demus Re: Poznajmy się ! ! 31.05.09, 11:11 Gość portalu: Fuju napisał(a): > odpowiadamy na pytania w ten sposób poznamy się lepiej > > > - CZY KIEDYKOLWIEK: > > 1. Farbowałeś/aś włosy: > 2. Wdałeś/aś się w bójkę (ile razy): > 3. Zostałeś/aś w domu w sobotę: > 4. Miałeś/aś problemy z policja: > 5. Okradłeś/aś kogoś: > 6. Złamałeś/aś kość: > 7. Zasnąłeś/aś na lekcji: > 8. Poszedłeś do wiezienia: > 9. Byłeś/aś w szpitalu: > 10. Pocałowałeś/aś kogoś tej samej płci: > 11. Zgubiłeś/aś się na wakacjach: > 12. Miałeś/aś samochodu: > 13. Pragnąłeś/aś być starszy/młodszy: > 14. Paliłeś/aś: > 15. Piłeś/aś: > 16. Uważałeś/aś, ze jesteś atrakcyjny: > 17. Uważałeś/aś, ze jesteś fajny: > 18. Co robiłeś/aś wczoraj: > 19. Co robiłeś/aś dzisiaj: > 20. Co będziesz robić jutro: > 21. Co robisz w tym tygodniu: > 22. Co robiłeś/aś w zeszłym tygodniu: > 23. Co zrobisz kiedy to się skończy: > > > - RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO: > > 1. Rzecz, którą jadłeś/aś: > 2. Rzecz, którą ostatnio piłeś/aś: > 3. Piosenka, którą słyszałeś/aś: > 4. Program jaki oglądałeś/aś: > 5. Osoba, którą widziałeś/aś: > 6. Osoba, która dzwoniła do ciebie: > 7. Osoba, do której ty dzwoniłeś/aś: > 8. Osoba, którą przytulałeś/aś: > > > :k > wiat: CZY KIEDYKOLWIEK... 1.NIE 2.NIE 3.JASNE!! 4.NIE 5.NIE 6.TAK KIEDYS... 7.NIE 8.NIE 9.TAK 10. TAK W POLICZEK 11.TAK 12.NIE 13.TAK 14.NIE 15.NIE 16.TAK 17.TAK 18.BYŁAM NA FESTYNIE W MOJEJ SZKOLE 19.BYŁAM W KOŚCIELE ;P 20.PUJDĘ DO SZKOŁY A PUŹNIEJ SIĘ ZOBACZY... 21.TO CO ZAWSZE CZYLI BĘDĘ SZALEC XD 22.SPOTYKAŁAM SIĘ Z PRZYJACIÓŁMI 23.PUJDĘ DO LASU NA FESTYN Z OKAZJI DNIA DZECKA RZECZY KTÓRE ROBIŁAM OSTATNIO... 1.KURCZACZKI PIKANTNE Z KFC 2.HERBATA 3.KISS ME <3 4.DZIEŃ DOBRY TVN 5.WIKTORIA <----MOJA STARSZA SIOSTRA (O 3 LATA) 6.MISIA <----MOJA PRZYJACIÓŁKA 7.NATALIA <----MOJA STARSZA SIOSTRA (O ROK) 8.KASIA <----- Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Poznajmy się ! ! 31.05.09, 13:13 CZY KIEDYKOLWIEK: 1. Farbowałeś/aś włosy: raz pasemka czerwone 2. Wdałeś/aś się w bójkę (ile razy): tak kilka razy 3. Zostałeś/aś w domu w sobotę: nooo... 4. Miałeś/aś problemy z policja: jeszce nie 5. Okradłeś/aś kogoś: no coś ty !!! 6. Złamałeś/aś kość: na szczęście nie 7. Zasnąłeś/aś na lekcji: nie zdarzyło mi sie to jeszcze 8. Poszedłeś do wiezienia: nie 9. Byłeś/aś w szpitalu: jako pacjent nie ale tak w odwiedziny to duzo razy 10. Pocałowałeś/aś kogoś tej samej płci: mamę 11. Zgubiłeś/aś się na wakacjach: tak nad morzem na plaży 12. Miałeś/aś samochodu: swojego samochodu nie mam ale są trzy wspólne 13. Pragnąłeś/aś być starszy/młodszy: no jasne raz starsza raz młodsza 14. Paliłeś/aś: nie 15. Piłeś/aś: tak ale nie żeby specjalnie tylko przez przypadek 16. Uważałeś/aś, ze jesteś atrakcyjny: tak ale to było w szóstej klasie 17. Uważałeś/aś, ze jesteś fajny: szósta klasa 18. Co robiłeś/aś wczoraj: byłam na sobótkach u kumpla 19. Co robiłeś/aś dzisiaj: leniuchuje a potem chyba do kina 20. Co będziesz robić jutro: uczyć sie pewnie 21. Co robisz w tym tygodniu: nic specjalnego 22. Co robiłeś/aś w zeszłym tygodniu: tez nic specjalnego 23. Co zrobisz kiedy to się skończy: zależy co - RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO: 1. Rzecz, którą jadłeś/aś: jabłko 2. Rzecz, którą ostatnio piłeś/aś: coca-cola 3. Piosenka, którą słyszałeś/aś: la la land 4. Program jaki oglądałeś/aś: mtv 5. Osoba, którą widziałeś/aś: mój tata 6. Osoba, która dzwoniła do ciebie: kolega 7. Osoba, do której ty dzwoniłeś/aś: koleżanka 8. Osoba, którą przytulałeś/aś: kolega Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Poznajmy się ! ! 31.05.09, 21:21 CZY KIEDYKOLWIEK : 1.nie. chce spróbowaćć 2.nie 3.taaak 4.nie 5.nie 6.hah nie 7.prawie 8.nie.!! 9.yes 10.hahah buzi dla mamy lol 11.tak na koloniach , byla fazza 12.yy nie?? 13.noo 14.nie 15.nie 16.eeee moze.? 17.eeee moze.? 18.bylam w galerii z moimi kochh 19.duzo rzeczy 20. omg ide do sql 21.sqqql 22.sqqql 23.pojde spac xdd RZECZY ,KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO: 1.teraz lay'sy buahah 2.woda 3.teraz avril lavigne-my happy ending [leci na kotek fm] 4.milionerzy 5.my mum xpp 6.tyśka mojaa kochh 7.kara 8.best friend lovee Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Poznajmy się ! ! 31.05.09, 21:39 1. pasemka 2. nie 3. zawsze zostaję 4. nie 5. nie 6. nie 7. mało brakowało 8. nie 9. tak 10. nie 11. nie 12. nie 13. nie 14. nie 15. nie 16. nie 17. hmmm? 18. Co robiłeś/aś wczoraj: robiłam zakupy 19. Co robiłeś/aś dzisiaj: słuchałam muzyki 20. Co będziesz robić jutro: słuchać muzyki, czytać 21. Co robisz w tym tygodniu: idę do szkoły, jadę do Krakowa 22. Co robiłeś/aś w zeszłym tygodniu: uczyłam się 23. Co zrobisz kiedy to się skończy: ? - RZECZY, KTÓRE ROBIŁEŚ OSTATNIO: 1. Rzecz, którą jadłeś/aś: pizza 2. Rzecz, którą ostatnio piłeś/aś: herbata z miodem 3. Piosenka, którą słyszałeś/aś: The Beatles "If You've got Troubles" 4. Program jaki oglądałeś/aś: żaden 5. Osoba, którą widziałeś/aś: tato 6. Osoba, która dzwoniła do ciebie: mama 7. Osoba, do której ty dzwoniłeś/aś: siostra 8. Osoba, którą przytulałeś/aś: tato Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Poznajmy się ! ! 31.05.09, 21:43 1 nie 2- joo . dużo razy. ; ) 3- no .. 4- nie ( jeszcze ) lol xd 5- nie 6- jo . kurczaczka xd haha. 7- i to nie raz . 8- chyba nie xd 9- w odwiedzinach 10- w czoło, polik . 11- raz dla bk . 12- niee. 13- noo chyba. 14- nie . 15- (wode) xd nie no ..okazyjnie . ale nie odrazu z litra xd 16- ehe 17 - jasne . 18 - byłam na imprezie, tańczyłam, skakałam, spałam, jadłam myłam się . ;] 19- to samo co wyżej . 20 - pływać, iść do sQl . 21- odpoczywam . 22 - nie pamiętam . 23- będę płakać. hah . The End . tamtego niżej nie robię xdd Odpowiedz Link Zgłoś