Dodaj do ulubionych

Cristiano Ronaldo...

13.06.09, 20:56
Kiedyś go lubiłam,ale prawda jest taka że jest zakochanym w sobie egoistą,i teraz jeszcze
ten incydent z Paris Hilton,żenada....angryangryangryangry
A wy go lubice??
Obserwuj wątek
    • kimberly25 Re: Cristiano Ronaldo... 13.06.09, 20:58
      No ale brzydki nie jesttongue_out
    • loczek. Re: Cristiano Ronaldo... 13.06.09, 21:15
      chce przelecieć jak największą ilość
      dziewczyn pokroju paris hilton. ma okropny,
      obleśny charkter. no ale...boski jest...<3
      • Gość: katsuumi_17 Re: Cristiano Ronaldo... IP: *.chello.pl 14.06.09, 11:58
        Cristiano to bardzo dobry piłkarz, i na to należy zwracać uwagę. Gdyby nie to, że jest taki
        lalusiowaty, bylby całkiem przystojny. Ale charakter facet ma beznadziejny, jest pusty.
    • elisss92 Re: Cristiano Ronaldo... 14.06.09, 11:59
      3 lata temu uwazalam go za ciacho. Teraz pluje sobie w brode, ze moglam tak
      pomyslec big_grin
      • marffa Re: Cristiano Ronaldo... 14.06.09, 14:14
        jest całkiem HOT tylko straszny z niego narcyz... Tego że jest dobrym piłkarzem
        nie da się podważyć bo ostano został najdroższym piłkarzem świata.big_grinbig_grin

I mógł by przestać nosić ten różaniec... smilesmile
        • rozyczka Re: Cristiano Ronaldo... 14.06.09, 14:22
          kocham go on jest taki słodki.Pusty może i jest ale co z tego nie musi być jakiś
          uczuciowy zacznie jak będzie chciał mieć rodzinę.Jest śliczny i ma super
          włosy(tylko mógłby mnie żelu na nie nakładać)Ma czasem odchyły od normalności
          jak założy coś dziwnie obcisłego albo różowego ale...Chciałbym go kiedyś spotkać
          i z nim pogadaćsmile.No i oczywiście jest świetnym piłkarzem.
          • pink_rulez Re: Cristiano Ronaldo... 14.06.09, 15:52
            Z wyglądu boski!
            Ale z charakteru - laluś uwielbiający dziewczyny typu Paris Hilton.
            • claudunia Re: Cristiano Ronaldo... 14.06.09, 17:46
              Taki "babiarz".Owszem ,jest przystojny i jest świetnym piłkarzem ,lecz jak patrzeć pod
              względem charakteru ,mogę powiedzieć tylko ,to co wspomniałam na początku. Nie znam
              go w życiu prywatnym ,więc to co sobię myślę ,mogą (nie muszą),być tylko
              pozory ,prawda?
              • kimberly25 Re: Cristiano Ronaldo... 15.06.09, 14:55
                claudunia napisał(a):

> Taki "babiarz".Owszem ,jest przystojny i jest świetnym piłkarzem ,lecz jak patr
                > zeć pod
                > względem charakteru ,mogę powiedzieć tylko ,to co wspomniałam na początku. Nie
                > znam
                > go w życiu prywatnym ,więc to co sobię myślę ,mogą (nie muszą),być tylko
                >
                > pozory ,prawda?

Po jego wypowiedziach można stwierdzic jaki ma charakter.
                Cytuje:

- Czuję się źle tylko wtedy, gry gram źle, ale na szczęście to zdarza się rzadko...
                -Jestem świadomy tego, że jestem już wśród najlepszych z najlepszych...
                A to wypowiedzi byłej dziewczyny Cristiano:
                -Jego dom jest pełen luster. Dlatego kiedy się przechadza po korytarzach, na okrągło się
                w nich przegląda
                -Jego włosy strasznie się kręcą. Zdarzało się, że siedziałam z prostownicą w ręku, prostując
                mu włosy...
                Ja jestem w stanie w to uwieżyć biorąc pod uwage jego inne wypowiedziconfused
                • kimberly25 xD 15.06.09, 15:09
                  rozyczka napisał(a):

> kocham go on jest taki słodki.Pusty może i jest ale co z tego nie musi być jaki
                  > ś
                  > uczuciowy
                  zacznie jak będzie chciał mieć rodzinę.Jest śliczny i ma super
                  > włosy(tylko mógłby mnie żelu na nie nakładać)Ma czasem odchyły od normalności
                  > jak założy coś dziwnie obcisłego albo różowego ale...Chciałbym go kiedyś spotka
                  > ć
                  > i z nim pogadaćsmile.No i oczywiście jest świetnym piłkarzem.

Ale on jest uczuciowy i to nawet bardzo:
                  www.youtube.com/watch?v=j1GKDW4yDqw
                  hahaha xD
          • rozyczka Re: Cristiano Ronaldo... 23.06.09, 12:32
            rozyczka napisał(a):

> kocham go on jest taki słodki.Pusty może i jest ale co z tego nie musi być jaki
            > ś
            > uczuciowy zacznie jak będzie chciał mieć rodzinę.Jest śliczny i ma super
            > włosy(tylko mógłby mnie żelu na nie nakładać)Ma czasem odchyły od normalności
            > jak założy coś dziwnie obcisłego albo różowego ale...Chciałbym go kiedyś spotka
            > ć
            > i z nim pogadaćsmile.No i oczywiście jest świetnym piłkarzem.
            cofam to po tym jak przeczytałam pewny artykuł,to jest pedał oblesny
    • pauli13 Re: Cristiano Ronaldo... 15.06.09, 15:25
      Ja go dokładnie nie znam, ale zdaje się być trochę chamski. Do wyglądu nic nie
      mam - jest boosko przystojny...serceserceserce
      • hermiona13 Re: Cristiano Ronaldo... 15.06.09, 15:40
        z charakteru straszny,,,
        chcę zaliczyć jak najwięcej dziewczyn,
        a później je zostawia...
        chamski i tyle xD
        ale mimo to boski <3
        • demcialove Re: Cristiano Ronaldo... 15.06.09, 15:58
          .nigdy go nie lubiłam.
          xd
          ale .
          jego wygląd zawszee .xd
          jest sliczny .
          ale charakter ma zje.any .;/
          • nicola_16 Re: Cristiano Ronaldo... 23.06.09, 12:50
            zgadzam się z wami, facet jest bossssski ale z charakteru to istny pustak, który jest
            zakochany w sobie i chce tylko przeleciec łatwe panienki bleee sciana

https://auvivo.blox.pl/resource/ronaldo_stec.jpg
            cristiano
    • bringitgirl Re: Cristiano Ronaldo... 05.08.09, 22:29
      Kimberly.. skąd wiesz jaki On jest? haha znasz Go ? Jeżeli ten swój wniosek wyciągasz tylko
      na podstawie 'niusów' z pudelka etc, etc. To powiem ci, że nie potrzebnie założyłaś ten
      temat. ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka