ann_95 ;)))) 17.06.09, 15:05 no to po koleji Swiadestrwo jak dla mnie to dobre ) Średnia 4,92 Już się nie uczę, ale to raczej normalne Na wagary chodzę o ile to wagarami można nazwać, bo i tak obecnosci się nie sprawdza A w ostatnie dni mam zamiar poprzyglądać się największym ciachom w sql ostatni raz Odpowiedz Link Zgłoś
dominika15 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:07 ma średnią 4.92, na wagary nie chodzę, nie che mi się xDD jeszcze jutro do szkoły, ale nie mamy lekcji, tylko próbę, to samo było dziś, a piątek koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 15:09 średnia 5,5 Odpowiedz Link Zgłoś
paula7134 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:13 ja mam średnią 5.18 i mam nagrode bardzo dobrego ucznia gdyby nie czwórka z matmy to byłaby nagroda książkowa. W szkole mamy cały czas próby, bo w czwartek zakończenie podstawówki. Będę tęsknic za moimi kochanymi z klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik96 Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 15:12 Ja tamjeszcze chodzę ale tylko dlatego ,że do 6 i chcę trochę jeszcze być z moją klasą... Średnią mam 5,42 a zachowane wzorwe tylko nie wiem czemu... No wiecie wagarowałam bylam na mało przyzwoitym ognisku mojej klasy i nie pamiętam dobrze co tam zrobiłam..a na wagary też nie chodzę bo nie ma gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qcyk Re: już wystawione oceny :) IP: 88.220.68.* 17.06.09, 15:13 średnia 5,2 w szkolee to się główniee obijamy, lub oglądamy filmy.! maskara HOLIDAY.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuNa! Re: już wystawione oceny :) IP: *.ludowa.netcominternet.pl 17.06.09, 15:14 Świadectwo to jeszcze nie wiem. Średnia, uważam, ze całkiem dobra, bo 4.9. W tym tygodniu nie bylam jeszcze w szkole. Z tego, co wiem, do klas przychodza po ok. 3 os <w gim, bo w podstawowce zwykle jest wiecej osob, tak z pol klasy>. Wczoraj ponoc ludzie z mojej klasy urwali sie z biologii <przedostatniej lekcji>, a dzis do jednej dziewczyny zadzwonila nasza wychowawczyni <lol>. Pani od anglika sama ich podpuscila na ta ucieczke, powiedziala, ze moga juz isc do domu, nie chodzic do szkoly, a na swiadectwie tego nie bedzie, wgl ze nieobecnosci sa juz podliczone i teraz to tylko spr juz tak dla picu... Ogólnie ostatnie dni szkoły spędzam na włoczeniu sie po wsi albo np, tak jak w pn i wt, jezdzeniu do miast <Szczecin!>. Za to jutro już ide <bo mamy tylko 3 pierwsze lekcje> i musze byc na probie na zakonczenie, pozegnanie 3g, no i tez dlatego, ze nudzi mi sie w domu xD. WAKACJE.! Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 18:38 4,4 i się cieszę, jak na kogoś kto się w ogóle nie uczy i prawie cały czas wagaruję to bardzo dobra średnia w gimnazjum jeszcze.! A teraz to spóżniem się 2 lekcje do szkoły przyłaże siedzę też max 2 i se wychodzę.;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 15:15 jakie macie oceny i srednie Odpowiedz Link Zgłoś
imaginationx Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:21 Ja mam 5.35 xD i jest big happy. Kończe 6 klase i u nas nauczyciele podciągają. Np. z reli miałam proponowane 3 a postawiła mi na koniec 6 xD wogary... nie.... nie lubie.. chcem pobyć z moimi wariatami ze szkoły. Pozdro miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaka Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:03 Ja mam 4,8. Jestem w 3 klasie gimnazjum. Do szkoły chodzę, bo chcę się jeszcze zobaczyć z tymi ludźmi. Ogólnie na lekcjach śmiejemy się, opowiadamy różne rzecy i gramy w karty. Nauczyciele czasem się do nas dołączą. szkoda, że to już ostatni rok w tej klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki12354 :] 17.06.09, 15:17 Mi się już nie chce chodzić do szkoły Średnia 3,20 xD ledwo zdałam przez historię ale zdam I jeszcze zakończenie na 8:00 ale im szybciej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
poli Re: :] 17.06.09, 15:29 Heh też ledwo zdałam ,ale przez Chemie Nienawidzę chemi Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:19 Średnia . ? Słaba x d > 3.50 ; p Wagary jak zawsze . ^^ Dziś cała klasa uciekła z dwóch w-f`ów x d Szkoda bd . opuszczać szkołę , 6 lat w niej spędziłam . Odpowiedz Link Zgłoś
gabuncia :)) 17.06.09, 15:25 srednia 4,68 ostatnie dni: dzis nie bylo lekcji jutro tylko 3 a w piatek koniec wiec bede chodzić a wagary byly w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka.xD Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 17:56 Ja mam średnią 5.73. Teraz się już nie uczymy raczej A na wagary....nie da rady - mama nauczycielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: już wystawione oceny :) IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 15:25 Ja śpię do 10 a potem idę z kumpelami. Wczoraj byłam na chwile w szkole a tak to nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: już wystawione oceny :) IP: *.152.159.170.dsl.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 15:26 ja tam na wagary nie chodze bo chce chodzic do szkoly i troszenke nie chce tak dlugich wakacji ;\\ no i nie chce isc do gimnazjum nie chceeee !!!!! ( bu ` swiadectwo oczywiscie bez paska ;PP a srednia ? eh .. szkoda gadac -.- tylko 3,72 czy cos kolo tego . ;| ale co tam ! wazne ze przeszlam ;PP hyhy ^^ ))) pozdrooo ;**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjj Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 15:27 u mnie w klasie były dzisiaj 4 osoby,bowc zOoraj wróciliśmy z wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
poli Nie chodze do szkoły. :P 17.06.09, 15:27 Heh ja już od tygodnia z hakiem do szkoły nie chodze bo na lekcjach oglądamy filmy ,a filmy moge oglądać sobie w domu. W piątek mam zakończenie i potem już Wakacjeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivi. ;P IP: *.knc.pl 17.06.09, 17:19 ja jestem w I gim. i mam na koniec średnią 5,14 i zachowanie bdb. a na wakacje zostaję niestety w domu- remont w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiksa13 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:28 Ja mam średnią 5.25. Mogło być lepiej, ale w moim gimnazjum nie tak łatwo dostać 6 (Na koniec podstawówki dla odmiany miałam 6.0 xD). Do szkoły jeszcze chodzę, ale praktycznie nic nie robimy - tylko wolne lekcje i filmy. A w czwartek mam praktycznie wolne, bo są Dni Kultury szkoły, każda klasa coś przygotowywuje, np. wystawy artystyczne, pokazy filmów, turnieje sportowe, przedstawienia, itp. A w piatek zakończenie! I wakacje! Wreszcie! No jeszcze po drodze muszę zaliczyć zakończenie w szkole muzycznej, ale jest git. A tak mimo wszystko to będę trochę tęsknić za szkołą w wakacje Ale to głównie za atmosferą, a nie za uczeniem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: już wystawione oceny :) IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 15:28 Jutro czwartek i koniec szkoły ja kończe gimnazjum średniej nie znam ale 2 nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
chemicalna Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 17:10 Dziś u mnie w szkole nie było lekcji tylko krótka dyskoteka (zamiast jakiegos przedstawienia), karaoke i konkurs recytatorski. Na początku było mało osob ale jak ktoś chciał na dyskoteke to sobie przychodził kiedy chciał...gorzej było z wychodzeniem.;D Ale po 12.00 można było juz sobie spokojnie wyjsc...A wczoraj był koncert na którym były naprawdę swietne, rockowe kawałki grane przez 3klasistów... W gimnazjum jest fajnieee!!!...xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 15:29 średnia 5.58...xD jutro planujemy wagary^^ a w szkole panie na nas cały czas ryczą i wogóle... dzisiaj się na mnie wychowawczyni wydarła bo nie umiałam tekstu na zakończenie na pamięć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia :) Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 15:30 Ja na koniec szóstej klasy mam średnią 5,0 .... a na koniec podstawówki 5,1. W tym tygodniu juz prawie nikt nie chodzi. U mnie w klasie było dziś 7 osób razem ze mną, ale po drugiej lekcji wyszłam Odpowiedz Link Zgłoś
red_bull Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:32 ja kończę 5 klasę i mam srednią 4.7 (5 setnych mi do paska zabrakło) dzisiaj zostałam w domu bo mielismy mało lekcji i jeszcze mielismy zastępstwo. Cieszę się że już wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
kol888 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:31 ja wczoraj miałam test z angielskiego sprawdzający czy będę należeć do grupy zaawansowanej czy początkującej. moja średnia to 5.0 i wczoraj dowiedziałam się że na wakacjak jadę na Węgry jutro o 16 mam zakończenie roku jestem taka happy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olciak Re: już wystawione oceny :) IP: 83.1.216.* 17.06.09, 15:31 Jaa mam 5.91 . Cieszęę się z tego , bo to w końcu koniec 6 klasy ; )) Zachowaniee wzorowe. Miaałyśmy sobie z dziewczynami zrobiić wolnee ostatnie 2 dnii . Ale zrezygnowałyśmy, bo mamy polski na ostatnich lekcjaach . noo i trochę boimy się jej reakcjji xd Noo. a zresztą mamy ciąglee próby do przedstawienia. Apel mamy w czwartek . jutro ! ; O <lol2> a rozdanie świadectw i spoktanie z wychowawcami ( no i mszę ;d ) w piąątek . Na lekcjach właściwie tylko siedzimy, fgramy w coś (wydzieramy się haha ! ) tańczyymy ( taak ! tańczymy xd haha. oczywiściee jak nauczyyciel gdzieś daleeko jest ;p ) ii wiele innych rzeczy. ( oprócz uczenia się ;d ) NO. takżee looz mamyy ! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 15:33 Ja już siedzę w domu.Aha,i wchodzcie na www.dodapiekna.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: już wystawione oceny :) IP: *.aster.pl 17.06.09, 15:33 wejdź na moda, porady, uroda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kikoś Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:29 Ja mam średnią 4,58. A na wagarach byłam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: już wystawione oceny :) IP: *.eimperium.pl 17.06.09, 16:32 Średnia 4.777777777777777777777.... ( 7 w nieskończoność) Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:33 ja mam już wystawione ocenki i mam średnią 5.11 i wzorowe a do szkoły chodzę pooglądać sobie filmy na lekcjach , albo np. dzisiaj na polaku każdy miał sobie do pleców kartkę i inni mogli ci pisać np. don't worry by happy , albo coś w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:35 ja tam mam wakacje od 2 tygodni . ; d haah , średnia 5,5 x] i jutro ide bez plecaka do sQl . x ] hah . bo tylko 1 lekcje mamy . ; *** a no i teraz to jest zajee. w sQl, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunra$ Re: już wystawione oceny :) IP: *.instalnet.com.pl 17.06.09, 15:37 ja mam 4,8 bo mi koles z W-F podciagnal z 4 na 5 (wiem że to żalosne ale tak jakoś wyszło xD) ja dopiero na wakacje jade 18 lipca nad morze na 2 tyg. !!! a do szkoły nie chodze od wczoraj tylko ze wczoraj bylem na 10 min !!! a tak to jeszcze w piątek i WAKACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: już wystawione oceny :) IP: 82.160.128.* 17.06.09, 15:37 elo, jak planuje moje wakacje to bardzo proste,wspólny wypad z klasową paczką nad morze na 5 dni później wypad w góry z siostrzyczką pozdrowienia dla tych którzy spędzą je w domu Odpowiedz Link Zgłoś