Gość: Mileyy Re: Zielona Szkoła IP: *.ib.tcz.pl 29.05.09, 14:29 Ja byłaM NA 3 DNI W MAJU W dRZEWINIE ALE JAK NAS NASTRZASYLI WSZYSTKIE DZIEWCZYNY PŁAKAŁA ZE MNĄ RAZEM 4 NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica Re: Zielona Szkoła IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 14:32 Ja z klasą byłam na 3 dniowej wycieczce do Krakowa, Wieliczki i Ojcowskiego Parku Narodowego było genialnie ekstra polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndziUl Re: Zielona Szkoła IP: *.aster.pl 29.05.09, 14:33 byłam w 3 klasie .[ obecnie jestem w 5 ] i było super . !!!! . Ja w środę jadę na 3 dni do Krakowa i Zakopanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinkaa Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 14:33 Ja właśnie wczoraj wieczorem wróciłam z Trójmiasta! Ale było fajnie! kurcze szkoda że nie trwało to dłużej bo było naprawdę super! ^^. Mimo warunków pobytu w hostelu było fajnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Zielona Szkoła IP: *.chello.pl 29.05.09, 14:37 Moja się skończyła=((( Z mojej klasy jechało 6, (miało 7) a jechaliśmy z klasa równoległą... Było sssuper=) Byliśmy w Nowej Kaletce, od 11 do 15 maja... Siódmą osobą miał być MÓJ CHŁOPAK, ale BYŁ W SZPITALU!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 14:42 Hahaha ja mam tak samo (zówik xD) My tez jestesmy nigrzeczną klasą nigdzie niemozemy wyjechac na kilka dni ..... !!!!!!!!! Ja to znaczy cala klasa pujdziemy na poczatku czerwca nad wode bo ja mieszkam nad rzeką bug i obok jest topolina i sa tam ruzne fajne miejsca by rozpalic ognisko wiec bedzie super tak mysle wiecie no kielbaski itp.... ;D;D Zawsze mamy ruzne problemy z nasza klasą bo jest strasznie nauczyciele krzycza ciagle itp.......ale jest fajnie niechcialabym sie rozdzielac........:- * Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 14:49 ja byłam w Kazimierzu [ itd . ] na 4 dni od 19 do 22 maja . Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Zielona Szkołą;/ 29.05.09, 14:51 Moja szkoła ani klasa nie była na żadnej wycieczce w tym roku.. I jak na razie nic nie jest planowane... nauczycielki mówią że nie zasługujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabaaa Re: Zielona Szkoła IP: 213.25.102.* 29.05.09, 14:52 My byliśmy już na Zielonej Szkole w Sztutowie było zajebiście !! i wgl. Ośrodek mieli.smy taki suuper tylko nie było tak bardzo ciepło ale i tak super ! Odpowiedz Link Zgłoś
selenka75 Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 14:55 HeHe ja byłam 16-18 maja w Krakowie oczywiście o 4:00 rano musielismy jechać ale za to byliśmy w Wadowicach i Oświęcimiu ;d było zarąbiście a zwłaszcza w kinie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zielona Szkoła IP: *.chello.pl 29.05.09, 14:54 hah.. no z moja klasą jest to samo. Ale może pojedziemy na 3 dni =) <oby> bo osób chętnych brak xD Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 15:03 od 06.06 do 17.06 nad morze do Chłapowa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolxd Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:03 nasza szkoła jedzie na 2 dni do Warszawy 15,16 czerwiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAja Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:17 o kórna zielonka w poniedzialek czemuu boje sie kurde jak sie okarze ze bedzie do bani... Odpowiedz Link Zgłoś
podnietaxd Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 15:26 a ja mam tak porytą szkołę że masakra nigdzie nie pojechaliśmy i nie jedziemy wrrr nasza klasa a reszta napewno gdzieś pojedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ami Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 15:29 A my nie pojedziemy, bo rodziców się nie zgadza!!! Cała klasa protestowała, że inni jadą i w ogóle, ale mamy taką durną wychowawczynię, że i tak nie pojedziemy! Zamiast nas pojedzie inna klasa, która była w tamtym roku! Ale żal.... I gdzie mamy tu prawo podejmowania decyzji!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati ************; ;D Zielonka rlz. xD IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.09, 15:29 My byliśmy we Włoszech na zielonce w terminie 11.05-22.05. Mieszkaliśmy w hotelu METTING [***] w miejscowości Bellaria. Było super ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selenka Re: ;D Zielonka rlz. xD IP: 89.161.8.* 29.05.09, 15:32 A moja klasa jest niegrzeczna wiec nigdzie.na szczescie bylam 7 maja z babka od polaak w kazimierzu dolnym na 2dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niie Re: Zielona Szkoła IP: *.chello.pl 29.05.09, 15:33 ja jade w poniedziałek na 2 dniową wycieczkę w Gore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyne<3ka Re: Zielona Szkoła IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 15:44 ja już byłam wróciłam w zeszłą niedzielę byłoo Suuuuper.Byłam nad Morzem Bałtyckim a dokładnie w małej miejscowości w Chłapowie niedaleko Władysławowa. Pogoda była niezbyt ładna ale liczy się zabawa=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kooolig Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:46 A nie przypadkiem komers ? Odpowiedz Link Zgłoś
wicia_sprycia Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 15:54 Ja bna "zielonej szkole" byłam w Stręgielku na mazurach w terminie 11.05.-15.05. było zajesuper Odpowiedz Link Zgłoś
agull Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 15:56 My jedziemy 15.06-18.05. 1 dzień Gniezno-Biskupin-Wenecja-Toruń(spimy) 2dzień wieś piwnice-Ciechocinek-Toruń(śpimy) 3 dzień Grunwald-Buczyniec-Elbląg-Malbork(śpimy) 4 dzień wracamy do domciu do Wrocławia Podoba mi się wycieczka chociaż długo będziemy jechać autokarem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:56 Ja juz byłam.. było superowo.. pojechaliśmy na mazury... było zimno ja cholera.. byliśmy od 11-15 maja.. Zajebista zielona szkoła, bo z moimi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6D!!! Re: Zielona Szkoła IP: *.net.autocom.pl 29.05.09, 16:02 My z klasą 6D jedziemy na 1 dzień na Zieloną szkolę od 1 czerwca do 1 czerwca z Krakowa do Włoch autobusem. BĘDZIE SUPER Będziemy zwiedzać Krzywą wieże w Pizie i Wenecję oraz zabytki Rzymu. Pojedziemy także w ten sam dzień do Paryża do Disneylandu. Wszędzie autobusem. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 16:07 ja byłam pod koniec kwietnia w Bardzie - dziurze gdzieś tam niedaleko Kłodzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camillie Re: Zielona Szkoła IP: *.chello.pl 29.05.09, 16:24 Moja klasa jest na tyle grzczna że mieliśmy jechać na 5 dni ale koledze sie 4 godz. prze wyjazdem odwidziało i powieział że nie ppojedzie a jak on nie pojedzie to i cała klasa nie może po są takie gó...ane przepisy że jak 2 osoby nie jadą to cała klasa nie może i nie mam zielonej szkoły ani żadnej wycieczki (jestem w 5) i przez całą szóstą też nie pojedziemy. Bo sie mojej wychowawczyni dupy z krzesła nie chce ruszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camillie Re: Zielona Szkoła IP: *.chello.pl 29.05.09, 16:28 I sai widzicie wszyscy jada a ja nie nigdy w zyciu nie byłam na zielonej szkole i 7 razy w zyciu na wycieczce przez 7 lat!!!!!!!!! I nie z powodów finansowych czy z powodu źle zorganizowanej klasy dlatego że mojej wychowawczyni sie dupy ruszyć nie chce i wszyscy z klasy od3 do 6 klasy pojechali a moja klasa nnniiiiiiiiieeeeeee! i teraz wszyscy w klasie ryczą bo sie z nas śmieją wyjebiaszcze uczycie nie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś co coś umie... Re: Zielona Szkoła IP: *.net.autocom.pl 29.05.09, 16:31 437hf74wfjkkewduywodjnwhhdywkdh2l (ja już pyłam na szkolne zielome i wygrałam w konkórsie naika v7c8974b4xd najgłupszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeego uczsrtn XD XD XD XD XD wykrałam bóty cywrofe z telefizją oglondam na sfoich naikach teledyski Dżonasóf bo ja pszeciesz wygrałam lup wygrałem konkórs na naśladofanie gołebia, ktutry tańczy i śpiefa kocham FAS Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaczek18 Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 16:34 ` ja z moją klasą też nie wyjeżdżam na Zieloną Szkołę, ponieważ jesteśmy baardzo "niegrzeczną" klasą xDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 16:45 my raz jakąś akademię rozwaliliśmy (xD) i nam pani dyrektor zapowiedziała, że za karę nigdzie nie pojedziemy. ale dzięki naszemu kochanemu samorządowi dołączyliśmy do wycieczki mającej na calu zwiedzenie Krakowa (xD) 5-6 czerwiec. chociaż z drugiej strony szkoda, bo mieliśmy pojechać na dwa tygodnie do Brestu we Francji Odpowiedz Link Zgłoś
malinowycmok Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 16:42 a my bylismy ale rok temu w Lacku 4 km od kolobrzegu na 10 dni tylko nie pamietam w jakim terminie wiecie deski morze poprostu odlot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiaa Zielonaa :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 16:51 Uwielbiam zielone szkoły xd. Jeżdże na nie od 3 klasy i zawsze (no prawiee) było super :- D Szczególniee rok temu Tylu przystojnaików to jeszcze nie widziałam Ale w tym roku nie byłam bo pani która organizuje Zielone szkoły zrobiła sobiee tzw."przerwę" A ta druga to wgl nie powiedziała mojej klasiee i jak sie dowiedzieliśmy to miejsc nie było Szkodaa. bo teraz do gimnazjum ide a tam nie ma takich wycieczek Jeśli chodzi o wycieczki to mielismy pojechać (tylko 6 klasyy)ale nie pojechaliśmy bo najpierw wychowawczyni mówiła że test jest i wgl. a jak teraz pytałyśmy to powiedziała że autokarów nie będziee Głupiaa baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinkuś Zielona Szkoła xD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 16:58 Ja byłam na zielonej szkole dwa lata temu tera już jestem w piątej klasie było suuuper xD Byliśmy nad morzem xD i wogóle cały czas luzy Odpowiedz Link Zgłoś