19.06.09, 22:35
Kotku! Wiem, że to jest portal plotkarski, ale wiedz o tym, że są tutaj dziewczyny w wieku
14-16. Zrozum, że chcemy wiedzieć coś na temat seksu. Nie! Nie, to nie o to chodzi, żeby
to były jakieś poważne sprawy. Na razie wystarczy jak napiszesz kiedy powinnyśmy
zacząć współżyć, co zrobić jak chłopak nas rozbierze... Coś takiego... Proszę, zrób to dla
nas i pisz takie artykuły.

A teraz do Was:
Cześć! Powiedzcie, czy już TO robiłyście? Kto was do tego skłonił? I jak było? Czy
wstydziłaś się?
Piszcie, piszcie. My chcemy wiedzieć takie tematy , c'nie?
Obserwuj wątek
    • majson Re: Seks 19.06.09, 22:45
      ja mam 13 lat i osobiście mam zamiar rozpocząć takie sprawy(domyślcie się jakie
      ^^) w liceum sądzę że wtedy będę dojrzała i będę mogła zacząć poszukiwania na
      chłopaka ogólnie uprawiać seks mam zamiar zacząć dopiero po ślubie więc w wieku
      ok. 20 paru lat według mnie wcześniej się nie powinno może tak tylko w ubraniu
      przez kilka minut się "pocmokać" w łóżku ale ogólnie czekam do ślubu i uważam że
      te które już mają to za sobą w wieku ok. 15 lat są jakieś dziwne i na pewno nie
      chciała bym się z takimi przyjaźnić
      • mandy_ Re: Seks 19.06.09, 23:01
        ja tam na takie
        tematy
        nei mam zamiaru sie
        wypowiadac.
        mam dopiero
        13 lat wiec coz
        moge o tym wiedziec.
        kazdy i tak
        wie o co cho i git ;pp
        wiesz glupi etmat
        bo tu sa glownie dziewczyny w wieku
        10-15 ..

...
        bye
        • miqusia Re: Seks 19.06.09, 23:25
          ee... sorki, ale mam 12 lat .
          coś się tam wie ale nie mam zamiaru
          o tym gadać . mnie to nie interesuje
          na razie . ;. daj sobie spokój, bo kotek
          to strona dla dzieci i młodzieży myślących
          przede wszystkim o disney'u . nie mieszaj
          dzieciom w głowie, bo się zainteresują przed
          wcześnie i 13 latki zostaną matkami . -,-
          • Gość: lora;] Re: Seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 08:40
            ja nie uprawiałam seksu,i nie chcę zacząć przed ślubem.
            • hermiona13 Re: Seks 20.06.09, 08:45
              nie, nie robiłam tego i narazie nie mam zamiaru bo mam 14 lat xD
              chłopaka mam, ma 17 lat, ale póki co nie gadamy o tym,
              przynajmniej ja ; D
              I coś mi się wydaję, że tutaj większość osób nie jest w przedziale wiekowym 14-16 tylko
              jak już 10-12 ... ^^ xdd
              • demcialove Re: Seks 20.06.09, 09:03
                .jeju .
                norlamny temat o
                co sie czepiacie.?indifferent
                ja mam 13 lat a moj
                chlopak 14
                to i tak o wiele
                za wczesnie .
                musisz naj[pierw
                o tym pogadac pozadnie z mama
                i ze swoim chloapkiem .
                .jezeli chcez to zrobic tak ok.16,17 lat
                radzilabym i sie zabespieczy,gdyz
                mozeszmiec problemy w szkole,
                w domu.
                .ale ja nie jestem za dobraa . xd
                .pogadaj ze swoją mamą .
                .ona ci wytłumaczy.
                • nicola_16 Re: Seks 20.06.09, 09:11
                  ja mam 15 lat i narazie staram ^^ sie o tym nie mysleć a chciałabym mieć swój pierwszy
                  raz po slubie z mężczyzna którego będę dobrza znała i będę wiedziała że to ten jedyny x)
                  a jeśli chodzi o ten temat to przeciez nic złego, każda DOJRZAŁA dziewczyna powinna
                  zrozumieć tongue_out
                  • hermiona13 Re: Seks 20.06.09, 09:13
                    zgadzam sie . ;d temat jak temat xd w koncu kotek to serwis dla nastolatek ;D
        • martusia7896 Re: Seks 14.07.09, 13:33
          mam 13 lat i po co mi to wiedzieć żal.plconfused
      • Gość: Eliza Re: Seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 15:17
        Fakt,chciałambym się czegoś o tym dowiedzieć. Ale mam 16 lat i sex będzie dopiero po
        ślubie nie wcześniej.
      • mileydemi Re: Seks 06.07.09, 20:37
        Ja mam 14,5 lat. I myślę ze seks zacznę dopiero po ślubie, myślę że dopiero wtedy będę
        na tyle dojżałą osobą, i zrobie to z kimś kogo naprawde kocham bo chcem mieć
        niezapomniany pierwszy raz z osobą kochaną, bo przecież pierwszy raz jest tylko raz.! Nie
        rozumiem dziewczyn które dziewictwa pozbywają się jak najszybciej, wg mnie to jest
        dziwne. Być dziewicą to nic złego, jak dla mnie to wyrużnienie. Wole być dziewicą niż
        dziwka bzykającą się z każdym chłopakiem ze szkoły aby mieć największą ilość zaliczonych
        chłopaków! To jest bez sensu, uważam ze seks jest dla dwóch osób które sie kochają i są
        po ślubie,i decydują sie na seks bo chcą pokazać partnerowi że są blisko. I nie trawie
        dziewczyn które w wieku 15l mają to już za sobą, i nie chciała bym sie
        przyjaźnic/kolegować z takimi osobami. Wg mnie seks nie jest dla szpanu, właśnie
        dziewictwo jest. Bo to że sie póściłaś12 razy nie jest niczym fajnym ale to ze sie
        postrzymałaś i trzymasz zasady jest!
      • damaris Re: Seks 29.08.09, 14:39
        Uważam, że jest to sprawa bardzo intymna. Ja mam lat 15 (no może za 2 miesiące, ale
        czuje się jak piętnastolatka) i nie byłam z żadnym chłopakiem tak na poważnie i nie
        zamierzam dopóki nie będę pewna, że to ten jedyny.
        Każda dziewczyna zaczyna współżycie seksualne w odpowiednim dla niej czasie, ale
        pamiętajcie, że chłopak nie może Was do niczego namówić, ponieważ bedziecie tego
        cholernie żałowały.
        Jeżeli chodzi o sprawy związane z tym co będzie w trakcie gry wstepnej, nie macie się o co
        martwić. Chłopak Wami pokieruje; wszystko co będziecie robiły będzie instynktowne.
        Pomyślcie, jak robili to ludzie w starożytności? Nie mieli przecież żadnych podręczników,
        typu 300 pozycji - kamasutra, lub internetu, telewizji. W tamtych czasach nie mówiono o
        tym publicznie, dlatego wszystko co robiono w tamtym czasie było czystą intuicją.
        Dlatego pamiętajcie, aby nie zastanawiać się nad każdym Waszym ruchem, ponieważ
        będzie sztywnie jak cholera. Pozdrawiam.
    • pauli13 Re: Seks 20.06.09, 09:20
      Przepraszam bardzo, ale ja nie chce na ten temat nic wiedzieć, bo nie zamierzam
      tego robić w wieku 13 lat. Jak już to po ślubie!

PS Przepraszam jak Ciebie uraziłam zig_zag, ale ja tylko chciałam wyrazić opinię
      na ten temat smile
      • hermiona13 Re: Seks 20.06.09, 09:28
        pauli13 - czemu piszesz, że nie chcesz nic na ten temat wiedzieć? masz chyba 13 lat tak?
        Nikt nie mówi, że masz to teraz robić, ale wiedza na ten temat chyba przyda się na
        przyszłość^^
        • ewellinkaa Re: Seks 20.06.09, 09:40
          ej no ....to normalny temat
          myslam o tym ...
          trzeba w koncu cos o tym wiedziec nie?
          zeby pozniej nie wpasc
          dzieckoo i te sprawy
          <bo tak sie stanie ze dzieci beda mialy dzieci >
          • sweetstar Re: Seks 22.08.09, 19:50
            Nie rozumiem tych osób które są oburzone tym tematem. No bo nigdy nie
            rozmawiałyście o seksie z kumpelą ?? tongue_out A po za tym nikt nie mówi, że od razu 13
            mają uprawiać seks tylko chodzi tu o wiedze. Ja mam 13 lat i idę do gimnazjum, a
            tam z tego co się ostatnio dowiedziałam mają być zajęcia o życiu seksualnym tongue_out i
            takie zajęcia są w wielu szkołach no więc jak wychodzi 13 lat to nie jest zaś
            taki młody wiek żeby nie być poinformowany smirk
            • sweetstar Re: Seks 22.08.09, 19:52
              Ah i tak jak już jest taki temat to ja się jakoś nigdy nie zastanawiałam w jakim
              wieku będę to robiła... może po ślubie, a może mając 18lat? takich rzeczy się
              nie planuje, bo i tak nie wiesz kiedy to się może zdarzyć xD
        • pauli13 Re: Seks 20.06.09, 09:49
          Tak hermiona13, ale jak dla mnie, to 13 lat stanowczo za mało...
          • hermiona13 Re: Seks 20.06.09, 09:55
            Wiesz, 13 lat to chyba jest dla każdego za mało, ale to nie znaczy, że w tym wieku nie
            można mieć już pewnej wiedzy na ten temat.
    • demus .......... 20.06.09, 11:14
      W zupełności zgadzam się z zig_zag. kotek.pl to portal dla nastolatek a nastyolatki o takich
      rzeczach powinny wiedziec na przyszłosc. Kotek.pl powinien zacząc o tym pisac bo to jest
      ważne. Nie chodzi tu o to żebe kogoś do tego zaczęcac w wieku 13-15 lat ale o to aby byc
      po prostu poinformowanym . To na prawdę dobry pomysł moim zdaniem . Mam
      nadzieję , że kotek.pl zacznie pisac takie notki , bo to bvardzo poważny temat .
      • zig_zag Re: .......... 20.06.09, 12:08
        Dzięki za poparcie. Wiecie, rozumiem, że tutaj są dzieci. Ale są też nastolatki. Rozumiem
        was wszystkie. Dzięki niektórym za poparcie.
        Ja w imieniu nas- tych , którzy chcą o tym wiedzieć proszę kotek.pl o to, żeby pisał o
        takich sprawach, a nie tylko o gwiazdkach... Lubię je itp. , ale to już za wiele. Według mnie
        na kotek.pl jest za mało porad dla NASTOLATEK. Powtarzma dla NASTOLATEK.
        • hermiona13 Re: .......... 20.06.09, 13:24
          Macie po części racje. Ale Kotek musi też zwracać uwagę na to, że są tutaj dzieci, które
          mają 9-10 lat i niepotrzebna jest im ta wiedza. Kotek stara się pisać dla wszystkich, tak,
          żeby każdy w notce znalazł coś dla siebiesmile I tak już plus dla Niego za to, że podaje różne
          fajne porady wink)
          No ale popieram Was, że takie coś również by się tutaj przydało.
          Zobaczymy, może Kocur zobaczy te wpisy i coś zrobiwink
          • miqusia Re: .......... 21.06.09, 09:47
            no ja też rozumiem, bo się przyda . i jest wiele starszych
            osób . ale wydaje mi się, że jednak trzeba poszukać innych
            portali bo tutaj jest za dużo dzieci . ; )) kotek i tak stara
            się pisać dla starszych, bo po co 9-latce porady w goleniu
            nóg. ; d jest wiele innych stron dla młodzieży na takie tematy . xd
            • Gość: nnn Re: .......... IP: 193.37.139.* 21.06.09, 10:41
              Niektóre Wasze odpowiedzi są śmieszne... Jeżeli ktoś nie chce nic słyszeć o
              seksie to po co w ogóle czyta taki wątek?? Jeżeli chcecie w wieku 13 lat być
              dziećmi i fascynować sie hannah montana itp to droga wolna, ale nie obrażajcie
              takich poważnych tematów. Gratuluje zig_zag że poruszyłaś taki temat....smilesmile Nie
              wiem jednak jak mam się wypowiedzieć na ten temat, napewno każdy z nas wie co
              nie co...
    • alice_chochlik Re: Seks 21.06.09, 13:35
      Zig_zag. Seks to seks, a nie "TO". Nazywajmy to po imieniu, przecież współżycie to
      normalny temat, ktory bardzo często się porusza w naszym życiu. A jak Ty to
      nazwałaś "TO" jest określeniem, które używają 9-latki.

Coraz więcej młodych ludzi zaczyna szybko życie seksualne. Wiadomośći, że 16-latka jest
      w ciąży. Że 12-latek został ojcem... Jak dla mnie jest to za wcześnie. A poza tym nie
      odpowiem Ci, kiedy chcę mieć swój pierwszy raz, bo dla mnie nie chodzi głównie o wiek,
      ale o to z kim miałabym uprawiać seks.
    • edwardandbella !!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.09, 17:58
      tylko ze dzieci 8 - 10 lat to nie nastolatki wiec niech tu nie wchodzą nie?? proste
      • hermiona13 Re: Seks 21.06.09, 18:40
        A gdzie tu jest napisane, że wchodzą tu 8-10 latki? o.O
        • edwardandbella Re: Seks 22.06.09, 19:16
          do hermiona13 TAK KTOS NAPISAŁ WCZESNIEJ JAKBYS NIE UMIAŁA CZYTAC ;/
      • sharpay1122 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.06.09, 20:32
        Piszecie że 13 lat to za mało i ja się z wami zgadzam a moja koleżanka mając 13
        lat już to robiła ;-/. Żal.pl po prostu a teraz mamy 14 ; ] Ja jeszcze nie chcę
        tego robić nawet chłopaka nie mam uncertain
        • th4ever Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.09, 18:24
          Na razie o tym nie mysle...chyba jestem za mala...
    • Gość: siydhweich Re: Seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:46
      tak i było bosko!
      • Gość: Mary Re: Seks IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.09, 20:32
        jej... ja mam 13 i pół roku i myślę, że jestem jednak dojrzalsza od innych
        dziewczyn w moim wieku... możemy o tym rozmawiać otwarcie... przecież to nic
        strasznego!!!
        moim zdaniem powinno to się zacząć w wieku 18 lat i wyżej, albo najlepiej po
        ślubie...
        oglądam filmy typu American Pie i nie biorę z nich przykładu chociaż można
        pomarzyć o takim dorastanie, ale to przesada... ;/
    • valhalla Re: Seks 22.06.09, 00:01
      Tak, uprawiałam już seks. Nikt mnie do tego nie namawiał, to była moja świadoma
      decyzja. Miałam niecałe 16 lat i poszłam do łóżka ze swoim chłopakiem. Było
      miło, ale każdy kolejny raz jest jeszcze lepszy. Nie wstydziłam się, bo kiedy
      się kogoś kocha, to nie ma się czego wstydzić smile
      • zig_zag Re: Seks... 22.06.09, 12:15
        Serio? A jak się czułaś? Jak to się zaczeło?
        "Leżę ze swoim kochanym w łóżku na razie ubrana. On mnie zaczyna całować.
        Potem mnie dotyka.. Kładziemy się naprzeciwko sobie . Ja najpierw rozbieram
        sobię bluzkę, biustonosz.. Potem ściągam mu spodnie. On mi majteczki...
        Patrzymy się na siebie jak Adam i Ewa w RAJU....
        I się zaczyna..." - wypowiedź dziewczyny na takiej jednej stronie internetowej
        dla nastolatekserce
        • valhalla Re: Seks... 22.06.09, 12:30
          Hm. Wyszło dość spontanicznie, chociaż już wcześniej dużo o tym rozmawialiśmy i
          planowaliśmy. Któregoś dnia byliśmy sami w domu, zaczęło się od przytulania i
          całowania, a później zeszło na... "odważniejsze" rzeczy big_grin
          Oczywiście pamiętaliśmy o zabezpieczeniu i każdy z nas był na to w pełni gotowy.

Jak się czułam? Hm... Za pierwszym razem nie spodziewałam się zbyt wielkich
          wrażeń, bo wiadomo, że stres robi swoje. Ale było całkiem miło smile Mój chłopak
          był delikatny i nie spieszył się, uważnie obserwował każdą moją reakcję i starał
          się dopasować smile
          To tak trochę podobnie jak z całowaniem - przed pierwszym razem jest stres a
          później okazuje się, że niepotrzebnie big_grin
    • aleks768 Re: Seks 22.06.09, 12:26
      Ja robiłam to raz, chciał tego chłopak, było nawet fajnie, trochę wstydu było...

Takie tematy są potrzebne kotek - tu są nastolatki a jak dzieci to trzeba
      realizować mini-gwiazdę i nagrać jakiś film czy piosenkę jakąś i zrobić w
      programie Autograf mieć sławę na boku i ekstra profil byłbyś popularny a to
      wszystko za darmo każdy by tu właził!!!
      • demi92 Re: Seks 22.06.09, 13:34
        ja osobiście jestem dziewicą ale znam dziewczyny które juz nimi nie są (mam 15 lat) z nimi na ten temat nie gadam bo nawet sie bardzo nie kolegujemy a wiadomo ze ze znajomymi (nie przyjaciółmi) sie można krępować a tak anonimowo latwiej więc kotek to dobry temat do rozmowy i porad!!!!!!! popieram założycielke
        • alicesz Re: Seks 22.06.09, 19:33
          hmm... widzę, że są tu dziewczyny, które koniecznie chcą być młodymi matkami.
          Czemu nie... Tylko potem nie czujcie się jak ofiary losu kiedy zajdziecie w
          ciążę, bo żadna antykoncepcja was do końca przed tym nie uchroni...
          Ja mam 18 lat i uważam nie wyobrażam sobie współżyć ze swoim chłopakiem przed
          ślubem. Wolę oddać się całkowicie jedynemu mężczyźnie, z którym spędzę resztę
          życia. Jaka to będzie piękna noc poślubna... taka romantyczna... dokonać
          największego aktu miłości z tym jedynym...
          • valhalla Re: Seks 22.06.09, 23:07
            A co jeśli okażecie się pod tym względem niedopasowani (tak przecież też może
            być)? Fakt, nie będziesz miała porównania, ale udane życie seksualne to ważna
            część związku. Co, jeśli okaże się, że facet, którego kochasz, nie spełnia
            Twoich oczekiwań?
            Mam 19 lat, więc młodą matką już raczej nie będę xD Z resztą, zabezpieczenie
            naprawdę dużo daje i nie jest regułą, że każda nastolatka uprawiająca seks od
            razu zachodzi w ciążę, a później użala się nad sobą. Seks to nie tylko
            "produkcja" dzieci, ale też świetna zabawa, pod warunkiem, że robi się to z
            głową (no i oczywiście kiedy jest się na to w pełni gotowym). Wszystko dla ludzi smile
            • alicesz Re: Seks 23.06.09, 00:41
              No cóż... To też zależy od ludzkich wartości i poglądów, więc nie będę dalej
              brnąć w ten temat;] Tu już jest każdego sfera indywidualna, bo masz rację,
              wszystko jest dla ludzi...
              Ale powiem ci, że w miłości od seksu są ważniejsze rzeczy...
              A po drugie, nie mam zamiaru wyjść za byle kogo. Chcę żeby to był człowiek z
              podobnymi poglądami abyśmy się nawzajem dobrze rozumieli.
              pozdrawiam...
              • valhalla Re: Seks 23.06.09, 01:00
                Życzę Ci, żebyś znalazła takiego faceta, bo teraz o takich ciężko smile
                Również pozdrawiam kwiat
    • zig_zag Re: Seks... 23.06.09, 13:16
      Słuchajcie! Jeżeli kocurek.pl nie chce poruszać takich tematów, to poprostu my
      zacznijmy!

Może niektóre z Was wiedzą, ale przy pierwszym współżyciu, kiedy mężczyzna
      robi swoje, u kobiety pęka błona dziewicza. Dochodzi wtedy do krwawienia. Po
      tym mężczyzna poznaje, czy kobieta jest dziewicą, czy już uprawiała seks.
      Podobno krwawienie jest małe. Niektóre dziewczyny obwawiają się, że tampony
      uszkodzą błoną. Spokojnie! Żaden tampon nie wejdzie tak daleko. Przynajmniej
      tak mówią.

Przy pierwszym współżyciu możecie się trochę wstydzić. Bez obawy! To normalne.
      Seks jest rzeczą normalną, nie należy się denerwować!" - pewna gazeta
      • valhalla Re: Seks... 23.06.09, 18:53
        Chciałam tylko sprostować, że do krwawienia nie dochodzi zawsze. Jest to
        indywidualna sprawa każdej kobiety smile
        • Gość: gośćććć Re: Seks... IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 23.06.09, 20:21
          a czy kobieta moze uprawiać seks jesli ma okres?
          • valhalla Re: Seks... 23.06.09, 20:52
            Może. Trzeba jednak pamiętać, że w "te dni" należy szczególnie dbać o higienę.
            No i do tego dochodzi kwestia estetyki, bo nie każdy ma ochotę na takie rzeczy
            smile I nie można zapomnieć o zabezpieczeniu, bo okres nie chroni przed zajściem w
            ciążę.
    • demi92 Re: Seks 23.06.09, 20:57
      ja mam takie pytanie: jak wytłumaszyć chlopakowi że nie jest się jeszcze na takie zblizenie gotową??? albo ze chce sie poczekac z tym do ślubu??? bo moim zdaniem jak sie powie "nie bo nie" jest troche dziecinne w tym przypadku
      • Gość: Mary Re: Seks IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.06.09, 21:25
        chm... ja bym na Twoim miejscu powiedziała mu, żeby poczekał, bo jeszcze nie
        jesteś gotowa wink jak kocha to poczeka wink
        A ile macie lat??
        • demi92 Re: Seks 23.06.09, 21:34
          ja mam 15 on dwa lata starszy ale mimo wszystko wole poczekac do slubu i nie spowodu "mody" jaka nasąpiła ale dlatego że jestem osoba bardzo wierzacą i szkoda mi organizmu na szpikowanie sie antykoncepcją (która nie raz i tak nie działa)
          • edwardandbella Re: Seks 23.06.09, 22:25
            ej a orgazm w wierze rzymsko katolickiej jest grzechem?? mam 15 lat ale nie jestem
            pewna bez głupich komentarzy
            • Gość: klaudia Re: Seks IP: 86.110.136.* 23.06.09, 22:30
              a mogloby tak byc ze czlonek chlopaka we mnie nie wejdzie?
              • valhalla Re: Seks 23.06.09, 22:55
                Gość portalu: klaudia napisał(a):

> a mogloby tak byc ze czlonek chlopaka we mnie nie wejdzie?

Może się tak stać, kiedy będziesz bardzo spięta, albo kiedy członek chłopaka nie
                będzie odpowiednio twardy. Ale te czynniki da się zwalczyć, więc nie powinno być
                większego problemu smile
      • valhalla Re: Seks 23.06.09, 22:58
        Musisz mu powiedzieć wprost, że bardzo go kochasz, ale uważasz, że nie jesteś
        gotowa na takie zbliżenie i nie chcesz robić niczego wbrew sobie. Wytłumacz mu,
        że takie jest Twoje postanowienie... Jeżeli naprawdę Cię kocha, to zrozumie i
        będzie czekał, nie narzucając się. Jak nadal będzie naciskał, to nie trać na
        niego czasu, bo nie warto smile Zawsze trzymaj się swojego! kiss
        • valhalla Re: Seks 23.06.09, 22:59
          valhalla napisał(a):

> Musisz mu powiedzieć wprost, że bardzo go kochasz, ale uważasz, że nie jesteś
          > gotowa na takie zbliżenie i nie chcesz robić niczego wbrew sobie. Wytłumacz mu,
          > że takie jest Twoje postanowienie... Jeżeli naprawdę Cię kocha, to zrozumie i
          > będzie czekał, nie narzucając się. Jak nadal będzie naciskał, to nie trać na
          > niego czasu, bo nie warto smile Zawsze trzymaj się swojego! kiss

To było do demi92
          • zig_zag !!! Przeczytajcie To !!! 24.06.09, 11:14
            Hej to ja- Zig_Zag..
            Słuchajcie, a może zamiast sprzeczek itp. (nie mówię, że tutaj są, ale może do
            tego dojść wink ) napiszmy tutaj porady, ciekawostki na temat seksu.
            Uwierzcie mi, lepiej się czyta forum gdzie wypisane są wiadomości, a nie
            opowiadania ta temat, że 9-latki tu nie wchodzą uncertain
            Ale dziękuję, że poświęcacie czas na to forum wink Właśnie z myślą o tym, że
            będziecie go odwiedzać założyłam go kiss
            Pozdrawiam, Zig_Zag
            • hermiona13 Re: !!! Przeczytajcie To !!! 24.06.09, 11:30
              Dano tutaj nie zaglądałam, więc nie chciało mi się wszystkiego czytać smile
              Ja w każdym razie mam 14 lat i jak narazie jeszcze o seksie nie myślę.
              Może za 3 lata to się zmieni wink
              Hmm...Ktoś wyżej napisał, że jego koleżanka miała 13 lat jak pierwszy raz się kochała.
              Okey, może tak mówiła, ale masz jakieś dowody? wink Wiesz, nie radziłabym wierzyć we
              wszystko, co mówią znajomi. Bo założe się, że Twoja kumpela po prostu kłamała. wink
              Zig_Zap pomysł dobry, ale jakie porady i ciekawostki? Jakiś przykład? ;D
              • dream Dziewczyny ... 24.06.09, 14:47
                Z tego co przeczytałam można wywnioskować, że siedzą tu same niedojrzałe dzieciaki..
                Do seksu trzeba dojrzeć emocjonalnie. Jeśli zrobisz to pod wpływem impulsu czy dla
                szpanu z pierwszym lepszym kolesiem, będziesz potem bardzo żałować.
                "Cnota jest jak zapałka służy tylko raz" ...
                Więc dziewictwo powinno się stracić z kimś kogo naprawde sie kocha.

Wy 12stki może zmieńcie zainteresowania? A jak chcecie pogadać o seksie to idźcie do
                rodziców. Napewno przekażą wam dużo więcej informacji niż dzieciaki z forum kotka.
                O. Tyle mam do powiedzenia.

Pozdrawiam. ^.-
                • hermiona13 Re: Dziewczyny ... 24.06.09, 16:21
                  Dream po czym wywnioskowałaś, żesą tu same "niedojrzałe dzieci" ?
                  Po tym, że większość z nich piszę, że z seksem chcę poczekać, że im się nie spieszy,
                  i że zrobią to z kim, kogo będą kochać? Bo większość wypowiedzi taka jest i najwidoczniej
                  połowy z tego nie przeczytałaś. Nie jesteś tutaj jedyną mądrą osobą, która piszę, że do
                  seksu trzeba dojrzeć emocjonalnie. Połowa osób już to dawno wie.
                  Co do 12 - latek. To, że tutaj się wypowadają, nie znaczy, że od razu interesują się
                  seksem. Co to 12 nie mogą mieć żadnej wiedzy o seksie czy antykoncepcji, a za rok dwa
                  zajść w ciąże miedzy innymi przez to, że nie mały na ten temat żadnej wiedzy? A na Kotku
                  nie ma samych małolat, które nie mają o tym pojęcia ^^
                  • pinkpink Re: Dziewczyny ... 24.06.09, 17:00
                    zauważyłyście, że jest wręcz ogromna różnica między dziewczynami w wieku
                    dwanaście lat a w wieku trzynaście?! a przynajmniej w moim przypadku...
                    dwunastki traktują to jak coś... hm strasznie się tego wstydzą i w ogóle... a ja
                    się nie wstydzę, mogę o tym spokojnie rozmawiać. czytam o tym np, w bravo, żeby
                    jak będę starsza wiedziała trochę o tym... jak się zabezpieczać itd... to jest
                    ważne.
                    chcę wiedzieć o różnych chorobach np hiv.
                    pozdro dla normalnych ludzi, szczególnie dla zig_zag smile sercekiss
    • Gość: 101misia101 Głupi temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 16:46
      Zig_Zag jak potrzebujesz takich informacji to porozmawiaj z rodzicami a nie pisz na forum
      bo wchodzą tu dzieciaki (moja siostra 8 lat uwielbia DC) które nie mają pojęcia co to jest .
      Ja mam 11 lat i wiem co to jest bo rozmawiałam o tym z mamą więc jeśli potrzebujesz
      takich informacji to porozmawiaj z dorosłym
      Pozdro kiss
      • pinkpink Re: Głupi temat 24.06.09, 16:54
        ta... napisałaś, że wiesz, bo ci rodzice powiedzieli... ale szpan. chcesz się
        wylansować... lol.
    • seneka4 Re: Seks 24.06.09, 17:03
      żeby rozpocząć współżycie trzeba mieć odpowiedniego partnera ,wiedzieć ,że
      decyzja jest dobrze przemyślana wiedząc co nieco o zabezpieczeniu ,żeby nie
      wpaść w niechcianą ciąże. trzeba być też dojrzałym psychicznie ,nie tylko
      fizycznie. Nawet kiedy ma się 17 - 18 lat ,jeżeli chce się uprawiać seks ,a nie
      wie się za dużo o nim ,nie traktuje się go poważnie ,łatwo wpaść w ciążę ,albo
      wywołać u siebie trwały uraz. Ja jeszcze tego nie robiłam ,zamierzam zrobić to
      kiedy znajdę odpowiedniego chłopaka ,na pewno nie będę czekać z tym do ślubu
      wiedząc ,że będę z partnerem bardzo długo ,może do końca życia. bd chciała
      zrobić to kiedy oboje będziemy tego chcieli ,a nie jedna strona. Wiek nie ma
      znaczenia ,ale uważam ,że do 15 lat to za wcześnie. Nie można się decydować na
      seks jak chłopak Cię rozbierze. Po prostu powiedz mu ,że jak na razie nie chcesz
      tego zrobić. Powinien zrozumieć i poczekać.
      • hermiona13 Re: Seks 24.06.09, 19:07
        101misia101 zacznimy od tego, że Tobie również narazie wiedza na ten temat
        jest niepotrzebna ^^ Masz 11 lat, a to zdecydowanie za szybko, żeby o tym myśleć.
        Wejdz na ten wątek za 2-3 lata, wtedy pogadamy.
        Senka4 - dałaś normalnie wykład jak na biologi big_grin Ale mogę co do jednego się z Tobą
        zgodzić. Jeśli nie chcesz, nie jesteś gotowa to trzeba odmówić. Jeśli chłopak zrozumie,
        jest Ciebie wart i naprawdę Cię kocha. Jeśli nie - Uważam, że trzeba go rzucić, bo nie da
        spokoju, zanim nie będziesz się z nim kochać.
        • Gość: klaudia Re: Seks IP: 86.110.138.* 24.06.09, 20:11
          moim zdaniem nawet 14 lat moze byc jesli tego chcesz i kochasz ta osobe bo chyba
          nie wazne ile masz lat jak to robisz ale z kim prawda?
          patrzcie ze istnieja ludzie co maja teraz 50 lat a sa ze soba od kiedy mieli 14
          ja takich znam...
          • hermiona13 Re: Seks 24.06.09, 20:21
            klaudia Ty chyba za przeproszeniem oszalałaś indifferent W wieku 14 lat uprawiać seks? o.O Trzeba
            mieć naprawdę nieźle ułożone w głowie ;/ I nie jest wcale prawdą, że jeśli się jest pewnym,
            że kocha się jakąś osobe, to można z nią się kochać ;/ Do tego trzeba dojrzeć nie tylko
            fizycznie, ale też emocjonalnie. Okey, 14 też może, wg. Ciebie, ale co z konsekwencjami?
            Wątpie, żeby jakiś 14 latek myślał o zabezpieczeniu ^^
            • braceface Re: Seks 24.06.09, 20:26
              seks to dla wielu teamat Tabu ,ale zgadzam się z zig_zag ,kotek powinien więcej pisać na
              ten temat. Jeżeli wchodzą tu małe dzieci ,które nie dojrzały do słowa SEKS ,niech nie
              komentują takich artykułów ,ani nie wchodzą na takie wątki..bo po co? Albo ,jak już was
              kusi ,zainstalujcie sobie Beniamina..to taka blokada na kompie ,gdzie nie moża wejsć ,gdy
              jest cos nie odpowiedniego dla WAS.
        • seneka4 Re: Seks 25.06.09, 00:02
          hermiona13 napisał(a):

> 101misia101 zacznimy od tego, że Tobie również narazie wiedza na ten temat
          > jest niepotrzebna ^^ Masz 11 lat, a to zdecydowanie za szybko, żeby o tym myśle
          > ć.
          > Wejdz na ten wątek za 2-3 lata, wtedy pogadamy.
          > Senka4 - dałaś normalnie wykład jak na biologi big_grin Ale mogę co do jednego się z
          > Tobą
          > zgodzić. Jeśli nie chcesz, nie jesteś gotowa to trzeba odmówić. Jeśli chłopak z
          > rozumie,
          > jest Ciebie wart i naprawdę Cię kocha. Jeśli nie - Uważam, że trzeba go rzucić,
          > bo nie da
          > spokoju, zanim nie będziesz się z nim kochać.

hahah. xD dzięki. wink
          • chocolatediet Re: Seks 14.07.09, 13:53
            eee to jest jak napisałaś, że jest to strona z plotkami... Chcesz sie czegoś dowiedzieć to
            kup jakieś pisemko dla nastolatek.. Tam Ci wszystko wytłumaczą...
            • marissa93 Re: Kotek - serwis dla nastolatek 14.07.09, 14:03

fajnie, że o to zapytałaś, ja mam 16 lat i mysłę, że za 1 może 2 lata będzie po wszystkim xD xP
    • nessi Re: Seks 14.07.09, 15:10
      piszecie ze `po slubie ` ... dlaczego ? bo gwiazdki disneya maja na was taki wplyw !
      ja tez mam 13 lat i nie mam pojecia kiedy to zrobie ... nie mysle o tym jest za wczesnie i
      tyle. kiedys napewno bede na to gotowa i to zrobie xd
      • marissa93 Re: Seks 14.07.09, 20:27
        nessi napisał(a):

> piszecie ze `po slubie ` ... dlaczego ? bo gwiazdki disneya maja na was taki wp
        > lyw !
        > ja tez mam 13 lat i nie mam pojecia kiedy to zrobie ... nie mysle o tym jest za
        > wczesnie i
        > tyle. kiedys napewno bede na to gotowa i to zrobie xd

wiesz co... te gwiazdki ekhm gwiazdeczki to już dawno mają to za soba :p taka Srajli napewno
      • mileydemi Re: Seks 14.07.09, 20:35
        nessi napisał(a):

> piszecie ze `po slubie ` ... dlaczego ? bo gwiazdki disneya maja na was taki wp
        > lyw !
        > ja tez mam 13 lat i nie mam pojecia kiedy to zrobie ... nie mysle o tym jest za
        > wczesnie i
        > tyle. kiedys napewno bede na to gotowa i to zrobie xd

Po 1. Uważasz że to zły wpływ? Czyli wolisz żebyśmy fascynowali sie Dodą i w wieku 14 lat
        były matkami? Wiesz żałosne to co napisałaś. Dla mnie to dobry wpływ i wzór!!!
        po.2. Jestem katoliczką dlatego mam takie zdanie
        • kolorowo Re: Seks 14.07.09, 21:52
          zgadzam sie calkowicie z mileydemi
          • hilary.duff Re: Seks 14.07.09, 21:57
            ja mam JUŻ 13 lat..haha dobijają mnie takie wypowiedzi xDD O
            bosz...dziewczynki ,co mają 13 lat uważają ,że już wiedzą wszystko ,że pozjadały
            wszystkie rozumy swiata i są taakie DUUUŻe..żal ..co do tematu POPIERAM
    • vivi2kiwi ahah. 22.08.09, 17:31
      oj kochane, moje. big_grin ja czasami mam wrażenie, że wiem na temat seksu więcej niż cała moja
      klasa razem wzięta. big_grin bardzo mnie to ciekawi i naprawdę mam spory zasób wiedzy. wszystkie
      'określenie', 'techniki', 'pozycje'. big_grin ciekawi mnie to i uważam, że seks to coś wspaniałego. wink
      najbardziej śmieszą mnie 12-latki piszące 'mam 12 lat i nie chcę nic wiedzieć na ten temat'..xd
      bardzo mądrze, kochanie. będziesz miała 15 i dalej nic nie będziesz wiedziała. rozmowy
      pomiędzy młodzieżą prędzej czy później schodzą na temat seksu, a Ty/Wy będziecie siedziały
      cicho, bo żadna nie zrozumie słowa 'oral'.xd całuski. big_grin
      • valhalla Re: ahah. 22.08.09, 19:29
        taak, też zawsze byłam strasznie ciekawa, a później uświadamiałam dzieci na
        podwórku xD
        • vivi2kiwi Re: ahah. 22.08.09, 19:35
          hahaha. big_grin ja tak samo.xd kilka razy nawet przyjaciółka się mnie pytała o różne rzeczy.xd
          co znaczy to, co znaczy tamto. big_grin
          • valhalla Re: ahah. 22.08.09, 19:37
            dokładnie big_grin nie ma to jak być poinformowanym big_grin później owocuje w praktyce big_grin
            • vivi2kiwi Re: ahah. 22.08.09, 19:41
              racja. big_grin lepiej wiedzieć i udawać głupa niż nie wiedzieć. big_grin
              • valhalla Re: ahah. 22.08.09, 19:44
                a później błysnąć wiedzą ;d
                • vivi2kiwi Re: ahah. 22.08.09, 19:49
                  ja pamiętam jak kiedyś wstydziłam się, że tak dużo wiem. big_grin
                  i jak nikt z mojego towarzystwa nie wiedział czegoś,
                  to jak też udawałam, że nic nie wiem. big_grin
    • independent_ Re: Seks 22.08.09, 21:38
      widze ze temat wywolal zgorszenie wsrod wyznawcow dzonaskow.
      ojej.

jaka tylko szkoda ze mowicie ze macie czas i nie chcecie o tym gadac,
      a jak dojdzie co do czego to potem zlosc, placz, zal bo dziecko w drodze.

srahahaha.
      gadam bez sensu. ; x
    • vivi2kiwi bziu. 22.08.09, 21:44
      zgadzam się. big_grin
      • kostka Re: bziu. 22.08.09, 22:40
        Uważam że to jest świetny temat do pisania. jak to niektórzy się wyrazili pisząc
        że ten temat nie jest dobry do pisania na forum ponieważ czytaj go "dzieci". ja
        tak nie uważam bo nawet te "dzieci" chcą mieć pojęcie co się dzieję kiedy
        przyjdzie moment zbliżenia się chłopaka i dziewczyny. niektórzy też napisami że
        jak chcą wiedzieć coś na temat seksu to niech porozmawiają z rodzicami.... tyle
        że nie każdy jest tak odważny żeby otwarcie gadać z mamą bądź z tatą na temat
        seksu bo to może być bardzo krępujące. lepiej jest porozmawiać otwarcie na forum
        kiedy nikt nie wiem kim naprawdę jesteśmy. wtedy możemy śmiało powiedzieć co,
        jak i z czym się je....
        • valhalla Re: bziu. 22.08.09, 23:10
          Właśnie, nieraz nieco starsza, albo bardziej doświadczona koleżanka z forum może
          doradzić lepiej niż rodzic, który np. wstydzi się rozmawiać o seksie.
          • vivi2kiwi Re: bziu. 22.08.09, 23:16
            właśnie. ja i valhalla możemy założyć takie kółko porad o seksie. big_grin
            • kostka Re: bziu. 22.08.09, 23:19
              Ja się dołączam do dwóch powyższych.... też służę radą
              • valhalla Re: bziu. 22.08.09, 23:58
                tak! kółko seksowe xD
                • kostka Re: bziu. 23.08.09, 00:01
                  xD Kółko Seksowne.... big_grin
                  • valhalla Re: bziu. 23.08.09, 00:03
                    prawie jak porady w bravo ;d
                    • kostka Re: bziu. 23.08.09, 00:08
                      To co bierzemy na I ruszt? smile
                      • sonia321 Re: bziu. 23.08.09, 00:23
                        Jestem za tym aby założyć taki dział.
                        • vivi2kiwi Re: bziu. 23.08.09, 12:43
                          klik!
                          Zapraszamy! big_grin
                          • miqusia Re: bziu. 23.08.09, 16:48
                            powiedzmy tak:
                            https://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=Co9UJeK2kWo
                            na tyle głupia nie jestem *___* one to już mnie rozbroiły
                            • candy.e Re: bziu. 23.08.09, 20:54
                              hah. ;p
                              a czytał ktoś o kasznace wepchnietaj TAM .?? ;p
                              niezly ubaw swoja strona ;D
                              ;PP
                              • vivi2kiwi Re: bziu. 23.08.09, 21:39
                                czytałam! <hahaha>
                            • kenedi kupa 29.08.09, 13:54
                              a moja koleżanka chciała zrobić to z santą , ale okazało się że on nie istnieje
                              santa
    • nadzienka Re: Seks 23.08.09, 12:37
      ja to chyba zaczne jak bede miala 18 lat ale nigdy nie wiadomo , no tylko nie predzej .
      slyszalam ze za 1 razem strasznie boli no wiec to wszystko
    • miqusia ..... 23.08.09, 16:41
      napisałam tak . wyśmiewajcie się .
      ale ja tam swoje wiem . i raczej wątpię, że jest teraz
      ktoś na tyle głupi, żeby nie wiedzieć, że trzeba się zabezpieczać,
      jakie są sposoby i wgl. Głupia nie jestem, żeby nie było .
      wiem ile trzeba, nawet bym powiedziała, że troszkę więcej
      od rówieśniczek. proszę, gadajcie sobie *__* teraz to już nie
      mam nic przeciwko, i tak to już nie jest strona z plotkami i tyle xd
    • mili.xd Re: Seks 24.08.09, 16:54
      Czasami warto się dowiedzieć czegoś o seksie moja koleżanka ma 15 lat (tyle co
      ja) i w grudniu urodzi dzieckoshock
    • rollercoaster. Re: Seks 24.08.09, 19:46
      nie spieszy mi się do tego, ale posiadam już na ten temat trochę wiadomości...
      wiadomo - gazety. no i mama często mi o tym nawija. jakbym nie wiedziała.
      seks jest okay. jeśli komuś sprawia to przyjemność, niech to robi.
    • caroliin Re: Seks 25.08.09, 15:21
      jeszcze tego nie robiłam i na razie nie mam zamiaru ..
      w końcu mam 14 lat i nie chce skończyć w tym wieku jako mamusia . .
      A co do wypowiedzi innych dziewczyn . piszecie że zrobicie to po ślubie choć na
      moje takich rzeczy się nie planuje . Gdy będziecie gotowe dobrze będziecie o tym
      wiedziały x dd
    • donkey Re: Seks 27.08.09, 19:10
      santasantasantasantasantasantasantasantasantasantasantasanta:santa
      :santasantasantasantasantasantasantascaredsantasantasantasanta:san
      ta:choinkarobilam to z misime a sklonila mnie to tego batonik
    • xxxxnatixxxx Re: Seks 27.08.09, 22:39
      Swój pierwszy raz napewno chcem przezycz z chłopakiem którego kocham i wiem że nie
      zostawi mnie dla innej smile
    • xxxxnatixxxx Re: Seks 27.08.09, 22:39
      Swój pierwszy raz napewno chcem przezycz z chłopakiem którego kocham i wiem że nie
      zostawi mnie dla innej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka