugly . a to jest taka przecudna piosenka ;cc. mam nadzieję, że doczeka się kiedyś tam wersji studyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 02.04.10, 16:02 : ( właśnie, nikt mi nie chce uwierzyć że on ma tyle lat i każdy mu daje maksymalnie 25 te oczy to on ma różne w zależności jak światło pada ale chyba ma brązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 02.04.10, 16:06 kto. czasem trzeba rozejrzec się poza ideały które pokazuje disney. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 02.04.10, 16:09 @jonasofanka - polecam Ci wikipedię, albo google.pl to nie gryzie. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 16:11 jonasofance się chyba nudzi i przeszukuje kotowe forum o_____O dyskusja na temat koloru oczu Gee xDD Odpowiedz Link Zgłoś
blueblack Re: My chemical romance 02.04.10, 16:16 Spełniłoby się moje marzenie ))) coś o tym wiadomo??? wiem, ze w tym roku mają wydac nową płytę... Odpowiedz Link Zgłoś
blueblack Re: My chemical romance 02.04.10, 16:20 www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fnewsroom.mtv.com%2F2010%2F03%2F31%2Fmarch-madness-my- chemical-romance-panic-at-the-disco%2F&h=6b22acf82697d7ee8494da463e4f3673 GŁOSUJCIE NA MCR!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blueblack Re: My chemical romance 02.04.10, 16:22 newsroom.mtv.com/2010/03/31/march-madness-my-chemical-romance-panic-at-the-disco/ GŁOSUJCIE NA MCR!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 02.04.10, 16:20 jeszcze nic nie wiadomo xD ale zawzięcie wierzymy, że zachaczą o nas jak będa promowac swoją płytę w europie ;x ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 16:23 a raczej to nasze pobożne życzenia xDD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 02.04.10, 16:31 miejmy nadzieję, że przy promowaniu zahaczą o nas. : D tak, moje marzenie by się spełniło. płyta ma być wydana, bodajże w lecie. chociaż to jest jeszcze nie wiadome, z tego co mi wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: My chemical romance 02.04.10, 16:30 to jest Pojebany zespół który myśli że jest sławny nienawidzę MY CHEMICAL ROMANCE Moja babcia dostała zawał serca jak usłyszała to GÓWNO Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 02.04.10, 16:35 ojejjuuuśkuu ;c. czy mamy sie przejąc twoją nędzną wypociną?. szkoda mi czytać wypowiedzi od niedojrzałych dzieci, ktore nie wiedząc o czym pisza, objeżdzają wszystko co jest poza obrębem muzyczki disneyka lub bieberka. mowisz że my chem myślą że są sławni. wole nie wiedziec w takim razie co myśli o sobie słit justin, ktory zrobił 3 klipy do identycznych piosenek i poprzewracało mu się w blond czuprynce . Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 02.04.10, 16:40 o jejciu. załamałam się po przeczytaniu tego komentarzyka. ; ( moja psychika siadła, i nie wiem co robić. chyba zacznę słuchać disneja. x.X dziewczynko daj sobie spokój, nas FANÓW nie obchodzą takie słit komentarzyki. daruj sobie. my wiemy swoje, wy swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 16:40 hahaha, easy, to tylko jakaś głupia prowokacja ;x moja babcia dostała zawału gdy usłyszała 'bejbe bejbe bejbe oł' xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 16:42 taak, 'bejbe bejbe bejbe' to zuooo!! ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 02.04.10, 16:42 ghahaha. xD. wiem, wiem. najlepiej to takie komentarze omijac i na nie nie odpowiadac, ale jestem łatwounoszącym się człowiekiem. mwhahaha. xD. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka do zuoxd 02.04.10, 17:45 weź idź się lecz debilko jebana my sermical sromance to jest pojebany zespół którego słuchaj tylko takie bezguścia jak ty i odjebaj się od justina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: do zuoxd 02.04.10, 17:48 @kotek.bieberka - a ty co? wszystkie rozumy pozjadałaś? myślisz, że jesteś taka 'kÓl' i 'słit', bo słuchasz swojego ukochanego bimberka? weź, szkoda mi cię. albo nie, jednak nie szkoda. twój wybór. to jest wątek dla fanów My chem, więc uciekaj do swojeto tró bieberka, przed mutacją. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: do zuoxd 02.04.10, 18:02 hahaha, dopiero teraz zauważyłam jak mnie jadą i, hahahahaha, padam ze śmiechu. pozdrawiam serdecznie, mhahaha xD dzięki za obronę. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: do zuoxd 02.04.10, 18:49 Odpierdol się od niego i ażebyś wiedziała pozjadałam wszystkie rozumy Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: do zuoxd 02.04.10, 19:13 coś za coś, ty się odwal od mcr, ja się odwalę od bieberka. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: do zuoxd 02.04.10, 19:18 Got, komp mi się całkiem zawiesił i miałam problem żeby wejsc na kotka -.-' ale już jestem! xd ooo tak. mnie też pasuje układ: odwal się od MCR to my damy spokój bieberowi. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: do zuoxd 02.04.10, 19:31 komp mi się całkiem zawiesił i miałam problem żeby wejsc na kotka -.-' ale już jestem! xd ooo tak. mnie też pasuje układ: odwal się od MCR to my damy spokój bieberowi. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: do zuoxd 02.04.10, 19:49 mój komputer tez czasem odmawia posłuszeństwa xD hah, kotek.bieberka chciała nas zdenerwować, a wkurzyła się sama. 'nie rób drugiemu co tobie niemile'? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 16:41 buahaha, idź lepiej słuchac tego twojego bieberka ;x newsroom.mtv.com/2010/03/31/march-madness-my-chemical-romance-panic-at-the-disco/ < Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 02.04.10, 16:46 ŁAN LES LONLI GIRL XD [ hahahaha ] przepraszam że tak na nią naskoczę , ale ona napisała w wątku o usuwaniu tematów, aby usunęli nasz temacik o Chemiczkach <3 oł je, Chemicy górą ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 16:47 hahaha, chemically, zuo to ja jestem, nie obrażaj zua xDD bejbe bejbe bejbe to neo st. valentines massacre o moich własnych oczach słyszałam różne opinie. ktoś mówił ze zielonobrązowe a kto inny ze czarne xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka do zuoxd 03.04.10, 12:35 myślisz że mnie to rusza co wy piszecie o J.B?? Buahahahaha no to się mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: do zuoxd 03.04.10, 12:44 a myślisz, że nas rusza to co piszesz o MCR? nie. ale to jest wątek dla fanów, dlatego radzę ci się stąd usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 02.04.10, 16:44 kotku bieberka, myślisz że jak napiszesz że coś jest pojebane to jesteś kól i tró? mylisz się. ech, swiat schodzi na psy. nie będę tego komentować. pozdrawiam i mam nadzieję, że Twoje dzieci będą miały więcej tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 02.04.10, 16:54 ciekawa jestem, jakąż to ona piosenke słyszała. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 02.04.10, 16:55 Bejbe bejbe bejbe OŁ..... a czy oczy Gee nie są w odcieniu piwnozłotym. xD ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 16:56 kotek bimberka jest kól i tró bo bimberek jest kól i tró. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 17:00 dobra, my jesteśmy zue, a kotek bieberka jest ZŁY! xd a u mnie jest tak, że nikt nie wie jaki mam dokładnie kolor oczu... tzn. są zielono-niebiesko-szare O.o Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 02.04.10, 17:05 ja mam tak samo. obrażam się na kota, nie napisał w Błyskawicy o urodzinach Gerarda .. wgrwr. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 17:09 eeeej! koocie ;< przeciez 09.04 to najpiękniejszy dzień w roku. <foch2 i 3> Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 17:09 tak lepiej. xD z okami to nigdy nie wiadomo. >D na którejś z polskich stron o Green Day strasznie zbluzgali MCR. i HIMa. o.O Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 17:16 ale z drugiej strony... ta błyskawica jest na weekend chyba xdd jeszcze napisze ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 17:23 poczeka się ^^ mnie śmieszy porównanie Gerarda do Ville Valo. xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 17:26 jak ostatnio moja znajoma powiedziała, że Gerard to drugi Bill z Tokio hotel to myślałam, że zabiję Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 17:20 zuo- masz może linka do tej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 17:31 zuo znalazło. www.greenday.art.pl/forum/viewtopic.php?t=1028 prosz. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 02.04.10, 17:27 a nie wiesz jaka to strona.. ? : o Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 17:33 w moim poprzednim poście. a HIM nie jest wcale taki tragiczny. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 17:39 na razie przeczytałam 1 stronę. nie wszyscy się tak źle o nich wypowiadają, mądrzy ludzie też są xd ale weźmy pod uwagę to, że te wypowiedzi zostały napisane w 2005 roku, więc trochę czasu już minęło. *idzie czytać dalej* Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 17:44 zauważyłam ten wątek dawno, gdy jeszcze nie byłam taką 'fanatyczką'. nie chcę robić burzy w szklance wody. ;x za jakiś czas ma wejść film 'punk's not dead' , gdzie pokazane bedą występy i wywiady z między innymi MCR... Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 17:50 genialnie ^^ nie mogę się doczekać tego filmu... Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 17:56 czekajcie, nie, to podobno już jest na DVD o.O tu oficjalna strona tegoż filmu. w trailerze jest mcr. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 17:59 no właśnie przeglądam strony i jest napisane, że premiera była w 2007 roku O.o a ja nic o tym nie słyszałam... ciekawe czy jest z polskimi napisami, czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 18:10 zuo ma przestarzałe njusy xD ja większą część zrozumiałabym, gdyby mi się chciało uważnie słuchać >.< jak oglądałam Life On The Murder Scene to musiałam kilka razy sobie puszczać to samo >.> Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 18:20 eee... staram się byc tolerancyjna, ale nie zawsze mi sie udaje... np. jeżeli w grę wchodzą gwiazdki Disney'a... grrrrrrr, nie wytrzymuję -.- Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 18:31 ale cóż, nie da się tego ominąć jak z kazdej strony teraz zagląda do Ciebie justin bimber, zaczynasz wpadać w panikę czy nie wyskoczy ci z klozetu... >D Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 18:44 ojj wybacz ;x jakby co to użyj szczotki klozetowej by pozbawić go życia xD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 02.04.10, 17:33 jaka to strona, właśnie ? muszę to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 02.04.10, 17:56 kurde, cuś mi sie robi i moje posty jakoś tak skaczą i są nie tam, gdzie być powinny. sorry. a him nie jest taki zły mam ich płyte i jest całkiem ok. a tam niech sie wyrazają, gusta są inne, mam to wszystko tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę. ^^ ja chemików widzę jako najlepszy zespół świata, im się nie podoba- nie mój problem, nie? jakoś gerard chyba nie przejmuje sie tym co NIEKTÓRZY o nich mówią, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 18:00 princess123, którą płytę HIMa posiadasz? ;D taa, gusta są różne. bardzo. najgorsze jest jak ktoś za to kogoś innego dyskryminuje. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 02.04.10, 18:09 Razorblade Romance bodajże. x) wiem, jednak ja jestem człowiekiem dosyć tolerancyjnym, i z tego co widzę Wy też staram się nikogo nie dyskryminować, ale po prostu nie zawsze wytrzymuję psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 18:29 i to jest chyba jedna z ich lepszych płyt. Ville na każdej wydaje z siebie jakie jęki xD ja się na własnej skórze przekonałam co to znaczy nietolerancja. najbardziej denerwują ci ignoranci, który nigdy w życiu np. nie słyszeli żadnej piosenki danego zespołu a się wypowiadają na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 18:33 taaak... gdy powiedziałam takiej, hmm... znajomej, że słucham My chemical romance, to ona zrobiła wielkie gały i zapytała: "Ale chyba nie jesteś emo, nie?" wkurzyło mnie to... =.= i okazało się, że oczywiście nie słyszała ich piosenek, tylko czytała o nich w jakiejś durnowatej gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 18:41 a z tym całym emo to zamieszanie... masa osób mnie tak zaszufladkowała... raz po szkole chodziłam z karteczką 'wearing black doesn't make me emo' >.< cóż jak ludzie sobie coś ubzdurają to za cholerę nie dojdziesz do ładu. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 18:45 Ludzie nie potrafią zrozumieć, że emo to muzyka, a nie subkultura. Trudno, już coraz mniej się tym przejmuję. Niech sobie myślą co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 02.04.10, 18:43 wszystkie gazety są durnowate. a mcr jest oryginalny i niepowtarzalny, a że jak by kto co dobrego napisał to by nie wiem co sie stalo, to w głupim bravo napisał że to emo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 19:11 taa, teraz to generalnie to olewam, ale czasem jak pomyślę o bezmiarze ludzkiej ciemnoty... nie żebym miała się za nie wiadomo kogo, ale... generalnie to I don't care. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 02.04.10, 20:19 taaa. popieram w 10000000 %.! na en ka szaał. łańcuszki, króliczki, jaki bajer xDD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 20:21 no, i śledź jeszcze do tego xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 20:37 hah, ostatnio szczerze znienawidziłam en ka. xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 20:42 dlatego już nie korzystam z nk ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 21:15 punkt dla Ciebie. ^^ najlepsze są łańcuszki. 'jeśli w ciągu sześciu minut nie wkleisz tego na śledzika przyjdzie Gerard i zje twojego kota. sprawdzone! ja nie wierzyłam, ale to prawda!!' xDD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 21:20 princess- biedna tyy... xd mwahahaha, Gerard zabójca xdd Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 21:27 Gerard lubi koty. najbardziej te czarne. Gerard kooooocha koty. najlepiej smażone. xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 21:29 mwahahah, taaak, bo koty są takie smakowe xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 21:39 gdy w promieniu kilku metrów widzi kota zaczyna biegać w kółko i drzeć się 'KOT! KOOOOOT!' aż ktoś nie walnie go w głowę, by go otrzeźwić xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 21:46 wybaczcie, coś mi ciągle wcina moje posty gdzieś. >.> -.- Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 21:56 ja oglądałam tylko kawałek 1 części, masakra xdd pamiętam, że w jednym momencie jakaś babka gadała coś tam o tym, który lakier ma wybrac, a jakaś inna kolesiówka 'Ale one są takie same!' ;p wiem, że bez sensu i normalny człowiek może nie zrozumieć tego co napisałam, bo mnie ciężko zrozumieć xd Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 05.04.10, 15:58 ohh ależ ja rozumiem. a na kamp rok nie można znależć mądrych inteligentszych słów niż 'masakra' xD Odpowiedz Link Zgłoś
agusia014 Re: My chemical romance 02.04.10, 20:27 OOOOO! Byłoby zajebiście! NA 100% BYM POSZŁA! Miałabym gdzieś rodziców i ich zakazy. KOCHAM MCR! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 20:36 jejeje, MCR always&forever ;3 *podśpiewuje 'Kill all your friends' Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 20:44 ja strasznie często cytuję ich piosenki... albo fajnie się rysuje do ich songów. ^^ miałam kiedyś w planach pisać o nich fanfiction ale nie wypaliło. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 20:46 ja też uwielbiam cytaty z ich piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 20:51 ostatnio szaleję na punkcie Early Sunsets Over Monroeville... no i mam taką przypadłość, że się łatwo wzruszam przy piosenkach >.< xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 20:53 a ja w kółko słucham 'Vampires will never hurt you' i 'Cancer'. Ale raczej nie płaczę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 21:00 słuchałam tez dużo The Ghost of You, rozbraja mnie ten moment 'whooooa whooooooooah' te emocje xD ta, ja mam problemy ze zbytnim wzruszaniem przy piosenkach. to wkurzające xDD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 21:09 ich wszystkie piosenki są bardzo emocjonujące xdd Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 02.04.10, 21:11 ja nieee. tylko jak pierwszy raz usłyszałam cancer to troche.. ło matko. kumpela mnie na camprock2 wyciaga do kina. ide bo sie obraźi ale bd ubaw. rzucanie popcornem. i bede sie chichrać w najpoważniejszych momentach. Łiiiiii!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 21:25 ave. miłego oglądania. XDDD a tam jakieś momenty są poważne? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.04.10, 21:27 zuoxd napisał(a): > a tam jakieś momenty są poważne? właśnie nad tym samym się zastanawiałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 21:36 i do jakiego wniosku doszłaś? xD w pierwszej części najpoważniejszym momentem było, gdy jedna z tych dziewczynek krzyknęła 'ten twój błyszczyk to wcale się nie błyszczy' xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 02.04.10, 21:42 kurde wcina moje posty >.> najpoważniejszym momentem pierwszej części było, gdy któraś z tych dziewczynek krzyknęła 'ten twój błyszczyk to wcale się nie blyszczy' xD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 02.04.10, 22:51 są poważne momenty, np kiedy dżonasek zostawił tą jak jej tam i ona ryczała i moja koleżanka była smutna a ja sie śmiałam xD ej a myslicie ze na tym mozna sie porzygać ? tzn. jak jonaski zaczną śpiewać bo jak tak to nie idę ;p nie. przez Was się waham . wiem. wezmę zatyczki do uszu. jestem geniuszem. mam nadzieję że nie zasnę czy coś. skąd Wy pamiętacie o tym nie błyszczącym się błyszczyku ? ale jak mnie będzie chciała wyciągnąć na high school musical 10 to nie pójde. jak próbowałam obejrzeć tomało telewiizora nie rozwaliłam xdd zresztą od tego kamp roku dwa też sie moze jakoś wykręcę. tylko weny nie mam. ;q swoją drogą, czym ja się przejmuję ?? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 03.04.10, 08:50 ja nie pamiętam o żadnym błyszczyku, tylko coś tam o tych lakierach xdd ooojjeeejjjkuu, jakie to poważne, aż chce się rzygac.... xD kiedy idziesz? ^^ a dzisiaj idę święcic koszyyyczek. i jak farbowałam jajka to jedno miało wyjsc niby fioletowe, a wyszło czarne. Już je kocham, mój ulubieniec xD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 03.04.10, 09:22 ja bede malować dopiero ;P myślicie, że jak zrobie chemiczną pisankę mama mnie opierniczy xD?? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 03.04.10, 09:29 warto zaryzykowac ^^ a jak się taką robi? xDD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 03.04.10, 15:30 A ja właśnie zrobiłam EmOoOoo czarną pisankę z napisem MCR rulesssss . <3 L O L . haha, byłam dzisiaj w nju jorkerze i miałam zwidy, bo widziałam takiego gościa co wyglądał jak Franeczek. I ja chciałam do niego podbiec , po autograf [ haha ] . i się zatrzymałam na środku sklepu, i tak stoję i myślę , Franek w polskim nju jorkerze. i zaczełam się brechtać na cały sklep, a kasjerki się na na mnie tak patrzą. ŁOJEZU. Chemiczni w pojedynku z MUSE .. będzie ciężko ! głosować ludzie xd Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 03.04.10, 15:37 to ja mam w budzie identiko gościa jak ray xD strasznie podobny ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 03.04.10, 15:46 haha. za tym szkolnym Ray'em bym chyba latała tam i tu. XD fuckfuckfuckfuck. ten użytkownik znowu spamuje na kocie. chyba zgłosze to kotowi .. [ i tak nic z tym nie zrobi -.- ] Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 03.04.10, 16:47 nie zgłaszaj, bo, kocie bez urazy, kotek kasuje to co nie trzeba / Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 03.04.10, 17:00 tak, wiem. >,< arr. hot XD L O L xd Odpowiedz Link Zgłoś
infatylna Re: My chemical romance 03.04.10, 17:05 TeN zeSpuŁ jesT głóPi.. nie luBie ich. cZy BerNard i tEn dróGi som GejAmi ? ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/; Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ hahahahaha ! Bernard... jezujezu . xD 03.04.10, 17:10 o lol, ale się uśmiałam. dziewczynko, jak nie wiesz jak mają na imię, to się nie odzywaj. w ogóle słyszałaś jaką muzykę tworzą ? słyszałaś chociaż ich jakąś piosenkę, aby móc ich ocenić ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: hahahahaha ! Bernard... jezujezu . xD 03.04.10, 17:35 buaahahaha xDD jak widac nick 'infantylna' genialnie tu pasuje! haha, nie moogę... Bernard... xDD ej, Wam też się nie wyświetla wykaz procentowy tego głosowania "MCR vs. Muse"? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ My Chemical Romance 03.04.10, 17:49 nom, mi też się nie wyświetla. buu . ! o boże, BERNARD. jezuuu. hahahahahah XD nie mige. XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 03.04.10, 17:52 moja koleżanka ostatnio się pomyliła i powiedziała na niego Gilbert O.o hahaha xdd Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 03.04.10, 17:58 haha. Xd tym osobom które mylą imiona, trzeba wyraźnie imię GERARD napisać na kartce. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 03.04.10, 18:01 ale ona pomyliła tylko raz i kilka razy przepraszała xdd wgl. spoko jest, bo toleruje MCR i nie gada, że to emo, czy coś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My Chemical Romance 03.04.10, 19:06 będę zua, wolałabym żeby gerard był z franiem niż z lyn. eej kto to widział takie filmiki w Wielką Sobotę dodawać? <nonono> xdd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 03.04.10, 19:13 Frerard jest very very hot... ^^ Gee kiedyś coś tam mówił, że jego zachowania na scenie mogą być źle odebrane, ale oni po prostu próbują walczyć z homofobią ;d o mamo o mamo, już coraz bliżej lata... wakacji... a to znaczy, że... niedługo będzie nowa płyyta!!! yeeaa Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My Chemical Romance 03.04.10, 19:30 *drze sie z radości jak orangutan i przewraca stołek * jupi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 04.04.10, 13:29 GERARD MA ZA PIĘĆ DNI URODZINY. <sikasikasikasika> aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... nie wytrzymam, <3 Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My Chemical Romance 04.04.10, 15:13 imperativ, opanuj się ;D Wesołych Świąt x3 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 04.04.10, 15:30 @Princess132 , wybacz, ale nie mogę . x333 dajcie mi wasze gg [ jeśli macie. ] lolz. xd nawzajem. placki zjedzone XD ? Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My Chemical Romance 04.04.10, 19:30 no dobra, nie musisz ^^ zjedzone właśnie byłam sobie połazić po łące . zebrałam kwiatki, ale jak wróciłam do domu były już zwiędnięte 13615694 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 04.04.10, 20:12 hah. dałam mojej mamie piosenke "Mama" , żeby sobie posłuchała jakiego ja "syfu" [zdaniem mojego taty] słucham. i powiedziała że Chemiczni są całkiem nieźli, i że wokalisda jest przystojny. x33 aż nie chce mi się wierzyć. XD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 04.04.10, 21:05 wiecie , że 23 kwietnia nasz polski Gerard ma imieniny XD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My Chemical Romance 04.04.10, 22:02 a szanowny tatuś czego słucha ? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 05.04.10, 13:13 hahahhahaha ! :33 nie chcesz wiedzieć, no ale cóż. BIESIADA i lata 80. x.X czy jakoś tak. mnie taka "MUZYKA" [ lol ] nie interesuje, no ale toleruje to co on słucha. xd Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My Chemical Romance 05.04.10, 13:27 aa, to mój gustuje w ac/dc łuhuhu. siedze przy kompie, tylko on chroni mnie przed rodzinką i oblaniem wodą mogłam sobie zaaplikować pieluchę, dopadli mnie przy łazience. co nie znaczy że JA nie oblałam ICH. <33 dobra, dobra, zboczyłyśmy lekko z tematu. mcr ma niewiele wspólnego ze świętami xd no właśnie, wiadomo coś z nowym perkusistą <łezka> czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 05.04.10, 14:26 hej ho! powracam. nie złożyłam życzeń, bo byłam wczoraj odcięta od internetu xd jejejeej, mam nowy plakat MCR, bo moja wspaniała kuzynka natrafiła na niego w gazecie i mi oddała przeboski jest. taki... 'stylowy' xd ja na razie nic nowego nie słyszałam o perkusiście... Wiecie co!? moja koleżanka powiedziała, że ostatnio w zwykłym radiu leciało "I don't love you" Myślałam, że zawału dostanę ! : DD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: hahahahaha ! Bernard... jezujezu . xD 05.04.10, 16:55 hahahahahaha xDD taa, mi też sie nie wyświetla >.< Odpowiedz Link Zgłoś