Dodaj do ulubionych

Imiona na wesoło ;D

14.06.09, 19:53
heey ;D
mam taki pomysł. Dam wam link strony. Wchodzicie na nią i klikacie na literę na którą
zaczyna się wasze imie. (w moim przypadku : J) potem z listy wybieracie swoje imie. xD
i sprawdzacie co oznacza. Kopiujecie i wklejacie tutaj. ;D oczywiście to wszystko jest na
wesoło
. nie brać tego poważnie wink Strona : imiona.wroclaw.pl/ . Ja zacznę.

JULIA - Zazwyczaj opowiada, że odsprzedaje Monitory LCD a tymczasem fotografuje dla
ubezpieczycieli notatniki. Ma płaskie czoło, odstające łokcie i odstające żebra. Bez powodu
ma poglądy jak psychopatka. Jej mężem zostaje najczęściej świr. W tajemnicy wysadza
pensjonaty. Idiotka o tym imieniu to zazwyczaj analfabetka. Kiedy tylko dojrzeje bez
powodu przestaje myśleć. Ma prawie zawsze wielgaśne nogi. Julia - wśród papuasów imię
to określa trombę słonia. Dokładnie w środku jesieni pokazują się jej kły jak u wampira.

się uśmiałam. xDD czekam na wsze ;D
Obserwuj wątek
    • anulka_xd Imiona na wesoło 14.06.09, 19:57
      Próbuje rozbawić towarzystwo żenującym rżeniem i się tego nie wstydzi. Anna -
      według celtyckiej mitologii zastępuje skrzyżowane królicze łapki. Anna lubi
      zbierać wyrzucone cedzaki. Jej największa zaleta to smarkanie w rękaw. Wydawać
      by się mogło, że dostarcza klientom pralki okazuje się jednak, że na codzień
      fotografuje dla ubezpieczycieli czasopisma. Tylko w czasie odlotu ptaków do
      ciepłych krajów tworzą się jej stygmaty w kształcie motyla. Anna zazwyczaj
      kręci. Anna, jeżeli się da, pisze książki o błahostkach. Jej kochankiem staje
      się zwyczajowo szpieg. Uczy się polerować poniszczone imadła.

devildevildevil
      • miless Re: Imiona na wesoło 14.06.09, 19:59
        mwahah. xD
        śmieszne. wink tak jak moje. xd
      • nikt. Re: Imiona na wesoło 14.06.09, 20:01
        Karolina kocha nosić spalone sztućce. Jej chłopakiem staje się bardzo często narcyz. Pisze w swoim CV, że sprzedaje senniki co, z tego jak piłuje po nocach buty. Znajomi dają w prezencie jej czarne deski. Jej pasja to plucie pod nogi. Karolina - imię to może być odczytywane jako małe nieszczęście. Żeby wzbudzić zinteresowanie udaje pawiana przed kamerami telewizyjnymi. Z premedytacją okrada magazyny. Ma prawie zawsze brudne uda. Standardowo dla innych jest jak lafirynda.
        x DDDDD
        big_grinbig_grin
        • miless Re: Imiona na wesoło 14.06.09, 20:07
          xDD
          świetne big_grin big_grin
    • patrycja_ Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 20:03
      Patrycja - Jej konkubentem staje się zawsze truteń. Patrycja bardzo często
      organizuje strajki. Ma najczęściej za długie ramiona. Dziewczynka o tym imieniu
      to zwyczajowo psychopatka. Patrycja według starych legend oznacza dżdżownicę.
      Nikt nie wie, że próbuje burzyć młotkiem mieszkania i apartamenty. Z radością
      tupie nogami w tłumie. Swoją obecność oznajmia żenującym mruczeniem jak koń. Ma
      wydęte policzki, ręce długie do kolan i wyskubane brwi. Od rana przesiaduje w
      ogrodzie sąsiada chociaż jest tam mokro.
      • miless Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 20:08
        nanana . x DD big_grin big_grin
        czaad. xd
        • iness_pendragon Re: Imiona na wesoło ;D 14.07.09, 14:50
          Olga-Spontanicznie wyciąga gluty z nosa podczas posiłków. Olga codziennie tworzy wiersze o niebieskich migdałach. Wydawać by się mogło, że odsprzedaje kamery cyfrowe co, z tego jak kradnie pończochy i rajstopy. Najwięcej czasu spędza na dachu swojego domu pisząc pamiętniki. Po zakończeniu jesieni pokazują się jej stygmaty w kształcie motyla. Standardowo kończy jako analfabetka. Charakteryzuje się niestosownym mruczeniem jak koń. Nieudaczniczka siorbie. Z kolegami zamiata po nocach instytucje handlowe. Olga potrafi polerować zgubione słoiki.
    • sysiek4444 Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 20:09
      Jej partnerem zostaje bardzo często świr. Ma zarośnięte włosami kolana, często tłuste
      włosy i zgarbione plecy. Kiedy dorasta zwyczajowo porzuca rodzinę. Sylwia może czyścić
      wyrzucone chełmy. Swoją obecność oznajmia wyraźnym hichotem i martwi tym
      rodziców. Sylwia, jeżeli okoliczności sprzyjają, truje o planowaniu ciąży. Standardowo
      kończy jako brudaska. Sylwia czasami spija resztki. Nieświadomie rementuje zakłady
      fryzjerskie. Chce polerować przedpotopowe zawiasy.

Haha dobre ;DDD
    • jane_ Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 20:09
      Natalia
      imieniny obchodzi:
      27 Lipiec 1 Grudzień
      Po zakończeniu śniadania tworzą się jej dodatkowe palce u rąk. Lubi polerować brunatno-zielone bransoletki. Mogło by się wydawać, że sprzedaje umowy kredytowe nie da się jednak ukryć, że dba o cudze sukienki. Złość wyraża nagłym cmokaniem i jeszcze się tym szczyci. Ma niekiedy powykrzywiane palce. Jej największa zaleta to plucie pod nogi. Jako prezenty odpowiadają jej popsute akordeony. Nieświadomie nasyła złodzei na sklepy monopolowe. Natalia bardzo często lamentuje bez powodu. Często wygląda jak złodziejka.

lubie lamentować bez powodu.

aleale. jest tam jeszcze opcja <imię> spod znaku <znak>
      Natalia spod znaku Skorpiona
      imieniny obchodzi:
      27 Lipiec 1 Grudzień
      Jej partnerem jest prawie zawsze debil. Z premedytacją okrada apteki całodobowe. Natalia (Skorpion) prawie zawsze tnie się po rękach. Standardowo wygląda jak brudaska. Próbując się odnależć podskakuje na jednej nodze i podskakuje, żeby wydać się wyższym. Jej częste zachowanie to wąchanie kleju. Natalia (Skorpion) stale myśli o latających spodkach. Śnią się jej odrapane grzałki. Często ma zaniki pamięci i okazuje się, że pojawia się ciemnej piwnicy i się z tego cieszy. Frajerka kaprysi.
      zawsze chce za partnerów debili, którzy mnie nie chcą. kraść nie kradnę, ale ciąć się chciałam, dawno, ale jednak. jestem emo, choć mówią na mnie czasem punk, a raczej mówili. jestem niska i faktycznie, żeby zobaczyć cokolwiek gdziekolwiek, np na jakimś festiwalu czy co, musze stawać na palcach, przynajmniej. na serio miałam ufo przed domem, świeciło mi w nocy po oknie. mam dużo uzależnień. śnią mi się dziwne rzeczy. często nie pamiętam, co robiłam godzinę temu, czy co mówiłam na początku podjętego wątku, przez co nie mogę skończyć. no i nic mi nigdy nie pasuje.

i to nie jest zabawne, no. ;x
    • miley31 Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 20:13
      JULIA - Zazwyczaj opowiada, że odsprzedaje Monitory LCD a tymczasem fotografuje dla
      ubezpieczycieli notatniki. Ma płaskie czoło, odstające łokcie i odstające żebra.
      Bez powodu
      ma poglądy jak psychopatka. Jej mężem zostaje najczęściej świr. W tajemnicy wysadza
      pensjonaty. Idiotka o tym imieniu to zazwyczaj analfabetka. Kiedy tylko dojrzeje bez
      powodu przestaje myśleć. Ma prawie zawsze wielgaśne nogi. Julia - wśród papuasów
      imię
      to określa trombę słonia. Dokładnie w środku jesieni pokazują się jej kły jak u
      wampira.
      Mamy takie samo imię xD
      • miless Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 20:15
        juhu. x D
        nareszcie ktoś kto ma takie imię jak ja. xD
        ile masz lat , miley31 ?
        • pati_ xd 14.06.09, 20:44
          Zawsze ma poglądy jak świrnięta. Nieudaczniczka z takim imieniem to najczęściej idiotka. Ma często długie uda. Jej przypadłość to szukanie dziury w całym. Swoją obecność oznajmia złośliwym mlaksaniem i jeszcze się tym szczyci. Frajerka głośno pierdzi. Patrycja (Skorpion) - w języku potocznym oznacza klaszczącą bez powodu. Patrycja (Skorpion) umie katalogować niekompletne sztućce. Część życia spędza w miejskim autobusie i zaprasza tam innych. Patrycja (Skorpion), jeżeli się da, pisze referaty o pierdołach.

buhaha ;ddd
          • miless Re: xd 14.06.09, 20:48
            mwahah. xD
            • malina. Re: xd 14.06.09, 20:56
              Adrianna - Każde zdanie kończy, technicznie słabym, płaczem . Aby
              się dowartościować aranżuje zabawne sytuacje chociaż jest to bardzo żenujące.
              Jej słabość to spanie pod stołem. Adrianna kocha nosić spalone sztućce.
              Notorycznie przebywa w ogrodzie sąsiada bo taki ma charakter. Standardowo dla
              innych jest jak brudaska. Po czterdziestce zawsze wstępuje do sekty. Ma krzywe
              zęby, ręce jak u kowala i odstające żebra. Adrianna najczęściej przesadza.
              Kobieta tak nazwana to niekiedy kombinatorka.
              • miless Re: xd 14.06.09, 20:58
                nieźle. xDD
              • Gość: Demcialove Re: xd IP: *.chello.pl 14.06.09, 20:59
                Marta-Znajomi dają w prezencie jej niekompletne słoiki. Marta bez powodu
                rabuje banki. Kobieta tak nazwana to często wariatka. Ma bez wyraźnej przyczyny
                powykrzywiane nogi. Ma stopy jak płetwy, niekompletne zęby i mongolskie brwi.
                Jej największa zaleta to zbijanie bąków. Marta - według sanskryptu może oznaczać
                trzynaście miesięcy nieszczęść. Swoją obecność oznajmia, technicznie słabym,
                parskaniem dla checy. Wakacje spędze w przytułku ukrywając się przed
                komornikiem. Samemu podkopuje się pod opery.

o lol . xd
                • miless Re: xd 14.06.09, 21:02
                  rabujesz banki - ciekawie. x DD tongue_out
        • miley31 Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 21:48
          12 xd
          a ty?
    • ketrin Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 21:46
      KATARZYNA-Idiotka jada odpadki. Katarzyna pomaga innym polerować białe zawiasy.
      Długie chwile rozmyśla w altance na ogródkach działkowych ukrywając się przed
      komornikiem. Z kolegami podkopuje się pod mieszkania i apartamenty. Katarzyna
      zawsze narkotyzuje się. Jako prezenty odpowiadają jej całkiem zniszczone słoiki.
      Ma praktycznie zawsze brzydkie nadgarstki. Bardzo często kończy jako lafirynda.
      Ma nieumięśnione nogi, chude ramiona i szpiczaste uszy. Jej chłopakiem jest
      zazwyczaj polityk.

Heh, ciekawą mam przyszłość, xD
      • blondi_girl Re: Imiona na wesoło ;D 06.08.09, 23:39
        mam to samo co ketrin
        no no, czego ja sie tu o sobie dowiaduję xDD
    • decod.e Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 21:51
      Zuzanna - imię to według mitologii oznacza smutną czarownicę z pieprzykiem na
      nosie. Frajerka ignoruje zagrożenie. Z kolegami rementuje urzędy skarbowe.
      Kobieta nosząca to imię to niekiedy lafirynda. Po zakończeniu nauki niekiedy
      staje się dziwakiem. Zuzanna może myć zabrudzone chełmy. Może katalogować brudne
      klamki. Godzinami płacze w bunkrze chociaż może się to skończyć chorobą. Wydawać
      by się mogło, że odsprzedaje dachówki i cegły a tak naprawdę psuje czasopisma.
      Ma czasami pomarszczone pięty.

o lol . hahahaha
      • vanesa Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 22:04
        Agnieszka potrafi kraść wyrzucone obrabiarki. Często zachowuje się jak
        narkomanka. Nieszczęśniczka z takim imieniem to prawie zawsze złodziejka.
        Agnieszka zazwyczaj beka przy piciu. Najwięcej czasu spędza w skupie złomu ze
        znajomymi. Kobieta prosi o porzyczkę. Wszystko przypomina jej bezcenne chełmy.
        Każde zdanie kończy nagłym mruczeniem i jeszcze się tym szczyci. Dla checy udaje
        atak serca na festynach ludowych. Po rozwodzie prawie zawsze przestaje się myć.
        AAAAAAAAAAAA!!!!ja mam się chyba najgorzejxD
        • vanesa Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 22:06
          a jak daam jeszcze znak zodiaku to jest...
          Agnieszka-Baran
          Jej ulubiona czynność to obgadywanie innych. Agnieszka (Baran) kocha myć zużyte
          rynny. Natychmiast po zakończeniu zamieci śnieżnej rosną jej pypcie na języku.
          Denerwuje innych nagłym beczeniem z zaciśnietymi ustami. Jej mężem staje się
          zawsze kanalia. Agnieszka (Baran) niekiedy rabuje banki. Ma nos jak kartofel,
          krótkie rączki i włosy na plecach. Może polerować zużyte imadła. Agnieszka
          (Baran) - to imię można rozumieć jako kupę śmieci. Godzinami płacze w bagażniku
          samochodu i strasznie się tam rządzi.
          • lady_miley Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 22:18
            WERONIKA - Przeszkadza innym częstym cmokaniem jak świnia. Płeć piękna głośno wrzeszczy. Weronika bez wyraźnej przyczyny sapie jak koń. Ma dziurawe zęby, ręce długie do kolan i zgarbione plecy. Jej mężem jest zazwyczaj polityk. Kiedy się naćpa podpala domy parterowe. Zamiast w restauracji woli jeść w fabryce kredek i źle się czuje po za tym miejscem. Żeby wzbudzić litość odgrywa nieudolnie fragmenty sztuk szekspira przed komendą policji. Weronika stara się polerować zabrudzone anteny satelitarne. Jej cecha charakterystyczna to pierdzenie w stołek.
          • margaryna Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 22:25

Magdalena
            Dziewczynka głośno wrzeszczy. Jej największa zaleta to puszczanie bąków. Żeby
            podkreślić swoją indywidualność recytuje wiersze norwida podczas jazdy
            tramwajem. Prawie zawsze dla innych jest jak alkoholiczka. Z początkiem
            bezksiężycowej nocy rosną jej wąsy jak u kota. Magdalena praktycznie zawsze
            grabi biednych. Nikt nie wie, że wysadza sklepy sportowe. Magdalena - według
            naukowców oznacza po prostu koński zad. Kobieta nazwana tak przez rodziców to
            czasami idiotka. Ma niekiedy chude nogi.

booskie;d;d
            ale te bąki to mnie rozwaliły;p

• elisss92 Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 22:39
              Eliza w sprzyjających warunkach wygłasza odczyty o niebieskich migdałach. Eliza
              - imię to według mitologii oznacza zdechłą żabę. Szukając pracy mówi, że wykrywa
              nieprawidłowe odzież i obuwie niestety każdy wie, że niszczy sukienki. W porze
              wieczornej kąpieli można zobaczyć jak tworzą się jej kły jak u wampira. Ma grube
              nogi, dłonie jak łopaty i oklapłe powieki. Eliza uwielbia myć zużyte słoiki.
              Śpiewa głośno w budce telefonicznej skazując inncyh na swoją obecność. Tak, żeby
              inni słyszeli klaszcze w dłonie w czasie rodzinnych obiadów. Dziewczyna donosi.
              Nieudaczniczka z tym imieniem to bardzo często debilka.

myc zuzyte sloiki i mam dlonie jak lopaty sciana hahahaha big_grinbig_grin
              • Gość: Miśka Re: Imiona na wesoło ;D IP: 89.174.116.* 14.06.09, 22:57
                może napiszę Annę spod znaku bliźniąt . dokładniej będzie . no . ;dd
                Popołudnia spędza w swoim pokoju z zamurowanymi oknami w absolutnej ciszy.
                Zakłopotanie ukrywa złośliwym rżeniem . Pisze w swoim CV, że sprzedaje garnitury
                męskie to jednak nieprawda - najczęściej po prostu fotografuje dla
                ubezpieczycieli notatniki. Śnią się jej niekompletne chełmy. Gdy przekwita
                prawie zawsze porzuca rodzinę. Ma praktycznie zawsze odpychające pięty. Uwielbia
                myć niekompletne abażury. Anna (Bliźnięta), jeżeli się da, gada o niebieskich
                małpach. Nieudaczniczka nazwana tak przez rodziców to zwyczajowo pijaczka. Anna
                (Bliźnięta) - wśród papuasów imię to określa upadłego anioła.
                • vanessa.hudgens Re: Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 23:26
                  Ewelina,imieniny obchodzi:
                  * 26 Maj * 24 Grudzień

W długie, zimowe wieczory najchętniej przesiaduje w ogrodzie sąsiada pisząc
                  pamiętniki. Nie panuje nad częstym płaczem z zaciśniętymi ustami. Ma nos jak u
                  pinokia, zazwyczaj rozczochrane włosy i oklapłe uszy. Ewelina według starych
                  legend oznacza zdechłą żabę. Jej mężem jest niekiedy truteń. Standardowo
                  zachowuje się jak wariatka. Śnią się jej popsute czajniki. Po pięćdziesiątce
                  prawie zawsze wstępuje do sekty. Lubi malować niekompletne wiadra. Opisuje w
                  listach, że wykrywa nieprawidłowe senniki zazwyczaj jednak wychodzi na jaw, że
                  kradnie czasopisma.

Ewelina spod znaku Strzelca,imieniny obchodzi:
                  * 26 Maj * 24 Grudzień

Ewelina (Strzelec), jeżeli okoliczności sprzyjają, opowiada o niczym. Bez
                  wyraźnej przyczyny dla innych jest jak lafirynda. Dziewczynka z takim imieniem
                  to zawsze narkomanka. Uwielbia myć popsute lutownice. Samemu zamiata po nocach
                  apartamentowce. Ma często źle pomalowane palce u nóg, grube palce u rąk i krzywe
                  brwi. Wydawać by się mogło, że certyfikuje w urzędach konie rasowe a tymczasem
                  kradnie notebooki. Ewelina (Strzelec) - już na kamiennych tablicach imię to
                  miało zastępować trąbę słonia. Na emeryturze zazwyczaj staje się dziwakiem. Jej
                  największa umiejętność to klepanie się po bokach.

hahahahahaha Dobre.Nie spodziewałam się tego...PO SOBIE!!! hahahahahaha
    • sweet_madzik Imiona na wesoło ;D 14.06.09, 23:29
      Magdalenaa ; pp
      Dziewczynka głośno wrzeszczy. Jej największa zaleta to puszczanie bąków.
      Żeby podkreślić swoją indywidualność recytuje wiersze norwida podczas jazdy
      tramwajem. Prawie zawsze dla innych jest jak alkoholiczka. Z początkiem
      big_grinbig_grin
      • kitty16 Re: Imiona na wesoło ;D 15.06.09, 13:42
        ahahaha xd świetne to ; ))

Żeby wzbudzić litość udaje że płacze podczas posiłków. Zamiast w restauracji woli jeść w
        starym, poniemieckim schronie i namawia do tego innych. Dziewczynka filozofuje. Ma
        grube nogi, pomarszczone czoło i zgrubienia na szyi. Potrafi kolekcjonować
        bezwartościowe abażury. Jako prezenty odpowiadają jej niekompletne długopisy. Pod
        koniec życia najczęściej staje się dziwakiem. Jej partnerem staje się zazwyczaj utracjusz.
        może kolekcjonować spalone foremki.

ciekawe...xd
        • justynaa134 Re: Imiona na wesoło ;D 15.06.09, 14:27
          Jej ulubione zajęcie to wypasanie krów. Jej konkubentem zostaje zwyczajowo
          truteń. Kobieta tak nazwana to prawie zawsze debilka. Znajomi dają w prezencie
          jej przedpotopowe nocniki. Swoje wywody przerywa niespodziewanym niestosownym
          mruczeniem dla checy. Chce nosić czarne rynny. Ma bez wyraźnej przyczyny brudne
          nadgarstki. Raczej pod koniec kolacji ujawniają się jej kopyta zamiast stóp.
          Czasami kończy jako psychopatka. Czasami pali cygara o smaku końskiej kupy i
          szybko ucieka.
          lubie paść krowybig_grinbig_grin
    • pauli13 Re: Imiona na wesoło ;D 15.06.09, 14:34
      PAULINA - Próbuje rozbawić towarzystwo, technicznie słabym, płaczem i cieszy się
      z tego. Notorycznie przebywa na przystanku autobusowym wyczekując nadejścia
      wiosny. Bez powodu ma poglądy jak kleptomanka. Znajomi dają w prezencie jej
      stare rurki. Jej konkubentem staje się zazwyczaj ekshibicjonista. Paulina -
      według biblijnych przypowieści jest imieniem oznaczającym klaszczącą bez powodu.
      Paulina uczy innych zbierać zabrudzone obudowy od kaloryferów. Idiotka tak
      nazwana to standardowo pijaczka. Pod koniec życia najczęściej przestaje myśleć.
      Uczy innych nosić czerwone klamki.
      • claudunia Re: Imiona na wesoło ;D 15.06.09, 15:22
        Moje imię ,piszę się przez C ,ale myslę ,że to nie będzie duża różnica. . .smile
        Klaudia często głośno pierdzi. Jej przyjacielem jest bardzo często brudas. Z
        niewyjaśnionych powodów udaje pawiana wśród ludzi. Jej słabość to bicie mniejszych.
        Kiedy się naćpa rementuje sklepy monopolowe. Lubi grać w karty (piotrusia) w ogrodzie
        sąsiada pośród starych gazet. Jako prezenty odpowiadają jej brudne chełmy. Frajerka
        jąka się. Ma często powykrzywiane wargi. Klaudia potrafi katalogować poniszczone cedzaki.
        • ladyyxd Re: Imiona na wesoło ;D 16.06.09, 10:52
          Monika - Zamyka się w zatęchłej jaskini i źle się czuje po za tym miejscem.
          Zazwyczaj opowiada, że kontroluje aukcje internetowe okazuje się jednak, że na
          codzień piłuje po nocach psy i koty. Śnią się jej niekompletne lutownice. Po
          czterdziestce niekiedy wstępuje do sekty. Idiotka nazwana tak przez rodziców to
          zazwyczaj analfabetka. Z kolegami wysadza domy parterowe. Próbuje rozbawić
          towarzystwo spontanicznym cmokaniem i martwi tym rodziców. Jej konkubentem staje
          się czasami kanalia. Bardzo często kończy jako idiotka. Ma najczęściej chude
          powieki. ;DD
    • pink_rulez Re: Imiona na wesoło ;D 16.06.09, 13:15
      Magdalena: Dziewczynka głośno wrzeszczy. Jej największa zaleta to puszczanie bąków.
      Żeby podkreślić swoją indywidualność recytuje wiersze norwida podczas jazdy
      tramwajem. Prawie zawsze dla innych jest jak alkoholiczka. Z początkiem bezksiężycowej
      nocy rosną jej wąsy jak u kota. Magdalena praktycznie zawsze grabi biednych. Nikt nie
      wie, że wysadza sklepy sportowe. Magdalena - według naukowców oznacza po prostu
      koński zad. Kobieta nazwana tak przez rodziców to czasami idiotka. Ma niekiedy chude
      nogi.
      • miley_cyrus1424 Re: Imiona na wesoło ;D 16.06.09, 15:40
        Anna: Próbuje rozbawić towarzystwo żenującym rżeniem i się tego nie wstydzi. Anna -
        według celtyckiej mitologii zastępuje skrzyżowane królicze łapki. Anna lubi zbierać
        wyrzucone cedzaki. Jej największa zaleta to smarkanie w rękaw. Wydawać by się mogło,
        że dostarcza klientom pralki okazuje się jednak, że na codzień fotografuje dla
        ubezpieczycieli czasopisma. Tylko w czasie odlotu ptaków do ciepłych krajów tworzą się jej
        stygmaty w kształcie motyla. Anna zazwyczaj kręci. Anna, jeżeli się da, pisze książki o
        błahostkach. Jej kochankiem staje się zwyczajowo szpieg. Uczy się polerować poniszczone
        imadła.
        • miley_cyrus1424 Re: Imiona na wesoło ;D 16.06.09, 15:47
          miley_cyrus1424 napisał(a):

> Anna: Próbuje rozbawić towarzystwo żenującym rżeniem i się tego nie wstydzi. An
          > na -
          > według celtyckiej mitologii zastępuje skrzyżowane królicze łapki. Anna lubi zbi
          > erać
          > wyrzucone cedzaki. Jej największa zaleta to smarkanie w rękaw. Wydawać by się m
          > ogło,
          > że dostarcza klientom pralki okazuje się jednak, że na codzień fotografuje dla
          > ubezpieczycieli czasopisma. Tylko w czasie odlotu ptaków do ciepłych krajów two
          > rzą się jej
          > stygmaty w kształcie motyla. Anna zazwyczaj kręci. Anna, jeżeli się da, pisze k
          > siążki o
          > błahostkach. Jej kochankiem staje się zwyczajowo szpieg. Uczy się polerować pon
          > iszczone
          > imadła.
          Płeć piękna tak nazwana to zwyczajowo świrnięta. Zawsze przedstawia się jako
          psychopatka. Anna (Lew) dla zasady myśli o latających spodkach. Swoje otoczenie raczy
          spontanicznym parskaniem . Po czterdziestce praktycznie zawsze dziwaczeje. Kobieta
          amputuje muchom skrzydełka. W pracy powierzają jej białe rynny. Jej mężem staje się
          niekiedy narcyz. Stwarza pozory, że odsprzedaje akcesoria GSM a tak naprawdę nawet nie
          wie co to telefony komórkowe. Anna (Lew) pragnie kraść spalone długopisy.
          Ale zal
        • karolajn. Re: Imiona na wesoło ;D 17.06.09, 10:14
          Aleksandra-Żeby wzbudzić zinteresowanie rechocze jak żaba wśród
          znajomych. Jej największa zaleta to wąchanie kleju. Może myć czarne talerze. Ma
          nos jak kartofel, zazwyczaj brudne włosy i szerokie biodra. Nikt nie wie, że
          napada na supermarkety. Aleksandra niekiedy pisze referaty o niebieskich
          migdałach. Nieudaczniczka tak ochrzczona to najczęściej złodziejka. Najchętniej
          przebywa w skupie złomu chociaż może się to skończyć chorobą. Chwilę po
          zakończeniu roku przęstępnego wyrastają jej guzy na szyi. Aleksandra uczy się
          gromadzić białe chełmy. wink

jakie debilne tongue_out
          • tanorektyczka. Re: Imiona na wesoło ;D 28.06.09, 23:21
            Marlena - Ma bardzo często wielgaśne uda. Czasami przedstawia się jako lafirynda.
            Imponują jej brunatno-zielone grzałki. Jej słabość to plucie pod nogi. Marlena - w języku
            potocznym oznacza nogę od krzesła. Marlena zazwyczaj kaprysi. Marlena może malować
            zużyte obudowy od kaloryferów. Młodość spędza na przystanku autobusowym w kasku
            motorowym i googlach narciarskich na głowie. Spontanicznie wyciska wągry w czasie
            mszy. Opisuje w listach, że certyfikuje w urzędach broń i militaria co, z tego jak niszczy
            mapy i atlasy.

• wyobraznia Re: Imiona na wesoło ;D 29.06.09, 00:21
              Klaudia- często głośno pierdzi. Jej przyjacielem jest bardzo często brudas. Z
              niewyjaśnionych powodów udaje pawiana wśród ludzi. Jej słabość to bicie mniejszych.
              Kiedy się naćpa rementuje sklepy monopolowe. Lubi grać w karty (piotrusia) w ogrodzie
              sąsiada pośród starych gazet. Jako prezenty odpowiadają jej brudne chełmy. Frajerka
              jąka się. Ma często powykrzywiane wargi. Klaudia potrafi katalogować poniszczone cedzaki.

Kiedyś to czytałam , myślałam, że sie posikam ze śmiechu xd
    • chocolatediet Re: Imiona na wesoło ;D 01.07.09, 12:53
      PAULINA - Próbuje rozbawić towarzystwo, technicznie słabym, płaczem i cieszy się
      z tego. Notorycznie przebywa na przystanku autobusowym wyczekując nadejścia
      wiosny. Bez powodu ma poglądy jak kleptomanka. Znajomi dają w prezencie jej
      stare rurki. Jej konkubentem staje się zazwyczaj ekshibicjonista. Paulina -
      według biblijnych przypowieści jest imieniem oznaczającym klaszczącą bez powodu.
      Paulina uczy innych zbierać zabrudzone obudowy od kaloryferów. Idiotka tak
      nazwana to standardowo pijaczka. Pod koniec życia najczęściej przestaje myśleć.
      Uczy innych nosić czerwone klamki.

pauli13 witaj w klubiebig_grinbig_grin
      • zapalka07 Re: Imiona na wesoło ;D 01.07.09, 14:14
        Próbuje rozbawić towarzystwo żenującym rżeniem i się tego nie wstydzi. Anna -
        według celtyckiej mitologii zastępuje skrzyżowane królicze łapki. Anna lubi zbierać
        wyrzucone cedzaki. Jej największa zaleta to smarkanie w rękaw. Wydawać by się mogło,
        że dostarcza klientom pralki okazuje się jednak, że na codzień fotografuje dla
        ubezpieczycieli czasopisma. Tylko w czasie odlotu ptaków do ciepłych krajów tworzą się jej
        stygmaty w kształcie motyla. Anna zazwyczaj kręci. Anna, jeżeli się da, pisze książki o
        błahostkach. Jej kochankiem staje się zwyczajowo szpieg. Uczy się polerować poniszczone
        imadła.

z tym smarkaniem w rękaw się zgadza big_grin haha nie no joke smirk
        • Gość: BeAtKa Re: Imiona na wesoło ;D IP: *.compower.pl 01.07.09, 17:01
          BEATA_-W pracy powierzają jej drogie imadła. Oscentacyjnie aranżuje zabawne sytuacje i
          podskakuje, żeby wydać się wyższym. Na emeryturze prawie zawsze wstępuje do sekty.
          Zakłopotanie ukrywa niestosownym chrząkaniem i jeszcze się tym szczyci. Uczy innych
          oglądać spalone klamki. Zazwyczaj opowiada, że dostarcza klientom odtwarzacze mp3
          niestety każdy wie, że nawet nie wie co to motory. Beata niekiedy pisze książki o trudnym
          dzieciństwie. Kiedy się zdenerwuje podkopuje się pod kolektury lotto. Jej chłopakiem staje
          się bez wyraźnej przyczyny narkoman. Dziewczyna rozbija małżeństwa.
          • letli Re: Imiona na wesoło ;D 01.07.09, 17:12
            Karolina - Karolina kocha nosić spalone sztućce. Jej chłopakiem staje się bardzo
            często narcyz. Pisze w swoim CV, że sprzedaje senniki co, z tego jak piłuje po
            nocach buty. Znajomi dają w prezencie jej czarne deski. Jej pasja to plucie pod
            nogi. Karolina - imię to może być odczytywane jako małe nieszczęście. Żeby
            wzbudzić zinteresowanie udaje pawiana przed kamerami telewizyjnymi. Z
            premedytacją okrada magazyny. Ma prawie zawsze brudne uda. Standardowo dla
            innych jest jak lafirynda.piwo
    • cheergirlz Re: Imiona na wesoło ;D 01.07.09, 17:20
      Sandra - Idiotka fantazjuje. Sandra bez wyraźnej przyczyny wymachuje rękami.
      Przeszkadza innym częstym cmokaniem i martwi tym rodziców. Często mlaska i
      szybko znika z pola widzenia. Ma obwisłe uda, wydęte wargi i długą, chudą ale
      krzywą szyję. Kiedy się naćpa napada na domy parterowe. Opisuje w listach, że
      sprzedaje przez internet plany miast a tymczasem nawet nie wie co to motocykle.
      Uwielbia spać w starym, poniemieckim schronie i źle się czuje po za tym
      miejscem. Sandra - z łaciny podwórkowej tłumaczy się jako osobę która siada
      daleko od ogniska. Sandra uczy się myć spalone czajniki.

Czajniki juz sie dawno nauczyłam myć, teraz biore sie za zardzewiałe widelce ;d
    • shocek Re: Imiona na wesoło ;D 03.07.09, 12:26
      Dominika umie oglądać niekompletne miski. Stwarza pozory, że reklamuje senniki a w rzeczywistości fotografuje dla ubezpieczycieli czasopisma. Jej pasja to drapanie się po pośladkach. Ma wystające kości policzkowe, często tłuste włosy i oklapłe uszy. Najczęściej wygląda jak pijaczka. Denerwuje innych żenującym hichotem z zaciśnietymi ustami. Jej chłopakiem zostaje czasami idiota. Chcąc zaimponować znajomym trzyma ręce w górze wśród znajomych. Dominika - według biblijnych przypowieści jest imieniem oznaczającym biedronkę z powyrywanymi skrzydełkami. Nieudaczniczka tak nazwana to prawie zawsze lafirynda.
      • cocomaroko Re: Imiona na wesoło ;D 03.07.09, 12:42
        Frajerka handluje starociami. Maja według starych legend oznacza
        trzynaście miesięcy nieszczęść. Z premedytacją rementuje zakłady fryzjerskie.
        Szukając pracy mówi, że reklamuje meble skórzane to jednak nieprawda -
        najczęściej po prostu piłuje po nocach radia samochodowe. Maja, jeżeli to tylko
        możliwe, pisze o cudzych nieszczęściach. Ma zawsze za krótkie ręce.
        Nieszczęśniczka o tym imieniu to bardzo często wariatka. Jej cel życiowy to
        spanie pod stołem. Zazwyczaj wygląda jak brudaska. Maja najczęściej panikuje.

hahaha. xdd
        • avril_paramore Re: Imiona na wesoło ;D 03.07.09, 14:10
          Iwona zazwyczaj śmieci. Przeszkadza innym niespodziewanym płaczem i
          opowiada o tym. Uwielbia myć zużyte deski. Dokładnie w środku śniadania rosną
          jej błony między palcami. Chcąc zaimponować znajomym pierdzi w czasie jedzenia.
          Jej największa umiejętność to podskakiwanie bez powodu. Iwona lubi malować
          brunatno-zielone szczoteczki do zębów. Idiotka nazwana tak przez rodziców to
          czasami idiotka. Nieświadomie próbuje burzyć młotkiem sklepy komputerowe. Jej
          kochankiem staje się prawie zawsze świr.
          • lolcia66 Re: Imiona na wesoło ;D 03.07.09, 14:32
            KAROLINA - Karolina kocha nosić spalone sztućce. Jej chłopakiem staje się bardzo
            często narcyz. Pisze w swoim CV, że sprzedaje senniki co, z tego jak piłuje po
            nocach buty. Znajomi dają w prezencie jej czarne deski. Jej pasja to plucie pod
            nogi. Karolina - imię to może być odczytywane jako małe nieszczęście. Żeby
            wzbudzić zinteresowanie udaje pawiana przed kamerami telewizyjnymi. Z
            premedytacją okrada magazyny. Ma prawie zawsze brudne uda. Standardowo dla
            innych jest jak lafirynda.
          • demi1112 Re: Imiona na wesoło ;D 03.07.09, 14:33
            Oliwia-Idiotka nosząca to imię to praktycznie zawsze analfabetka. Ma praktycznie
            zawsze długie uszy. Po pijaku nasyła złodzei na mieszkania i apartamenty. Oliwia
            codziennie gada o błahostkach. Oliwia praktycznie zawsze tnie się po rękach. Jej
            konkubentem zostaje zawsze truteń. Żeby zyskać poklask smarcze na podłogę
            podczas jazdy tramwajem. Oliwia uwielbia czyścić czerwone chełmy. Charakteryzuje
            się niestosownym beczeniem w stylu kota. Frajerka organizuje strajki.

Tak pro po dla mnie to śmieszne nie jest. Idiotka. Tylko ciekawe kto to pisał
            bo błędy ortograficzne.
            • patti111 Re: Imiona na wesoło ;D 03.07.09, 15:57
              PATRYCJA- Jej konkubentem staje się zawsze truteń. Patrycja bardzo często organizuje
              strajki. Ma najczęściej za długie ramiona. Dziewczynka o tym imieniu to zwyczajowo
              psychopatka. Patrycja według starych legend oznacza dżdżownicę. Nikt nie wie, że
              próbuje burzyć młotkiem mieszkania i apartamenty. Z radością tupie nogami w tłumie.
              Swoją obecność oznajmia żenującym mruczeniem jak koń. Ma wydęte policzki, ręce
              długie do kolan i wyskubane brwi. Od rana przesiaduje w ogrodzie sąsiada chociaż jest
              tam mokro.
              • twilight1230 Re: Imiona na wesoło ;D 04.07.09, 21:36
                Adrianna spod znaku Skorpiona Uwielbia malować czarne, blaszane
                konewki. Frajerka kręci. Idiotka tak ochrzczona to zazwyczaj debilka. Jej cecha
                charakterystyczna to zbijanie bąków. Swoje wywody przerywa niespodziewanym
                żenującym płaczem z zaciśnietymi ustami. Ma wiecznie zmarszczone czoło, dłonie
                jak łopaty i zgrubienia na szyi. Jej konkubentem jest zawsze truteń. Adrianna
                (Skorpion) prawie zawsze histeryzuje. Ma bez powodu długie palce u nóg. Adrianna
                (Skorpion) nieustatnnie pisze o cudzych nieszczęściach.
                uśmiałam się ;P
    • agnes_cerk Re: Imiona na wesoło ;D 06.07.09, 11:29
      Agnieszka potrafi kraść wyrzucone obrabiarki. Często zachowuje się jak
      narkomanka. Nieszczęśniczka z takim imieniem to prawie zawsze złodziejka. Agnieszka
      zazwyczaj beka przy piciu. Najwięcej czasu spędza w skupie złomu ze znajomymi. Kobieta
      prosi o porzyczkę. Wszystko przypomina jej bezcenne chełmy. Każde zdanie kończy
      nagłym mruczeniem i jeszcze się tym szczyci. Dla checy udaje atak serca na festynach
      ludowych. Po rozwodzie prawie zawsze przestaje się myć.
      • punkprincess Re: Imiona na wesoło ;D 07.07.09, 17:25
        Sandra - Idiotka fantazjuje. Sandra bez wyraźnej przyczyny wymachuje rękami.
        Przeszkadza innym częstym cmokaniem i martwi tym rodziców. Często mlaska i
        szybko znika z pola widzenia. Ma obwisłe uda, wydęte wargi i długą, chudą ale
        daleko od ogniska. Sandra uczy się myć spalone czajniki.

raczej nie mam ; ,,obwisłych ud ,długiej chudej krzywej szyi i wydętych warg.'' wink
    • mileydemi Re: Imiona na wesoło ;D 14.07.09, 14:45
      o bosh!!! Co mi wyszło! Total nie prawda!

Frajerka handluje starociami. Maja według starych legend oznacza trzynaście miesięcy
      nieszczęść. Z premedytacją rementuje zakłady fryzjerskie. Szukając pracy mówi, że
      reklamuje meble skórzane to jednak nieprawda - najczęściej po prostu piłuje po nocach
      radia samochodowe. Maja, jeżeli to tylko możliwe, pisze o cudzych nieszczęściach. Ma
      zawsze za krótkie ręce. Nieszczęśniczka o tym imieniu to bardzo często wariatka. Jej cel
      życiowy to spanie pod stołem. Zazwyczaj wygląda jak brudaska. Maja najczęściej
      panikuje.
      • agaa Re: Imiona na wesoło ;D 15.07.09, 15:39
        Agnieszka potrafi kraść wyrzucone obrabiarki. Często zachowuje się jak narkomanka.
        Nieszczęśniczka z takim imieniem to prawie zawsze złodziejka. Agnieszka zazwyczaj beka
        przy piciu. Najwięcej czasu spędza w skupie złomu ze znajomymi. Kobieta prosi o
        porzyczkę. Wszystko przypomina jej bezcenne chełmy. Każde zdanie kończy nagłym
        mruczeniem i jeszcze się tym szczyci. Dla checy udaje atak serca na festynach ludowych.
        Po rozwodzie prawie zawsze przestaje się myć.
        Bez komentarza...scared
    • anusia14 Re: Imiona na wesoło ;D 15.07.09, 16:21
      Anna - Próbuje rozbawić towarzystwo żenującym rżeniem i się tego nie wstydzi.
      Anna - według celtyckiej mitologii zastępuje skrzyżowane królicze łapki. Anna
      lubi zbierać wyrzucone cedzaki. Jej największa zaleta to smarkanie w rękaw.
      Wydawać by się mogło, że dostarcza klientom pralki okazuje się jednak, że na
      codzień fotografuje dla ubezpieczycieli czasopisma. Tylko w czasie odlotu ptaków
      do ciepłych krajów tworzą się jej stygmaty w kształcie motyla. Anna zazwyczaj
      kręci. Anna, jeżeli się da, pisze książki o błahostkach. Jej kochankiem staje
      się zwyczajowo szpieg. Uczy się polerować poniszczone imadła.
      big_grinbig_grinbig_grin
      dobre to jest hehe
      kiss
      • zmierzchoomania Re: Imiona na wesoło ;D 16.07.09, 20:24
        Patrycja - Jej konkubentem staje się zawsze truteń. Patrycja bardzo często organizuje
        strajki. Ma najczęściej za długie ramiona. Dziewczynka o tym imieniu to zwyczajowo
        psychopatka. Patrycja według starych legend oznacza dżdżownicę. Nikt nie wie, że
        próbuje burzyć młotkiem mieszkania i apartamenty. Z radością tupie nogami w tłumie.
        Swoją obecność oznajmia żenującym mruczeniem jak koń. Ma wydęte policzki, ręce długie
        do kolan i wyskubane brwi. Od rana przesiaduje w ogrodzie sąsiada chociaż jest tam
        mokro.

jaki czad xddd ojj . śmieszne big_grin
        • bucikowa Re: Imiona na wesoło ;D 16.07.09, 22:34
          Ktoś przebije moje imię?! big_grin

Marcelina - czasem myśli o hibernacji. Ma stopy jak płetwy, grube palce u rąk i
          odstający pępek. Próbując się odnależć aranżuje zabawne sytuacje w tłumie.
          Chwilę po zakończeniu długiego odpoczynku tworzą się jej krogulcze paznokcie. Po
          czterdziestce najczęściej przestaje myśleć. Marcelina - według biblijnych
          przypowieści jest imieniem oznaczającym osobę która siada daleko od ogniska.
          Najczęściej wygląda jak brudaska. Marcelina uwielbia katalogować całkiem
          zniszczone nocniki. Kobieta narkotyzuje się. Jako prezenty odpowiadają jej
          drogie chełmy.

I jeszcze:

Znak zodiaku:
          Ma zazwyczaj pomarszczone wargi. Mogło by się wydawać, że certyfikuje w urzędach
          sklepy internetowe to jednak nieprawda - najczęściej po prostu fotografuje dla
          ubezpieczycieli motocykle. Często ma zaniki pamięci i okazuje się, że pojawia
          się w skupie złomu owijająć się folią bombelkową. Znajomi dają w prezencie jej
          drogie foremki. Ma brudne nogi, suche, szare włosy i wypadające rzęsy. Marcelina
          (Baran) bardzo często ukrywa swoje wady. Idiotka nosząca to imię to bez wyraźnej
          przyczyny lafirynda. Marcelina (Baran) nieustatnnie tworzy wiersze o
          karnistrach. Dla checy udaje pawiana w pracy. Zakłopotanie ukrywa wyraźnym
          mlaksaniem jak świnia.scianaangrybig_grinbig_grinbig_grin
          • strawberry_xdd Re: Imiona na wesoło ;D 17.07.09, 08:14
            Weronika-Przeszkadza innym częstym cmokaniem jak świnia. Płeć piękna głośno
            wrzeszczy. Weronika bez wyraźnej przyczyny sapie jak koń. Ma dziurawe zęby, ręce
            długie do kolan i zgarbione plecy. Jej mężem jest zazwyczaj polityk. Kiedy się
            naćpa podpala domy parterowe. Zamiast w restauracji woli jeść w fabryce kredek i
            źle się czuje po za tym miejscem. Żeby wzbudzić litość odgrywa nieudolnie
            fragmenty sztuk szekspira przed komendą policji. Weronika stara się polerować
            zabrudzone anteny satelitarne. Jej cecha charakterystyczna to pierdzenie w stołek.
            • lolinka Imiona na wesoło ;D 17.07.09, 09:22
              Patrycja-Jej konkubentem staje się zawsze truteń. Patrycja bardzo często organizuje strajki. Ma najczęściej za długie ramiona. Dziewczynka o tym imieniu to zwyczajowo psychopatka. Patrycja według starych legend oznacza dżdżownicę. Nikt nie wie, że próbuje burzyć młotkiem mieszkania i apartamenty. Z radością tupie nogami w tłumie. Swoją obecność oznajmia żenującym mruczeniem jak koń. Ma wydęte policzki, ręce długie do kolan i wyskubane brwi. Od rana przesiaduje w ogrodzie sąsiada chociaż jest tam mokro.
    • elizza Re: Imiona na wesoło ;D 21.07.09, 18:09
      Eliza w sprzyjających warunkach wygłasza odczyty o niebieskich migdałach. Eliza
      - imię to według mitologii oznacza zdechłą żabę. Szukając pracy mówi, że wykrywa
      nieprawidłowe odzież i obuwie niestety każdy wie, że niszczy sukienki. W porze
      wieczornej kąpieli można zobaczyć jak tworzą się jej kły jak u wampira. Ma grube
      nogi, dłonie jak łopaty i oklapłe powieki. Eliza uwielbia myć zużyte słoiki.
      Śpiewa głośno w budce telefonicznej skazując inncyh na swoją obecność. Tak, żeby
      inni słyszeli klaszcze w dłonie w czasie rodzinnych obiadów. Dziewczyna donosi.
      Nieudaczniczka z tym imieniem to bardzo często debilka.

Dobre ;p
      • majli. Re: Imiona na wesoło ;D 28.07.09, 12:58
        Monika.

Zamyka się w zatęchłej jaskini i źle się czuje po za tym miejscem. Zazwyczaj
        opowiada, że kontroluje aukcje internetowe okazuje się jednak, że na codzień
        piłuje po nocach psy i koty. Śnią się jej niekompletne lutownice. Po
        czterdziestce niekiedy wstępuje do sekty. Idiotka nazwana tak przez rodziców to
        zazwyczaj analfabetka. Z kolegami wysadza domy parterowe. Próbuje rozbawić
        towarzystwo spontanicznym cmokaniem i martwi tym rodziców. Jej konkubentem staje
        się czasami kanalia. Bardzo często kończy jako idiotka. Ma najczęściej chude
        powieki.

,,Z kolegami wysadza domy parterowe.'' - padłam. ;D big_grin
    • jassmin888 Re: Imiona na wesoło ;D 28.07.09, 18:15
      Doobre haha..Mojego imienia tam niestety nie ma sad..
      Ale na drugie mam Patrycja..chyba sie juz tu pojawiła..Nie no lachane..Ten ktos co to pisał
      musi miec niezłe poczucie humoru tongue_out
    • jassmin888 Imiona na wesoło ;D 28.07.09, 18:17
      Zobaczyłam tez imie mojego chłopaka!!
      .Musze mu to pokazac <lol2> tongue_out
      ,,JAROSŁAW''
      Nie no ale jaja..Dobree < tongue_out
      • sysiek4444 Re: Imiona na wesoło ;D 28.07.09, 18:28
        Sylwia spod znaku Skorpiona
        imieniny obchodzi:
        9 Lipiec 29 Wrzesień 3 Listopad
        Ma płaskie czoło, słabe ręce i jajowatą głowę. Jako prezenty odpowiadają jej popsute
        łopatki. Sylwia (Skorpion) często brudzi. Sylwia (Skorpion) lubi gromadzić odrapane dłuta.
        W czasie przesilenia zimowego wyrastają jej skrzela na szyi. Najchętniej przebywa w
        krzakach nad rzeką w kasku motorowym i googlach narciarskich na głowie. Ma często
        brudne uda. Sylwia (Skorpion), jeżeli to tylko możliwe, zanudza innych opowieściami o
        politycznym zaangażowaniu. Po inicjacji seksualanej często całkiem głupieje. Aby się
        dowartościować aranżuje zabawne sytuacje chociaż jest to bardzo żenujące.

Byahahahaha nikt mn ie nie pszebije !!!!!!!! big_grin
      • niedorobionaxd Re: Imiona na wesoło ;D 28.07.09, 18:30
        Dominika umie oglądać niekompletne miski. Stwarza pozory, że reklamuje senniki a w
        rzeczywistości fotografuje dla ubezpieczycieli czasopisma. Jej pasja to drapanie się po
        pośladkach. Ma wystające kości policzkowe, często tłuste włosy i oklapłe uszy. Najczęściej
        wygląda jak pijaczka. Denerwuje innych żenującym hichotem z zaciśnietymi ustami. Jej
        chłopakiem zostaje czasami idiota. Chcąc zaimponować znajomym trzyma ręce w górze
        wśród znajomych. Dominika - według biblijnych przypowieści jest imieniem oznaczającym
        biedronkę z powyrywanymi skrzydełkami. Nieudaczniczka tak nazwana to prawie zawsze
        lafirynda.

Ej, to było Chamskie xDDD ;D
        • niedorobionaxd Re: Imiona na wesoło ;D 28.07.09, 18:31
          Dominika (Skorpion) uczy innych oglądać bezcenne anteny satelitarne. Jej kochankiem
          zostaje prawie zawsze dureń. Znajomi dają w prezencie jej poplamione suszarki. Głośno
          udaje pawiana przed komendą policji. Dominika (Skorpion), jeżeli to tylko możliwe, tworzy
          wiersze o trudnym dzieciństwie. Bez wyraźnej przyczyny ma poglądy jak narkomanka. W
          tajemnicy próbuje burzyć młotkiem agencje reklamowe. Swoją niewiedzę rekompensuje
          częstym śmiechem i uważa to za powód do dumy. Płeć piękna tak nazwana to bardzo
          często debilka. Lubi polerować całkiem zniszczone drabiny.

Lubię polerować drabiny xD
          • mileyhannah12 Re: Imiona na wesoło ;D 01.08.09, 21:31
            ja mam to samo co ty miless też jestem juliawink
            • winiarmylove Re: Imiona na wesoło ;D 07.08.09, 09:35
              Magdalena - Dziewczynka głośno wrzeszczy. Jej największa zaleta to puszczanie
              bąków. Żeby podkreślić swoją indywidualność recytuje wiersze norwida podczas
              jazdy tramwajem. Prawie zawsze dla innych jest jak alkoholiczka. Z początkiem
              • avrilla Re: Imiona na wesoło ;D 08.08.09, 15:20
                Maria-W czasie trwania wigilii ujawniają się jej dodatkowe oczy z tyłu głowy. W
                połowie nocy zamiast w łóżku woli być na dachu swojego domu pośród starych gazet. Jej
                ulubiona czynność to klepanie się po bokach. Jej partnerem zostaje zawsze moczymorda.
                Maria w sprzyjających warunkach marzy o sprawach nieistotnych. Czasami beka wśród
                znajomych. Swoje wywody przerywa niespodziewanym głośnym płaczem . Kiedy się
                zdenerwuje wysadza agencje reklamowe. Uwielbia katalogować stare wiadra. Po
                pięćdziesiątce prawie zawsze zmienia orientację sksualną.

hahaha xD
                dobre!! big_grin
    • xnikix Re: Imiona na wesoło ;D 12.08.09, 16:09
      Mojego imienia niestety nie ma sad Cóż, Nikola to w końcu francuskie imię
    • kitty. Re: Imiona na wesoło ;D 15.08.09, 18:27
      Patrycja -
      Jej konkubentem staje się zawsze truteń. Patrycja bardzo często organizuje strajki. Ma
      najczęściej za długie ramiona. Dziewczynka o tym imieniu to zwyczajowo psychopatka.
      Patrycja według starych legend oznacza dżdżownicę. Nikt nie wie, że próbuje burzyć
      młotkiem mieszkania i apartamenty. Z radością tupie nogami w tłumie. Swoją obecność
      oznajmia żenującym mruczeniem jak koń. Ma wydęte policzki, ręce długie do kolan i
      wyskubane brwi. Od rana przesiaduje w ogrodzie sąsiada chociaż jest tam mokro.

Haha xdd .
    • natalka848 Re: Imiona na wesoło ;D 19.08.09, 19:13
      NATALIA- Po zakończeniu śniadania tworzą się jej dodatkowe palce u rąk. Lubi
      polerować brunatno-zielone bransoletki. Mogło by się wydawać, że sprzedaje umowy
      kredytowe nie da się jednak ukryć, że dba o cudze sukienki. Złość wyraża nagłym
      cmokaniem i jeszcze się tym szczyci. Ma niekiedy powykrzywiane palce. Jej
      największa zaleta to plucie pod nogi. Jako prezenty odpowiadają jej popsute
      akordeony. Nieświadomie nasyła złodzei na sklepy monopolowe. Natalia bardzo
      często lamentuje bez powodu. Często wygląda jak złodziejka.
      dobreeewink podoba mi sięwink
      • sweetashley Re: Imiona na wesoło ;D 25.08.09, 21:03
        Sandra - Idiotka fantazjuje. Sandra bez wyraźnej przyczyny wymachuje
        rękami. Przeszkadza innym częstym cmokaniem i martwi tym rodziców. Często mlaska
        i szybko znika z pola widzenia. Ma obwisłe uda, wydęte wargi i długą, chudą ale
        daleko od ogniska. Sandra uczy się myć spalone czajniki.<br />
        <br />
        ;/ tongue_out
    • zuaona Re: Imiona na wesoło ;D 25.08.09, 21:48
      Próbuje rozbawić towarzystwo, technicznie słabym, płaczem i cieszy się z tego.
      Notorycznie przebywa na przystanku autobusowym wyczekując nadejścia wiosny. Bez
      powodu ma poglądy jak kleptomanka. Znajomi dają w prezencie jej stare rurki. Jej
      konkubentem staje się zazwyczaj ekshibicjonista. Paulina - według biblijnych przypowieści
      jest imieniem oznaczającym klaszczącą bez powodu (do rubika, jejejej ;d). Paulina
      uczy innych zbierać zabrudzone obudowy od kaloryferów. Idiotka tak nazwana to
      standardowo pijaczka. Pod koniec życia najczęściej przestaje myśleć. Uczy innych nosić
      czerwone klamki.

znam to. ^^
      • quelle Re: Imiona na wesoło ;D 25.08.09, 22:15
        Ewa- Frajerka ignoruje zagrożenie. Pisze w swoim CV, że tworzy programy
        komputerowe a w rzeczywistości nawet nie wie co to krzyżówki panoramiczne. Jako
        prezenty odpowiadają jej spalone, blaszane konewki. Ewa często jara szlugi. Ewa
        pomaga innym nosić odrapane lokówki. Ewa prawie bez przerwy wygłasza odczyty o
        niebieskich migdałach. Ma żółte zęby, grube nadgrastki i zgarbione plecy. Bez
        wyraźnej przyczyny ma poglądy jak świrnięta. Po skończeniu szkoły standardowo
        całkiem głupieje. Jej częste zachowanie to wydłubywanie brudu z za paznokci.
    • kamcia.95 Re: Imiona na wesoło ;D 25.08.09, 22:24
      Kamila - Jej mężem jest bez wyraźnej przyczyny dureń. Przeszkadza innym niestosownym
      beczeniem i się tego nie wstydzi. Urządza gry towarzyskie w ogrodzie sąsiada i strasznie się
      tam rządzi. Frajerka o tym imieniu to bez wyraźnej przyczyny psychopatka. Kiedy się
      naćpa okrada wypożyczalnie samochodów. Zazwyczaj opowiada, że kontroluje obrazy
      olejne niestety każdy wie, że zabiera innym psy i koty. Płeć piękna miesza alkohole. Jej
      cecha charakterystyczna to plucie pod nogi. Kamila - z łaciny podwórkowej tłumaczy się
      jako klaszczącą bez powodu. Pomaga innym malować częściowo zniszczone łopatki.

Haha. xd big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka