nicola_16 16.06.09, 21:24 tańczy tu ktos? jeśli tak to napiszcie jaki taniec, gdzie wystepujecie, ile lat... itp x) ja odrazu napiszę że oczywiście chodzę na taniec współczesny, często jeździmy na rózne wystepy, raz nawet w Wawie bylismy a tańczę już ok. 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miless Re: //''// Taniec //''// 16.06.09, 22:39 ja też tańczę. ale nie chodzę na żadne zajęcia czy coś. tańczę od 6 lat, sama w domu. chodziłam kiedyś na zajęcia ale były głupie. a od przyszłego roku będę chodziła do takiego choreografa z Poznania (jednego z lepszych) bo mi zaproponował wejście do ich grupy tanecznej Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_xd Re: //''// Taniec //''// 16.06.09, 22:51 Ja chodziłąm na tańce ale się wypisałam bo były strasznie nudne i głupie... Teraz tak samo jak miless tancze w domu i mam zamiar sie zapisac do jakeijs lepszej grupy tanecznej A tańcze tez od okolo 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: //''// Taniec //''// 18.06.09, 16:59 anulka_xd napisał(a): > Ja chodziłąm na tańce ale się wypisałam bo były strasznie nudne i głupie... > Teraz tak samo jak miless tancze w domu i mam zamiar sie zapisac do jakeijs lep > szej grupy > tanecznej > > A tańcze tez od okolo 6 lat u mnie dokładnie tak samo było ;-D , ale tańczę krócej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxKarolaxxx Re: //''// Taniec //''// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 12:46 Taniec to moje życie, wprost uwielbiam tańczyć, układać choreografie. W tańcu mogę wyrazić swoje emocje, mogę przenieść się do odległych krain, czy na Hawaje czy na epokę lodowcową!!!! Mam 13 lat i od 5 lat tańczę i doskonale swoje umiejętności. Najbardziej lubię tańczyć jazz i hip hop ! Pozdro dla fanów tańca ;P Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: //''// Taniec //''// 18.06.09, 16:52 Ja w grupie tańczyłam 3 lata,ale ciągle nowe dziewczyny pani rzjmowała,i nuda Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: //''// Taniec //''// 18.06.09, 17:06 sama szkolę własny styl tańca ,chodzę na ćwiczenia ,a od przyszłego roku będę należeć do grupy tanecznej. tańczę parę lat ,ja naprawdę to kocham. Styl - hip -hop ,breakdance. Dzięki tańcu wyrażam swoje emocje. ) To naprawdę niesamowite lekarstwo ... i dzięki temu jestem bardziej rozciągnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: //''// Taniec //''// 18.06.09, 17:51 chodziłam na tańce hip hopu przez ok. pół roku ale było okropnie nudno i byłam na koloni tanecznej z tańcami towarzyskimi np. cza-cza, samba itd. na kolonii było bosko chyba z 3 godz. dziennie tańczyliśmy i była super instruktorka cena też niczego sobie jeśli ktoś był by zainteresowany to biuro nazywa się ZOFIA strona www.btzofia.pl/ dostaliśmy nawet koszulki ^^ no a tańczę od około 4 lat ale też wole w domu lub na kolonii napewno na tańce nie chce chodzić bo tam są nudy Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: //''// Taniec //''// 18.06.09, 18:14 Ja tańczę hip hop w UD-Sie Jest super Tańczę od 4 lat Jeździmy na różne turnieje Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: //''// Taniec //''// 19.06.09, 15:22 dokładnie taniec jest super, tak na prawde to on pokazuje nasz styl i to jest takie extra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aajc. Re: //''// Taniec //''// IP: *.zone2.bethere.co.uk 19.06.09, 19:04 tancze hip hop 5 lat. jezdze na zawody co roku do ANgli albo SZkocji. moja gruba zawsze wygrywa ^^ mam 14 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
shocek Re: //''// Taniec //''// 21.06.09, 20:51 ja tańczę disco i hip hop.mam 13 lat jeździmy na różne turnieje i mistrzostwa tańczę 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Taniec.... 23.06.09, 17:41 Ja tańczyłam Jazz i balet ale narazie zrobiłam sobie przerwę. Odpowiedz Link Zgłoś
uniqex33 ^^ 23.06.09, 18:29 ja tańcze hip hop w zespole^^ w tym koru byłyśmy tylko w Budzyniu i w koninie na międzynarodowym festiwalu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: //''// Taniec //''// 24.06.09, 23:17 ja tańcze taniec hip hop w zespole ja mam 13 lat a tancze juz od 3 lat a najdalej na wystepie to w tarnowie bylismy Odpowiedz Link Zgłoś