lovee.miley 27.05.09, 13:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miley31 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 14:03 zgadzam się. Ale każdy ma inny gust i może lubić co chce... Odpowiedz Link Zgłoś
miley1260 [...] 27.05.09, 20:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 14:15 No własnie żałosne. My tak samo mozemy powiedziec ,,Co za ludzie lubią te beztalencie Miley'' Oczywiście nie mówie że tak jest, ale tacy ludzie jak ty zachowują się w stosunku do kogoś poprostu BESZCZELNIE.! Jakby ktoś powiedział tak o tobie, to zaraz do mamusi z płaczem na skarge.! A to też są zwykli ludzie, ale nie przejmują się takimi ludźmi, a pozatym gdybyś ją gdzieś zobaczyła to zwrażenia padłaśbyś przed nią na kolana błagając o autograf A Selena ma takze WIEEEEELKI talent, potrafi świetnie grać w filmach, bo zagrała już wielu (Więcej duuużo niż Hannah ;]) I nawet dobrze potarfi śpiewać, a wszczegolności potrafi ŚWIETNIE TAŃCZYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 14:16 Myślisz,ze założyłaś taki wątek i świecisz.!...NIE...Tylko zrobiłas sobiee mega siare.! Odpowiedz Link Zgłoś
miley1260 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 20:56 oK . trochę.. okii bardzo beszczelnie sie w syosunku do se .. se ..seleny zachowałam .!!!!! sorry dla fan .! no ale ja jej nie lubie i zdania nie zmniienie .! Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 15:42 pati896 napisał(a): > No własnie żałosne. My tak samo mozemy powiedziec ,,Co za ludzie lubią te bezta > lencie > Miley'' Oczywiście nie mówie że tak jest, ale tacy ludzie jak ty zachowują się > w stosunku do > kogoś poprostu BESZCZELNIE.! Jakby ktoś powiedział tak o tobie, to zaraz do mam > usi z > płaczem na skarge.! A to też są zwykli ludzie, ale nie przejmują się takimi lud > źmi, a pozatym > gdybyś ją gdzieś zobaczyła to zwrażenia padłaśbyś przed nią na kolana błagając > o > autograf A Selena ma takze WIEEEEELKI talent, potrafi świetnie grać w filmac > h, bo > zagrała już wielu (Więcej duuużo niż Hannah ;]) I nawet dobrze potarfi śpiewać > , a > wszczegolności potrafi ŚWIETNIE TAŃCZYĆ nie porównuj, proszę cię, gwiazdki do gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 20:22 Hahahahahahahah !!> Uśmiałam się jak czytałam twoją wypowiedź pati896 <lol2> Kurczę. !! .. Co to wogle miało być ?? !! Z tą skargą.! Przecież ty nie znasz tutaj tych ludzi którzy piszą. Ta osoba która założyła ten wątek , przecież nie znasz jej , nie wiesz jaka jest , skąd wiesz że poleciała by do mamusi na skargę?! Nie no widać że jesteś takim przesłodzonym i żałosnym jeszcze dzieciaczkiem.. A i nie mów mi jeszcze że jakbym ją zobaczyła to bym padła przed nią na kolana bo zrobiłabym tylko minę żenady i ironii i poszła dalej. Czy ty nie rozumiesz że to jest wątek dla anty fanów Seleny Sreny ?? Jeżeli ją lubisz a wnioskuję po twoich wypowiedziach zresztą żałosnych że tak to po jakiego h...a tu wchodzisz dziecko co ?? .. A jeszcze to mnie rozbroiło <lol2> Selena zagrała w więcej filmach niż HAnnah.. Czy jesteś tego pewna ?? <lol2> nie wytrzymam , leje normalnie. Miley jako dziecko wystąpiła w wielu filmach a Selena raczej w tych żałosnych czarodziejach , gościnnie w Hannah Montana , teraz będzie jej nowy serial i w Kopciuszku. I taka jej kariera.. Prawdę mówiąc ona żadną gwiazdą nie jest !. Śpiewać to już chyba ja lepiej potrafię nie znałam osoby która by tak fałszowała. <Lol2> no ale może pati896 się to wywodzenie podoba <Lol2> żal mi cię dziecko !> <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 21:52 czemu zawsze piszesz, ze jakby ktos ja zobaczyl to by blagal o autograf.? to,ze Ty tak bys zrobila, to nie znaczy,ze reszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 14:17 ogólnie uważam że nie powinno się obrażać gwiazd jak ich nie lubimy ale jej się nie da jest taka głupia pusta brzydka i nieutalentowana w niczym ani śpiewać ani grać . Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 14:21 pati896 myslisz , ze bede plakac bo mi to powiedzialas . ?lecz sie dzieciatkoo drogieee... Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 14:27 ` mi tam ona zwisa i powiewa xDD ma tylko ładną buzie . Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e . 27.05.09, 14:34 kochanie.. nie wiem czym roznie sie selena od ashley. obie sa aktorkami. chyba czegos tu nie rozumiesz..;/ trudno a tak poza tym mam szacunek do ludzi ulicy [wgl nie wiesz co to znaczy jesli sadzisz ze jest nim selena xD ] ludzie ulicy...wiesz co przeszli.?? kochanie zastanow sie zanim cos palniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: . 27.05.09, 14:39 o.O xD Kolejny wątek anty...Chyba zaczne je liczyć ; D Spoko, możesz wyrazić swoje zdanie, nikt Ci w tym nie przeszkodzi, ale mogłabyś być trochę bardziej kulturalna^^ Każdy lubi kogoś innego, i właśnie dlatego jest fajnie xDD Jedni uważają za ideał Miley, inni Selene a jeszcze inni Demi....Co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 15:24 Dobra wiesz co nawet się nie wypowiadam już na twój temat, bo żal mi ciebie Wiesz co dam ci rade, jest taka strona www.żal.pl weś wklej tam swoje zdjęcie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 15:40 hahaha ! chyba się zaprzyjaźnimy. <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 15:48 pati896 eii , chceez byc fajnaa , albo niee wieem smiesznaaa . ? . ehem . to twojee zdanie "wklej sowjee zdjecie na www.zal.pl" eii . no po prostu ZAŁOSNEE . kogos to rozmieszyloo . ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:53 Boże wszyscy czepiacie się tej Seleny bo ma "słodką" urodę !! jesteście nie możliwi Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 15:53 Na wstępie- NIE JESTEM FANKĄ DURNYCH GWIAZDECZEK DISNEYA. Ale, lovee.miley, widać, że bardzo chciałaś zaszokować swoją wypowiedzią. Cóż, nie udało się, bo zabrzmiało to tak, jakbyś była zazdrosną, tępą gó...arą która myśli, że jak objedzie kogoś na forum, to podniesie swoją samoocenę i będzie "fajna". Jakie to złudne, nie uważasz? Jeszcze jedno- napisałaś, że Miley, Ashley itp. to gwiazdy. Dla mnie i Miley i Ashley i Selena i Vanessa Hudgens to ten sam, NISKI poziom GWIAZDECZEK, które zagrały w jakimś głupim serialu, nagrały jakąś niespecjalną piosenkę nie mając do tego predyspozycji, a uważają się za nie wiadomo kogo. Nie porównujcie więc ich do prawdziwych gwiazd, bo tym prawdziwym gwiazdom to napewno ubliża. Odpowiedz Link Zgłoś
mags Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 19:30 Może bez przesady lovee.miley możesz sobie nie lubić Seleny, ale nie musisz takimi wątkami zaśmiecać forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.09, 19:57 CHYBA KTOŚ TU JEST ZAZDROSNY! Założę się, że chciałabyś wyglądać jak Sel (lovemiley czy jak ci tam) ŻAŁOSNE ŻAŁOSNE ŻAŁOSNE. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: demcialove ! x33 27.05.09, 20:43 tak, ale zabawa. Podszywa się po gościa. xD Nie wiem czy ktoś mnie zrozumiał, ale to nieważne ;P A pati896 jak zwykle, co prawdaż, jest żałosna. I mylisz się, drogie dziecko "Kocham Cię Selenko Gomez, Jesteś Moim Bogiem, Tylko Ty Się Liczysz, Miley To Idiotka, Bo Ją Mogę Obrażać, A Mojej Selenki Nikt Nie Tknie" - W życiu, powtarzam W ŻYCIU nie padłabym na kolana błagając, by Selena Gomez dała mi swój autograf. Tak nisko, to ja jeszcze nie upadłam. Zastanawia mnie tylko, jak ty byś się zachowała, gdybyś zobaczyła, o taką Miley Cyrus na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: demcialove ! x33 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.09, 21:17 kto podszywa się pod gościa? Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: demcialove ! x33 27.05.09, 21:20 wiecie, każdy ma inny gust;] ja np. bardzo cenię Selenę za aktorstwo i uwielbiam jej styl i ciuchy ale Miley też lubię i cenie jej piękny głos i powiem że zaje.biście śpiewa !! więc ja osobiście lubię je obie i każdą za co innego ale lubię patrzeć również jak się kłócicie ponieważ każda z was ma w szczególności Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 21:31 lovee.miley coś ci nie wyszedł ten wątek.! A ty nikt, daruj sobie te bzurne gadki, bo nie wiem ile masz lat, ale widocznie wogóle nie rozumiesz sensu zdania, Ale ja nie jestem tobą,żeby oddawać życie za gwiazde, bo ona jest tylko idolką,ale nie szaaaleje z nią jak wy za tą swoją Miley Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 21:58 lovee.miley ale się popisałaś wątkiem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 27.05.09, 22:27 ty nie szalejesz za Seleną? przecież ty świata poza nią nie widzisz...-.-' pati nie powtarzaj sie, bo to że piszesz że ktoś nie rozumie sensu zdania to już standard.. nie przepadam za Seleną ale te wątki są już nudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aashh Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:01 po co zakladasz taki watek zeby sie kucic ! > ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 10:11 Kitty16 weś mnie nie wkurzaj, bo normalnie rzygać mi sie chce jak czytam to co ty tutaj wypisujesz, nie wiem kogo to śmieszy, ale mnie....NIE.!! Więc daruj to sobie, bo żal mi cie.! Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 13:25 eyy, pati ileśtam. kitty16 przynajmiej jest lubiana. lol2. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 14:37 Nudzi wam się ?? Widać.... Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 14:50 Hahaha...ja też przez porządych ludzi A kitty16 jest chyba lubiana przez ciebie i inne dziewczyny z klubu ,,ZJECHANE DZIECIAKI''.! Bo jak narazie uważacie się tu za jakieś naj lepsze, myślicie,że wsmyscy was lubią <lol2> Chyba sobie żartujecie, bo nie wiem czy sie śmiać czy płakać Bo mnie nie obchodzi co ty wygadujesz dzieciaku wojny...! Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley [...] 28.05.09, 14:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 14:57 proszę was darujcie sobie bo jesteście skiśniałymi dzieciakami.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 14:59 według ciebie ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 15:01 czeszka.xd ale pojechalas . normalnie az sie poryczalam! słonko idz pobiegac albo popatrzec na kwiatki.No chyba ze to tez ci sprawia trudnosc.....nie lubie seleny no i co? a ty ją lubisz .czyli co to oznacza? ja mam styl a ty go nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 15:38 słonko nie mam ochoty wyjść na dwór to po pierwsze za to ja nie lbie miley i co z tego o co wam do cholery chodzi każdy ma swoja fankę moja jest Selena i od pati986 tez wieć nie wiem o co sie ciągle czepiacie. Chyba każdy lubi pizze a ja jej nie lubie i co z teg bd mnie wyzywać bo pizzy nie lubie no raczej nie a tu sie zachowujecie tak samo..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 [...] 28.05.09, 15:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 15:42 No właśnie czeszka.xd ma WIEEEEEEELKĄ racje Czy wy to w końcu zrozumicie,że każdy ma swój styl, a nie będzie skakał obok jakieś tam lovee.miley jak nie powiem co, bo ona tak rozkaże, a i jeszcze jedno lovee.miley ty masz styl.! <hahahaha> Nie no bo sie zaraz porycze ze śmiechu <lol2> A wiesz co to wogóle jest dzieciaczku wojny.!? haha Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley [...] 28.05.09, 15:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 [...] 28.05.09, 15:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 15:59 Wymyśliła sobie nowe polskie słówka i świeci <hahah> Wiesz co pozytaj sobie te komentarze jeszcze raz, a następnym razem pomyśl 100000 razy co chcesz napisać. I spróbój mi jeszcze raz obrazać kogoś z rodziny, bo mam porzadną i nie wmawaij mi głupot, a z resztą nie będe sie wysilać.! NIE ODPOWIEM NA TWOJE KOMCIE NIGDY W ŻYCIU WIĘCEJ.! Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:03 to pisałam ja.!! jako gość. Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley do czeszka.xd 28.05.09, 16:05 dobzre przepraszam za swojee zachowanie juz tak nie bedee.... o lol . ! myslisz ze mnie zgsilas . ? no chyba nie! Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd [...] 28.05.09, 16:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:07 Jasne wybaczm ahhahaha zal..;/ idź spać bo ci kaszka wystygnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:06 Ty nie podniecaj się tak tym poprostu.! A ciebie matka nie nauczyła jak się rozmawia z innymi.! Ha.1 Ty nad soba panujesz zal.! Nie bo nie chce mieć nic wspólnego z takim zjechańcem.! Koniec.! Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 [...] 28.05.09, 16:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:08 pati896 nie mialas juz nic pisac.... a ty czeszka.xd nie wieem za co lubisz tą pati...myslalam ze jestes poko...to ty zaczelas....zal . Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:10 tez myślałam ze jesteś spoko dopółkiki nie zaczełaś obrazac mnie i mojej opini na temat seleny poprostu ja lubie ty ja nie lubisz prawda.?? dobra jal sie nie czepaim spoko.. ja nie lnie miley więć tez sie niepowinnaś nas czepiać _______ lubię ją bo to moja przyjaciółka ;** Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:10 Haha.! Mnie przynajmniej ktoś lubi, i to nie tylko ona tylko porządni ludzie, ale ja ją znam i wiem jaka jest DOBRA.! Mam też wielu przyjaciół a wami sie nie przejmuje.! A ojejku ojejku, a ty sie już tak tym wszystkim nie podniecaj, bo kto zaczął ten zaczął, No czacha chyba ją zatkało.!;p Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley [...] 28.05.09, 16:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:14 To Ty powinnas dac spokój bo ja nie komentuje głÓpioO tego ze "KOCHASZ" Miley daruj proszęę... Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:12 brakło jej nowych słówek. ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:11 *********** Odpowiedz Link Zgłoś
natuss Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:16 mnie strasznie w**a selena . nielubie jej głosu niech juz lepiej występuje w tym swoim serialu niż śpiewa. Wyglad ma sredni nic w niej specjalnego . Kocham miley i Demi ^^ a ostatnio to jakos tak jesse McCartney Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:19 lovee.miley ja nie komentuje głópio tego że lubisz miley Cyrus dobra spoko lubisz ja .. rozumim ja lubie SElene nie wiem o co chodzi każdy ma swój gust chyba każdy sie ze mna zgodzi ..proszęę daruj..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:18 No chyba TAK.! Ale byś ty widziała jaką nasza klasa miała z ciebie polewke na informatyce.! <lol2> Nie no wszyscy widzą cię żałośniw swoich oczach.! Dałbyś spokój, bo nie potrzebnie wogóle zaczęłaś tą idiotyczną gadanine.! Ale no tak Czeszka głupszym się ustępuje.! Albo nie mozę nowe przysłowie wymyślimy...Zjechańcom się ustępuje Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:25 pati896 tak jestes na infie na pewno..ehee.... Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: do czeszka.xd 28.05.09, 16:27 chęętnie pod warunkiem ze nie bd komentarzy na temat seleny i gustów noo i rodzinki pati896.. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:26 O co kaman bo nie czaje.!? A co ty sobie myślisz co.! Wiesx co ja już daje spokuj, bo jeszcze mnie czymś zarazisz przez tego neta nawet.! żal.pl;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:27 Buhahaha...Za to co powiedziałaś mozesz sie teraz bodnąć.! Takim sie nie wybacza Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:27 pff . tak ejden bląd heloo . sokój pisze sie pzrez ó . xd . analfabetka...ojoj beidnee dzieciatko... Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:29 pati896 moze czeszka.xd nie ejst taka jak ty . ! moze umie sie zachowaac i byc w porzadku... Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:31 nie bd komentarzy na temat seleny i gustów noo i rodzinki pati896...?? no i wh na temat Pati.;d Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:32 em . ok . obrazac jej nie bd...ale jej nie polubiee...xd Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:34 no niech siedzi no ale ona naprawde jest bardzo fajnaaa..;D tylko trzeba ja poznać a nie obrazać. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:37 choc nie mam nic do was to powiem ze wasze klotnie sa zenujace wogole nie powinno byc takich tematów. Ja uwielbiam Miley i Emily a Selena jest spoko nic do niej nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:40 kłócimy sie my a nie Ty więć nie wtrącaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:41 kłócimy sie my a nie Ty więc sie nie wtrącaj . Odpowiedz Link Zgłoś
lol_lol Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:39 Boże lovee.miley rozumiem jesteś tu nowa i chcesz żeby ktoś zwrócił na cb uwagę noo popularna nie będziesz zakładając "Selena do burdelu" albo podlizując się loczkowi,demcilove i komuś tam .. gó...ara z cb że szok ! i możesz mnie obrażać mi to zwisa tylko nie pisz "żal" bo takie coś to dla dzieci ... no chyba że nim jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 16:43 wyjaśniłyśmy juz wiec darujcie już jje . Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 19:16 pati ileśtam, w domu cię biją? o,o nawet nie wiesz co ' dziecko wojny ' znaczy, k .. o -,- ale przynajmiej wszyscy mają tu z ciebie brechyy ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 19:20 loczek nie zaczynaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 19:21 pati896 lubieee cie ale przyczepilas sie do lovee.miley jak nikt..;| daj trochce luzu .a co do tematu..em . nie wypowiadam siee....chociaz kazdywiee co myslee o seleniee...xd Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 19:24 no własnie Demcialove nzachowaj to do siebie każdy ma swój gust c, nie.. a tak wg. to nie pati zaczęła tą kłótnie tylko Miley.lovee no ale nie wnikajmy Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 19:28 ok . cofaam . bo nie chce mi sie dzisiaj kłocic...zostawmy to jak tu lol_lol przyjziee . xd Odpowiedz Link Zgłoś
lol_lol [...] 28.05.09, 19:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: anty selenka . takie do burdelu . ! ble. 28.05.09, 19:36 lol_lol tez podziwiam tój avatar słoneczkoo . , , niee mogee oderwac od niego oczek... Odpowiedz Link Zgłoś
lol_lol [...] 28.05.09, 19:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove [...] 28.05.09, 19:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 byioup 28.05.09, 19:42 Dobra ale to nie ja zaczęłam i nie ja sie przyczepiłam, bo wkurzyło mnie jak zaczła obrażać moją rodzine, ale przecież ona mnie nie zna.! A ja wiem co to znaczy dzieckoo wojny, pytnai czy ty wiesz.! <buhahaha> No prosze czekamy na wyjaśnienie Odpowiedz Link Zgłoś
lol_lol Re: byioup 28.05.09, 19:45 następne dziecko żaalu ... co ten świat robi z tymi dziećmi ! a wiesz ? już byłam nudy twój stary ma małego ;/ wiedziałam twoje zdjęcia z reala ale z ciebie fajny pączek ale tak na serio który stopień nadwagi ?? w twoim przypadku chyba V !! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 [...] 28.05.09, 20:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: byioup 28.05.09, 20:34 ja się nie przyczepiłam to twojej rodziny! ; DDD leże. dziecko wojny - takie, które stwarza kłótnie ; d Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: byioup 29.05.09, 19:37 haha nieto było śmieszne przeciez ja nie znasz a tu wpadłaś bo Pati jhest najchudsza dzieczynka w klasie za to ty dostałaś juz chyba 20 stopień. ;PP Odpowiedz Link Zgłoś