Dodaj do ulubionych

Boicie się latać samolotem ??

• Gość: misiaczek Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:40
      Ja nie. Na początku tak, ale kiedy samolot ruszył i poczułam że lecimy ku górze
      to stres miną i mi się to spodobało !!!!
      • ewellinkaa Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 17:00
        mega 'uczucie' iz tak to ujmę heh wink
        nawet spoko
        przy starcie troszke trzesie ale potem to juz jest ok
        jak lecialam pierwszy raz to myslalam ze zwymiotuje ...wink
        ale bylo ok wink
        cale szczescie
        spodobalo mi sie winksuspicious
        • Gość: Kasiula Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 94.72.99.* 11.06.09, 21:52
          Ja nie leciałam i nie będę ... za bardzo się boję, chodź tata i mama już kilka
          razy lecieli, ale ja nigdy... Chodź jestem w klasie z rozszerzonym angielskim i
          są tam wymiany nigdy nie polecę, chodź chciałabym zobaczyc Amerykę , ale i tak
          wole płynąc 2 miesiące, lub tygodnie, niż byc np.: jak ci z lostów ! smile Ale kto
          wiem, może rodzice zaproponują jakieś super wakacje smile kiss
          A wiecie, dlaczego się boję, bo mi się wydaję, że zaraz skrzydła poodpadają, lub
          pilot-terrorysta będzie itp. smile
          smile
          Spoko może jest, ale nie dziękuje ... buu, ale wiecie co ? Ja lubię strasznie
          samoloty, bardzo się nimi interesuję, lecz latac to nie dzięki ... smirk
          Narka surprised
    • Gość: Olina <3 emm :D IP: 79.97.225.* 10.06.09, 16:54
      Latanie samolotem to dla mnie normalka. tongue_out
      Co 2 miesiące moze.. ?
      Leciałam już może z 30 razy jak nie wiecej.. hm więcej big_grinbig_grin
      Nie no ogólnie lubie tylko nie cierpie czekać i czekać zanim dolecimy tongue_out
    • princessm Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 16:57
      nie lecialam samolotem,ale mieszkam blisko lotniska , to pewno bym sie nie bala
      • Gość: eees Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:00
        W życiu , nigdy przenigdy nie polecę samolotem bo cholernie się boje ;dd a to
        wszystko przez te wypadki katastrofy itd itp ;p
    • ksrklubkarolcia Re: Boicie się latać samolotem ?? lalala 10.06.09, 17:04
      Nie ,nie wiem czego moja koleżanka nie chce ,bo jak się boi jak się będzie bać ,że się rozbije
      to tak będzie a jak będziesz wiedzieć ,że nie i tak ciągle myśleć nic się niestaniebig_grin
      • miless Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 20:37
        ja się nie boję.
        leciałam już wieleee razy. i nie ma w tym nic strasznego.
        • alex... Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 21:32
          ja jeszcze nie leciałamsmile Ale zawsze chciałąmsmile
    • Gość: Kara Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:09
      moj kolega nawet dzisiaj mowił nam ze strasznie sie boi latac.. w poniedziałek
      15 czerwca leci na florydę na 3 miesiace.. to juz ktorys raz z kolei ale on
      strasznie sie boi a ma 16 lat, jednak go rozumiem bo leci sam... buzi dla niego
      i udanego lotu.. kiss big_grin
    • liley Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 17:41
      Ja się boje !!! Choć jeszcze nie leciałam to zawsze sobie wyobrażę, że on spada.
    • misiaa10 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 17:47
      Tak choć nigdy nie leciałam ale tyle jest tych katastrof z
      samolotami że nie chce lecieć
    • karolla11 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 18:05
      nie boje sie latać, wręcz przeciwnie, każdy lot t6o dla mnie super przeżycie.
      mogłabym mieszkać w samolocie!wink
    • karolcia. Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 18:05
      Ja się trochę boję. No bo to jest takie stresujące, nigdy nie wiadomo, co się
      może wydarzyć, prawda? Czasem zdarzają jakieś wypadki, a czemu nie ma być to ten
      raz, kiedy ja siedzę w samolocie?sad
    • adulaxd Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 18:15
      ja juz raz leciałam i zyje...ale jak ślysze o tych katastrofach wszystkich.. to OMG!! Boje sie
      nawet leciec do GRECJI w tym roku.. crying
    • Gość: Anka Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.cable.ubr01.donc.blueyonder.co.uk 10.06.09, 18:17
      ja leciałam około 40 razy. mieszkam w angli i latam we wakacje swieta i ferie zimowe.
      pierwszy raz gdy lecialam balam siee alee teraz too loozsmilesmiledevil
    • dariapat Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 18:18
      ja sie nie boję x] latałam już kilka razy i zaczęło mnie to kręcić smile w przyszłości chcę być stewardesą ;d
    • Gość: zozolek12 Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.b-ras2.dbn.dublin.eircom.net 10.06.09, 18:29
      jasie nie boje , już sie przyzwyczaiłam bo mieszkam w irlandii więc latam
      cojakiś czas odwiedzać rodzine , koleznki i znajomych............

czasami tulko troche trzęsie ale i tak jest super.............niema sie czego bać

pozdro i papasmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • Gość: ;p Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 18:39
      wiele osób pisze że boi sie latać dlatego że słyszą o tych wszystkich
      katastrofach .....a przecierz wypadków samochodowych jest 100 razy więcej
      ....!!! i co za każdym razem kiedy wsiadacie do samochodu też sie boicie ?? to
      jest to samo ....nie bójcie się big_grin naprawde nie masz czego cool
    • Gość: OlUsIa Xd Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 89.231.215.* 10.06.09, 18:40
      Przecież samolot to nie jest nic nadzwyczajnego zwykły środek lokomocji i nie ma
      się czym podniecać i że ktoś napisze że leciał 30 razy to myśli że jest takki
      suuuper! Ja leciałam raz do Londynu i z powrotem a na tych wakacjach jadę na
      Węgry na kolonie;] smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesuspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspiciouspiwo
      • mika292 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 18:57
        Ja się bpoje. boje się katastrofy. Plu!
    • diamond.brandy Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 19:02
      Gość portalu: jojo napisał(a):

> tak czy nie ??? jeśli tak to dlaczego ?

niee big_grin po prostu uwielbiam latać samolotem i wcale się tego nie boję! big_grin
      • Gość: lataczkaaa Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 212.244.19.* 10.06.09, 19:21
        haha mój tata jest pilotem. ja nie latam samolotem tylko szybowcem : )
        oczywiście jak się leci z własnym tata to jest to wiele fajniejsze xD
        smirk w przyszłości ide do me3chanika i ide uczyć się na pilota xD brawo
    • christina321 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 19:21
      no cos ty..latanie jest super kiedy tylko moge i mam czas gdzies lece..uwielbiam dluzsze
      loty samolotamismilesuspicious
    • Gość: autor Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.152.159.51.dsl.dynamic.eranet.pl 10.06.09, 19:59
      jeszcze nigdy nie lecialam samolotem ale chcialabym pierwsza klasa... przypuszczam ze bym sie nie bala surprised
      • Gość: ;/ Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:04
        czemu podpisujesz sie jako autor ...skoro ja nim jestem ???!!!!!!!!!!!! zallllll
    • Gość: 67854 Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:11
      UWIELBIAM latać samolotem.
    • ashley10110 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 20:34
      nie juz leciałam samolotem 10 razy !! niema sie czego bać smilesmile
    • Gość: anonimka O.o xD Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:39
      lecę w piątek czyt. 12 czerwca do Egiptu, ale to tak na marginesie, a latanie
      jest fajne ;ppp
    • Gość: Mini195 Tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:45
      Tak, ponieważ boję się , że zwymiotuję [mam chorobę lokomocyjną i morską ;[ ...
      ] to jest straszne... cryingscaredscianauncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertain
      • Gość: koloś w takiej sytuacji zarzyj aviomarin ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:46
        tongue_out
    • Gość: olaa;* Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 21:16
      Ja kocham samoloty i w ogóle się nie boję.
      Nawet dzień przed wylotem oglądam "Air Crash"
      Nawet chciałam pracować w branży jako "specjalista od wypadków lotniczych".
    • ilovezmierzch Re: Boicie się latać samolotem ?? 11.06.09, 08:59
      ja jeszcze nie lecialam . U Mnie w rodzinioe to juz wszysCy lecieLi tylKo ja zostalam Nio ale
      za rok moze bede juz leciala ..:d I Nie BoJe sie ..smirk
    • Gość: Tysia!! Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.chello.pl 11.06.09, 12:39
      JA latałam już 4 razy .JAk moge powiedzieć to na początku startowania jak sie
      wznosi samolot to trochce sie boje ale za 3 razem bałam sie lotu do egipytu .Ale
      powiem szczeze ze ten lot był najleprzy moji rodzice z początku sie bali
      odrobinke tata nie ale mama tak. ja Sie nieboje latać poniewaz niem sie czego baćwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka