Dodaj do ulubionych

Hierarchia w klasie

08.06.09, 20:00
Czy u was też tak jest? Moja klasa (oczywiscie dziewczyny),dzielą się na pewne gruupy
1.gr .Dziewczyny mające wszystko ,modne ,znane ,bogate,"ładne" (używając słowa
ładne chodziło mi o to ,że mają powodzenie i są.."puszczalskie"?),rozpuszczone ,wredne
małpy...>.<
2 gr.-To są cii którzy starają się dopasować do pierwszej..podrywają na siłę i udają ,że są
fajne
3 gr.-To takie osoby ,które mają swój własny swiat ,mają sprawdzoną paczkę znajomych i
tylko z nimi jest im dobrze .Zazwyczaj nie zauważani ,przez inncyh.
4.Kujony itp ;p

Te grupy są dołujące..ja należę do tej 3 ;d Jestem lubiana w klasie ,ale tylko w gr.
2,3,4 ,bo nie daje sobie dmuchać w pape gr. 1...też macie takie cos..?do ktorej
należycie "grupki"?
Obserwuj wątek
    • demus Re: Hierarchia w klasie 08.06.09, 20:07
      Ja mam powodzenie u chłopaków, ale nie jestem lalunią . W szkole jestem znana
      jak wszyscy , ale to dlatego , że mamy bardzo małą , ale za to fajną szkołę smile
      Mam dużo przyjaciół, lubię podrywać chłopaków , ale nikt nie nazwałby mnie
      laluią czy coś w tym stylu. Ubieram się typ skate więc tym bardziej nie jestem
      barbie. U nas w szkole raczej nie ma takich grup , ale jeżeli już do należałabym
      do tej 3. =)
      • tinn Re: Hierarchia w klasie 03.08.09, 23:00
        zdecydowanie grupa 3 z domieszką 1 ;] jestem popularna, ale nie zdzira która się
        puszcza, ubrana chodzę dosyć normalnie, lalunią nazwać mnie raczej nie można, bo
        każda kobieta dba o swój wygląd chociaż trochę. lubię przebywać wśród ludzi, ale
        mam sprawdzoną paczkę przyjaciół którzy są ze mną zawsze.
      • taylor.swift Re: Hierarchia w klasie 04.08.09, 17:54
        w podstawówce raczej nie było takiego podziału jaki opisujesz było tylko kilku
        lizusów i nieudaczników ale tak to było ok! ciekawe jak będzie w gimnazjum ?
      • jessicakaulitz Re: Hierarchia w klasie 30.12.09, 19:44
        u nas niema takich grup ale sądze że moge sie zaliczyć do 3 chociaż mam bardzo duże
        powodzenieu chłopaków ale generalnie mnie nie interesują bo dla mnie liczy sie tylko bill
        (wiem że to głupie ale ja juz po prostu tak mam) w szkole wszyscy mnie znają i lubie
        modne ciuchy ale nie szpanuje tymi staram sie ubierać normalnietongue_out niechce żeby ludze
        potrzegali mnie za kogoś lepszego tongue_out mam jedną najlepszą przyjaciółkę i to z nią
        najczęsciej trzymam sie na przerwach tongue_outtongue_out
      • slodziutka99 Re: Hierarchia w klasie 30.12.09, 20:06
        ja należę do 1 ale nie jestem puszczalska ani wredna, pusta itp.
        mam swoje zdanie i jestem trochę bogata, chodzę na zakupy codziennie i
        kupuję nowe rzeczy ale bez przesady. wink
    • loczek. Re: Hierarchia w klasie 08.06.09, 20:10
      u mnie jest podobnie. jest oczywiście ta piękna
      zaje...na elitka, są ludzie trzymający się na uboczu,
      kujony / lizusy. pozostałe dziewczyny wszystkie
      trzymają się razem. ja i jedna moja przyjaciółka
      jesteśmy razem, a elitka nas oczywiście nienawidzi,
      bo chłopacy lubią z nami przebywać. i nie chodzi
      mi o to, że jesteśmy jakieś wyjątkowo ładne,
      tylko w przeciwieństwie do elitki jesteśmy naturalne
      i dobrze się z nami gada smile
      ja kumpli mam raczej z równoległych klas i gimnazjum.
      • love.selena.x3 Re: Hierarchia w klasie 08.06.09, 20:13
        To ja mam podobnie do cb loczek.
        Tyle ,że ja nie umiem gadać z chłopcami ,a oni wolą te małe wredne kreatury..>.<
        W pods. tego nie byłoo..(u mnie)
        A tobie loczku. zazdroszcze .. ; / (że chłopcy wolą was) ;ddd
        • twoja_stara Re: Hierarchia w klasie 08.06.09, 20:16
          a u nas grupa 4 zalicza się do tej pierwszej xD
        • loczek. Re: Hierarchia w klasie 08.06.09, 20:46
          love.selena.x3 napisał(a):

> To ja mam podobnie do cb loczek.
          > Tyle ,że ja nie umiem gadać z chłopcami ,a oni wolą te małe wredne kreatury..&#
          > 62;.<
          > W pods. tego nie byłoo..(u mnie)
          > A tobie loczku. zazdroszcze .. ; / (że chłopcy wolą was) ;ddd

tak, bo te dziewczyny mają ryje jak kobyły.
          a jakby były piękne, to pewnie lgnęli by do nich
          jak muchy. -.-
          ale mam nadzieję, że sytuacja poprawi się u ciebie kiss
      • Gość: Sandruss Re: Hierarchia w klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:16
        U nas w szkole jest coś podobnego ale nie ma tak że są wredne lalunie. Ja jestem tak 1. 2.
        nie jestem wredna lalunią ale jestem lubiana a chłopacy sami do nas przychodź. Nie chce
        się chwalić. tongue_out
      • strawberry_xdd Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 20:23
        ps . ja tez tak jak loczek z chłopakami tylko że nas jest 4 !!
    • Gość: agnes Re: Hierarchia w klasie IP: 79.139.91.* 08.06.09, 20:27
      hmm u mnie w klasie raczej nie ma grupek ale jest cos takiego ze np ja gadam z pania
      E,M,D,O i K a nie gadam z N,F,A i D2 i tak kazdy ma jakies osoby z ktorymi gada i takie do
      z ktorymi nie gada smile bo poprostu nie ma o czym gadac albo nie lubi tej osoby
    • pauli13 Re: Hierarchia w klasie 08.06.09, 20:28
      U mnie w szkole nie ma takich grup. Są może dwie dziewczyny puszczalskie, ale to
      nie są lalunie, typu barbie... Jakby, co to ja należę do tej trzeciej grupy. Bo
      ja nie staram się na siłę komuś przypodobać tylko być sobą i żyć we własnym
      świecie z przyjaciółmi... tyle
      • love.selena.x3 x3 08.06.09, 20:30
        To macie faajnie. Takie cos jest pooryypane ; /
        • princess14 Re: Hierarchia w klasie 30.12.09, 19:08
          ehh, u mnie są wszystkie grupy oprócz 4 .
          mimo, że to podstawówka, ale to ostatnia klasa i jest podział.
          1 grupa to dwie lalunie, które są best friends, a obgadują się cały czas. myślą że są super
          ekstra boskie i wgl, bo noszą markowe ciuchy, malują się itp. jedna miała już 3 chłopaków i
          mimo, że była z jednym to zarywała drugiego. druga lalunia uważa się za królową, bo gada
          z chłopakami z gimnazjum i myśli że wszyscy ją kochają i wszystkim się podoba , jej
          słownik nie jest zbyt bogaty, bo co drugie słowo to = żal = . ( rozumiem jak ktoś mówi od
          czasu do czasu ale jak ktoś mówi co drugie słowo to jest wkurzające).
          2 grupa to również dwie laski, też najlepsze kumpele które próbują się dostać do tej
          pierwszej grupy, kumplują się z tymi laskami z 1 ale ta pierwsza dalej ich nie chce do swojej
          grupy, ale one są nawet spoko, więc można je też zaliczyć do 3 gr tongue_out
          3 grupa to większość klasy czyli 16 osób ( jest nas 2O w klasie ) 6/1O dziewczyn i 1O
          chłopaków. ja i moja najlepsza kumpela jesteśmy w tej grupie i wgl chłopaki gadają
          praktycznie cały czas z nami, ale chodzą też do tych z 1 i 2 grupy. mi to nie przeszkadza
          bo jest 2 którzy cały czas gadają ze mną i moją kumpelą i ogółem trzymamy się razem we
          4, ale to nie znaczy, że nie gadamy z resztą klasy, bo ja gadam z wszystkimi, nawet z tymi
          z pierwszej grupy, ale one i tak mnie obgadują więc nie nawiązuje z nimi zbyt bliskiego
          kontaktu.

PS U nas w gimnazjum ( mamy połączone gimnazjum z podstawówką ) są takie same
          podziały, bo moja kumpela jest w 1 gim i mi opowiadała a poza tym widać, najgorzej jest
          w pierwszej bo wszyscy uważają się za super i wgl, ale w 2 i 3 ludzie nie są już tacy dziecinni
          i nie bawią się w podziały tongue_out

nasza klasa jest spoko pomimo tego podziału na grupy.wink
          lubię swoją klasę ale czasem mam dość tych dziewczyn z 1 .
    • miley_cyrus04 Re: Hierarchia w klasie 08.06.09, 20:39
      Wiesz, my nie mamy grup w klasie. Wszyscy trzymamy się razem, cały czas się śmiejemy i
      w ogóle wink Jest fajnie, bo w klasie nie ma żadnych kujonów, pustych Barbie i lizusów.
      Wszyscy jesteśmy tacy... pozytywnie pokręceni xd No może tylko jest jedna dziewczyna,
      która ma na koniec roku 5,8 (shock), ale i tak ją lubimy i nie uważamy ją za kujonkę ;p
      • Gość: Pati. Re: Hierarchia w klasie IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.09, 21:30
        A u mnie jest grupa pierwsza,czyli pojebane gnojki - moje oczywiście ;DD Sorki za a'la przekleństwo,ale my już tak mamy ;] To jest jakaś połowa dziewczyn i połowa chłopaków wink
        Grupa druga,czyli niby wporzo,ale jednak nie za bardzo,tacy odizolowani są.Bądź próbujący się przypodobać grupie pierwszej -.-
        I to koniec big_grin
        Nie ma żadnych laluń,na szczęście.A,i w grupie pierwszej są jeszcze szkolni koszykarze ;]
    • mindi11 Re: Hierarchia w klasie 14.06.09, 12:43
      mam powodzenie u chlopakow ale to tylko zabawa a ja naleze do grupy nr3 u mnie
      nie ma gr nr1 2 tez nie ma sa tylko grupy 3 4 czyli wszyscy w mojej klasie sie
      lubia a w gr nr 4 sa tylko 2 osoby a i tak ich lubie moze jedna jest taka
      wrazliwa ale wszyscy sie w mojej klasie lubimysmile
    • elisss92 Re: Hierarchia w klasie 17.06.09, 19:32
      U mnie w klasie tak nie ma. W gimnazjum sa i beda, ale w liceum ludzie sa juz
      powazniejsi i nie bawia sie w takie podzialy smile
    • emciaaa Re: Hierarchia w klasie 23.06.09, 21:10
      u nas kiedys bylo podobnie ..ale teraz mamy troche inny sklad klasy wink i jest
      jeszcze lepiej ..jest taka jedna dziewczyna ..jest zawsze modnie ubrana,
      uczesana , wypachniona , wypiekniona i wgl idealna ..kiedys jej nie lubilam ale
      teraz jest moja najlepsza przyjaciolka ...i moze myslicie ze ja tez jest taka
      jak ona ale nie , ja jestem inna ..nie daje sobie wchodzic na glowe ..nie robie
      wszystkiego tak jak ona chce wink przyjaznimy sie juz od jakiegos czasu ,nie nie
      wyobrazam sobie ze moglo by byc inaczej .;wink) a wracajac do klasy ..to ja z anią
      jestesmy jakby najpolularniejsze ..chodzimy na wszystke imprezy i wszyscy z
      rownoleglych klas chca sie z nami przykaznic ..to czaem wkurza ale jest ok . i
      nie jest tak ze przyjaznie sie tylko z nia wink lubie wszystkie dziewczyny z klasy
      i chlopakow tez wink czesto chodzimy razem do kina czy na pizze wink) juz super wink
    • Gość: _____ Re: Hierarchia w klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 21:33
      jedynkaa. serce
    • seneka4 Re: Hierarchia w klasie 24.06.09, 21:59
      W podstawówce nie miałam takiego podziału na różne grupy ,byliśmy po prostu
      zgraną ,idealnie dopasowaną klasą. bardzo lubiłam moją klasę ,kochałam wszystkie
      dziewczyny ,do dziś są moimi najlepszymi przyjaciółkami. Bardzo żałuję ,że nie
      mogę chodzić z moją klasą z podstawówki do gimnazjum. ;/ W gimnazjum są tylko
      dwie grupy lasek;
      1 gr. - wypacykowane lale ,dbające tylko o wygląd. Nie są nawet ładne ,ale
      zarozumiałe i strasznie się puszące. Chłopcy tylko latają za tymi ''pięknymi''
      panieneczkami. Nie wiem dlaczego. Uważam ,ze nie są warte uwagi. Wszystkim tylko
      dokuczają.
      2 gr. - normalne dziewczyny. Trzymające się razem ,zwykłe przyjaciółki. Ja
      należę do tej grupy ,kocham moje przyjaciółki. Lubimy się wygłupiać ,żartować
      sobie. Po prostu.
      Chłopaków za to mamy okropnych. Zachowują się jak pedały ,latają tylko za tymi
      ,,laluniami'' . Mamy tylko 2 fajnych chłopaków z którymi można pogadać normalnie! ;/
      Dlatego też przepisuję się w tym roku do innej klasy. Zrobię do z przyjaciółką.
      Nie chcę chodzić do tej z tamtego roku. W nowej klasie będę miała masę
      przyjaciółek i wreszcie będzie normalnie.
    • muse Re: Hierarchia w klasie 28.06.09, 18:26
      hmm, taa jest u nas takie coś.
      tyle, że troche inny podział.
      1. lalunie. x dd
      2. lizuski.
      3. normalne osoby.
      4. marzycielki.
      5. dzieci które się dużo uczą.
      6. biedniejsze osoby. ;/

ja należe do grupy 3, z moimi 2 koleżankami i 5 chłopakami.
      w sumie paczka świetna. : )
      a na przykład grupą 6 najbardziej pomiatają.
      te lalunie, i reszta chłopaków.
      to jest straszne. ; /
      ehh.
    • crazyandlazy Re: Hierarchia w klasie 30.06.09, 14:55
      ja miałam kiedys brardzo zgraną klase (dziewczyny) ale potem doszla taka wredna lalunia i
      wszystko sie zmienilo. Teraz ide do gimnazjum i na szczescie nie jestem z ta malpa w klasie...
      uff
      • marta1210 Re: Hierarchia w klasie 30.06.09, 18:46
        Ja w podstawówce tak miałąm ze dzielilismy sie na chłopaków Domaszowice i my ^^
        A jak to teraz wyjdzie??Nie wiem cała klasa odemnie idzie do jednego gimnazjum i
        mam nadzieje ze nie bede z dziewczyną o którą były najwieksze awantury w klasie..angry
        • szpilka_ Re: Hierarchia w klasie 30.06.09, 19:00
          U mnie to sie ciagle zmnienia ; D , ale jak narazie :
          1.gr. kujony
          2.gr.normalne dziewczyny , nie wywyższające sie , normalne wink
          3.gr.2 odmieńce , zazdrośnice , chca sie wkupić w 2 grupe
          Jak widzicie , najpopularniejsza jest grupa 2 czyli normalne dziewczyny ( w
          ktorej jestem ) , u nas nie ma dziewczyn w klasie typowych laluń . Oczywiscie ,
          sa ładne dziewczyny w klasie , ale są w 2 gr i nigdy sie nie wywyrzszaja.
          • ashleyandmiley Re: Hierarchia w klasie 30.06.09, 19:05
            nie no u mnie są takie jakby 3 grupy..

1. To takie znane w szkole, ładnie się ubierają ale nie zawsze są bogate.
            2. kujony i troche brzydkie
            3. tych jest najwiecej, takie co sie dobrze i dosc dobrze ucza, nawet są łądne i
            ładnie sie ubieraja, no i są raczej lubiane

Ja raczej naleze do tej 3
            • Gość: Mel Re: Hierarchia w klasie IP: *.centertel.pl 01.07.09, 17:43
              Ciekawe jest to, że na tym forum wszyscy uważają sie za "normalne osoby". Tak wszytsko
              jest niby ok, ale tamte "lalunie, kujony" itp. osoby też prawdopodobnie się uważają za
              normalne.. Ja tam się cieszę, że idę do LO. Do fajnej szkoły, która mieści się w fajnym
              miejscu. Cieszę się, że w szkołach średnich wszyscy już są o wiel dojrzalsi i raczej nie ma
              grup.
          • zakochana_aa Re: Hierarchia w klasie 04.08.09, 18:10
            U nas to są kujony i normalne dziewczyny, ale także mamy grupę laluń którym tylko
            chłopcy w głowie... Są bardzo wkurzające.... A i jest jeszcze taka dziewczyna której
            nienawidzę, nastawia wszystkich przeciwko wszystkim (chyba wieczia o co chodzi) jak do
            mnie gada to nie wiem czy jet przyjaciółką czy wrogiem przez nią już jie jedna osoba
            ryczała... A ja należe do normalnych dziewczyn ale jest nas niewiele bo tylko 4.....crying
    • Gość: jajku Re: Hierarchia w klasie IP: 87.204.37.* 01.07.09, 18:06
      U nas w klasie też są takie podziały.Tylko że jedna kujonka należy do 1-szej
      grupy.A jeszcze 3 grupa jest podzielona.I u nas nie ma kolegów i koleżanek są
      tylko wrogowie i przyjaciele.Jak nie masz przyjaciółki to jesteś sama ja należe
      do 3 i jestem razem z moją przyjaciółką.Ale nareszcie skończe z moją...klasą(w
      miejsce...wtaw odpowiednie słowo).Bo ide do gim. ide tylko ja z moją
      przyjaciółką i jeszcze czterech chłopaków z mojej byłej klasy z którymi sie da
      pogadac
      • kitty16 Re: Hierarchia w klasie 01.07.09, 19:15
        u mnie raczej sa dwie grupy, klase mam małą..
        pierwsza: normalna..raczej ; )) do ktorej ja naleze, moja przyjaciolka, kumplela, kolega i
        bylo jeszcze dwoch fajnych kolegow (z nimi to byly jajca na lekcji) ale nie przeszli : ((
        wyglupiamy sie na lekcjach, czasami jakas blałka ; ))
        no a
        druga: troche kujony i sztywniaki, z nami rzadko gadają, nie chca nigdzie razem
        wyskoczyc (np na blałeczke ;p )
        i przez to jestesmy niezgraną klasą..
    • anjaa Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 01:57
      1 grupa ;pp Na własne życzenie T.T
      bo poświęciłam przyjaźń,szczęście i prawdziwą siebie...
      Za co ?Hmmm ?Ale przynajmniej mam przyjaciół [a raczej wielką paczkę
      wink]big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • s.e.l.e.n.a Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 19:36
        u mnie w klasie są takie grupy:
        1. Tzw. żulice xD czyli laski które palą papierosy i chwalą sieile piw wypiły na ostatniej
        imprezie
        2.Kujony
        3.Osoby neutralne, z którymi idzie spoko pogadać
        4.Osoby trzymające sięrazem na uboczu (na tą grupke składają sie 3 dziewczyny w tym
        ja)... Mamy swój świat, swoje sekrety. Jesteśmy znane z tego że ciągle sie śmiejemy... To
        że jesteśmy troche odizolowane nie znaczy ze nie kumplujemy sie z innymi osobami z
        klasy. Po prostu na przerwach zawsze gdzieś razem wybywamy i jesteśmy znane w szkole
        właśnie z tego ze po niej dużo łazimy xD hehe i każdy nas zna z widzenia, dużo osób
        uważa nas za wariatki. Cóż, ja się przynajmniej szczerze przyznałam.
        • candy.e Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 19:54
          1. ludzie zaje*isci
          2. nudzieże [kujony, itp]. ;p

wink
    • m.i.l.e.y Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 20:13
      `U mnie podobne hierarchie będą w gimnazjum i tak jak ty jestem w 3 gr. i nie dam siebie
      ponizać tej 1 gr. Pozdrawiam smile
      • strawberry_xdd Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 20:22
        Tak jak ty należę do 3 grupy !

. U mnie w 1 grupie jest taka s.uk.a że szkoda gadać !!!!!!!!!
        • ashley. Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 20:29
          Uu ;d Takie g*wno też u mnie jest ;p I należę do tej 3 ;p
          • demi1112 Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 20:34
            Ja raczej należę do tej 3 grupy. Tej 1 chyba u nas nie ma bo wszyscy się w
            klasie lubimy, tylko jest u nas inna grupa, nie lubianych do której należy jena
            osoba. Oczywiście ja do tej osoby nic nie mam, tylko chłopaki u nas w klasie
            mają no ale długo by opowiadać.^^
            A kujonów u nas też chyba nie ma, po prostu NIEKTÓRZY z nas się dobrze uczą a
            nie siedzimy cały czas nad książką.indifferent
            • sysiek4444 Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 20:40
              Hmm ja raczej naleze do gr.2....
              I u mnie nie ma takich grup....wszyscy sie lubimy tak samo u mnie w klasie są wszyscy w
              tej samej grupie no kujony to kujony ale nawet są fajni i w ogółe smile
              kiss
              • sysiek4444 Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 20:41
                Oj sory chcialam napisac ze naleze do gr.3 xDDD
            • zmierzchoomania Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 20:46
              u nas w klasie, zresztą byłej. nie było podobnych grup.
              Były raczej takie:
              - blanowicki (takie 4 koleżanki)
              - my (czyli moje małe koło koleżanek)
              - "lizuski" dobrze uczące sie i kolegujące (ugh ! w tej grupie to nie cierpie takiej jednej angry)
              - "pary" (czyli kolegujące sie tylko w dwie osoby)

to schemat dziewczyn, bo o chłopakach nie wspomnę tongue_out
    • smile23 Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 21:09
      Ja bardziej należe do grupy 3 mam swój świat muzyki niektórzy śmieją sie ze mnie że
      słucham czegoś takeigo jak Keri Hilson lub Metro Station według nich jestem pustą
      dziewczyną szukającej popocy w muzyceconfusedindifferentsurprised Pozdrokissbig_grinsercekwiat
      • smile23 Re: Hierarchia w klasie 29.07.09, 21:10
        smile23 napisał(a):

> Ja bardziej należe do grupy 3 mam swój świat muzyki niektórzy śmieją sie ze mn
        > ie że
        > słucham czegoś takeigo jak Keri Hilson lub Metro Station według nich jestem pus
        > tą
        > dziewczyną szukającej popocy w muzyceconfusedindifferentsurprised Pozdrokissbig_grinsercekwiat

pomocy*
    • elizza Re: Hierarchia w klasie 04.08.09, 13:11
      Ja należę do normalnych xD
    • milka_cyruska13 Re: Hierarchia w klasie 04.08.09, 14:28
      eh. ja też nalerzę do 3 gr. smirk
      weź u mnie też jest coś takiego w squl. angry
      wiesz te laski co mają wszystko firmowee to uwarzają się za najwarzniejsze... confused
      bo myślą że są takie piękne to im wszystko wolnoo. uncertainuncertainuncertainuncertain
      ja mam paczkę fajnych dzieffcynek i jest gitt.!
      tylko troszkę pomieszaną jedną z 1 gr. a drugą z 2 gr.
      ale ta z 1 gr. jest fajna tylko czasami jej odwala..! big_grin
      a ta z 2 gr. czasami jest wkurzająca jak się ryle do tych z 1 gr. a tak to inne
      są fajnee.!
      • tysiaxx Re: Hierarchia w klasie 04.08.09, 16:54
        u mnie w klasie jest jeszcze jedna grupa nr5 są tam osoby które nie mją wcale
        przyjaciuł znajomych itp.np ja do niej należę , tak to nalerzałam do 3 gr ale
        mojaprzyjaciułka zostawiła mnie dla kogoś z 1 grupy,kogośkto jej daje różne
        prezenty itpsadsad
    • jo. Re: Hierarchia w klasie 04.08.09, 18:00
      Hmm, u mnie w klasie nie ma czegoś takiego. Nie powiedziałabym, że jestem gr. 1
      ani 3. U mnie są dziewczyny, które się lubią mniej lub bardziej i mają swoje
      grupki. U mnie w klasie są takie 4. No, jedna grupka to jest taka... Hmm,
      nielubiana przez swoje zachowanie. Raczej jesteśmy zgraną klasą. Ja nie umiem
      podrywać chłopaków, poza tym uważam, że mi to niepotrzebne. Większość z tych co
      znam to po flircie z chłopakiem rozpowiada o tym całej szkole. Dogaduję się z
      chłopakami, większość to moi przyjaciele.
      • honey__ Re: Hierarchia w klasie 05.08.09, 14:45
        Należę do grupy 3.
        Dodam jeszczę podział - Mądrale przepuszczane z klasy do klasy za ładne oczy i litość.
        Takie mądrale (głównie chłopcy u mnie w kl.) nabijają się z innych, przeklinają, wagarują i ogólnie są strasznie zapuszczeni...Jeden z nich, `szef` niezdał w tym roku. Teraz wszystko się rozpadło. Jest normalnie, znów się przyjaźnimy bo chłopacy niemają swojego `szefa`. I dobrze. Kiedyś też tak było bo na przerwach `sszef` chodził na `korki` (miał tłumaczone lekcje w skrócie, zapisywano mu notatki bo nie umie po sobie rozczytać ;/)
        Nie robiąć off`a, hierarchia trafia się bardzo często, jest to wręcz nieuniknione.
        Co do laluś, kogo to one nie znają... kiedy ty kogoś znasz, one też. Kiedyś chwaliła się taka jedna dziewczyna ż zna mojego przyjaciela który chodzi do innej szkoły. Spotkaliśmy się jak ona przyszła po zakupy, ja ten kolega i jeszcze jadna moja kol. \siedzieliśmy i wcinaliśmy lody. a ona taka mina surprised. J. jej się przedstawił a ona szok. Ja i moja kol. w śmiech. nie znała a mówiła co innego. dobra, bo sie rozpisałam xd.
    • little Re: Hierarchia w klasie 06.08.09, 20:45
      A mi nic nie pasuje.
      Ja jestem osobą znaną w szkole i mam powodzenie u chłopaków, ale to raczej dlatego, bo
      traktuję ich jak kumpli, a nie jako obiekty do podrywnia. Mam swoją paczkę, z którą
      zawsze chodzę i tyle... Zawsze jestem sobą i nie zgrywam 'taniej laluni'.
      • tayusia Re: Hierarchia w klasie 06.08.09, 22:05
        Ja jestem znana w szkole ale jeszcze rok chodze do podstawówki no znają mnie
        wszyscy
        tak jakby nalerze do 1 ale nie jestem jakąs lalunią mam swoją paczką
        najbardziej lubią nas w szkole i wogulebig_grin
        • sely Re: Hierarchia w klasie 06.08.09, 23:12
          do żadnej z grup nie należe. Jestem i baardzo dobrą uczennicą(moja średnia ocen to 5.8 a
          ide do drugiej gim.) i w klasie jak i w szkole jestem raczej lubiana, powodzenie to ja u
          chłopaków tak jagby mam ale sie nie puszczam ani nic z tych rzeczy, bo jak mnie proszą o
          chodzenie to sie nie zgadzam, lepiej czuje sie jako singielka. No i nie można mnie nazwać
          laluną bo styl ja mam skate(czy jak to sie tam pisze) i troszke pod emo.
          • mileydemi Re: Hierarchia w klasie 06.08.09, 23:14
            ja podobnie jak sely. Jestem wymieszana z każdą grupą.
            Sorry ze teraz nie napisze na temat ale musze.
            -Sely co sie nie odzywasz kobieto!! Na gg cie nie ma, i se siedzisz w Poznaniu w Polsce a ja
            tu w Londynie tęsknie. Kiedy wracasz?
            • sely Re: Hierarchia w klasie 06.08.09, 23:18
              To ja też przeprosze ze nie na temat. ;p
              No więc se poczekasz jeszcze kochana bo teraz jest poznań go-go! a potem znów
              Wrocław przepiękny na tydzień i wracam. A ty kiedy Polske i naszych rodaków odwiedzisz,
              ja to jeżdrze a ty co w Angli sie na zawsze zatrzymałaś?
    • chocolatediet Re: Hierarchia w klasie 06.08.09, 23:20
      Nie lubię takich podziałów ale jak widać gimnazjum się bez nich nie obejdzie...uncertain
      Dlatego niezwykle się cieszę, że to ostatni rok...
      U nas jest różnie.. Tak na przemian.. Raz jedni się lubią z drugimi a potem jest foch z
      przytupem na całej lini i sobie innych przyjaciół szukają... Ech..uncertain
      • miles Re: Hierarchia w klasie 06.08.09, 23:46
        Na szczęści u mnie szkole nie ma takich podziałów. Może dlatego, że chodzę do małej
        szkoły ? Takie podziały są bezsensu uncertain Po co ktoś ma być lepszy od kogoś innego ? Nie
        rozumiem tego. Ma być lepszy tylko dlatego, że jest bogadszy, lub lepiej się ubiera ? Ale
        Niestety nic nie da się na to poradzić.uncertain

Chociaż jak teraz myślę to są osoby, które uważają się za lepsze, ale niestety tylko dlatego,
        że palą papierosy i piją ;/
        Tylko, że my poprostu ich olewamy i nie zwracamy na nich uwagi. Niech robią co chą to
        ich sprawa. Wydaje mi się, że gdyby takie podziały u mnie w szkole były należałabym do
        grupy nr.3 winksmirk
        • miles Re: Hierarchia w klasie 07.08.09, 00:00
          Przepraszam za błędy, ale pisząc strasznie sie spieszyłam xD
          Już je poprawiam. A więc miało być :
          Na szczęście a nie na szczęści xD
          Bogatszy a nie bogadszy (czasami nie umiem uwierzyć we własną głupotę xD)
          Po prostu a nie poprostu.
          Chcą a nie chą xD
          Jeśli coś przeoczyłam to przepraszam big_grin
    • magdalena129 ;/ 07.08.09, 00:15
      Ciekawe czemu połowa (jak nie więcej) osób wypowiadających się tutaj jest w grupie
      trzeciej ;/ każda z was jest popularna, ale nie zdzira, ma powodzenie u chłopaków i jest
      naj.<br />
      ja jestem sobą, są osoby, które mnie lubią, są takie które mnie nienawidzę. dla jednych
      jestem tą z grupy pierwszej dla innych z grupy czwartej. troche głupio jest wypowiadać
      się o sobie samym, nie sądzicie?
      • fuck.you Re: ;/ 07.08.09, 10:58
        magdalenko-czytanie ze zrozumienieeem się kłania ; x

jaa własnie należedo 3..mam swoj wlasny swiat ,odizolowana ,mam swoich sprawdzonych kumpli i z nimi trzymam.Nie jestem znana w sql (chyba) i nie jestem ździrą (na pewno).; d
        • magdalena129 Re: ;/ 26.08.09, 16:10
          bazowałam na kilku wypowiedziach gdzie dziewczyny pisały "należę do grupy trzeciej, ale
          mam powodzenie u chłopaków" itp. wink
    • montanacyrus Re: Hierarchia w klasie 11.08.09, 16:40
      Zdecydowanie 3
    • agusiak01 Re: Hierarchia w klasie 11.08.09, 16:58
      U nie jest podobnie z tym, ze to nie tylko dzieczyny tak sie podzieliły chłopaki też.
      Wygląda to mniej wiecej tak:

1.Ja je nazywam puszczalskie, słodkie niby ładne, idiotki które myślą że moga dosłownie
      wszystko. Oczywiście udają, że wcale nie są leprze ;// - to były dzieczyny a chłopaki to w
      sumie taka grupka 4 lub 6 chłopaków (to sie zmenia)który jeden jest traktowany jak
      podnóżek! Czyli udają że go lubią, a za plecami obgadują i wyzywają. Do tego on nawet o
      tym nie wie. Oczywiście dzieczyny i chłopaki z 'elity' utrzymują ze sobą kontakty i
      pokazjuą że są super. Co

2.Ludzie którzy mają grupke znajomych, którzy maja gdzieś tamtych niby leprzych.
      Wszyscy tutaj są rówini sobie i nie ma leprzych.

3.Osoby odosobnione nie chcą utrzymywać kontatów z klasą bo po prsotu tego nie
      potrzebują! ci z 1 grupy ich wyśmiewają na forum całej klasy np. na lekcjach.

Ja należe do tej drugiej, nie udaje kimś kim nie jestem. Nie robie z siebie słodkiej i cudnej
      bo ideały nie istnieją. Zachowuje sie naturalnie.
      Ale najbardziej mi szkoda tego chłopaka który niby jest w tej 1 a oni traktuja go jak
      gorszego do siebie i cały czas zastanawiam sie, dlaczego 'utrzymją' go przy sobie, pewnie
      sam nie da sie wyrzucić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka