Gość: jojo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:24 tak czy nie ??? jeśli tak to dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_pauline Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 15:27 ja leciałam 6 razy i spoko jest. nie boję się;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majullo Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:09 nie leciałam chyba z 30 razy i znow lece w czwartek do londynu a w lipcu do grecji Odpowiedz Link Zgłoś
jus... Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 13:49 Gość portalu: majullo napisał(a): > nie leciałam chyba z 30 razy i znow lece w czwartek do londynu a w lipcu do gre > cji Też lece w lipcu do Grecji..;D Odpowiedz Link Zgłoś
jus... Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 13:49 Ja będe leciła pierwszy raz i się trochę boje..^^ Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 15:00 ja tam jeszcze nie leciałam samolotem a bardzo bym sie chciała przelecieć Odpowiedz Link Zgłoś
sandy942 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 17:03 Ja się trochę boję,a za niedługo jadę do Francji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werianoxx Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 213.172.175.* 10.06.09, 17:05 Ja kiedyś leciałam takim kukuruźnikiem i nigdy PRZENIGDY nie polecę więcej! Wolę się tłuc przez tydzień autobusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.. Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 23:50 W czerwcu lecę na Sycylię i się mega boje ; / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: us5madzia Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 13:11 ja leciałam raz na mallorce i tez bylam we francji w cannes Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 19:37 a leciałam 30 razy na pewno bo wakacje 2 miesiące mają xD a w 1 lecę raz w 2 drugi i 15 lat mam więc 2x15=30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 13:01 Ja też lecę w lipcu do Grecji 22 ,a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tila Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 18:22 Nie boje bo niema czego. Jechałam już tyle razy..A w wakacje jadę bo Grec i Egiptu..A rok temu byłam w Rzymie..Super.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.range86-159.btcentralplus.com 20.06.09, 20:42 ja lecimtylko do chicago wiele razy i nie boje sie Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Boicie się latać samolotem ?? 25.08.09, 15:48 Bać ? Niee . Lubię latać ALe jak raz leciałam to było strasznie gorąco w samolocie Odpowiedz Link Zgłoś
natasia14 Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 18:48 ja lecielam 4 razy i b.to polubilam. bez strachu i wgl od pierwszego lotu ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agtek Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:27 Też leciałam 4 razy, ale nie polubiłam tego i za każdym razem ryczałam, HAAHAHAH. Za 2 tyg. lecę do Londynu i się boje jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 20:12 Za pierwszym razem bałam się i to straszliwie. Miałam wrażenie jak samolot nawrazał ze spada i wgl... Ale teraz mam już wprawe chyma z 16 razy już laciałam! Moja rada: jeśli będziesz leciała samolotem pierwszy raz to nigdy przed odlotem nie czytaj o katastrofach czy innych rzeczach tego typu! I pamiętaj samolot to najbezpieczniejszy środek transportu na świecie !! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaja Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 13:50 He he nie wierze, że to najbardziej bezpieczny środek transportu Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 17:29 ja też w to nie wierzyłam, ale duuuuużo czytałam na drogach ginie więcej osób, rzeczywiście ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Boicie się latać samolotem ?? 25.08.09, 15:49 fajnaja napisał(a): > He he nie wierze, że to najbardziej bezpieczny środek transportu > Statystycznie to prawda . Odpowiedz Link Zgłoś
pantera Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 13:40 ja kocham latać samolotem33>>> ale szczególnie start i lądowanie) Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf15 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 14:45 Janie leciałam ani razu, ale strasznie chce. Jeśli chodzi o to, czy się boję, to tak. Boję się karastrof, a tak to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 217.96.110.* 10.06.09, 18:20 Ja lecę pierwszy raz w lipcu i trochę się boję ^^ Ale bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
selenka_gomez Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 14:47 Ja się nie boję latać samolotem bo już się przyzwyczaiłam;]Leciałam do włoch,londynu itp.To jest fajne uczucie jak się startuje;pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:28 Ja raz leciałam i było super ! Ale troche mi sie uszy zatykały Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 21:37 Ja nie leciałam nigdy samolotem nie miałam takiej okazji bo jak ktoś ma nas odwiedzić z za granicy to przyjeżdża do nas , ale z tego co mi koleżanki mówiły to nie jest źle ... nie bałabym się bo z tego co one mówiły o tym całym starcie i wgl. to jak dla mnie zapowiada sie bosko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 83.2.230.* 21.06.09, 20:38 A ja się boję. Bo za dużo filmów się na oglądałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 212.2.168.* 06.07.09, 20:21 jedynie czego boję się przed lotemto tego ze bedzie mi sie nudzic. za tydzień kolejna-3 godzinna podróż samolotem. z irlandii-dublin do polski-wrocław. a moze ktos tez jest w dublinie i 13-stego z samego rana leci do Wrocławia? ;d moje gg:3378901 apropo lecialam juz 3 razy i ten bedzie 4 ;d Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 15:27 leciałam już ok. 15 razy xD Pierwszy lot jest nagorszy (strach ,bóle pod zmianą cisnienia) Kolejne podróże ,jak podróż autobusem nie wliczając lądowania i startowania xd Odpowiedz Link Zgłoś
jb_sel_mil Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 15:39 Nie wiem, nigdy nie leciałam. Ale tak jak myślę, to trochę, ale tylko tego, przy starcei. Bo wszyscy mówią, że strasznie trzęsie. Odpowiedz Link Zgłoś
king312 Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 16:04 nie, leciałam 10 razy, fajnie było tylko raz była duża zmiana ciśnienia i turbulencje to mnie strasznie glowa bolała Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 16:46 Ja leciałam 11 razyy . Pierwszego za bardzo to nie pamiętam bo miałam tak ok . 3 latka . # Ale teraz się boję, i to bardzoo . ; / Zawsze jak lądujemy czymam mamę za rękę . Boję się że spadniemy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;d . Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:19 ja już latałam i pierwszy początek jest straszny ale potem to już wsiadasz jak do samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:29 Ja leciałam raz ! I byłam w samolocie strasznie spękana . Ale było super ! Zero stresu nie bójcie się lepiej niż samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 17:19 ja leciałam do londynu i z powrotem, dwa lata temu. nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 17:56 ja mam lęk wysokości, ale mimo to BARDZO chciałabym polecieć x3 ale skoro mówicie, że zmiany ciśnienia to o.O' ten lot byłby dla mnie jak koszmar. cały czas bym się rzucała i dusiła. ale kij z tym. chcę spróbować. a opowiedzcie co się dzieje jak samolot startuje i ląduje? o.O czemu to takie straszne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brook_ Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 09:49 ja leciałam do tunezji i z powrotem . owszem uszy mi się też trochę zatkały przy lądowaniu ale dlatego , że nie połykałam śliny ze strachu . ;p a zmiany ciśnienia nie odczuwałam , chociaż także mam lęk wysokości .;p moim zdaniem najgorsze było startowanie , gdy samolot zaczyna pędzić i unosić się w górę , proponuje odchylić się troche do przodu bo nie raz się zdażało że przy wznoszeniu wpycha w siedzenie . ;p ale mi na przykład się bardzo spodobało . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:30 Ja leciałam raz do Rzymu ... Fajnie było nie ma się czego bać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:03 nie . ja wylatuje za dwa dni ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 18:08 Ja też już latałam hehe xD I zaniedługo znowu lece. Ale ostatnio tak z mamą gadałam no i uzałyśmy, ze w jeden weekend zdaża się kilkaset wypadków w samej Polsce. A samolot to najbezpieczniejszy pojazd haYh ;D Więcej wypadków zdażą się za drodze, a samolot raz na kilka miesieśy w samej Polsce oczywiście. a pozatym oczywiście trzeba być dobrej myśli, bo jeśli coś miało by się stać to tak sie stanie, tak jest nam pisane A w samolocie jets i tak czy tak lepiej, bo zginiecie całą rodziną, a w samochodzie ktoś mozę przeżyć i potem całe życie być sam więc...ale nie chce was straszyć, poprostu trzeba być dobrej myśli, bo wypadki samolotami zdażają się bardzo rzadko A to nieprawda, zę strasznie trzęsie przy starcie, tylko wciśnie cie w fotel i tyle, a potem tak jakbyś jechała maluchem z otwartymi szybami hehe, bo troche buczy No i lekko trzęsie, chyba ze są turbulencje, ale mnie jeszcze nie trafiły (Odpukać) Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 18:10 A w tych wypadkach chodziło mi o samochody, autobusy itd. Ale wiadomo, ze każdego ogarnia lekka panika i strach, ale to mija, nie wolno tylko ciagle myśleć źle I jak ktoś mówi, zę się nie boi to tylko chce zaszpanować, bo takiego kogoś nie ma, każdy głęboko boi się, zę coś sie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 20:28 ah, gdyby tych samolotów było tyle ile jest samochodów . . . napewno co drugi samolot by się rozbijał ;/ więc nie porównuj liczby wypadków samolotów i samochodów bo samochodów jest 666% więcej ;/ i jakby Ci się samolot rozbił to przecież też niekoniecznie zginiesz z całą rodziną niektórzy latają przecież sami . . . strasznie boję się jeździć samochodami i autobusami . . . Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Boicie się latać samolotem ?? 09.06.09, 20:39 Nie pouczaj mnie co mam robić dobra. Wiem co mówie i co z tego, zę jakby samolotów było więcej, helloł niebo jest wielkie, wszystkie się pomieszczą, co nie wiesz, zę każdy ma swój pas Załosne, nie latają gdzie się im podba, bo wypadki samolotów to raczej nie zdeżenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...olo Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:50 jeju to jasne i logiczne że samolot jest najbezpieczniejszym środkiem lokomocji, też słyszałam Pati896....że samoloty dużo żadziej ulegają wypadkom niż samochody .........a co do twoja stara to chyba mało słyszałas o samolotach bo każdy wie że jest najbezpieczniejszy ze środków lokomocji a poza tym nie jest wcale aż tak dużo więcej samochodów niż samolotów .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguś Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 13:36 Ja nie mogę się doczekać kiedy bedę znów leciałą samolotem. Kocham to! To tak jak by sie jechało po idealnie równej autostradzie. Czasami meczące śa ciśnienia, ale to pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km, Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 10.06.09, 13:38 Uwielbiam latać samolotem xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguś Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 13:39 ja mam lęk wysokości, ale mimo to BARDZO chciałabym polecieć x3 ale skoro mówicie, że zmiany ciśnienia to o.O' ten lot byłby dla mnie jak koszmar. cały czas bym się rzucała i dusiła. ale kij z tym. chcę spróbować. a opowiedzcie co się dzieje jak samolot startuje i ląduje? o.O czemu to takie straszne? Startowanie samolotu jest najlepsze , gorsze jest lądowanie ale i tak cool. A z tym ćiśnieniem to nie jest ze będziesz się dusić itd tylko trochę głowa boli ale to też nie każdego Odpowiedz Link Zgłoś
sarunia Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 13:38 nie nie boje fajnie jest już leciałam naprawde nie ma się czego bać Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 15:44 Ja jeszcze nigdy nie leciałam Ale chciałabym kiedyś polecieć xD I napewno bym się bała jak ja nawet boje się jechać samochodem raczej to nie jest najbezpieczniejszy środek transportu. Mój wuja powiedział ze nie warto leciec samolotem bo one same zpadają z nieba ( chodziło o tą katastrofe co piorun uderzył ) .Nigdy nie wiadomo czy wrócimy czy nie, ale uważam że nie należy sie martwić na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.centertel.pl 10.06.09, 13:44 Ja jeszcze nigdy nie leciałam ale 15 lipca jade do USA z siostra i mamą bedze miała 2 przystaki z Polski do Francji , Z Francji do USA i powrót Z USA do Brukseli ( czy jakoś tak ) z Brukseli do Polski i nie bpje się leciec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 13:46 jeju to się troche po przesiadasz hehe ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauliś Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 13:46 Ja już w sobotę lece do Chorwacji i się boje strasznie. Latam samolotem d 4 roku życia lae zawsze się boje więc gdy tylko wchodzę to śpie Odpowiedz Link Zgłoś
selenka12 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 13:46 nie tysiac razy latałam samolotem i nigdy mi się nic nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiś Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 13:46 Uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaja ... 10.06.09, 13:48 Tak, boję się latać samolotem. Oglądałam bardzo dużo filmów, ale także oglądam wiadomości. Słyszy się jak to dużo jest wypadków samolotów. Skąd mam wiedzieć czy jak ja nie wsiądę to czy nie będzie katastrofy. Nigdy nie latałam i nei zamierzam na razie próbować Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 13:51 Ja leciałam raz do Londynu do ciotki i bardzo się bałam , że będę miała wypadek i że umrę Wg mam lęk wysokości to się bałam..! Ale przez pierwszą godzinę gdy leciałam strach miną. Wg nic nie czułam że lecę , czułam się naprawdę bardzo fajnie... Polecam wszystkim loty samolotami bo to naprawdę świetne uczucie , i naprawdę nie bójcie się latać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 14:00 Ja latałam dużo razy samolotem, ale jak byłam mała. Teraz bym się chyba bała... zawsze, przed każdym lotem jest strach, ale to później mija. Zobaczysz, że fajnie będzie Nie ma się co bać i trzeba być dobrej myśli Odpowiedz Link Zgłoś
wiju Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 14:01 nie już dużo przerzyłam nie boje sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 14:04 A ja nie latałam bo mnie nie stać. Po za tym mam lęk wysokości. Pewnie by mnie musieli siłą wsadzać do samolotu. Odpowiedz Link Zgłoś
moninisia Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 14:04 Ja nigdy nie leciałam i bo nie miałam takiej potrzeby najczęściej to się jedzie samochodem mówi się o wypadkach samolotów ale to samo jest jeżeli chodzi o inne środki transportu rożnie to bywa i nie ma się czego bać...jeżeli już się martwicie to się pomódlcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:31 Nie boję się Leciałam już kilka razy i było cool ! Tylko to ciśnienie...trzeba albo ziewać albo żuć gumę W te wakacje nie lecę samolotem tylko będę jechać całe dwa dni do Francji,Hiszpanii i Szwajcarii Ostatnio leciałam do Egiptu,a jeszcze wcześniej do Tunezji i była normalka ( spox) ! DO OSÓB,KTÓRE SIĘ BOJĄ: "Nie ma czego się bać! Sama się bałam gdy leciałam pierwszy raz!" Pozdrawiam Miłych i udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka1995 Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 92.244.46.* 10.06.09, 14:04 ja sie nie boje bo juz lecialam 6 razy a teraz na te wakacje bede leciala 7 i 8 i nawet fajnie jest leciaiec ja team wole londowac niz wystaortowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 14:04 A ja nie latałam bo mnie nie stać. Po za tym mam lęk wysokości. Pewnie by mnie musieli siłą wsadzać do samolotu Odpowiedz Link Zgłoś
miley.aga Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 14:08 Ja tez już latałam samolotem bardzo duzo razy i wcale się nie boje w tym nie ma nic strasznego i niktórzy pisza ze jakas zmiana cisnienia ale to nawet głowa nie boli nie nie czuc tego start jest super bo cie przyciaga do fotela nie??^^!!!! a ladowanie też extra tak nagle z hukiem samolot osiada na ziemi i wszyscy biją brawo za dobry lot ja juz leciałam duzo razy i wcale sie nie bałam i przed startem lepiej nie myslec o tym ze moze się cos stac byc pozytywnie nastawionym ci co nigdy nie lecieli beda czytac te opinie i o matko jakie to straszne a to zanim wystartujesz to w mgnieniu oka wyladujesz nawet sie nie kapniesz ze to juz ze nic nie trzęsło i nie było zadnych zmian ciśnienia to jak jechac autobusem tylkoże mega duzym autobusem nawet jak ktos ma lęk wysokosbi( ja mam) to to nie przeszkadza w lataniu naprawde samolot to njabezpieczniejszy sposób podróżowania Polecam naprawde super sie lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickgirl Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.aster.pl 10.06.09, 14:12 po wypadku airbusa tak Odpowiedz Link Zgłoś
roksanah Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 14:15 Ja się nieboję fajnie się lata wiem bo latalam i jest suuuper !!! Dla mnie jest to najlepszy sposób lokomocji!!! Uwielbiam latać jest fajne poczucie.Często zatykają mi się uszy xD Ale to szczegół xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;];] Do tych co napisali że boją latać się samolotem.;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 14:19 ludzie nie bujcie się życie jest krótkie, zwiedzajcie świat próbujcie nowych rzeczy !!! poza tym czego się boicie przecierz do samochodu wsiadacie beż obawy a samolot jest bedpieczniejszym (podobno dużo) środkiem lokomocjii przecierz jak będziecie mieli umrzec to umrzecie nie zależnie od tego czy będziecie w samolocie (sorry ze tak wprost) poza tym są ludzie którzy non stop latają samolotem i nic im się podczas lotu nie stanie a umrą bo im cegła na głowe w domu spadnie .....wszystko jest w rękach Boga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Do tych co napisali że boją latać się samolot IP: *.011.c87.petrotel.pl 30.06.09, 20:26 no wlasnie ja latam czesto bo mam rodzine w Mediolanie wlasnie dzisiaj wrooocilam xd Odpowiedz Link Zgłoś
madziiiucha Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 14:20 Ja jeszcze nigdy nie leciałam samolotem, ale się nie boję. Bardzo chętnie bym się przeleciała ;p Odpowiedz Link Zgłoś