27.05.09, 13:27
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • miley31 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 14:03
      zgadzam się. Ale każdy ma inny gust i może lubić co chce...
      • miley1260 [...] 27.05.09, 20:53
    • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 14:15
      No własnie żałosne. My tak samo mozemy powiedziec ,,Co za ludzie lubią te beztalencie
      Miley'' Oczywiście nie mówie że tak jest, ale tacy ludzie jak ty zachowują się w stosunku do
      kogoś poprostu BESZCZELNIE.! Jakby ktoś powiedział tak o tobie, to zaraz do mamusi z
      płaczem na skarge.! A to też są zwykli ludzie, ale nie przejmują się takimi ludźmi, a pozatym
      gdybyś ją gdzieś zobaczyła to zwrażenia padłaśbyś przed nią na kolana błagając o
      autograf uncertain A Selena ma takze WIEEEEELKI talent, potrafi świetnie grać w filmach, bo
      zagrała już wielu (Więcej duuużo niż Hannah ;]) I nawet dobrze potarfi śpiewać, a
      wszczegolności potrafi ŚWIETNIE TAŃCZYĆ tongue_out
      • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 14:16
        Myślisz,ze założyłaś taki wątek i świecisz.!...NIE...Tylko zrobiłas sobiee mega siare.! uncertain
        • miley1260 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 20:56
          oK . trochę.. okii bardzo beszczelnie sie w syosunku do se .. se ..seleny zachowałam .!!!!!
          sorry dla fan .! no ale ja jej nie lubie i zdania nie zmniienie .!tongue_out
      • loczek. Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 15:42
        pati896 napisał(a):

> No własnie żałosne. My tak samo mozemy powiedziec ,,Co za ludzie lubią te bezta
        > lencie
        > Miley'' Oczywiście nie mówie że tak jest, ale tacy ludzie jak ty zachowują się
        > w stosunku do
        > kogoś poprostu BESZCZELNIE.! Jakby ktoś powiedział tak o tobie, to zaraz do mam
        > usi z
        > płaczem na skarge.! A to też są zwykli ludzie, ale nie przejmują się takimi lud
        > źmi, a pozatym
        > gdybyś ją gdzieś zobaczyła to zwrażenia padłaśbyś przed nią na kolana błagając
        > o
        > autograf uncertain A Selena ma takze WIEEEEELKI talent, potrafi świetnie grać w filmac
        > h, bo
        > zagrała już wielu (Więcej duuużo niż Hannah ;]) I nawet dobrze potarfi śpiewać
        > , a
        > wszczegolności potrafi ŚWIETNIE TAŃCZYĆ tongue_out

nie porównuj, proszę cię, gwiazdki do gwiazdy.
      • olciaa111 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 20:22
        Hahahahahahahah !!> Uśmiałam się jak czytałam twoją wypowiedź pati896 <lol2> big_grin
        Kurczę. !! .. Co to wogle miało być ?? !! Z tą skargą.! Przecież ty nie znasz
        tutaj tych ludzi którzy piszą. Ta osoba która założyła ten wątek , przecież nie
        znasz jej , nie wiesz jaka jest , skąd wiesz że poleciała by do mamusi na
        skargę?! Nie no widać że jesteś takim przesłodzonym i żałosnym jeszcze
        dzieciaczkiem.. A i nie mów mi jeszcze że jakbym ją zobaczyła to bym padła przed
        nią na kolana bo zrobiłabym tylko minę żenady i ironii i poszła dalej. Czy ty
        nie rozumiesz że to jest wątek dla anty fanów Seleny Sreny ?? Jeżeli ją lubisz a
        wnioskuję po twoich wypowiedziach zresztą żałosnych że tak to po jakiego h...a tu
        wchodzisz dziecko co ?? indifferentindifferentindifferentindifferentindifferentindifferent.. A jeszcze to mnie rozbroiło <lol2> big_grin
        Selena zagrała w więcej filmach niż HAnnah.. Czy jesteś tego pewna ?? indifferent <lol2>
        nie wytrzymam , leje normalnie. Miley jako dziecko wystąpiła w wielu filmach a
        Selena raczej w tych żałosnych czarodziejach , gościnnie w Hannah Montana ,
        teraz będzie jej nowy serial i w Kopciuszku. I taka jej kariera.. Prawdę mówiąc
        ona żadną gwiazdą nie jest !. Śpiewać to już chyba ja lepiej potrafię nie znałam
        osoby która by tak fałszowała. <Lol2> no ale może pati896 się to wywodzenie
        podoba <Lol2> żal mi cię dziecko !> <lol2>
      • elisss92 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 21:52
        czemu zawsze piszesz, ze jakby ktos ja zobaczyl to by blagal o autograf.? to,ze
        Ty tak bys zrobila, to nie znaczy,ze reszta tez.
    • rozyczka Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 14:17
      ogólnie uważam że nie powinno się obrażać gwiazd jak ich nie lubimy ale jej się
      nie da jest taka głupia pusta brzydka i nieutalentowana w niczym ani śpiewać ani
      grać .
      • lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 14:21
        pati896 myslisz , ze bede plakac bo mi to powiedzialas . ?lecz sie dzieciatkoo drogieee...
        • decod.e Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 14:27
          ` mi tam ona zwisa i powiewa xDD
          ma tylko ładną buzie .
    • candy.e . 27.05.09, 14:34
      kochanie..
      nie wiem czym roznie sie selena od ashley.
      obie sa aktorkami.
      chyba czegos tu nie rozumiesz..;/
      trudno
      a tak poza tym mam szacunek do ludzi ulicy [wgl nie wiesz co to znaczy jesli
      sadzisz ze jest nim selena xD ]
      ludzie ulicy...wiesz co przeszli.??

kochanie zastanow sie zanim cos palniesz!indifferent
      • hermiona13 Re: . 27.05.09, 14:39
        o.O xD Kolejny wątek anty...Chyba zaczne je liczyć ; D Spoko, możesz wyrazić swoje
        zdanie, nikt Ci w tym nie przeszkodzi, ale mogłabyś być trochę bardziej kulturalna^^
        Każdy lubi kogoś innego, i właśnie dlatego jest fajnie xDD Jedni uważają za ideał Miley, inni
        Selene a jeszcze inni Demi....Co w tym złego? indifferent
    • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 15:24
      Dobra wiesz co nawet się nie wypowiadam już na twój temat, bo żal mi ciebie uncertain Wiesz co
      dam ci rade, jest taka strona www.żal.pl weś wklej tam swoje zdjęcie ;]
    • loczek. Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 15:40
      hahaha ! chyba się zaprzyjaźnimy. <lol2>
      • lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 15:48
        pati896 eii , chceez byc fajnaa , albo niee wieem smiesznaaa . ? . ehem . to twojee
        zdanie "wklej sowjee zdjecie na www.zal.pl" eii . no po prostu ZAŁOSNEE . uncertain uncertain

kogos to rozmieszyloo . ?
        • Gość: lol Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:53
          Boże wszyscy czepiacie się tej Seleny bo ma "słodką" urodę !!
          jesteście nie możliwi
      • katsuumi_17 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 15:53
        Na wstępie- NIE JESTEM FANKĄ DURNYCH GWIAZDECZEK DISNEYA. Ale, lovee.miley,
        widać, że bardzo chciałaś zaszokować swoją wypowiedzią. Cóż, nie udało się, bo
        zabrzmiało to tak, jakbyś była zazdrosną, tępą gó...arą która myśli, że jak objedzie kogoś
        na forum, to podniesie swoją samoocenę i będzie "fajna". Jakie to złudne, nie uważasz?

Jeszcze jedno- napisałaś, że Miley, Ashley itp. to gwiazdy. Dla mnie i Miley i Ashley i Selena i
        Vanessa Hudgens to ten sam, NISKI poziom GWIAZDECZEK, które zagrały w jakimś
        głupim serialu, nagrały jakąś niespecjalną piosenkę nie mając do tego predyspozycji, a
        uważają się za nie wiadomo kogo. Nie porównujcie więc ich do prawdziwych gwiazd, bo
        tym prawdziwym gwiazdom to napewno ubliża.
        • mags Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 19:30
          Może bez przesady lovee.miley możesz sobie nie lubić Seleny, ale nie musisz takimi wątkami
          zaśmiecać forum.
          • Gość: Miś Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.09, 19:57
            CHYBA KTOŚ TU JEST ZAZDROSNY! Założę się, że chciałabyś wyglądać jak Sel
            (lovemiley czy jak ci tam)
            ŻAŁOSNE ŻAŁOSNE ŻAŁOSNE.
            • loczek. demcialove ! x33 27.05.09, 20:13
              to ty ? ; *
              • nikt. Re: demcialove ! x33 27.05.09, 20:43
                tak, ale zabawa. Podszywa się po gościa. xD
                Nie wiem czy ktoś mnie zrozumiał, ale to nieważne ;P
                A pati896 jak zwykle, co prawdaż, jest żałosna.
                I mylisz się, drogie dziecko "Kocham Cię Selenko Gomez, Jesteś Moim Bogiem, Tylko Ty Się Liczysz, Miley To Idiotka, Bo Ją Mogę Obrażać, A Mojej Selenki Nikt Nie Tknie" -
                W życiu, powtarzam W ŻYCIU nie padłabym na kolana błagając, by Selena Gomez dała mi swój autograf. Tak nisko, to ja jeszcze nie upadłam. Zastanawia mnie tylko, jak ty byś się zachowała, gdybyś zobaczyła, o taką Miley Cyrus na ulicy.
                • Gość: Miś Re: demcialove ! x33 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.09, 21:17
                  kto podszywa się pod gościa? tongue_out
                • justynaa134 Re: demcialove ! x33 27.05.09, 21:20
                  wiecie, każdy ma inny gust;] ja np. bardzo cenię Selenę za aktorstwo i uwielbiam
                  jej styl i ciuchy kwiat ale Miley też lubię i cenie jej piękny głos i powiem
                  że zaje.biście śpiewa !! kwiat
                  więc ja osobiście lubię je obie i każdą za co innego wink ale lubię patrzeć
                  również jak się kłócicie big_grin ponieważ każda z was ma w szczególnościpiwo
                  • justynaa134 Re: demcialove ! x33 27.05.09, 21:21
                    racjęwink
    • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 21:31
      lovee.miley coś ci nie wyszedł ten wątek.! A ty nikt, daruj sobie te bzurne gadki, bo nie
      wiem ile masz lat, ale widocznie wogóle nie rozumiesz sensu zdania, Ale ja nie jestem
      tobą,żeby oddawać życie za gwiazde, bo ona jest tylko idolką,ale nie szaaaleje z nią jak wy
      za tą swoją Miley uncertainsmile
      • leaveme_ Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 21:58
        lovee.miley ale się popisałaś wątkiem ;/
        • kitty16 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 22:27
          ty nie szalejesz za Seleną? przecież ty świata poza nią nie widzisz...-.-' pati nie powtarzaj sie,
          bo to że piszesz że ktoś nie rozumie sensu zdania to już standard..
          nie przepadam za Seleną ale te wątki są już nudne
    • Gość: Aashh Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:01
      po co zakladasz taki watek zeby sie kucic ! > ????????????
    • pati896 anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 10:11
      Kitty16 weś mnie nie wkurzaj, bo normalnie rzygać mi sie chce jak czytam to co ty tutaj
      wypisujesz, nie wiem kogo to śmieszy, ale mnie....NIE.!! Więc daruj to sobie, bo żal mi cie.!
    • loczek. Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 13:25
      eyy, pati ileśtam.
      kitty16 przynajmiej jest lubiana. lol2.
      • lolcia66 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 14:37
        Nudzi wam się ?? Widać....
    • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 14:50
      Hahaha...ja też przez porządych ludzi uncertain A kitty16 jest chyba lubiana przez ciebie i inne
      dziewczyny z klubu ,,ZJECHANE DZIECIAKI''.! Bo jak narazie uważacie się tu za jakieś naj
      lepsze, myślicie,że wsmyscy was lubią <lol2> Chyba sobie żartujecie, bo nie wiem czy sie
      śmiać czy płakać uncertain Bo mnie nie obchodzi co ty wygadujesz dzieciaku wojny...!
      • lovee.miley [...] 28.05.09, 14:57
    • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 14:57
      proszę was darujcie sobie bo jesteście skiśniałymi dzieciakami.;/
      • miley_love. Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 14:59
        według ciebie ; ]
        • lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 15:01
          czeszka.xd ale pojechalas . normalnie az sie poryczalam! słonko idz pobiegac albo
          popatrzec na kwiatki.No chyba ze to tez ci sprawia trudnosc.....nie lubie seleny no i co? a
          ty ją lubisz .czyli co to oznacza? ja mam styl a ty go nie masz.
          • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 15:38
            słonko nie mam ochoty wyjść na dwór to po pierwsze za to ja nie lbie miley i co z tego o co wam do cholery chodzi każdy ma swoja fankę moja jest Selena i od pati986 tez wieć nie wiem o co sie ciągle czepiacie. Chyba każdy lubi pizze a ja jej nie lubie i co z teg bd mnie wyzywać bo pizzy nie lubie no raczej nie a tu sie zachowujecie tak samo..;/ uncertain
    • pati896 [...] 28.05.09, 15:39
      • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 15:42
        No właśnie czeszka.xd ma WIEEEEEEELKĄ racje smile Czy wy to w końcu zrozumicie,że
        każdy ma swój styl, a nie będzie skakał obok jakieś tam lovee.miley jak nie powiem co, bo
        ona tak rozkaże, a i jeszcze jedno lovee.miley ty masz styl.! <hahahaha> Nie no bo sie
        zaraz porycze ze śmiechu <lol2> A wiesz co to wogóle jest dzieciaczku wojny.!? haha uncertain
        • lovee.miley [...] 28.05.09, 15:49
    • pati896 [...] 28.05.09, 15:57
      • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 15:59
        Wymyśliła sobie nowe polskie słówka i świeci <hahah> Wiesz co pozytaj sobie te
        komentarze jeszcze raz, a następnym razem pomyśl 100000 razy co chcesz napisać. I
        spróbój mi jeszcze raz obrazać kogoś z rodziny, bo mam porzadną i nie wmawaij mi
        głupot, a z resztą nie będe sie wysilać.! NIE ODPOWIEM NA TWOJE KOMCIE NIGDY W
        ŻYCIU WIĘCEJ.!
    • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:03
      to pisałam ja.!! jako gość. wink
    • lovee.miley do czeszka.xd 28.05.09, 16:05
      dobzre przepraszam za swojee zachowanie juz tak nie bedee....crying

o lol . ! myslisz ze mnie zgsilas . ? no chyba nie!
    • czeszka.xd [...] 28.05.09, 16:06
      • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:07
        Jasne wybaczm ahhahaha zal..;/ idź spać bo ci kaszka wystygnie.
    • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:06
      Ty nie podniecaj się tak tym poprostu.! A ciebie matka nie nauczyła jak się rozmawia z
      innymi.! Ha.1 Ty nad soba panujesz zal.! Nie bo nie chce mieć nic wspólnego z takim
      zjechańcem.! Koniec.!
      • pati896 [...] 28.05.09, 16:07
      • lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:08
        pati896 nie mialas juz nic pisac....

a ty czeszka.xd nie wieem za co lubisz tą pati...myslalam ze jestes poko...to ty
        zaczelas....zal .
        • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:10
          tez myślałam ze jesteś spoko dopółkiki nie zaczełaś obrazac mnie i mojej opini na temat seleny poprostu ja lubie ty ja nie lubisz prawda.?? dobra jal sie nie czepaim spoko.. ja nie lnie miley więć tez sie niepowinnaś nas czepiać

_______ lubię ją bo to moja przyjaciółka ;**
    • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:10
      Haha.! Mnie przynajmniej ktoś lubi, i to nie tylko ona tylko porządni ludzie, ale ja ją znam i
      wiem jaka jest DOBRA.! Mam też wielu przyjaciół a wami sie nie przejmuje.! A ojejku
      ojejku, a ty sie już tak tym wszystkim nie podniecaj, bo kto zaczął ten zaczął, No czacha
      chyba ją zatkało.!;p
      • lovee.miley [...] 28.05.09, 16:12
        • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:14
          To Ty powinnas dac spokój bo ja nie komentuje głÓpioO tego ze "KOCHASZ" Miley daruj proszęę...indifferent
      • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:12
        brakło jej nowych słówek. ;PP
    • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:11
      kiss***********
    • natuss Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:16
      mnie strasznie w**a selena . nielubie jej głosu niech juz lepiej występuje w tym
      swoim serialu niż śpiewa. Wyglad ma sredni nic w niej specjalnego . Kocham miley
      i Demi ^^ a ostatnio to jakos tak jesse McCartney smirk
      • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:19
        lovee.miley ja nie komentuje głópio tego że lubisz miley Cyrus dobra spoko lubisz ja .. rozumim ja lubie SElene nie wiem o co chodzi każdy ma swój gust chyba każdy sie ze mna zgodzi ..proszęę daruj..;/
    • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:18
      No chyba TAK.! Ale byś ty widziała jaką nasza klasa miała z ciebie polewke na informatyce.!
      <lol2> Nie no wszyscy widzą cię żałośniw swoich oczach.! Dałbyś spokój, bo nie
      potrzebnie wogóle zaczęłaś tą idiotyczną gadanine.! Ale no tak Czeszka głupszym się
      ustępuje.! Albo nie mozę nowe przysłowie wymyślimy...Zjechańcom się ustępuje tongue_out
      • lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:25
        pati896 tak jestes na infie na pewno..ehee....

• lovee.miley do czeszka.xd 28.05.09, 16:25
          zgodaaa . ?
          • czeszka.xd Re: do czeszka.xd 28.05.09, 16:27
            chęętnie pod warunkiem ze nie bd komentarzy na temat seleny i gustów noo i rodzinki pati896..smirk
    • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:26
      O co kaman bo nie czaje.!? A co ty sobie myślisz co.! Wiesx co ja już daje spokuj, bo
      jeszcze mnie czymś zarazisz przez tego neta nawet.! żal.pl;/
      confusedsuspiciouscool
      • pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:27
        Buhahaha...Za to co powiedziałaś mozesz sie teraz bodnąć.! Takim sie nie wybaczauncertain
      • lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:27
        pff . tak ejden bląd heloo . sokój pisze sie pzrez ó . xd . analfabetka...ojoj beidnee
        dzieciatko...
        • lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:29
          pati896 moze czeszka.xd nie ejst taka jak ty . ! moze umie sie zachowaac i byc w
          porzadku...
          • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:31
            nie bd komentarzy na temat seleny i gustów noo i rodzinki pati896...?? no i wh na temat Pati.;d
            • lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:32
              em . ok . obrazac jej nie bd...ale jej nie polubiee...xd
              • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:34
                no niech siedzi no ale ona naprawde jest bardzo fajnaaa..;D tylko trzeba ja poznać a nie obrazać. ;p smile
                • oolluussiiaa96 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:37
                  choc nie mam nic do was to powiem ze wasze klotnie sa zenujaceuncertain wogole nie powinno
                  byc takich tematów. Ja uwielbiam Miley i Emily a Selena jest spoko nic do niej nie
                  mam piwo
                  • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:40
                    kłócimy sie my a nie Ty więć nie wtrącaj się. smile
                  • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:41
                    kłócimy sie my a nie Ty więc sie nie wtrącaj . smile
                • lol_lol Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:39
                  Boże lovee.miley
                  rozumiem jesteś tu nowa i chcesz żeby ktoś zwrócił na cb uwagę
                  noo popularna nie będziesz zakładając "Selena do burdelu" albo podlizując się
                  loczkowi,demcilove i komuś tam ..
                  gó...ara z cb że szok ! i możesz mnie obrażać mi to zwisa cool tylko nie pisz
                  "żal" bo takie coś to dla dzieci ... no chyba że nim jesteś wink
                  • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:43
                    wyjaśniłyśmy juz wiec darujcie już jje . piwo
                    • loczek. Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 19:16
                      pati ileśtam, w domu cię biją? o,o
                      nawet nie wiesz co ' dziecko wojny ' znaczy,
                      k .. o -,-
                      ale przynajmiej wszyscy mają tu z ciebie brechyy ; DD
                      • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 19:20
                        loczek nie zaczynaj..
                      • demcialove Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 19:21
                        pati896 lubieee cie ale przyczepilas sie do lovee.miley jak nikt..;| daj trochce
                        luzu .a co do tematu..em . nie wypowiadam siee....chociaz kazdywiee co myslee o
                        seleniee...xd
                        • czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 19:24
                          no własnie Demcialove nzachowaj to do siebie każdy ma swój gust c, nie..

a tak wg. to nie pati zaczęła tą kłótnie tylko Miley.lovee no ale nie wnikajmy
                          • demcialove Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 19:28
                            ok . cofaam . bo nie chce mi sie dzisiaj kłocic...zostawmy to jak tu lol_lol
                            przyjziee . xdsuspicioussuspicioussuspicious
                            • lol_lol [...] 28.05.09, 19:32
                              • demcialove Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 19:36
                                lol_lol tez podziwiam tój avatar słoneczkoo .

, , niee mogee oderwac od niego oczek...
                                • lol_lol [...] 28.05.09, 19:38
                                  • demcialove [...] 28.05.09, 19:40
    • pati896 byioup 28.05.09, 19:42
      Dobra ale to nie ja zaczęłam i nie ja sie przyczepiłam, bo wkurzyło mnie jak zaczła obrażać
      moją rodzine, ale przecież ona mnie nie zna.! A ja wiem co to znaczy dzieckoo wojny,
      pytnai czy ty wiesz.! <buhahaha> No prosze czekamy na wyjaśnienie smile
      • lol_lol Re: byioup 28.05.09, 19:45
        następne dziecko żaalu ... co ten świat robi z tymi dziećmi !
        a wiesz ? już byłam nudy twój stary ma małego ;/
        wiedziałam twoje zdjęcia z reala ale z ciebie fajny pączek big_grinbig_grin
        ale tak na serio który stopień nadwagi ?? tongue_outtongue_out
        w twoim przypadku chyba V !! hahaha
        • katsuumi_17 [...] 28.05.09, 20:19
          • loczek. Re: byioup 28.05.09, 20:34
            ja się nie przyczepiłam to twojej rodziny! ; DDD
            leże. dziecko wojny - takie, które stwarza kłótnie ; d
        • czeszka.xd Re: byioup 29.05.09, 19:37
          haha nieto było śmieszne przeciez ja nie znasz a tu wpadłaś bo Pati jhest najchudsza dzieczynka w klasie za to ty dostałaś juz chyba 20 stopień. ;PP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka