Gość: sorbet truskawkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 18:56 Na Jutro muszę przygotować rozgrzewkę na wf(od tego zależy moja końcowa ocena). Nie mam pomysłu na nowe ćwiczenia, przeglądałam wiele portali, ale nic nowego nie znalazłam. Moja klasa zna już te wszystkie skipy, skłony, krążenia itp. Muszę przygotować coś nowego, a nie mam żadnych pomysłów. PROSZĘ POMÓŻCIE< KAŻDY POMYSŁ BĘDZIE DLA MNIE WAŻNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mellow Re: Rozgrzewka na wf 02.06.09, 19:07 Do czego ma to być rozgrzewka? Inna będzie do skoku wzwyż inna do siatki. Pamiętaj, na początku bieganie i te całe krążenia ramion, skipy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorbet truskawkowy Re: Rozgrzewka na wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:56 pani mi nie powiedziała do czego więc może nie wiem być to połączenie wszystkich ćwiczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;s;s;s łoo lool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 20:11 cwał,przeplatanka,siad płotkarski, może jeszcze hemmm.... rozciąganie klatki piersiowej, rozciąganie nóg, krążenie kół prawą nogą... Odpowiedz Link Zgłoś