Gość: lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 19:07 Tu głosujemy na najlepszą aktorkę. Głosować można tylko RAZ. OTO NOMINACJE: 1. Angelina Jolie- Wanted 2. Jennifer Anitson- Przyjaciele 3. Taylor Swift- Hannah Montana: The Movie 4. Emma Watson- Harry Potter 5. Maite Perroni- Rebelde 6. Dulce Maria- Rebelde 7. Anahi- Rebelde 8. Fuzz (jako Sol de La Riva)- Rebelde no, to głosujcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tokiohotel_01 Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 13.06.09, 19:10 Emma Watson ;p Beznadziejne głosowanie Odpowiedz Link Zgłoś
demi.love Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 13.06.09, 19:23 Jaki żal z tego głosowania ;p A gdzie Demi, Miley, Ashley, Vanessa czy Emily Osment?? To je moge nazwać prawdziwymi aktorkami, gwiazdami kin!!! Wszystkie podobno są już większymi gwiazdami niż jakaś Angelina Jolie czy Jennifer Anitson ;p łyso ci????? Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 13.06.09, 20:39 zgadzam się z demi.love tu nie ma prawdziwych gwiazd! = ] i tak apropo .. Taylor Swift- Hannah Montana: The Movie - ona tam śpiwała jedną piosenke . i raptem taka wielka aktorka ? haha . bez obrazy. xd ale to mnie powaliło . Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose_ Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 22.08.09, 13:05 Zagłosowała bym na Taylor, ale to bd trochę bez sensu, bo ona tam tylko zaśpiewała piosenkę i nic więcej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_hayley Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 13.06.09, 19:30 Angelina, ale sonda i tak jest głupia ;p Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus04 Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 13.06.09, 20:18 Nikogo nie wybieram ;p Ta głupia sonda jest do banii, ot co XD Też mi aktorki dałaś... kto to wogóle jest Dulce, Maite, Anahi czy Fuzz? No właśnie, mało kto je zna ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 13.06.09, 20:24 widoczne faworyzowanie jednego serialu. niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 :/ 13.06.09, 20:52 Ja głosuję na Emmę Watson !! Taylor Swift ?! A co ona robiła w tej Hannah Montana The Movie Tylko śpiewała !! żal ! Odpowiedz Link Zgłoś
bella.swan Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 13.06.09, 20:55 A gdzie Kristen Stewart.?? Albo chociaż Nikki Reed.? Pfff... dała 3 dziewczyny z jakiegoś badziewnego serialu dla dzieciaków xd żaal. Nie zamierzam głosować;p Nie ma tu nikogo, kogo lubiee xd Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 11.08.09, 16:47 2. Jennifer Anitson- Przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxnatixxxx Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 19.08.09, 18:32 6. Dulce Maria Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 19.08.09, 23:29 Przecież Taylor tam tylko śpiewała i powiedziała dziękiuje czy coś w tym stylu i za to niby dostaje nominację?> bez sensu to głosowanko Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 20.08.09, 09:45 Wybieram Emme Watson - hp moim zdaniem ona zasługuje na miano najlepszej Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 20.08.09, 11:20 Jennifer Aniston - Przyjaciele. Jen na to zasługuje . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 20.08.09, 14:13 Faktycznie, niektóre z tych "aktorek" nie zasługują na miano najlepszej aktorki. Głosuję na Jennifer Aniston, wyróżnia się z tego grona i jest sympatyczna. PLUS za niewymienienie gwiazdeczek Disneya. Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 20.08.09, 14:16 Z tej listy nie mogę wybrać nikogo innego, jak nie Emmę Watson Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 20.08.09, 14:21 4. Emma Watson- Harry Potter Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 20.08.09, 15:11 skoro tyle osób na emme głosuję, to ja już nie musze ;p w takim razie anahi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 22.08.09, 16:47 Emma Watson- Harry Potter Emma najlepsza!! Lubię Taylor Swift, ale ona przecież w HM tylko śpiewała.. Na miano najlepszej aktorki moim zdaniem z podanych zasługują: Emma i Jennifer a napewno nie Anahi.. Lubię gwiazdy disneya ale dobrze, że ich tu nie ma bo np. taka Vanessa lub Demi nie zasługują jeszcze na miano aktorki.. Za kilka lat może ale nie teraz.. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 22.08.09, 16:48 Na miano takze zasluguje Angelina (zapomniałam o niej) Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 22.08.09, 16:51 Maite Perroni- Rebelde Dulce Maria- Rebelde Anahi- Rebelde Fuzz (jako Sol de La Riva)- Rebelde One/Oni (nie wiem nawet kto to jest Fuzz) nie są aktorami.. Zagrali w jedny serialu i zaraz gwiazdy.. To taka Demi to prędzej już aktorka (zagrała w Camp Rocku, Princess Protection Program, teraz nowy serial słoneczna Sonny..) Odpowiedz Link Zgłoś
patka_demi Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 22.08.09, 21:49 Emma Watson moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: Głosowanko: Najlepsza aktorka :D 22.08.09, 21:52 rebelde, rebelde, rebelde - kuuurna, -.- jak już to Jen. Kochaaam ją & Przyjaciół. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś