Gość: Ona ^^. A i owszem lubię xP. IP: 82.160.25.* 07.06.09, 17:04 Ja uwielbiam Strawberry Panic, Wolf's Rain i Naruciaka xD . I na pewno anime jest lepsze od tego Disneyowskiego chłamu -.-". Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 17:24 Kiedyś się w to bawiłam, ale teraz nie mam na to czasu. Jednak sentyment pozostał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nananasong . Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 17:48 Tylko MAnga i Anime. ; DDD Szczeólnie lubię Yaoi. * . * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anq_chan Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 17:57 i to nareszcie moje tematy. Anime interesuję się od bardzo dawna jak na razie mam za sobą około 70 serii ale i tak dalej oglądam^^ Polecić mogę Higurashi no naku Koro ni z horroru (pierwszy odcinek i grafika nie zachwyca, ale fabuła genialna) Bokura ga Ita, Nana z prawdziwego romansu jeśli ktoś lubi tzw. ,,tasiemce'' to oczywiście Naruto, Bleach, One Piece Junjo Romantica - genialne yaoi Jakie był wasze pierwsze anime? Pzdr dla wszystkich maniaków anime & mangi Odpowiedz Link Zgłoś
cosik Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 18:13 Tak jestem fanką roznych mang i anime chętnie porozmawiam lubię anime Clannad ,Death Note i niestety Naruto tak mnie wkurza no ale nie mogę sie powstrzymać uzależnilo mnie Odpowiedz Link Zgłoś
liley Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 18:34 JA jak byłam mała bardzo lubiałam Dragon Ball Z i GT i dalej lubię A ostatnio polubiałam strasznie Death Note Normalnie te anime i mangi KOCHAM Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 18:36 Hej, ja jestem fanką mangi & anime, właśnie wczoraj kupiłam najnowszy "Otaku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DB Re: Fani Mangi & Anime IP: *.instalnet.com.pl 07.06.09, 18:58 moim ulubionym anime jest Dragon Ball (wszystkie części i kinówki) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bells64 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 19:16 myśle że jest tu dużo fanów anime i mangi, jeśli ktoś chce o nich pogadać to piszcie na twilight_formal@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lucky787 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 19:16 ja lubię Dragon Ball wszystkie częsci ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
liley Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 19:29 Zauważyłam, że większość z was bardzo lubi Dragon Ball więc nie jestem sama xD Mnie moi znajomi za to wyśmiewali Ale potem im przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tori Re: Fani Mangi & Anime IP: *.chello.pl 07.06.09, 19:28 Ja kocham M&A!! Można powiedzieć, że mam obsesję na ich punkcie, bo oglądałam wszystkie odcinki Naruto i wszystkie, które do tych czasz wyszły Naruto Shippuuden ... Mangę czytam na bierząco... tak samo jak narazie wszystkie chaptery, które wyszły... Moje ulubione Anime&Manga: TYLKO I WYŁĄCZNIE NARUTO!! (P.S. żal mi trochę ludzi, którzy nie wiedzą co to Anime i Manga...) Odpowiedz Link Zgłoś
toska Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 19:29 Byłam kiedyś fanką anime i mangi , umiem rysować postacie ale teraz nie mam czasu na dokształcanie się w tym . ZA duzo nauki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 19:29 Nienawidzę tych animowanych lalek!!! Przepraszam jeśli kogoś obraziłam ... Odpowiedz Link Zgłoś
paramore Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 20:05 Manga & Anime. Kocham <33!! Czytam, oglądam, również sama tworzę^^ Odpowiedz Link Zgłoś
verka Manga i anime 07.06.09, 20:44 AAAAAAAAAAAAAAA ja kocham wszystko co związane z anime !!!! naruto, death note, Vampire Knight i jeszcze z 50 innych !!!!! A mangę tez KOCHAM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
papla94 Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 20:40 Hah! Zgadzam sie z charlotta! Ja uwieelbiam Shakugan no shana. ale druga seria taka zrobila sie troche nudna. ostattnio tez zaczelam ogladac dragon ball. w dziecinstwie ogladalam sailor moon na polsacie. kochalam to i pokemony Odpowiedz Link Zgłoś
ms.hollywood. Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 20:49 Kiedy to lubiłam ,teraz nie za bardzo.. Narutoo <# Odpowiedz Link Zgłoś
kseeenius Re: Fani Mangi & Anime 30.01.10, 10:02 Ja osobiście ubóstwiam Kyoushiro to Towa no Sora ; ** < 333 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3oh3 Re: Fani Mangi & Anime IP: *.tmark100.revers.nsm.pl 07.06.09, 21:15 Ja uwielbiam. To mój taki mały świat do którego tylko ja mam dostęp. kocham ten stan,w, którym mogę się chodź troszkę zatracić. Moje ulubione anime? hm. Bokura Ga Ita, Bleach, i Kanon. A manga? Mars i Suppli. ^w^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuo Re: Fani Mangi & Anime IP: *.xdsl.centertel.pl 07.06.09, 21:20 Anime uwielbiam, a najbardziej Death note (moje pierwsze) Kuroshitsuji Toradora! i wiele jaoi!!!(nie wiesz co to to sobie sprawdz) np. junjou romantica Monochrome factor Gravitation Z mang wydanych po polsku polecam Balsamistę Najlepsza strona z anime to www.kreskowki.fani.pl/ Zapraszam na mini cosplay, a informacje na stronie alajna.deviantart.com/?offset=40 (jesli masz ochote pojechać wpisz to tutaj w komentarzach wtedy się skontaktujemy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K = M Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:52 zuo!! Witaj w klubie Junjou Romanticy!!! xD Kocham to to jedno z najlepszych anime jakie są chyba xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nov:) Re: Fani Mangi & Anime IP: *.metrointernet.pl 25.06.09, 00:22 Widzę, że jest tu dużo osób, które się interesują Ja uwielbiam Neon Genisis Evangelion, Death Note, Code Geass( pierwsza seria naprawdę godna polecenia), One Piece,Bleach, Lucky Star, Haruhi, szojce typu Cat Street czy Skip Beat, VK(kreska śliczna), Yaoi też parę(set) przeczytałam. Tytuły typu-> Gravitation, Junjo Romantica, Viewfinder, Nanahikari to podstawa. Pozdrawiam PS. Naruto oglądałam, ale nie przypadło mi do gustu. Przygody blondyna z ADHD mnie nie kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:35 Ja uwielbiam anime Mangi też trochę czytam W ogóle anime jest najlepsze Oglądałaś kiedyś "Junjou Romantica" oczywiście to jest tylko dla osób tolerancyjnych, bo to Yaoi Ale polecam jeżeli spełniasz ten warunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hikari Re: Fani Mangi & Anime IP: 212.244.106.* 07.06.09, 21:37 Hej! Nie wiem czy ktoś już to wcześniej pisał, ale anime to NIE bajka. Bajki pisali np. A. Mickiewicz. A filmy animowane mozecie ogladac na DisneyChannel. !! Obejrzałam bardzo dużo anime (romanse zazwyczaj). Zajeło by mi duzo czasu wymienianie moich ulubionych Anime. Od pewnego czasu przezuciłam sie na manga tez romanse. Uwielbiam ja. Kazdego dnia zagladam na strone www.mangafox.com . Manga, ktora tam czytam jest w jezyku angielskim ( ale takim prymitywnym ) łatwo można zrozumieć co mowia bohaterowie. Pozdr dla fanow mangi i anime Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyina Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:49 manga jest gÓpia (bo nigdy nie czytałam xP) ale anime świetne niektóre. na pierwszym miejscu odpadają 'tasiemce' czyli, powiedzmy 'Naruto'. Ale już 'Death Note' Jest całkiem niezłe <; A z pełnometrażówek polecam 'Bus Gamera' świetne. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
agull Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 22:31 kocham Anime i Mangi....codziennie chociaż jeden odcinek muszę oglądnąć!! ulubione to: Naruto, death note, d.n.angel, vampire knight, chaos head, soul eater, tayutana, koukaku na regions....i pewnie wiele innych tylko jak narazie niemoge sobie przypomnieć. Bardzo chetnie pogadam na gg (7281074) z fanami pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
stilldoll Re: Fani Mangi & Anime 07.06.09, 22:43 Też zdążyłam się uzależnić od oglądania anime xD Jak narazie najlepsze jakie oglądałam to Death Note, Nana, ParaKiss, Ouran, Higurashi no Naku Koro Ni, Lovely Complex, Cat Soup, Hatsukoi Limited i The Melancholy of Haruhi Suzumiya (mogłabym jeszcze długo wymieniać) ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
kseeenius <3333 ; *** ; D 30.01.10, 10:05 Ja uwielbiam rysować anime i mange , wszystkie ściany moich koleżanek są w moich rysunkach bo mi się w domu nie mieszczą ; D Oglądać też uwielbiam ; Kyoushiro to Towa no Sora Naruto Shaman King. : ******************* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liley Re: Fani Mangi & Anime IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.09, 23:14 Ja bardzo lubię Anime i Mange. Już tu pisałam ze 2 razy ale teraz chcę się zapytać czy wiecie na jakiej stronie można oglądnąć Vampire Knight z Lektorem? Błagam napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Fani Mangi & Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 23:30 czesc ^^ ja uwielbiam anime ^^ mang nie czytam :] a ty jakie lubisz anime? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia :) Re: Fani Mangi & Anime IP: *.gb.net.pl 08.06.09, 08:38 Tak, maga rządzi. Wreszcie znalazł się ktoś porządny i napisał o czymś innym. Charlotta na prezydenta! A propo mangi to lubię. Oglądam, rysuję itp. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Fani Mangi & Anime 26.06.09, 10:29 Kiedyś oglądałam Króla Szamanów ale zabrali mi Jetix i przestałam oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syl Re: Fani Mangi & Anime IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 09:28 Ja uwielbiam mangi i anime. Do tej pory z mang przeczytałam tylko Ranma 1/2 i bardzo mi się podobała. Z anime lubię bleach'a i death note Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Fani Mangi & Anime 08.06.09, 14:35 Jestem fanką mangi i anime. Największym "sukcesem" wśród anime jakie oglądałam okazał się Death Note. Jest wspaniały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Fani Mangi & Anime IP: *.acn.waw.pl 08.06.09, 15:44 Ludzie szukam w necie już od dosyć dawna death note filmy mam anime mam a mange tylko po angielsku znalazłam podajcie link jak coś znajdziecie PLISSS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuo Re: Fani Mangi & Anime IP: *.xdsl.centertel.pl 08.06.09, 19:54 Odpowiedz dla L strona na której możesz obejrzeć film death nota z polskimi napisami to anime-online.info.pl/articles.php?article_id=106 P.S. Bravo dla mnie YAOI napisałam przez j. To wszystko z tego podniecenia tematem. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uschi Re: Fani Mangi & Anime IP: *.icpnet.pl 08.06.09, 19:30 Tak czytam Wasze komentarze i widzę, że większość z Was ograncza się jedynie do "Naruto". A przecież "Naruto" to nie jest jedyne anime! Według mnie, jest to... że tak powiem, strasznie dziecinne i "łagodne". "Full Metal Alchemist", "Bleach" czy choćby "Death Note" to są "prawdziwe" anime. A co do mangi... słyszał kto o "Axis Powers Hetalia"? I'm lovin' it! Odpowiedz Link Zgłoś
limonthy Re: Fani Mangi & Anime 16.06.10, 15:37 Rany XD Uwielbiam Hetalię =D Moja ulubiona manga i anime z resztą ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mel_o_dia Re: Fani Mangi & Anime IP: *.igloonet.pl 08.06.09, 19:47 Kocham Mange i Anime ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Fani Mangi & Anime 08.06.09, 20:13 Death Note było szałowe! juhu! a oglądaliście film taki... japoński - Kagen No Tsuki? Fajne to było! I tam Hyde grał! juhu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolss Re: Fani Mangi & Anime IP: *.gisz.sti.net.pl / 192.168.161.* 08.06.09, 22:01 uwielbiam rysowac mange!!!!! ale zmierzch tez jest boski te 2 rzeczy sie nie wykluczaja Odpowiedz Link Zgłoś