Gość: hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 14:41 Podążacie za modą czy raczej stawiacie na wygode ?? co nosicie najchętniej i jakie są wasze ulubione ubrania ??tu możecie się wypowiedzieć zdjęcia też możecie dodawać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blah___rock Re: Wasze ulubione ubrania ..... xD 09.06.09, 17:21 www.kotek.pl/forum/02,3003,96069413,96069413,Wasz_styl.html ............. Odpowiedz Link Zgłoś
ewellinkaa Re: Wasze ulubione ubrania ..... xD 10.06.09, 14:32 ja to ostatnio zaczelam lubic kolor rozowy jest spoko i mój ubiór to ; krotkie jeansowe spodenki na szelkach,kolorowy top i do tego rózowe rajstOpy...;d Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Wasze ulubione ubrania ..... xD 10.06.09, 15:40 jeansowe szorty i szerokie bluzy <3 rządząą. ; qq z butów to trampki. są super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golia Re: Wasze ulubione ubrania ..... xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:43 loczek dodaj jakieś zdjęcie tego twojego stroju ..... Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: Wasze ulubione ubrania ..... xD 10.06.09, 16:37 mi raczej podoba sie to co jest modne często jestem dziewczęca a kiedy indziej punkowa albo na sportowo mój ulubiony strój taojensowe rurki,do tego sliczna rozowa bluzka z zary(najnowsza kolekcja) na ramiaczkach i na to luxna koszula ktora da sie zawiazac na slupel do tego kolorowe trampki converse oczywiscie a tu mniej więcej mój styl: Tekst linka Tekst linka letni zestaw z słotkimi japonkami Tekst linka i namodniejsze w tym sezonie rzymianki Tekst linka ale bywa różnie z moimi ubranaiami pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lond Re: Wasze ulubione ubrania ..... xD IP: *.range86-159.btcentralplus.com 28.06.09, 21:28 teraz lubie rybaczki lub krotkie spodenki i t shirt ub polo Odpowiedz Link Zgłoś