Dodaj do ulubionych

Zielona Szkoła

• Gość: Mileyy Re: Zielona Szkoła IP: *.ib.tcz.pl 29.05.09, 14:29
      Ja byłaM NA 3 DNI W MAJU W dRZEWINIE ALE JAK NAS NASTRZASYLI WSZYSTKIE
      DZIEWCZYNY PŁAKAŁA ZE MNĄ RAZEM 4 NIEsmilecoolserceshocktongue_outbig_grin
    • Gość: Uczennica Re: Zielona Szkoła IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 14:32
      Ja z klasą byłam na 3 dniowej wycieczce do Krakowa, Wieliczki i Ojcowskiego
      Parku Narodowego
      było genialnie ekstra polecamwink
    • Gość: AndziUl Re: Zielona Szkoła IP: *.aster.pl 29.05.09, 14:33
      byłam w 3 klasie .[ obecnie jestem w 5 ] i było super . !!!! . Ja w środę jadę na 3 dni do
      Krakowa i Zakopanego tongue_out
    • Gość: Karolinkaa Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 14:33
      Ja właśnie wczoraj wieczorem wróciłam z Trójmiasta! Ale było fajnie! kurcze
      szkoda że nie trwało to dłużejcrying bo było naprawdę super!serce ^^. Mimo
      warunków pobytu w hostelu było fajnie ;ppiwocoolkiss
    • Gość: Lola Re: Zielona Szkoła IP: *.chello.pl 29.05.09, 14:37
      Moja się skończyła=(((
      Z mojej klasy jechało 6, (miało 7)
      a jechaliśmy z klasa równoległą...
      Było sssuper=)
      Byliśmy w Nowej Kaletce, od 11 do 15 maja...

Siódmą osobą miał być MÓJ CHŁOPAK, ale BYŁ W SZPITALU!!!!!!! sad
    • 4 Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 14:42
      Hahaha ja mam tak samo (zówik xD) My tez jestesmy nigrzeczną klasą nigdzie niemozemy
      wyjechac na kilka dni .....crying !!!!!!!!! Ja to znaczy cala klasa pujdziemy na poczatku czerwca
      nad wode bo ja mieszkam nad rzeką bug i obok jest topolina i sa tam ruzne fajne miejsca
      by rozpalic ognisko wiec bedzie super tak mysle wiecie no kielbaski itp.... ;D;Dbig_grindevil
      Zawsze mamy ruzne problemy z nasza klasą bo jest strasznie nauczyciele krzycza ciagle
      itp.......ale jest fajnie niechcialabym sie rozdzielac........big_grinbig_grinbig_grinbig_grinkisskisskisskisskisskisskiss:-
      *kisskisskisskiss
    • denessa Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 14:49
      ja byłam w Kazimierzu [ itd . ] na 4 dni od 19 do 22 maja . smile
      • eluchna Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 14:52
        my 6/7 Lednica
    • olciaa111 Zielona Szkołą;/ 29.05.09, 14:51
      Moja szkoła ani klasa nie była na żadnej wycieczce w tym roku..uncertain I jak na
      razie nic nie jest planowane...uncertain nauczycielki mówią że nie zasługujemy uncertain
    • Gość: gabaaa Re: Zielona Szkoła IP: 213.25.102.* 29.05.09, 14:52
      My byliśmy już na Zielonej Szkole w Sztutowie wink było zajebiście !! i wgl. Ośrodek mieli.smy taki suuper tylko nie było tak bardzo ciepło ale i tak super ! big_grin
      • selenka75 Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 14:55
        HeHe ja byłam 16-18 maja w Krakowie oczywiście o 4:00 rano musielismy jechać ale
        za to byliśmy w Wadowicach i Oświęcimiu ;d było zarąbiście a zwłaszcza w kinie
        ;dbig_grinsmile
    • Gość: Kasia Re: Zielona Szkoła IP: *.chello.pl 29.05.09, 14:54
      hah.. no z moja klasą jest to samo.
      Ale może pojedziemy na 3 dni =)
      <oby>
      bo osób chętnych brak xDcry
      • trysia13 Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 15:00
        jadę w tą niedzielę dobiskupina uncertain
        • leaveme_ Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 15:03
          od 06.06 do 17.06 nad morze do Chłapowa ;p
        • Gość: lolxd Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:03
          nasza szkoła jedzie na 2 dni do Warszawy 15,16 czerwiec
    • Gość: MAja Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:17
      o kórna zielonka w poniedzialek czemuu shock boje sie kurde jak sie okarze ze bedzie do
      bani...shock
    • podnietaxd Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 15:26
      a ja mam tak porytą szkołę że masakra nigdzie nie pojechaliśmy i nie jedziemy wrrr nasza
      klasa a reszta napewno gdzieś pojedzie sad sciana
      • ami Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 15:29
        A my nie pojedziemy, bo rodziców się nie zgadza!!! Cała klasa protestowała, że inni jadą i
        w ogóle, ale mamy taką durną wychowawczynię, że i tak nie pojedziemy! Zamiast nas
        pojedzie inna klasa, która była w tamtym roku! Ale żal.... I gdzie mamy tu prawo
        podejmowania decyzji!?angryangryangryangryangryangryangry
    • Gość: Pati ************; ;D Zielonka rlz. xD IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.09, 15:29
      My byliśmy we Włoszech na zielonce w terminie 11.05-22.05.

Mieszkaliśmy w hotelu METTING [***] w miejscowości Bellaria.

Było super ^^ kiss
      • Gość: selenka Re: ;D Zielonka rlz. xD IP: 89.161.8.* 29.05.09, 15:32
        A moja klasa jest niegrzeczna wiec nigdzie.na szczescie bylam 7 maja z babka od
        polaak w kazimierzu dolnym na 2dni
    • Gość: Niie Re: Zielona Szkoła IP: *.chello.pl 29.05.09, 15:33
      ja jade w poniedziałek na 2 dniową wycieczkę w Gore smile
    • Gość: Martyne<3ka Re: Zielona Szkoła IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 15:44
      ja już byłam wróciłam w zeszłą niedzielę byłoo Suuuuper.Byłam nad Morzem
      Bałtyckim a dokładnie w małej miejscowości w Chłapowie niedaleko Władysławowa.
      Pogoda była niezbyt ładna ale liczy się zabawa=)winksmirk
      • Gość: kooolig Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:46
        A nie przypadkiem komers ?
    • wicia_sprycia Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 15:54
      Ja bna "zielonej szkole" byłam w Stręgielku na mazurach w terminie 11.05.-15.05. było zajesuperbig_grin
    • agull Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 15:56
      My jedziemy 15.06-18.05.smilesmilesmilesmile 1 dzień
      Gniezno-Biskupin-Wenecja-Toruń(spimy) 2dzień wieś
      piwnice-Ciechocinek-Toruń(śpimy) 3 dzień
      Grunwald-Buczyniec-Elbląg-Malbork(śpimy) 4 dzień wracamy do domciu do
      Wrocławiabig_grinbig_grinbig_grin
      Podoba mi się wycieczka chociaż długo będziemy jechać autokaremconfused
    • Gość: karolina Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:56
      Ja juz byłam.. było superowo.. pojechaliśmy na mazury... było zimno ja cholera..
      byliśmy od 11-15 maja.. Zajebista zielona szkoła, bo z moimi.. kisskiss
      • Gość: 6D!!! Re: Zielona Szkoła IP: *.net.autocom.pl 29.05.09, 16:02
        My z klasą 6D jedziemy na 1 dzień na Zieloną szkolę od 1 czerwca do 1 czerwca z
        Krakowa do Włoch autobusem.
        BĘDZIE SUPER
        Będziemy zwiedzać Krzywą wieże w Pizie i Wenecję oraz zabytki Rzymu.
        Pojedziemy także w ten sam dzień do Paryża do Disneylandu.
        big_grin
        Wszędzie autobusem.
    • gorzata Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 16:07
      ja byłam pod koniec kwietnia w Bardzie - dziurze gdzieś tam niedaleko Kłodzka
    • Gość: Camillie Re: Zielona Szkoła IP: *.chello.pl 29.05.09, 16:24
      Moja klasa jest na tyle grzczna że mieliśmy jechać na 5 dni ale koledze sie 4
      godz. prze wyjazdem odwidziało i powieział że nie ppojedzie a jak on nie
      pojedzie to i cała klasa nie może po są takie gó...ane przepisy że jak 2 osoby
      nie jadą to cała klasa nie może i nie mam zielonej szkoły ani żadnej wycieczki
      (jestem w 5) i przez całą szóstą też nie pojedziemy. Bo sie mojej wychowawczyni
      dupy z krzesła nie chce ruszyćcryuncertainsad
      • Gość: Camillie Re: Zielona Szkoła IP: *.chello.pl 29.05.09, 16:28
        I sai widzicie wszyscy jada a ja nie nigdy w zyciu nie byłam na zielonej szkole
        i 7 razy w zyciu na wycieczce przez 7 lat!!!!!!!!! I nie z powodów finansowych
        czy z powodu źle zorganizowanej klasy dlatego że mojej wychowawczyni sie dupy
        ruszyć nie chce i wszyscy z klasy od3 do 6 klasy pojechali a moja klasa
        nnniiiiiiiiieeeeeee! i teraz wszyscy w klasie ryczą bo sie z nas śmieją
        wyjebiaszcze uczycie nie?????
    • Gość: coś co coś umie... Re: Zielona Szkoła IP: *.net.autocom.pl 29.05.09, 16:31
      437hf74wfjkkewduywodjnwhhdywkdh2l (ja już pyłam na szkolne zielome i wygrałam w
      konkórsie naika v7c8974b4xd najgłupszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeego uczsrtn
      XD XD XD XD XD
      wykrałam bóty cywrofe z telefizją
      oglondam na sfoich naikach teledyski Dżonasóf
      bo ja pszeciesz wygrałam lup wygrałem konkórs na naśladofanie gołebia, ktutry
      tańczy i śpiefa
      kiss kocham FAS
    • kiciaczek18 Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 16:34
      ` ja z moją klasą też nie wyjeżdżam na Zieloną Szkołę, ponieważ jesteśmy baardzo
      "niegrzeczną" klasą xDD devil
      • Gość: Green Re: Zielona Szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 16:45
        my raz jakąś akademię rozwaliliśmy (xD) i nam pani dyrektor zapowiedziała, że za
        karę nigdzie nie pojedziemy. ale dzięki naszemu kochanemu samorządowi
        dołączyliśmy do wycieczki mającej na calu zwiedzenie Krakowa (xD) 5-6 czerwiec.
        chociaż z drugiej strony szkoda, bo mieliśmy pojechać na dwa tygodnie do Brestu
        we Francji uncertain
    • malinowycmok Re: Zielona Szkoła 29.05.09, 16:42
      a my bylismy ale rok temu w Lacku 4 km od kolobrzegu na 10 dni tylko nie
      pamietam w jakim terminietongue_out wiecie deski morze poprostu odlot
    • Gość: Asiaa Zielonaa :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 16:51
      Uwielbiam zielone szkoły xd. Jeżdże na nie od 3 klasy i zawsze (no prawiee) było super :-
      D tongue_out Szczególniee rok temu big_grin Tylu przystojnaików to jeszcze nie widziałam big_grinwink
      Ale w tym roku nie byłam bo pani która organizuje Zielone szkoły zrobiła sobiee
      tzw."przerwę"sad A ta druga to wgl nie powiedziała mojej klasiee i jak sie dowiedzieliśmy to
      miejsc nie było scianacrysad Szkodaa. bo teraz do gimnazjum ide a tam nie ma takich
      wycieczekcry
      Jeśli chodzi o wycieczki to mielismy pojechać (tylko 6 klasyy)ale nie pojechaliśmy bo
      najpierw wychowawczyni mówiła że test jest i wgl. a jak teraz pytałyśmy to powiedziała że
      autokarów nie będziee uncertain Głupiaa baba angry
    • Gość: Kinkuś Zielona Szkoła xD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 16:58
      Ja byłam na zielonej szkole dwa lata temu tera już jestem w piątej klasie było suuuper xD
      Byliśmy nad morzem xD i wogóle cały czas luzy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka