Dodaj do ulubionych

//''// Taniec //''//

16.06.09, 21:24
tańczy tu ktos? jeśli tak to napiszcie jaki taniec, gdzie wystepujecie, ile lat... itp x)
ja odrazu napiszę że oczywiście chodzę na taniec współczesny, często jeździmy na rózne
wystepy, raz nawet w Wawie bylismy a tańczę już ok. 6 lat wink
Obserwuj wątek
    • miless Re: //''// Taniec //''// 16.06.09, 22:39
      ja też tańczę. ale nie chodzę na żadne zajęcia czy coś. tańczę od 6 lat, sama w domu.
      chodziłam kiedyś na zajęcia ale były głupie. a od przyszłego roku będę chodziła do
      takiego choreografa z Poznania (jednego z lepszych) bo mi zaproponował wejście do ich
      grupy tanecznej big_grin
      • anulka_xd Re: //''// Taniec //''// 16.06.09, 22:51
        Ja chodziłąm na tańce ale się wypisałam bo były strasznie nudne i głupie...
        Teraz tak samo jak miless tancze w domu i mam zamiar sie zapisac do jakeijs lepszej grupy
        tanecznej big_grin

A tańcze tez od okolo 6 lat
        • cocomaroko Re: //''// Taniec //''// 18.06.09, 16:59
          anulka_xd napisał(a):

> Ja chodziłąm na tańce ale się wypisałam bo były strasznie nudne i głupie...
          > Teraz tak samo jak miless tancze w domu i mam zamiar sie zapisac do jakeijs lep
          > szej grupy
          > tanecznej big_grin
          >
          > A tańcze tez od okolo 6 lat

u mnie dokładnie tak samo było ;-D , ale tańczę krócej .
    • Gość: xxxKarolaxxx Re: //''// Taniec //''// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 12:46
      Taniec to moje życie, wprost uwielbiam tańczyć, układać choreografie. W tańcu mogę wyrazić swoje emocje, mogę przenieść się do odległych krain, czy na Hawaje czy na epokę lodowcową!!!! Mam 13 lat i od 5 lat tańczę i doskonale swoje umiejętności. Najbardziej lubię tańczyć jazz i hip hop !
      Pozdro kiss dla fanów tańca ;P
      • miley_cyrus45 Re: //''// Taniec //''// 18.06.09, 16:52
        Ja w grupie tańczyłam 3 lata,ale ciągle nowe dziewczyny pani rzjmowała,i nuda
        • mandy_ Re: //''// Taniec //''// 18.06.09, 16:57
          kochh
          FPC </3
    • seneka4 Re: //''// Taniec //''// 18.06.09, 17:06
      sama szkolę własny styl tańca ,chodzę na ćwiczenia ,a od przyszłego roku będę
      należeć do grupy tanecznej. tańczę parę lat ,ja naprawdę to kocham. smile Styl -
      hip -hop ,breakdance. Dzięki tańcu wyrażam swoje emocje. smile) To naprawdę
      niesamowite lekarstwo ... i dzięki temu jestem bardziej rozciągnięta.
      • majson Re: //''// Taniec //''// 18.06.09, 17:51
        chodziłam na tańce hip hopu przez ok. pół roku ale było okropnie nudno i byłam
        na koloni tanecznej z tańcami towarzyskimi np. cza-cza, samba itd. na kolonii
        było bosko chyba z 3 godz. dziennie tańczyliśmy i była super instruktorka cena
        też niczego sobie jeśli ktoś był by zainteresowany to biuro nazywa się ZOFIA
        strona www.btzofia.pl/ dostaliśmy nawet koszulki ^^ no a tańczę od około
        4 lat ale też wole w domu lub na kolonii napewno na tańce nie chce chodzić bo
        tam są nudy
    • olciaa111 Re: //''// Taniec //''// 18.06.09, 18:14
      Ja tańczę hip hop w UD-Sie smile Jest super smile
      Tańczę od 4 lat smile Jeździmy na różne turnieje wink
      • nicola_16 Re: //''// Taniec //''// 19.06.09, 15:22
        dokładnie taniec jest super, tak na prawde to on pokazuje nasz styl smile i to jest
        takie extra...
    • Gość: aajc. Re: //''// Taniec //''// IP: *.zone2.bethere.co.uk 19.06.09, 19:04
      tancze hip hop 5 lat.

jezdze na zawody co roku do ANgli albo SZkocji.
      moja gruba zawsze wygrywa ^^
      mam 14 lat. tongue_out
    • shocek Re: //''// Taniec //''// 21.06.09, 20:51
      ja tańczę disco i hip hop.mam 13 lat jeździmy na różne turnieje i mistrzostwa tańczę 5 lat
    • kaktus12 Taniec.... 23.06.09, 17:41
      Ja tańczyłam Jazz i balet ale narazie zrobiłam sobie przerwę.
    • uniqex33 ^^ 23.06.09, 18:29
      ja tańcze hip hop w zespole^^ w tym koru byłyśmy tylko w Budzyniu i w koninie na
      międzynarodowym festiwalu ;]
    • klaudysia Re: //''// Taniec //''// 24.06.09, 23:17
      ja tańcze taniec hip hop w zespole
      ja mam 13 lat a tancze juz od 3 lat a najdalej na wystepie to w tarnowie bylismy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka