Gość: Ulaaa IP: *.cust.tele2.pl 15.06.09, 08:11 Prosze polećcie mi jakieś fajne książki. Chodzi mi o książki typowo dla nastolatków. Mogą być przygodowe, miłosne, kryminalne, fantasy albo inne byle by były fajne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tysia13 Re: Fajne książki 22.06.09, 10:52 Ja też czytałam bezsennik. To jest super! Inne książki są w temacie który został założony przeze mnie wcześniej : Jakie lubicie książki Odpowiedz Link Zgłoś
nesquikowa ... 20.08.09, 17:01 Kate Brian-Seria "Tylko dla wybranych"(tylko dla wybranych, impreza zamknięta,Poza zasięgiem, Kto się przyzna) Kate Brian-Szkola dla blondynek Ogólnie ksiązki Kate Brian. Oprócz tego oczywiscie Saga Zmierzch. Książki Nory Roberts. Oraz seria o Georgii Nicolson. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Fajne książki 15.06.09, 08:52 Hej ) jest dużo fajnych ksiązek np żegnaj na zawsze samotne wyspy i storczyk za jakie grzechy Ala Makota (7 częśći) i wiele wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x.X Re: Fajne książki IP: *.tktelekom.pl 15.06.09, 15:18 Fantastyka -Władca pierścieni, Hobbit -Trylogia czarnego maga + Prequell - Trudi Canavan Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia Re: Fajne książki 15.06.09, 15:24 "Stowarzyszenie wędrujących dżinsów" "Seria Niefortunnych zdarzeń" Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaswan Re: Fajne książki 30.06.09, 14:40 Natalie Fields "Ciao, Bambina" Danielle Steel "Podarunek" Ewa Nowak "Krzywe 10" Ewa Nowacka "Małe kochanie, wielka miłość" Anna Onichimowska "Samotne wyspy i storczyk" Jana Frey "Odlot na samo dno" Katarzyna Majgier "Trzynastka na karku" Ewa Nowak "Ogon Kici" Laurie Halse Anderson "Mów!" Ewa Nowak "Diupa" Seria J.K.Rowling "Harry Potter..." Seria L.M.Montgomery "Ania z Zielonego Wzgórza..." Saga "Zmierzch" Odpowiedz Link Zgłoś
anahi17 Re: Fajne książki 30.06.09, 14:58 Ja czytam teraz Stowarzyszenie Wedrujacych Dizinsów i polecem te ksiazke Odpowiedz Link Zgłoś
izzie Re: Fajne książki 09.07.09, 16:36 Mi podobały się książki z serii "Nie dla mamy, nie dla taty lecz dla każdej małolaty"(autorzy są różni), a z fantasy trylogia o Atramentowym Świecie autorstwa Cornelii Funke Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Fajne książki 09.07.09, 17:07 też lubię serie Nie dla mamy nie dla taty lecz dla każdej małolaty. są tam ksiązki typowo dla nastolatek . A od siebie polecam przebój na pięć Odpowiedz Link Zgłoś
q. Rozwiązanie :P 09.07.09, 17:33 Podobny wątek juz był ; ) www.kotek.pl/forum/02,3003,94626453,94626453,Najlepsze_ksiazki_jakie_kiedykolwiek_czytaliscie.html Poszukaj tu troszkę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
anonimka Re: Fajne książki 11.07.09, 17:13 Moge Ci polecić sage Zmierzchu STEPHENIE MEYER ( Zmierzch,Księżyc w nowiu,Zaćmienie,Przed Świtem ) xD polecam wspaniała intryga. Pozdrawiam. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mika292 Re: Fajne książki 12.07.09, 23:07 "Piętnastolatka: przyjaciel z Paryża" - ***** Łącka, ale tego nie jestem pewna "Piętnastolatka: wakacje w Paryżu" - ***** Łącka, ale tego nie jestem pewna "Zatrzymajcie świat, chcę wysiąść!" - Krystyna Boglar "Lot nad pawilonem X" - Krystyna Boglar "Małgosia contra Małgosia" - Ewa Nowacka "Hobbit, czyli tam i spowrotem" - J.R.R.Tolkien "Sonata dla Natalii" - Jedna z tych powieści dla młodzieży "Dominika znaczy niedziela" - Także jedna z powieści dla młodzieży "Wszystko, tylko nie mięta" - Ewa Nowak "Michał jakiśtam" - Ewa Nowak " Może nie, może tak" - Ewa Nowacka "Stonoga" - Krystyna Boglar "Eragon" - Christopher Paolini "Najstarszy" - Christopher Paolini "Brisingr" - Christopher Paolini No, dużo się nazbierało, ale lubię czytać ksiązki. Co ja mówię?! Ja kocham czytać książki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Fajne książki 13.07.09, 08:55 Uwielbiam książki Grahama Mastertona np. "Głód" czy "Kostinca" i Stephena Kinga np."Cmętarz dla Zwieżąt" albo "Miasteczko Salem" Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Fajne książki 13.07.09, 10:57 "liceum avalon" meg cabot albo "pamiętnik księżniczki" ostatnio zaczytuje się w "Zmierzchu" i musze przyzanć ze podoba mi się chociaż się przed tym broniłam bo myślałam że jest to kolejna tandeta ale całkiem jest spoko także polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Fajne książki 13.07.09, 11:45 Ja oczywiście polecam Ci sage Zmierzchu A z tych miłosnych to Romea i Julie Odpowiedz Link Zgłoś
wiernasobie Re: Fajne książki 02.08.09, 20:11 ja polecam Ci : 'sen' Lisa McMann 'miasto kości' Cassandra Clare 'zamek i klucz' Sara Dessen Odpowiedz Link Zgłoś
olka_27 Re: Fajne książki 20.08.09, 23:52 Typowo przygodowe : "Trzynastolatki" części od 1 do 5! Suuper! Sama czytałam i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
bellaswancullen Re: Fajne książki 21.08.09, 16:27 Ja polecam "Kroniki Wampirów" Na początek "Wywiad z wampirem" Bardzo fajna ksiażka. Odpowiedz Link Zgłoś