kimberly25 13.06.09, 20:56 Kiedyś go lubiłam,ale prawda jest taka że jest zakochanym w sobie egoistą,i teraz jeszcze ten incydent z Paris Hilton,żenada.... A wy go lubice?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek. Re: Cristiano Ronaldo... 13.06.09, 21:15 chce przelecieć jak największą ilość dziewczyn pokroju paris hilton. ma okropny, obleśny charkter. no ale...boski jest...<3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katsuumi_17 Re: Cristiano Ronaldo... IP: *.chello.pl 14.06.09, 11:58 Cristiano to bardzo dobry piłkarz, i na to należy zwracać uwagę. Gdyby nie to, że jest taki lalusiowaty, bylby całkiem przystojny. Ale charakter facet ma beznadziejny, jest pusty. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Cristiano Ronaldo... 14.06.09, 11:59 3 lata temu uwazalam go za ciacho. Teraz pluje sobie w brode, ze moglam tak pomyslec Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Cristiano Ronaldo... 14.06.09, 14:14 jest całkiem HOT tylko straszny z niego narcyz... Tego że jest dobrym piłkarzem nie da się podważyć bo ostano został najdroższym piłkarzem świata. I mógł by przestać nosić ten różaniec... Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: Cristiano Ronaldo... 14.06.09, 14:22 kocham go on jest taki słodki.Pusty może i jest ale co z tego nie musi być jakiś uczuciowy zacznie jak będzie chciał mieć rodzinę.Jest śliczny i ma super włosy(tylko mógłby mnie żelu na nie nakładać)Ma czasem odchyły od normalności jak założy coś dziwnie obcisłego albo różowego ale...Chciałbym go kiedyś spotkać i z nim pogadać.No i oczywiście jest świetnym piłkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Cristiano Ronaldo... 14.06.09, 15:52 Z wyglądu boski! Ale z charakteru - laluś uwielbiający dziewczyny typu Paris Hilton. Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia Re: Cristiano Ronaldo... 14.06.09, 17:46 Taki "babiarz".Owszem ,jest przystojny i jest świetnym piłkarzem ,lecz jak patrzeć pod względem charakteru ,mogę powiedzieć tylko ,to co wspomniałam na początku. Nie znam go w życiu prywatnym ,więc to co sobię myślę ,mogą (nie muszą),być tylko pozory ,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Cristiano Ronaldo... 15.06.09, 14:55 claudunia napisał(a): > Taki "babiarz".Owszem ,jest przystojny i jest świetnym piłkarzem ,lecz jak patr > zeć pod > względem charakteru ,mogę powiedzieć tylko ,to co wspomniałam na początku. Nie > znam > go w życiu prywatnym ,więc to co sobię myślę ,mogą (nie muszą),być tylko > > pozory ,prawda? Po jego wypowiedziach można stwierdzic jaki ma charakter. Cytuje: - Czuję się źle tylko wtedy, gry gram źle, ale na szczęście to zdarza się rzadko... -Jestem świadomy tego, że jestem już wśród najlepszych z najlepszych... A to wypowiedzi byłej dziewczyny Cristiano: -Jego dom jest pełen luster. Dlatego kiedy się przechadza po korytarzach, na okrągło się w nich przegląda -Jego włosy strasznie się kręcą. Zdarzało się, że siedziałam z prostownicą w ręku, prostując mu włosy... Ja jestem w stanie w to uwieżyć biorąc pod uwage jego inne wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 xD 15.06.09, 15:09 rozyczka napisał(a): > kocham go on jest taki słodki.Pusty może i jest ale co z tego nie musi być jaki > ś > uczuciowy zacznie jak będzie chciał mieć rodzinę.Jest śliczny i ma super > włosy(tylko mógłby mnie żelu na nie nakładać)Ma czasem odchyły od normalności > jak założy coś dziwnie obcisłego albo różowego ale...Chciałbym go kiedyś spotka > ć > i z nim pogadać.No i oczywiście jest świetnym piłkarzem. Ale on jest uczuciowy i to nawet bardzo: www.youtube.com/watch?v=j1GKDW4yDqw hahaha xD Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: Cristiano Ronaldo... 23.06.09, 12:32 rozyczka napisał(a): > kocham go on jest taki słodki.Pusty może i jest ale co z tego nie musi być jaki > ś > uczuciowy zacznie jak będzie chciał mieć rodzinę.Jest śliczny i ma super > włosy(tylko mógłby mnie żelu na nie nakładać)Ma czasem odchyły od normalności > jak założy coś dziwnie obcisłego albo różowego ale...Chciałbym go kiedyś spotka > ć > i z nim pogadać.No i oczywiście jest świetnym piłkarzem. cofam to po tym jak przeczytałam pewny artykuł,to jest pedał oblesny Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: Cristiano Ronaldo... 15.06.09, 15:25 Ja go dokładnie nie znam, ale zdaje się być trochę chamski. Do wyglądu nic nie mam - jest boosko przystojny... Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Cristiano Ronaldo... 15.06.09, 15:40 z charakteru straszny,,, chcę zaliczyć jak najwięcej dziewczyn, a później je zostawia... chamski i tyle xD ale mimo to boski <3 Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Cristiano Ronaldo... 15.06.09, 15:58 .nigdy go nie lubiłam. xd ale . jego wygląd zawszee .xd jest sliczny . ale charakter ma zje.any .;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Cristiano Ronaldo... 23.06.09, 12:50 zgadzam się z wami, facet jest bossssski ale z charakteru to istny pustak, który jest zakochany w sobie i chce tylko przeleciec łatwe panienki bleee cristiano Odpowiedz Link Zgłoś
bringitgirl Re: Cristiano Ronaldo... 05.08.09, 22:29 Kimberly.. skąd wiesz jaki On jest? haha znasz Go ? Jeżeli ten swój wniosek wyciągasz tylko na podstawie 'niusów' z pudelka etc, etc. To powiem ci, że nie potrzebnie założyłaś ten temat. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś