Gość: KIKI1 IP: *.tktelekom.pl 01.06.09, 15:35 Mam taki pomysł żeby na tym watku można było wstawiać zjęcia siebie , swojego ubioru , swojego stylu itp . A jesli nie chcecie wstawiac fot to piszcie swój styl , lub ulubiony ubiór Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
love.selena.x3 x3 01.06.09, 15:43 JA ubieram się raczej na sportowo. W garderobie nie toleruję sukienek ,ani spódniczek. Kocham T-shirt'y z nadrukami ;p Trampki ,wisiorki,duże toryby <3 Spodnie to rurki lub dżinsy ;p x3 Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: x3 01.06.09, 21:54 ja ubieram sie najczęsciej na szaro(słyszałam że tak ubirają się nieśmiali a ja jestem nieśmiała) ale moje szare bluzki mają zawsze jakieś rysuneczki teraz mam na sobie z aparatami rózowymi szarą bluzkę nie lubie nosić brązoletek i pierścionków Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Wasz styl 02.06.09, 14:59 Zalezy od nastroju Jednego dna zaloze szpilki, jakas bardziej koszulowa bluzke, szeroki pasek w talii, torebka ipt. A nastepnego rurki, trampy, t-shirt z jakimis nadrukami, bluze w kropki, mnostwo bransoletek na rece, torba w panterke i jazda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Wasz styl 02.06.09, 15:03 Ja tak samo wole styl sportowy Trampki, rurki, bluzy, thisherty itd. Ale zdaża się ze zalłoze jakąś spudnice i buty na obcasach Mam styl podobny do Seleny, taki na luzie, a nie jak różowa lalunia Nie nawidze różowego Oczywiście mam np. różową bluzke, ale z napisami itd, a nie... Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Wasz styl 02.06.09, 17:35 hm , ja mam nietypowy styl . uwielbiam kolor różowy <3 wprost kocham . ale jak tu być barbie , skoro mój styl to skate ? = 33 przykładowy zestaw: szeroka , różowa bluza z czarnym napisem " FUCK " do tego czarne szorty , różowy pasek i trampki . i tyle . a bluza + szorty wyglądają super . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Wasz styl 02.06.09, 17:38 Ja nie mam sprecyzowanego stylu. Raz założę szpilki i spódniczkę, a raz zwykłe jeansy i t- shirt. Zależnie od nastroju oraz tego, co mi wpadnie w oko Odpowiedz Link Zgłoś
madlen11 Re: Wasz styl 02.06.09, 18:46 hm . a ja różnie lubie spódnice i rórki do tego tunika i baleriny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley;*** Re: Wasz styl IP: *.tktelekom.pl 04.06.09, 21:55 Ja kocham trampki i czrne rurki mam sportowy styl Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: Wasz styl 02.06.09, 18:58 Hmmm ja na co dzień zakładam rurki albo takie króciutkie rybaczki przed kolana......xD i bluzki czesto z kapturem.......czasem zakladam tuniki z ktutkim rekawem xD......i oczywiscie trampki !!! A jesli chodzi o bluzki to czesto szare ...... i torebki ZAWSZE W KROPY xD Bym wstawila zdjecie ale sie cos nie da xD pisze : W tej witrynie siecie web w celu uzyskiwania informacji ............. Szkoda.....xD Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Wasz styl 03.06.09, 14:55 ja się ubieram w taki sposób jak wyżej x3 Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock My ! ! ! 03.06.09, 17:59 Mój styl taki skate-rock ;PP Wole dać zdjęcia Na tym niewiele widać ale mam mój ukochany t-shirt z napisem "you suck" Mogłyście go widzieć na glove bo tam go zakupiłam ; )) , I moje new Oksy ;PPP A to z tamtego tygodnia ))) Ja na codzień ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Wasz styl IP: *.tktelekom.pl 04.06.09, 14:42 Ja lubie sukienki niewiem dlaczego ale czuje sie w nich lepiej niz w spodniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Wasz styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 13:17 ja lubie ubierać się w rurki t-shirt z jakimś śmiesznym lub ciekawym nadrukiem np. postaci z bajek typu królik bugs na to zarzucić lużny czarny sweterek i do tego ciekawa torebka no i oczywiście tampki albo baletki ( nigdzie nie mogę znaleść fajnych baletek może wy wiecie gdzie są fajne ????) lubie też fajne bransoletki i okulary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska Re: Wasz styl IP: *.tktelekom.pl 06.06.09, 19:56 zalezy od dnia pogody i nastroju ale preferuje sportowy styl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agg Re: Wasz styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 22:03 Moj ulubiony ubior too mniej wiecej ; < takiee nuty eMuu ! saa booskiee ! ^^ .[mam troche ciemniejsze , ale takie ] Spoodniee mam identyczne; Mickeyy ! ;D jest najj ! ^^ ; mam tyle ze krotki rekaw i bardziej popielata ! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Wasz styl 19.06.09, 12:36 Ymm... miałm wkleić zdjęcia ale tak przeglądałam i mam nie wiele wszystkie w kurtce albo z dzieciństwa więc wkleję zdjęcia ubrań które mi się podobają Taki jest mój styl Odpowiedz Link Zgłoś
muse Re: Wasz styl 29.06.09, 11:48 w sumie zależy od nastroju. niekiedy założę krótkie spodenki i bluzę i pognam do skate-parku. xd a niekiedy lubię się wystroić. xd jakaś elegancka bluzka, rurki i baleriny. xd Odpowiedz Link Zgłoś